Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
xrisitsapa

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Ε ρε και κάνει καμιά ρελάνς ο Ιβαν !!
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει το τι τόσο σημαντικό έχει γεωπολιτικά και γεωστρατηγικά το λιμάνι της Θεσσαλονίκης που το κάνει τόσο θελκτικό στους Αμερικάνους;

Τι προσφέρει δηλαδή που δεν προσφέρουν οι υπόλοιπες εκατοντάδες βάσεις αλλά και λιμάνια που ελέγχει ήδη σε Βαλκάνια, Τουρκία, υπόλοιπη Ελλάδα, κλπ;

Είναι σε κάνα στενό όπως της Κων/πόλης και ενώνει Μεσόγειο με Ρωσία;

Εξηγήστε το μου σα να είμαι παιδί δημοτικού, είναι από Χαλκιδική εγώ και δεν τα πιάνω αυτά τα υψηλά νοήματα.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Ωραία τα έγραψες Equalizer
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Σουριναμέζος έγραψε:Ωραία τα έγραψες Equalizer

+1926
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Και μενα με χαλασε κατα κυριο λογο η ανακοινωση του ΑΣ με μπηχτες στον Ιβαν,τεραστια αχαριστια,ΤΕΡΑΣΤΙΑ!Θα μπορουσαν να το γραψουν χωρις μπηχτες.
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

JohnDag έγραψε:Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει το τι τόσο σημαντικό έχει γεωπολιτικά και γεωστρατηγικά το λιμάνι της Θεσσαλονίκης που το κάνει τόσο θελκτικό στους Αμερικάνους;

Τι προσφέρει δηλαδή που δεν προσφέρουν οι υπόλοιπες εκατοντάδες βάσεις αλλά και λιμάνια που ελέγχει ήδη σε Βαλκάνια, Τουρκία, υπόλοιπη Ελλάδα, κλπ;

Εξηγήστε το μου σα να είμαι παιδί δημοτικού, είναι από Χαλκιδική εγώ και δεν τα πιάνω αυτά τα υψηλά νοήματα.

Αν δε κάνω λάθος μεγάλο μέρος των εμπορευμάτων προς τους βόρειους γειτονες μας μεταφέρεται από το λιμάνι μας.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

JohnDag έγραψε:Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει το τι τόσο σημαντικό έχει γεωπολιτικά και γεωστρατηγικά το λιμάνι της Θεσσαλονίκης που το κάνει τόσο θελκτικό στους Αμερικάνους;

Απ οτι διαβασα καποια αρθρα ειναι μεσα στο IMEC..
Και οτι τους ειναι πιο ευκολο απ το να μπλεξουν με την Cosco στον Πειραια
xrisitsapa

Δεν ξέρω ακριβώς, ξέρω ότι διάβασα άρθρο που το πιστεύω, ότι οι Αμερικανοί δεν θέλουν Ρώσους στο λιμάνι Θεσσαλονίκης. Επόμενη θα είναι και η Cosco στον Πειραιά.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Σουριναμέζος έγραψε:Ωραία τα έγραψες Equalizer

Οτι να ναι λεει
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Equalizer έγραψε:Θα προσπαθήσω να μιλήσω συνοπτικά (σχεδόν αδύνατον αλλά λέμε τώρα) και συναινετικά:

1. Μην κοροιδευόμαστε μάγκες. Το όνομα Μυστακίδης δεν συντηρείται τυχαία τόσο καιρό στον αέρα. Προφανώς υπάρχει ένα σύστημα που τον προωθεί και ο ίδιος το επιθυμεί.

2. Ο Κυριάκος Κυριάκος σε μια εκτός ατζέντας κουβέντα που έγινε στην πρόσφατη ΓΣ μίλησε για ανάγκη να ψάξει ο ΑΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ καθώς προφανέστατα το σύστημα ΝΔ αρνείται να τη δώσει στο Σαββίδη και χρειάζονται πιέσεις. Δεν πρότεινε να πάνε να φέρουν ανταγωνιστή επιχειρηματία. Ούτε πλήρη αδυναμία Σαββίδη δήλωσε. Είναι ντροπή να επικαλείται κάτι τέτοιο ο ΑΣ, είναι επιχείρημα πεντάχρονου και προσβάλλει τη νοημοσύνη του κόσμου πρωτίστως.

