Razvan Lucescu V
Re: Razvan Lucescu V
Μόλις ήρθε μια αξιοπρεπής ενίσχυση τον Δεκέμβριο ο προπονητής κατάφερε να στρώσει σταδιακά την ομάδα και να πάρει και 4 νίκες στα πλέι οφ. Απλά βασικά πράγματα ! Και τώρα με τις στοχιωδεις αποδεσμεύσεις ορισμένων ποδοσφαιριστών και μια ανω του μετρίου μεταγραφική ενίσχυση , η ομάδα θα είναι έτοιμη για πρωτάθλημα . Όλα αυτά στον πραγματικό κόσμο . Αντί αυτου έχουμε μια απεραντη καταστροφολογία για κύκλους που ντεμεκ έκλεισαν για ψυχολογικά κτλ και ένα σωρό φαιδρότητες που κανονικά θα επέτρεπε να μας διασκεδάζουν αν δεν τις πίστευε σε τόσο μεγάλο βαθμό μια σεβαστή μερίδα οπαδών . Δεν ξέρω τι με ενοχλεί πιο πολύ σε αυτή την ιστορία , η αδυναμία πχ ανάγνωσης απλών αυτονόητων πραγμάτων για την ομάδα , η σπέκουλα των αντιπάλων που δυστηχως παρασύρει και δικούς μας οπαδούς , το σκοτσέζικο ντους που μας επιβάλλεται , το αυτονόητο που πλέον έχει γίνει πολυτέλεια για τον ΠΑΟΚ μας . (Πάντως μερικα πράγματα δεν αλλάζουν στον ΠΑΟΚ μας , ίδια σιωπή επικρατούσε κι το καλοκαίρι που οχετός γραφόταν και σε αυτό το φόρουμ απέναντι στον βιερινια όταν από το πρωί μέχρι το βράδι προσπαθούσαν διάφοροι λογαριασμοί να μας πείσουν για το ποσό κακο κάνει στην ομάδα ο τελειωμένος χοντροκωλης βετεράνος που είχε το θράσος να ζητά και νέο συμβόλαιο)
lkosmid έγραψε:Εγω πιστεύω πως το θέμα έχει λυθεί εδώ και μέρες. Απλά θα ανακοινωθεί αργά, πχ. μια μέρα πριν την προετοιμασία, ενώ παράλληλα γίνονται όλες οι ανανεώσεις και οι μεταγραφικές κινήσεις αθόρυβα. Ετσι κάνουμε ζημιά στους ανταγωνιστές (στον βάζελο που περιμένει τι θα κάνουμε και μπορεί να καθυστερίσει τις κινήσεις του για προπονητή και παίκτες, έχοντας άμεσο αντίκτυπο στην προσπάθειά του στα προκριματικά) και τους κρατάμε σε άγνοια νομίζοντας ότι είμαστε σε διάλυση με σκοπό να μας υποτιμήσουν την επόμενη χρονιά. Επίσης ξεμπροστιάζουμε τους αρδ και συγκεκριμένα ΜΜΕ που φαίνονται ότι θέλουν να μας δημιουργήσουν πρόβλημα διασπείροντας φήμες.
Με παρόμοια τεχνική πήραμε τον Κόλει, τον Μπακαγιόκο και τον Λόβρεν. Δούλεψαν αθόρυβα και τελευταία μέρα των μεταγραφών κάναμε το χτύπημα της κόμπρας.
Σίγουρα πάντως η συμπεριφορά που βλέπουμε απέναντι στον προπονητή, που ενώ έχει συμβόλαιο βγαίνουν ακόμα και σήμερα άρθρα και δημοσιογράφοι που αναφέρουν πως ο ΠΑΟΚ συζητάει με άλλους προπονητές, δείχνει ξεκάθαρα πως δεν τον εμπιστεύονταν ούτε τη σεζόν που πέρασε και σίγουρα δεν έκαναν τα πάντα για να τον βοηθήσουν.
Το γιατί δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε και νομίζω πως μέχρι να μιλήσει ο Λουτσέσκου, δεν θα το μάθουμε.
Όποιος και να είμαι όμως ο προπονητής, δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται έτσι. Είναι όλο λάθος. Από την αρχή ως το τέλος.
Το γιατί δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε και νομίζω πως μέχρι να μιλήσει ο Λουτσέσκου, δεν θα το μάθουμε.
Όποιος και να είμαι όμως ο προπονητής, δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται έτσι. Είναι όλο λάθος. Από την αρχή ως το τέλος.
