Razvan Lucescu V
Re: Razvan Lucescu V
Όσο και να είμαι υπέρ της σοβαρότητας, κατά της γραφικότητας γενικώς, κατά των πολλών αχρείαστων δηλώσεων και υπέρ του να ασχολείται ο προπονητής αποκλειστικά με τα προπονητικά του καθήκοντα, παρά οτιδήποτε άλλο..
Ωστόσο, οφείλουμε όλοι νομίζω να παραδεχτούμε, ότι τα επικοινωνιακά skills που έχει ο Λουτσέσκου, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν τα έχει ούτε στο απειροελάχιστο.
Ωστόσο, οφείλουμε όλοι νομίζω να παραδεχτούμε, ότι τα επικοινωνιακά skills που έχει ο Λουτσέσκου, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν τα έχει ούτε στο απειροελάχιστο.
- navigator11
Με βάση τις τελευταίες δηλώσεις του στην πατρίδα του, εφόσον μεταφέρονται βέβαια όσο πιο πιστά γίνεται, χωρίς περικοκλάδες, δε δείχνει την εικόνα ξενερωμένου και "χαλασμένου" επαγγελματία. Για να δούμε και τις πράξεις από την άλλη πλευρά, βέβαια.
-
Μολις ειδα ολη την συνεντευξη...μιλωντας ρουμανικα θα πω οτι μια χαρα ορεξατος ειναι και πολυ συνηδειτοποιημενος..μαλλον το θεμα το διογκωσανε οι αρδ οσο δεν παει..δινει και πολλες απαντησεις για ολα τα περσινα (προποτζηδικα,διαχειριση ροστερ κτλ).Σε ενα γενικο σχολιο χαιρομαι πολυ που εχει η ομαδα τον Ραζβαν σαν ανθρωπο και σαν προπονητη στις ταξεις της..φοβερη συνεντευξη..
- ΑποστόληςΑ
Dimitrisou έγραψε:...μαλλον το θεμα το διογκωσανε οι αρδ οσο δεν παει...
I am falling from the clouds...
- Montrealiotis
Και φυσικά ο εξαιρετικός για την θέση του επαγγελματίας Κυρ κυρ δεν βγήκε ρε παιδί μου να μαζέψει λίγο τα πράγματα. Μας άφησε να χτυπιόμαστε 10 μέρες. Έλα μωρέ σιγά τώρα…
Ο κυρ κυρ είναι εξαιρετικός για τη θέση του.
Τουμπεκί του είπε να κάνει ο Ιβάν , τουμπεκί έκανε.
Όταν του λέει να κάνει το καμπόσο , θα τον κάνει.
Αν του πει να χορέψει , θα χορέψει.
Είναι ο ορισμός του εξαιρετικού για τη δουλειά αυτή.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εκπομπή της Fanatik:
«Η σεζόν χωρίζεται σε τέσσερις διαφορετικές περιόδους»
«Αναλύσαμε με μεγάλη λεπτομέρεια τι μας συνέβη όλη τη χρονιά. Είχαμε τέσσερις συγκεκριμένες περιόδους. Μία, από τότε που ξεκινήσαμε μέχρι την πρώτη διακοπή του πρωταθλήματος τον Σεπτέμβριο. Ήταν μια αρκετά καλή περίοδος. Όχι αρκετά καλή, πολύ καλή! Προκριθήκαμε στο Europa League. Είναι αλήθεια, χάσαμε από τη Μάλμε στον δεύτερο γύρο και χάσαμε τη δυνατότητα να προκριθούμε στα Play Off του Champions League.
Αλλά και αυτά τα παιχνίδια... Προερχόμασταν από το 2-2 του πρώτου παιχνιδιού στο Μάλμε, προηγούμασταν με 3-2 στο 96ο λεπτό στη Θεσσαλονίκη, ήταν τρελό πώς μπήκε η μπάλα στα δίχτυα μας. Χάσαμε την πρόκριση, εντάξει, αλλά δεν ήταν καταστροφικό. Ήταν απλά ότι έπρεπε να συμβεί. Συνεχίσαμε, προκριθήκαμε απέναντι στην Σάμροκ Ρόβερς με 4-0 και 2-0 και τελειώσαμε τις τρεις πρώτες αγωνιστικές στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος».
