Razvan Lucescu V
- Montrealiotis
Re: Razvan Lucescu V
Ε όχι ρε σύ Άμστερνταμ να του χρεώσουμε και τον Μπακαγιόκο. Νομίζω ότι η αντιπάθεια σου να την πω(;) για τον Λουτσεσκου θολώνει την σκέψη σου
Τη βλέπω τη δουλειά: "ο Πένια είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που έχω προπονήσει".
-
Για να προλάβει κάποιος να αξιολογήσει έναν παίκτη στα μόλις 200 λεπτά που πήρε συμμετοχή πρέπει να έχει αετίσιο μάτι. 

-
-
Ότι ήθελε να μείνει αλλά δεν του άρεσε που θα ήταν τρίτος στην ιεραρχία. Κ ότι μετά τον πήρε επανειλημμένα ο Κλοζε τηλέφωνο κ του έκανε ψηστηρι. Κ ουσιαστικά αυτός ήταν ο λόγος. Δεν μπορούσε να αρνηθεί να παει γιατί ο Κλοζε του έδειξε πόσο πολύ τον ήθελε. Φυσικά έπαιξε ρόλο το τι εστι Κλοζε ως τοπ επιθετικος
- Amsterdamer_87
Montrealiotis έγραψε:Ε όχι ρε σύ Άμστερνταμ να του χρεώσουμε και τον Μπακαγιόκο. Νομίζω ότι η αντιπάθεια σου να την πω(;) για τον Λουτσεσκου θολώνει την σκέψη σου
Καμμια αντιπαθεια φιλε..
Το οτι δεν μου αρεσει,καθαρα ποδοσφαιρικα,σαν προπονητης ο Ραζβαν δεν σημαινει οτι τον αντιπαθω..
Και την δεδομενη στιγμη το οτι εμεινε στην ομαδα,θεωρω ηταν η πιο σωστη αποφαση..
Η σκεψη μου δεν ειναι καθολου θολωμενη,το τηλεφωνημα με τον Μπακαγιοκο ειναι γεγονος..
-
Ettien26 έγραψε:Για να προλάβει κάποιος να αξιολογήσει έναν παίκτη στα μόλις 200 λεπτά που πήρε συμμετοχή πρέπει να έχει αετίσιο μάτι.
Όχι ότι αποκλείεται να κάνουμε λάθος, αλλά ο παιχταράς φαίνεται από την αρχή.
Θυμάσαι τα πρώτα 200’ του Λίνο, Σορλεν, Λεο Ματος κτλ κτλ. ;;
Θυμάσαι τι έκανε ο Ζίφκοβιτς, ο Κοντρερας, ο Πριγιο μόλις μπήκαν;;
Αυτός που έχει τα στοιχεία φαίνεται εξαρχής.
Τρελή λούπα.
Τζίμας, Πένια και εσχάτως Μπακαγιόκο.
Φρέσκα κουλούρια, αλλάξαμε σεζόν.
Τζίμας, Πένια και εσχάτως Μπακαγιόκο.
Φρέσκα κουλούρια, αλλάξαμε σεζόν.
Φτάνοντας ποια με το ποιος έφερε ποιον
Ο ΠΑΟΚ τους φέρνει. Παντού συμβαίνει αυτό σε όλες τις μπίζνες
Υπάρχουν 20 διαφορετικες απόψεις και προκρίνεται η μια.
Η επιλογή που εν τέλει προκρίνεται δεν είναι πλέον του Χ στελέχους είναι της εταιρείας
Για αυτό ας σταματήσουμε αυτό το ανέκδοτο
Ο ΠΑΟΚ τους φέρνει. Παντού συμβαίνει αυτό σε όλες τις μπίζνες
Υπάρχουν 20 διαφορετικες απόψεις και προκρίνεται η μια.
Η επιλογή που εν τέλει προκρίνεται δεν είναι πλέον του Χ στελέχους είναι της εταιρείας
Για αυτό ας σταματήσουμε αυτό το ανέκδοτο
Ε, τότε και τον Κουαλιάτα και τον Φελίπε Σοάρες, η εταιρεία τους έφερε, όχι ο Μπότο.
Προφανώς και δεν πάει έτσι.
Προφανώς και έχει σημασία ποιό στέλεχος έχει εισηγηθεί και πιστώνεται την επιτυχία ή χρεώνεται την αποτυχία μιας μεταγραφής.
Προφανώς και δεν πάει έτσι.
Προφανώς και έχει σημασία ποιό στέλεχος έχει εισηγηθεί και πιστώνεται την επιτυχία ή χρεώνεται την αποτυχία μιας μεταγραφής.
xrisitsapa έγραψε:Ettien26 έγραψε:Για να προλάβει κάποιος να αξιολογήσει έναν παίκτη στα μόλις 200 λεπτά που πήρε συμμετοχή πρέπει να έχει αετίσιο μάτι.
Όχι ότι αποκλείεται να κάνουμε λάθος, αλλά ο παιχταράς φαίνεται από την αρχή.
Θυμάσαι τα πρώτα 200’ του Λίνο, Σορλεν, Λεο Ματος κτλ κτλ. ;;
Θυμάσαι τι έκανε ο Ζίφκοβιτς, ο Κοντρερας, ο Πριγιο μόλις μπήκαν;;
Αυτός που έχει τα στοιχεία φαίνεται εξαρχής.
Κάποιοι δείχνουν από την αρχή τα στοιχεία τους, κάποιοι χρειάζονται μεγαλύτερο χρόνο προσαρμογής. Μπορεί και στο φινάλε να έχεις δίκιο αλλά εγώ δεν μπορώ να βγάλω οριστικά συμπεράσματα από έναν παίκτη που τον είδαμε μόλις σε 2,5 μόλις παιχνίδια καθαρού χρόνου.
Και αν θέλουμε να πούμε και την αλήθεια δεν πιστεύω ότι τον φέραμε να κάνει την διαφορά αλλά σαν εναλλακτική λύση. Με αυτήν την προοπτική λοιπόν θα κριθεί.