3. ΛΕΓΕΤΑΙ οτι ο Μυστακίδης γενικά ψάχτηκε 1-2-3 φορές για αγορά της ομάδας. Οχι τρομερά έντονα, ούτε ξέρουμε "τιμές". Ισχύει όμως το ενδιαφέρον του. Είναι κάτι παραπάνω από προφανές πως εδώ έχουμε περίπτωση προσπάθειας επιθετικής εξαγοράς με ενδιάμεσο στάδιο και "proxy" όπως ευστοχα ανέφερε ο renegade, τον ΑΣ ΠΑΟΚ. Για εμένα προσωπικά, αυτό είναι πολύ μεγάλη κηλίδα στην ιστορία του ΑΣ. Είναι αδιανόητο το πως ένας σύλλογος που στην κυριολεξία επαιτούσε για τη σωτηρία του, που λόγω παραγοντικής ανυπαρξίας στήριξε τα ΠΑΝΤΑ στον Σαββίδη επί σχεδόν 15 χρόνια και ανέβηκε τόσο πολύ, να παίζει ένα τόσο ΑΓΑΡΜΠΟ και κακής ποιότητας θέατρο για να εξυπηρετήσει συμφέροντα. Πρέπει να είναι κανείς υπερβολικά άσχετος με τον πλανήτη γη, για να μη πω τίποτα χειρότερο, ώστε να πιστεύει πως μέσα σε δέκα μέρες βρήκαν καλοπροαίρετο επενδυτή, συμφώνησαν ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ μαζί του ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο, δισταγμό ή έστω γραφειοκρατική καθυστέρηση! Αν έγινε ετσι μιλάμε για παγκόσμιο ρεκόρ.

4. Για σταθείτε λίγο: Θυμάται κανείς πόση ατελείωτη συζήτηση γινόταν ώστε να δεχτούμε εστω ως ΠΑΟΚ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ για το αν και πότε θα δικαιούται ο Σαββίδης να ζητήσει το γήπεδο!? Τώρα δεν μας είπε κανείς τίποτα, ποιες ήταν οι εγγυήσεις, ποια τα ανταλλάγματα, τίποτα! Αυτό βεβαίως έγινε γιατί ξέρουν και οι ίδοι πως δεν πρόκειται να υπάρξει καμία επένδυση αν πρώτα δεν αναγκαστεί να φύγει ο Σαββίδης. Εφόσον γίνει αυτό, ΜΕΤΑ θα ολοκληρωθούν όλες οι συμφωνίες. Για μένα προσωπικά, ο ΑΣ και ψέμματα λέει και κοροιδεύει τον κόσμο.

5. Ο Σαββίδης ΕΦΟΣΟΝ θέλει να βγει νικητής, οφείλει να κάνει ρισταρτ στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ. Αυτή η ημιθανής κατάσταση επί τόσα χρόνια, όπου δεν ξέρουμε τίποτα για κανένα θέμα και όλα πάνε με τα χίλια ζόρια, στον αυτόματο πιλότο, είναι που έδωσε έξτρα καύσιμο σε όσους θέλουν να τον εκπαραθυρώσουν.

6. Προσωπικά δεν έχω κανένα θέμα με τον Μυστακίδη. Πλούσιος είναι, απ οτι φαίνεται όντως ΠΑΟΚτσης, ντοπιος, θα εξαλείψει μια και καλή τις δικαιολογίες της Χ κυβέρνησης για αδικίες εις βάρος του ΠΑΟΚ (φαντάζομαι για αυτον θα υπάρξουν με ευκολία ένα κάρο επιχορηγήσεις για τα πεζοδρόμια και τις αναπλάσεις...). Μπορεί μάλιστα να φανεί οτι ο Σαββίδης τον απέρριψε αγαρμπα και ετσι ο Τέλης αντιδράει με επιθετική εξαγορά.