Mīngus έγραψε:lkosmid έγραψε:Εγω πιστεύω πως το θέμα έχει λυθεί εδώ και μέρες. Απλά θα ανακοινωθεί αργά, πχ. μια μέρα πριν την προετοιμασία, ενώ παράλληλα γίνονται όλες οι ανανεώσεις και οι μεταγραφικές κινήσεις αθόρυβα. Ετσι κάνουμε ζημιά στους ανταγωνιστές (στον βάζελο που περιμένει τι θα κάνουμε και μπορεί να καθυστερίσει τις κινήσεις του για προπονητή και παίκτες, έχοντας άμεσο αντίκτυπο στην προσπάθειά του στα προκριματικά) και τους κρατάμε σε άγνοια νομίζοντας ότι είμαστε σε διάλυση με σκοπό να μας υποτιμήσουν την επόμενη χρονιά. Επίσης ξεμπροστιάζουμε τους αρδ και συγκεκριμένα ΜΜΕ που φαίνονται ότι θέλουν να μας δημιουργήσουν πρόβλημα διασπείροντας φήμες.
Με παρόμοια τεχνική πήραμε τον Κόλει, τον Μπακαγιόκο και τον Λόβρεν. Δούλεψαν αθόρυβα και τελευταία μέρα των μεταγραφών κάναμε το χτύπημα της κόμπρας.
Ο Μεντιλιμπαρ βέβαια που είναι της παραδοσιακής σχολής μετά από μόλις μία εβδομάδα διακοπών γύρισε Πειραιά σήμερα ώστε να συζητήσει με τα στελέχη τον σχεδιασμό του νέου ρόστερ. Για μια ομάδα που δεν έχει καν προκριματικά να θυμίσω.
Αυτά για όσους μπορεί να έχουν στο κεφάλι τους την άποψη ότι δεν τρέχει και τίποτα που ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει του προπονητή
Ο θωμαιδης επιμένει ότι λουτσεσκου τέλος. Απλά θα ανακοινωθεί μαζί με τον νέο προπονητή γιατί είναι καθαρά επικοινωνίακο. Ο Νίκος Σαββίδης έχει αναλάβει την υπόθεση νέος προπονητής από την προηγούμενη Παρασκευή αμέσως μετά το μαλωμα λουτσεσκου Σαββίδη. Δυστυχώς τέλος ο στρατηγός - στρατιώτης του ΠΑΟΚ. Δύο πρωτάθληματα σε 5 χρόνια. Με τα στραβά και τα καλά του, αυτά γράφουν.
-
dalas10 έγραψε:Ο θωμαιδης επιμένει ότι λουτσεσκου τέλος. Απλά θα ανακοινωθεί μαζί με τον νέο προπονητή γιατί είναι καθαρά επικοινωνίακο. Ο Νίκος Σαββίδης έχει αναλάβει την υπόθεση νέος προπονητής από την προηγούμενη Παρασκευή αμέσως μετά το μαλωμα λουτσεσκου Σαββίδη. Δυστυχώς τέλος ο στρατηγός - στρατιώτης του ΠΑΟΚ. Δύο πρωτάθληματα σε 5 χρόνια. Με τα στραβά και τα καλά του, αυτά γράφουν.
Σας παρακαλώ μην ανεβάζετε Θωμαιδη σαν εμπιστο στο ρεπορτάζ ο άνθρωπος ειναι μια αποτυχία εδώ και 30 χρόνια. Βέβαια όντως μπορεί ο Λουτσι να έχει τελειώσει και μάλλον κάτι τέτοιο συμβαίνει, καθώς αν ήταν να συνεχίσουμε μαζί του την προηγούμενη εβδομάδα θα είχε διαρρεύσει. Εγώ νομίζω ότι εκτός από τον νέο προπονητή προσπαθουν να τα βρουν και με την αποζημίωση και με τον όρο να μην πάει σε άλλη Ελληνική ομάδα.
Blackgr4 έγραψε:Σίγουρα πάντως η συμπεριφορά που βλέπουμε απέναντι στον προπονητή, που ενώ έχει συμβόλαιο βγαίνουν ακόμα και σήμερα άρθρα και δημοσιογράφοι που αναφέρουν πως ο ΠΑΟΚ συζητάει με άλλους προπονητές, δείχνει ξεκάθαρα πως δεν τον εμπιστεύονταν ούτε τη σεζόν που πέρασε και σίγουρα δεν έκαναν τα πάντα για να τον βοηθήσουν.
Ποσο μαλλον οταν ειναι ο πιο πετυχημενος προπονητης. To κανει χειροτερο. Εγω ειμαι υπερ του να αλλαξουμε αλλα αυτο το μπαχαλο ειναι τραγικο.