«Περάσαμε μια περίπλοκη περίοδο μέχρι τον Νοέμβριο»
«Μετά από αυτό, όλα όσα συνέβησαν, με τις μεταγραφές στο τέλος της περιόδου, η ομάδα που είχε ήδη δημιουργηθεί κατά την περίοδο προετοιμασίας διαλύθηκε. Έπρεπε να ξαναδημιουργηθεί σε μια εποχή που βρισκόμασταν σε πλήρη αγωνιστική δραστηριότητα. Ήμασταν ήδη στην τέταρτη αγωνιστική, οι αγώνες του Europa League είχαν αρχίσει. Από τότε μέχρι τον Νοέμβριο, όταν υπήρξε η τρίτη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, περάσαμε μια πολύ περίπλοκη περίοδο.
Κατά τη διάρκεια όλης αυτής της περιόδου, οι παλιοί παίκτες κάπως λανθασμένα πίστευαν ότι "κερδίσαμε το πρωτάθλημα, πρέπει να παραμείνουμε στην ομάδα". Δεν είναι έτσι τα πράγματα! Πρέπει να έχεις την ικανότητα να καταλαβαίνεις ότι μπαίνεις σε μια νέα σεζόν, σε μια νέα πρόκληση και ότι έρχονται και άλλοι που επίσης θέλουν να παίξουν και θέλουν να κερδίσουν. Αυτοί που ήρθαν, ήρθαν με το πρόσχημα "ερχόμαστε στον ΠΑΟΚ στην Ελλάδα, επιβάλλεται να παίξουμε".
Χωρίς να καταλαβαίνουν και να αποδέχονται ότι οι άλλοι παίκτες την προηγούμενη χρονιά είχαν κερδίσει ένα πρωτάθλημα, το οποίο στην Ελλάδα, για τον ΠΑΟΚ ήταν το τέταρτο σε 99 χρόνια. Και έχεις και ένα ακόμα, το πέμπτο, το οποίο κλάπηκε, απλά κλάπηκε. Υπήρχε λοιπόν αυτή η... σύγκρουση».
«Μας ταπείνωσε η διαιτησία κόντρα στην ΑΕΚ»
«Επιστρέφουμε στη δράση τον Νοέμβριο και τα πάμε πολύ καλά μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου. Και στην Ευρώπη, κερδίζουμε δύο παιχνίδια, 2-0 στη Ρίγα, η οποία είχε πάει καλά με τη Γαλατασαράι και την Άντερλεχτ, και κερδίζουμε τη Φερεντσβάρος με 5-0. Μπαίνουμε και πάλι με πιθανότητες να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Πάμε καλά και στο πρωτάθλημα.
Παίζουμε στην Αθήνα, στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου, χάνουμε 0-1, μια άθλια διαιτησία, όπου απλά μας ταπείνωσαν. Νιώσαμε ταπεινωμένοι ως ομάδα, ως παίκτες. Ήμασταν νευρικοί... Το γκολ τους ήρθε μετά από ένα φάουλ που δεν σφυρίχτηκε. Αντί να πάρουμε ένα ελεύθερο λάκτισμα από 16 μέτρα, παίρνουμε μια κόκκινη κάρτα, η οποία είναι κόκκινη κάρτα, αλλά εξακολουθεί να είναι αποτέλεσμα αυτής της απογοήτευσης.
Σκοράρουμε αλλά το γκολ ακυρώνεται για οφσάιντ, αφήνοντας μια μικρή αμφιβολία. Τέλος πάντων, όλο το γήπεδο τραγουδάει συνθήματα εναντίον μου, ότι είμαι ο αγαπημένος τους χαρακτήρας και δημιουργήθηκε μια αντιξοότητα».