6.Έχω όμως πρόβλημα με τον ΑΣ που αρνούμαι να καταπιώ τη συμπεριφορά του (οχι μονο προς τον Ιβαν, αλλά και σε όσα έγιναν στη γυναικεία ομάδα, στην απίστευτη ανυπαρξία του στο μπάσκετ κλπ κλπ).

7. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται πραξικόπημα στον ΠΑΟΚ. Ισα ισα το προηγούμενο το είχε κάνει πάλι ο Κατσαρής, με τρομερή επιτυχία στο ΤΑΚ ΠΑΟΚ... ΚΑΝΕΝΑ πραξικόπημα στον ΠΑΟΚ στο παρελθόν δεν βγήκε σε καλό...

8. Είμαι λίγο ανώμαλος, και συγκινήθηκα νιώθωντας πως έχουμε πάλι 2006 και περιμένω να βγουν τα πρωτοσέλιδα για να δω αν μας αγόρασε ο... Αγγελόπουλος. Μιας και είπα 2006, θυμίζω οτι ο Κατσαρής τότε είχε πει σε λαιβ συνδεση το αμίμητο "μη με ενοχλείτε τα μεσημέρια για τη σωτηρία της ΠΑΕ, τα μεσημέρια κοιμάμαι". Τότε που διαλύονταν ο ΠΑΟΚ, κοιμόταν. Σήμερα, είμαστε άπλες και παίζουμε τους μεγιστάνες κομπολόι.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ

ΟΥΤΕ ΙΒΑΝ ΟΥΤΕ ΤΕΛΗΣ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΠΛΑΤΗ ΝΑ ΜΗ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΜΑΧΗΣ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΗ ΜΕΣΗ!

Ε πως κανεις τωρα τη διευκρινηση στο 2; Αφου εδω μεσα μας λενε οτι δηλωσε ΑΔΥΝΑΜΙΑ ο Ιβαν να χτισει το γηπεδο. Γιατι τους τη βγαινεις ετσι;
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

xrisitsapa έγραψε:Το ότι οι χαβουζαιοι δε μας στέλνουν πλέον ένα Μπατατούδη αλλά κάποιον γνωστό και πολύ μεγαλύτερο, το λες και πρόοδο.

Δηλαδή ποιόν θα περίμενες ρε συ να στείλουν ως δούρειο ίππο για να εκδιώξουν τον Σαββίδη; Τον "Φούρνοι Βενέτης";
xrisitsapa

Ρε παιδιά με τις λέξεις θα παίζουμε;
Πιστεύετε ότι ο Ιβαν, με κυβέρνηση ΝΔ, θα έχτιζε ποτέ γήπεδο;;;
Ούτε τα λεφτά ή τη διάθεση έχει να το χτίσει μόνος του, αλλά και να τα είχε ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ
xrisitsapa

navigator11 έγραψε:
xrisitsapa έγραψε:Το ότι οι χαβουζαιοι δε μας στέλνουν πλέον ένα Μπατατούδη αλλά κάποιον γνωστό και πολύ μεγαλύτερο, το λες και πρόοδο.

Δηλαδή ποιόν θα περίμενες ρε συ να στείλουν ως δούρειο ίππο για να εκδιώξουν τον Σαββίδη; Τον "Φούρνοι Βενέτης";

Πολλά έχουν δει τα μάτια μας τόσα χρόνια…μπορεί να βλέπαμε κανένα καινούργιο βασιλιά των μαγιό
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

paokspren έγραψε:
sic-4 έγραψε:Δυστυχως φαινεται πως μαλλον παιζονται παιχνιδια στην πλατη της ομαδας μας. Ευχομαι να διαψευστω. Δεν γιενται να κοιταμε μονο το γηπεδο και τα "δωρακια". Πρεπει να βλεπουμε και τι μπορει να υπαρχει απο πισω.
Επισης, ο Ιβαν, περα απο τον πακτωλο χρηματων που εβαλε στην ομαδα, εχει και κατι αλλο παρα πολυ σημαντικο: ηθος. Δεν εχει καμια μα καμια σχεση σε ηθος και τροπο λειτουργιας με τους μαφιοζους των Αθηνων.

