Razvan Lucescu V

constantinooo

Re: Razvan Lucescu V

Δημοσίευση από constantinooo »

Σουριναμέζος έγραψε:Ωραία, χάσαμε τις 11 από τις 14 μέρες που κερδίσαμε λόγω της τρίτης θέσης. Ας τρέξει τώρα ο σχεδιασμός, φαντάζομαι θα έχουμε πολύ γρήγορα κάποιες πρώτες ανακοινώσεις

Ο σχεδιασμός της φετινής χρονιάς θα έπρεπε να είχε γίνει το 2021, ως μέρος πολυετούς πλάνου της ΠΑΕ, από τον Τεχνικό Διευθυντή σε συνεργασία με τη διοίκηση.

Μάλλον αντί για τη λέξη "σχεδιασμός" ήθελες να πεις, "ο,τι κάτσει" αλλά μπερδεύτηκες.
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

xrisitsapa έγραψε:Εγω αν δε δω κατι πιο επισημο, δεν ηρεμω ακομα...

Τι εννοείς επίσημο? Να ανακοινώσουν προπονητή που έχει συμβόλαιο στην ομάδα?
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Special 4 έγραψε:Εγώ έχω ένα προαίσθημα ότι θα πρυτανεύσει η λογική και θα παραμείνει ο προπονητής για να πάρει "εκδίκηση" για τη φετινή χρονιά και να διεκδικήσουμε πρωτάθλημα και κύπελλο στα 100 χρόνια.
(Υπόψιν δεν θεωρώ τον εαυτό μου φανμπόι του Λουτσέσκου και θα στηρίξω τις επιλογές του προέδρου anyway)

Να δούμε όμως, αν θα δικαιωθώ σε αυτό το προαίσθημα, με βάση όχι κάτι απτό, όπως πληροφορία ή οτιδήποτε άλλο, αλλά με κάτι "μεταφυσικό", όπως είναι ένα προαίσθημα ή μια διαίσθηση, γιατί έτσι κι αλλιώς η λογική έχει πάει περίπατο.

Συμφωνώ με τον Blackgr4 ότι είναι ΝΤΡΟΠΗ για τον σύλλογο, αυτό το θέμα να σέρνεται για τόσες μέρες.

Νομίζω ότι προς το συμφέρον του ΠΑΟΚ είναι να παραμείνει ο Λουτσέσκου σε αυτό το timing.

Δεν θέλω αλλαγή προπονητή τώρα, υπό αυτές τις συνθήκες.

Σασταλεγάκης 4 εδώ.

Πρέπει να αρχίσω να λέω και τον καφέ ρε φούστη μου, σαν τη Ρένα Βλαχοπούλου και τον Χρόνη Εξαρχάκο στην ελληνική ταινία.

Να βγάζω και κανά φράγκο. :lol:
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Καλή συνέχεια στην καριέρα σου .. Ευχαριστούμε για ότι προσέφερες..Μακάρι οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθουν ..

Oh wait a minute!! :o

Τι εννοείς δε φεύγει τελικά..??Δεν είχε κλείσει βαζελο??Μα αφού έχει ραγίσει το γυαλί και δεν ξανακολαει...Δεν τον είπε κλεφτοκοτα τελικά η Γκοντζαρεβα??Μα αφού αυτό γράψανε παντού.Τι θες να πεις ότι λένε ψέματα?? Ντροπή και μόνο ντροπή...
alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Μιλαμε για τραγικο 10ημερο. Οτι καταφερε το αγωνιστικο τμημα με την κατακτηση της 3ης θεσης σπαταληστηκε ετσι απλα

Συμπτωμα το οτι φτασαμε να «πανηγυριζεται» η σημερινη ειδηση

Ειμαι το λιγοτερο απαισιοδοξος
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

Μετα τους πιο αγριους τσακωμους πεφτει το πιο βρωμικο και αγριο σεχ. Φερτε τον βαζελο που ψωλογλειφοτανε να τον ταραξουμε στον Πούτσιτς.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Μακάρι το πρόβλημα της ομάδας να ήταν το budget
Τα πρωταθλήματα και οι επιτυχίες δεν έρχονται επειδή έχεις το μεγαλύτερο budget ( φυσικά δεν αναφέρομαι όταν υπάρχουν χαώδεις αποστάσεις) απλά αποκλειστικά μέσα από σωστή δουλειά ποδοσφαιρική και διοικητική.
Στην κατηγορία που είμαστε τα +- 5 -10 εκατομμύρια, σου εξασφαλίζουν απλά ένα πολύ πολύ μικρό πλεονέκτημα.
Παραδείγματα μπορεί κάποιος να γράφει με τις ώρες.
Για μένα το σημαντικότερο όσον αφορά την ομάδα μας είναι ένα μπορέσει ο ιβάν αποβάλει από τον οργανισμό όσους βάζουν το εγώ πάνω από την ομάδα.
Όσους έχουνε την θέση ( αυτή η επιλογή είναι δική μου και θα τη στηρίξω και αυτή η επιλογή που δεν είναι δική μου δεν θα τη στήριξω)
Πολυφωνία υπάρχει σε όλους τους μεγάλους οργανισμούς, αλλά άπαξ και λαμβανεται μία απόφαση ,η απόφαση αυτή είναι όλων.
Δυστυχώς όμως ξέρω ότι πιο εύκολα μπορεί να ξεκινήσει ο λουτσέσκου με 11 under 19 παρά να αλλάξει ο ιβάν αυτή του την φιλοσοφία
Άβαταρ μέλους
rade paprica