- abc_o_ karpouzas
Psagmenos4 έγραψε:.................. καθώς αν ήταν να συνεχίσουμε μαζί του την προηγούμενη εβδομάδα θα είχε διαρρεύσει. ....................
................Η τοποθέτηση από πλευράς ΠΑΟΚ ήταν άμεση και ξεκάθαρη: «Ως απάντηση σε μεγάλο αριθμό δημοσιευμάτων, υπογραμμίζουμε ότι ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι ο προπονητής μας. Δεν μπορούμε να ακολουθούμε τις διαρροές απ´ όπου κι αν προέρχονται»....................
dalas10 έγραψε:Ο θωμαιδης επιμένει ότι λουτσεσκου τέλος. Απλά θα ανακοινωθεί μαζί με τον νέο προπονητή γιατί είναι καθαρά επικοινωνίακο. Ο Νίκος Σαββίδης έχει αναλάβει την υπόθεση νέος προπονητής από την προηγούμενη Παρασκευή αμέσως μετά το μαλωμα λουτσεσκου Σαββίδη. Δυστυχώς τέλος ο στρατηγός - στρατιώτης του ΠΑΟΚ. Δύο πρωτάθληματα σε 5 χρόνια. Με τα στραβά και τα καλά του, αυτά γράφουν.
Τρια πρωταθληματα*
-
Η ανακοινωση γραφει ειναι. Που ειναι το παρων.
Δεν λεει θα ειναι και την επομενη χρονια. Αν θελανε να κλεισει το θεμα, αυτο θα επρεπε να γραψουν

Δεν λεει θα ειναι και την επομενη χρονια. Αν θελανε να κλεισει το θεμα, αυτο θα επρεπε να γραψουν

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Billpaok666 την Δευ 26 Μάιος 2025, 12:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Απομάκρυνση Λουτσέσκου, πώληση Κωνσταντέλια και τα καλύτερα έρχονται.. Άντε να δούμε τι μας περιμένει.. Προσωπικά δεν ελπίζω σε τίποτα πλέον, ούτε πιστεύω ότι οι γιοι Σαββίδη είναι ικανοί να κάνουν τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή στη χρονιά των 100 χρόνων με τις επιλογές τους.
abc_o_ karpouzas έγραψε:Psagmenos4 έγραψε:.................. καθώς αν ήταν να συνεχίσουμε μαζί του την προηγούμενη εβδομάδα θα είχε διαρρεύσει. ....................
................Η τοποθέτηση από πλευράς ΠΑΟΚ ήταν άμεση και ξεκάθαρη: «Ως απάντηση σε μεγάλο αριθμό δημοσιευμάτων, υπογραμμίζουμε ότι ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι ο προπονητής μας. Δεν μπορούμε να ακολουθούμε τις διαρροές απ´ όπου κι αν προέρχονται»....................
Ποια είναι η γνώμη σου , σε σχέση κιόλας με αυτό που παρέθεσες;
Ότι δεν υφίσταται κανένα θέμα και πως όλα είναι σωστά και τακτοποιημένα και σχεδιάζουμε την ομάδα για τα προκριματικά ;
- abc_o_ karpouzas
makispaspartou έγραψε:Απομάκρυνση Λουτσέσκου, πώληση Κωνσταντέλια και τα καλύτερα έρχονται.. Άντε να δούμε τι μας περιμένει.. Προσωπικά δεν ελπίζω σε τίποτα πλέον, ούτε πιστεύω ότι οι γιοι Σαββίδη είναι ικανοί να κάνουν τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή στη χρονιά των 100 χρόνων με τις επιλογές τους.
Τα ακουσες καπου αυτα φιλε ή ειναι ο φοβος σου;
Στα @@ μας,να φροντίσουν να φέρουν καλύτερο και να τον στηρίξουν με μεταγρσφες εκατομμυρίων, αλλιώς όλο το ανάθεμα θα πάει επάνω τους.
Δε γίνεται με το τέταρτο μπάτζετ στη χώρα να περιμένεις θαύματα, έγινε μια φορά πέρσι δεν θα γίνει πάλι.
Ο ΠΑΟΚ δεν είναι Λουτσεσκου,ο ΠΑΟΚ τον δημιούργησε τον Λουτσεσκου.
Αν δεν μπορούν να βγουν και να το πουν ,ότι αυτή την περίοδο δεν γίνεται να ακολουθήσουν οικονομικά το ΠΟΚ και όχι να ακούμε βαρύγδουπες δηλώσεις για το δήθεν καλύτερο ροστερ της ιστορίας μας.