«Τον χειμώνα ξαναχτίσαμε την ομάδα, δύσκολη στιγμή οι αγώνες με την Στεάουα»
«Στη συνέχεια ήρθε η αρχή του νέου έτους με πολλούς αγώνες. Χάσαμε, μαζί με αυτά που χάσαμε πριν, πέντε από τα δέκα παιχνίδια με εμένα στις κερκίδες. Και μετά ήρθαν κάποιοι παίκτες και αρχίσαμε να ξαναχτίζουμε. Και αυτό ακριβώς μας έφερε την πρόκριση από την League Phase, φτάνοντας στους διπλούς αγώνες απέναντι στη FCSB, οι οποίοι αποτέλεσαν μια κακή στιγμή για εμάς, μια δύσκολη, περίπλοκη στιγμή, όπως ήταν γενικά όλη τη χρονιά».
Πηγή: sdna.gr
«Η σεζόν χωρίζεται σε τέσσερις διαφορετικές περιόδους»
«Αναλύσαμε με μεγάλη λεπτομέρεια τι μας συνέβη όλη τη χρονιά. Είχαμε τέσσερις συγκεκριμένες περιόδους. Μία, από τότε που ξεκινήσαμε μέχρι την πρώτη διακοπή του πρωταθλήματος τον Σεπτέμβριο. Ήταν μια αρκετά καλή περίοδος. Όχι αρκετά καλή, πολύ καλή! Προκριθήκαμε στο Europa League. Είναι αλήθεια, χάσαμε από τη Μάλμε στον δεύτερο γύρο και χάσαμε τη δυνατότητα να προκριθούμε στα Play Off του Champions League.
Αλλά και αυτά τα παιχνίδια... Προερχόμασταν από το 2-2 του πρώτου παιχνιδιού στο Μάλμε, προηγούμασταν με 3-2 στο 96ο λεπτό στη Θεσσαλονίκη, ήταν τρελό πώς μπήκε η μπάλα στα δίχτυα μας. Χάσαμε την πρόκριση, εντάξει, αλλά δεν ήταν καταστροφικό. Ήταν απλά ότι έπρεπε να συμβεί. Συνεχίσαμε, προκριθήκαμε απέναντι στην Σάμροκ Ρόβερς με 4-0 και 2-0 και τελειώσαμε τις τρεις πρώτες αγωνιστικές στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος».
«Περάσαμε μια περίπλοκη περίοδο μέχρι τον Νοέμβριο»
«Μετά από αυτό, όλα όσα συνέβησαν, με τις μεταγραφές στο τέλος της περιόδου, η ομάδα που είχε ήδη δημιουργηθεί κατά την περίοδο προετοιμασίας διαλύθηκε. Έπρεπε να ξαναδημιουργηθεί σε μια εποχή που βρισκόμασταν σε πλήρη αγωνιστική δραστηριότητα. Ήμασταν ήδη στην τέταρτη αγωνιστική, οι αγώνες του Europa League είχαν αρχίσει. Από τότε μέχρι τον Νοέμβριο, όταν υπήρξε η τρίτη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, περάσαμε μια πολύ περίπλοκη περίοδο.
Κατά τη διάρκεια όλης αυτής της περιόδου, οι παλιοί παίκτες κάπως λανθασμένα πίστευαν ότι "κερδίσαμε το πρωτάθλημα, πρέπει να παραμείνουμε στην ομάδα". Δεν είναι έτσι τα πράγματα! Πρέπει να έχεις την ικανότητα να καταλαβαίνεις ότι μπαίνεις σε μια νέα σεζόν, σε μια νέα πρόκληση και ότι έρχονται και άλλοι που επίσης θέλουν να παίξουν και θέλουν να κερδίσουν. Αυτοί που ήρθαν, ήρθαν με το πρόσχημα "ερχόμαστε στον ΠΑΟΚ στην Ελλάδα, επιβάλλεται να παίξουμε".
Χωρίς να καταλαβαίνουν και να αποδέχονται ότι οι άλλοι παίκτες την προηγούμενη χρονιά είχαν κερδίσει ένα πρωτάθλημα, το οποίο στην Ελλάδα, για τον ΠΑΟΚ ήταν το τέταρτο σε 99 χρόνια. Και έχεις και ένα ακόμα, το πέμπτο, το οποίο κλάπηκε, απλά κλάπηκε. Υπήρχε λοιπόν αυτή η... σύγκρουση».