Δημοσίευση από rade paprica »

Χάσαμε το χρόνο που κερδίσαμε με την τρίτη θέση
και έμεινε (μία ακόμη;) σκιά στη συνεργασία με τον Λούτσε

Δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος ότι από δω και πέρα τα πράγματα θα κυλήσουν ακριβώς όπως ευχόμαστε

Θα πάρουμε τους παίκτες που θέλει ο προπονητής και σε σωστό timing;
Ή θα συζητάμε με τον Μεϊτέ (ή κάποιον άλλο Μεϊτέ), όλο το καλοκαίρι;

Θα γίνουν ανανεώσεις τύπου Μουργκ;
Θα ανεβούν όντως κάποιοι πιτσιρικάδες με ρόλο στην ομάδα; Ποιοι θα είναι οι γηγενείς της ευρωπαϊκής λίστας;

Άντε να δούμε...
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Αυτό ότι πάγωσαν όλα και ξεκινάνε τώρα με κοινή λογική πάλι δεν μου κολλάει .
Αλλα τεσπα . Όσον αφορά την συζήτηση ότι χάσαμε χρόνο
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

εγω απλα κραταω οτι πανω απ ολα συνεχιζουνε μαζι και η αγαπη για τον συλλογο τα εκανε ολα περα, ετσι θελω να πιστευω.

κανενας προπονητης δεν αντεχει τον Ιβαν, και καμια ομαδα τις παραξενιες του Λου

και εμεις λατρευουμε κα τους δυο

δεν πανε πουθενα, αυτο ηταν το λογικο

προχωραμε
embuji

Δημοσίευση από embuji »

μαγκες το τι σκατο πεφτει πεφτει στο τσατ του τσαρλυ σε παπαδημητριου και Αλαφουζο επειδη "χαλασε" του λουτσεσκου δε λεγεται αχαχαχαχαχα
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

hawklord έγραψε:Μετα τους πιο αγριους τσακωμους πεφτει το πιο βρωμικο και αγριο σεχ. Φερτε τον βαζελο που ψωλογλειφοτανε να τον ταραξουμε στον Πούτσιτς.

Καλά τα λέει ο αγαπητός μύστης. Έτσι είναι. Η αδρεναλίνη ανεβάζει τη λίμπιντο.

Ας ετοιμαστούν οι Αθηνέζοι. Γιατί φέτος θέλουμε ΕΚΔΙΚΗΣΗ.
Και πολύ σεκς στα λατρευτά, αγαπημένα και ζουμπουρλούδικα ΠΟΚΕΜΟΝ.

Διεκδίκηση πρωταθλήματος και κυπέλλου σαν να μην υπάρχει αύριο και όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία στην Ευρώπη.
Άβαταρ μέλους
ReignMan

Δημοσίευση από ReignMan »

ReignMan έγραψε:
prist64 έγραψε:να τα βρουνε στην αποζημιωση?

Θα μεινει μολις εμαθα.
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

η αληθεια ειναι οτι χρειαζοταν ενα reality check o Λου γιατι στις δηλωσεις του το ειχε παραγαμησει για τα εσωτερικα μας

οκ σε ακουσαμε μια φορα ησουν μιζερος φετος γιατι ο αη βασιλης δεν σου εφερε τα παιχνιδια που ζητησες αλλα περασες κοκκινες γραμμες και επρεπε και ο μεγαλος να σου τραβηξει λιγο το αυτι. μεχρι εκει ΟΚ, τα υπολοιπα θεωρω οτι ηταν αχρειαστα
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Φέτος πιστεύω ότι μετά τα όσα έγιναν ο ρασβαν θα είναι πλήρως αφοσιωμένος στο εντελώς αγωνιστικο κομμάτι, αφήνοντας στην άκρη και τα πολλά μπλα μπλα και τις οποίες αντιπαραθέσεις με αντιπάλους.
Πιστεύω ότι όλο αυτό,αφού συνεχίζουν μαζί οι δρόμοι μας μόνο καλό θα κάνει
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”