Ναι ο Ιβάν ήταν ενάντια στο αθηναικό κατεστημένο, αλλά δεν χρειάζονται οι ρομαντικότητες περί ήθους.

Εσενα μπορει να μη σου χρειαζονται οι "ρομαντικοτητες" περι ηθους, εγω ομως ημουν πολυ ανακουφισμενος που ο προεδρος μου δεν εστηνε παραγκες, αλλα εφερνε var. Αυτο για μενα ειναι απο τις ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΤΕΡΕΣ παραμετρους της φασης (ειτε αυτη ειναι ο αθλητισμος, ειτε ειναι ο ΠΑΟΚ) και οχι ...ρομαντικοτητες. Αν εχω να διαλεξω καθαρο μετωπο vs χλιδατο γηπεδο, θα παρω το πρωτο. Χωρις να λεω οτι ο Μυστακιδης ειναι κατι διαφορετικο. Δεν τον γνωριζω τον ανθρωπο. Ο Σαββιδης ομως το εχει αποδειξει.
Portable

Δημοσίευση από Portable »

Δεν θα κανω παραθεση το πολυ ωραιο ποστ του ισοσταθμιστη,

θα προσθεσω 2-3-4-5 πραγματα:

1. Οταν λεμε εκλεκτός του Κουλη, δεν εννοουμε μαριονέτα. Και ο Ιβαν για τη ΣΕΚΑΠ επι Σαμαρά δεν ηταν Μαριονετα. Εκλεκτός ηταν.

2. Είναι ξεκάθαρο πραξικόπημα και η χρονική στιγμή των ανακοινώσεων ΑΣ, Τελη, Θ4 και Πρώτου Φλέγματος δεν είναι ύποπτη, επιβεβαιώνουν πως υπήρχες συνεννόηση.

3. Απο εκει και πέρα αυτό το κεραυνοβόλο είναι τακτική της ΝΔ και μένει να φανει αν πιέσει και σε άλλες καταστάσεις. Χέστηκε για τον ΠΑΟΚ, απλώς ο ΠΑΟΚ είναι μέσω πίεσης αυτη τη στιγμη και ο Σαββιδης σίγουρα θα απαντησει.

4. Δεν θα κάνω καμία εκτίμηση, συνήθως σε τέτοιες αναμπουμπουλες γίνονται άσχημα πράγματα και τα βελούδινα διαζύγια και οι ονειρικοί κόσμοι που όλοι οι λεφτάδες δουλευουν χέρι - χέρι για το κοινό καλο που οενιρευονται μερικοι με κανουν να αναρωτιέμαι πως στον πουτσο καταφέρνουν και επιβιώνουν κάποιοι άνθρωποι.

5. Μάλλον θα κάνω μια εκτίμηση μόνο. Αν υπαρξει ντου και μπαχαλο οργανωμένων στα πρώτα ματς ειδικά της Ευρώπης ο Ιβάν έχει παρθεί απόφαση να φύγει πάση θυσία.

6. Για το Θεό, όσοι θέτετε το επιχείρημα έταξε ο Ιβαν 20αδα Ευρώπης και δεν τήρησε υπόσχεση να ξέρετε πως φαίνεστε είτε πληρωμένοι, είτε ηλίθιοι.

7. Κατσαρή είσαι τεράστιος ρε! Σε παραδέχομαι. Είχες και την κερκόπορτα, και το κλειδί, και τους γενίτσαρους, και τον φραγκάτο. Ντροπή σου για τα ανακοίνωση. Τεράστια ντροπή. Ποιος κόσμος σε πίεζε για το γήπεδο μωρε; Η Θ4;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”