«Μας ταπείνωσε η διαιτησία κόντρα στην ΑΕΚ»
«Επιστρέφουμε στη δράση τον Νοέμβριο και τα πάμε πολύ καλά μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου. Και στην Ευρώπη, κερδίζουμε δύο παιχνίδια, 2-0 στη Ρίγα, η οποία είχε πάει καλά με τη Γαλατασαράι και την Άντερλεχτ, και κερδίζουμε τη Φερεντσβάρος με 5-0. Μπαίνουμε και πάλι με πιθανότητες να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Πάμε καλά και στο πρωτάθλημα.
Παίζουμε στην Αθήνα, στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου, χάνουμε 0-1, μια άθλια διαιτησία, όπου απλά μας ταπείνωσαν. Νιώσαμε ταπεινωμένοι ως ομάδα, ως παίκτες. Ήμασταν νευρικοί... Το γκολ τους ήρθε μετά από ένα φάουλ που δεν σφυρίχτηκε. Αντί να πάρουμε ένα ελεύθερο λάκτισμα από 16 μέτρα, παίρνουμε μια κόκκινη κάρτα, η οποία είναι κόκκινη κάρτα, αλλά εξακολουθεί να είναι αποτέλεσμα αυτής της απογοήτευσης.
Σκοράρουμε αλλά το γκολ ακυρώνεται για οφσάιντ, αφήνοντας μια μικρή αμφιβολία. Τέλος πάντων, όλο το γήπεδο τραγουδάει συνθήματα εναντίον μου, ότι είμαι ο αγαπημένος τους χαρακτήρας και δημιουργήθηκε μια αντιξοότητα».
«Τον χειμώνα ξαναχτίσαμε την ομάδα, δύσκολη στιγμή οι αγώνες με την Στεάουα»
«Στη συνέχεια ήρθε η αρχή του νέου έτους με πολλούς αγώνες. Χάσαμε, μαζί με αυτά που χάσαμε πριν, πέντε από τα δέκα παιχνίδια με εμένα στις κερκίδες. Και μετά ήρθαν κάποιοι παίκτες και αρχίσαμε να ξαναχτίζουμε. Και αυτό ακριβώς μας έφερε την πρόκριση από την League Phase, φτάνοντας στους διπλούς αγώνες απέναντι στη FCSB, οι οποίοι αποτέλεσαν μια κακή στιγμή για εμάς, μια δύσκολη, περίπλοκη στιγμή, όπως ήταν γενικά όλη τη χρονιά».
Πηγή: sdna.gr
" Εγώ δεν προτείνω παίκτες. Πολύ σπάνια έχω προτείνει ονομαστικά συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή"
Ρασβάν Λουτσέσκου 05/2025.
Τέλος και αυτής της καραμέλας που αρέσκονται να πιπιλούν οι αρδ...
giapas έγραψε:Ο κυρ κυρ είναι εξαιρετικός για τη θέση του.
Ο Κυρ Κυρ είναι υπεύθυνος επικοινωνίας και μέλος του ΔΣ.
Αν ο Κυρ Κυρ κάνει μόνο ό,τι του λέει ο Ιβάν, τότε Houston we 've got a problem, γιατί ο Ιβάν έχει μαύρα μεσάνυχτα από επικοινωνία.
Αν ο Ιβάν θέλει yes man-άκηδες, που να του λένε πετάει ο γάιδαρος - πετάει πρόεδρε, τότε είναι φυσιολογικό να έχουμε ανύπαρκτη επικοινωνιακή πολιτική, είναι φυσιολογικό τα αρδοκάναλα των ερτζιανών να σκυλεύουν πάνω στο κορμί του ΠΑΟΚ και να ζητάνε "αίμα" χωρίς επιπτώσεις, με την ομάδα να μένει μονίμως απροστάτευτη και επικοινωνιακά εκτεθειμένη..
Και δυστυχώς τότε είναι ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ο Λουτσέσκου, όσο και να μην το θέλω, να παίζει ΚΑΙ αυτόν τον ρόλο, εκτός από προπονητής της ομάδας.
giaxxo έγραψε:" Εγώ δεν προτείνω παίκτες. Πολύ σπάνια έχω προτείνει ονομαστικά συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή"
Και ολόκληρο το απόσπασμα από τη συνέντευξη του Ρασβάν στην πατρίδα του:
«Το έχω πει πολλές φορές. Στον ΠΑΟΚ υπάρχει ένας τρόπος δουλειάς που είτε αποδέχεσαι είτε όχι. Είναι μια συζήτηση που γίνεται μαζί μου, με τον προπονητή.
Καθορίζουμε μια στρατηγική, ξεκαθαρίζουμε ποιες είναι οι ανάγκες μας, καθορίζουμε με βάση τους παίκτες πώς και με ποιον τρόπο τους κρατάμε ή τους αφήνουμε. Και τις θέσεις που αποτελούν για μας προτεραιότητες για ενίσχυση. Οι άνθρωποι της ομάδας μου φέρνουν προτάσεις για παίκτες στις θέσεις αυτές.
Φέρνουν λοιπόν 2-3-4 ή 5 προτάσεις, με παίκτες που μερικές φορές μπορούμε να τους αποκτήσουμε, άλλες φορές με παίκτες που οι απαιτήσεις τους είναι υπερβολικές, ή άλλες δεν είναι αυτό που θέλω. Και από εκεί ξεκινά μια μεταξύ μας συζήτηση μέχρι να ληφθεί μια απόφαση.
Εγώ δεν προτείνω παίκτες. Πολύ σπάνια έχω προτείνει ονομαστικά συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Ο Ντραγκούς είναι καλός ποδοσφαιριστής , αλλά δεν είναι στις λίστες μας»
Συμμετέχει ενεργά αλλά σπάνια προτείνει συγκεκριμένους παίκτες. Αποδέχεται λοιπόν αυτόν τον τρόπο λειτουργίας και δεν παίρνει ευθύνη να προκρίνει δικές του επιλογές. Οπότε το "φέρτε του παίκτες" όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά είναι κομματάκι άτοπο.
Ο Μεϊτέ είναι ένας παίκτης που μάλιστα έχει συμβόλαιο με άλλη ομάδα. Μπορείς να συνεχίσεις να κοιτάς το δέντρο.
- ΑποστόληςΑ
Δεν προτείνει ονόματα, πλην όμως ξέρει ποιους παίκτες κυνηγάει το αρμόδιο τμήμα, όπως πχ ήξερε ότι ο Ρουμάνος φορ δεν είναι στη λίστα (επικηρυγμένων).
Το θέμα είναι αν τα ονόματα της λίστας έχουν τη σύμφωνη γνώμη του πριν γίνει οποιαδήποτε προσέγγιση.
Το θέμα είναι αν τα ονόματα της λίστας έχουν τη σύμφωνη γνώμη του πριν γίνει οποιαδήποτε προσέγγιση.
flash4 έγραψε:Ο Μεϊτέ είναι ένας παίκτης που μάλιστα έχει συμβόλαιο με άλλη ομάδα. Μπορείς να συνεχίσεις να κοιτάς το δέντρο.
Ναι που προτεινε ο προπονητης να μεινει. Σιγα εσυ που κοιτας το δασος [FACE WITH TEARS OF JOY]
Φίλε special νομίζω στις περισσότερες ομάδες έτσι λειτουργεί ο υπεύθυνος επικοινωνίας. Ιδίως για σοβαρα πράγματα. Πχ οσφπ ,παο ,αεκ δε μπορώ να φανταστώ σημαντικές πρωτοβουλίες των αντίστοιχων κυρκυρ δίχως την 100% εντολή των μαρινακη, φουζου, βενγκα.
Ο κυρ κυρ δεν απαντησε στα δημοσιεύματα για τη παραμονή του προπονητή γιατί προφανώς υπήρχε θέμα. Κι όταν έπαψε να υπάρχει, τότε ο μεγάλος επέτρεψε να βγει προς τα έξω αυτό.
Ο κυρ κυρ δεν απαντησε στα δημοσιεύματα για τη παραμονή του προπονητή γιατί προφανώς υπήρχε θέμα. Κι όταν έπαψε να υπάρχει, τότε ο μεγάλος επέτρεψε να βγει προς τα έξω αυτό.