Razvan Lucescu V
Re: Razvan Lucescu V
Ρε να φύγει αλλά ποιος σοβαρός άνθρωπος θα έρθει με τον τρόπο λειτουργίας της ΠΑΕ;
- Montrealiotis
Η διοίκηση κούρασε που δεν παίρνει μια απόφαση…
Που ούτως ή άλλως έχει ήδη αργήσει.
Ποιος είναι σχεδιασμός του ΠΑΟΚ για του χρόνου; Κανένας δεν ξέρει. Πάνε και ότι βγει είναι η φάση.
Απορώ πως τα κατάφερε έτσι ο Ιβαν. Πραγματικά απορώ
Ποιος είναι σχεδιασμός του ΠΑΟΚ για του χρόνου; Κανένας δεν ξέρει. Πάνε και ότι βγει είναι η φάση.
-
Ρε σεις, πραγματικα τοσους κύκλους δεν πρεπει να εχει ξανακανει τοπικ. 5 μερες γραφονται τα ίδια. Τι προσπαθείτε; Να πεισετε ο ενας τον αλλο αν ο λουτσε είναι απαραιτητος ή όχι; Γιατι δεν περιμενετε να εχουμε κανενα νεο ή εστω καναν παπα τυπου πουσιτς, φαν μπομελ κλπ;
Η σχεση που εχουμε αναπτυξει με τον Λουτσεσκου σαν ΠΑΟΚ ειναι προβληματικη. Ειναι σαν τα εχεις με μια γκομενα με την οποια εχετε περασει απιστευτες στιγμες, τις καλυτερες της ζωης σου. Ομως ενω βλεπεις οτι σιγα σιγα η σχεση αυτη δεν τραβαει αλλο, φοβασαι να την αφησεις γιατι φοβασαι οτι δεν θα περασεις το ιδιο καλα με την επομενη.
Γι αυτο μην ειστε μπετακιδες που λεει και ο μπουφος στο ινσταγκραμ και αραξτε. Ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα. Ειτε με Λουτσεσκου ειτε χωρις. Οποιος και ειναι προπονητης, ο ΠΑΟΚ θα ειναι μια χαρα και θα ζησουμε κι αλλες ωραιες στιγμες αργα ή γρηγορα γιατι η ομαδα εχει ανεβει επιπεδο.
Γι αυτο μην ειστε μπετακιδες που λεει και ο μπουφος στο ινσταγκραμ και αραξτε. Ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα. Ειτε με Λουτσεσκου ειτε χωρις. Οποιος και ειναι προπονητης, ο ΠΑΟΚ θα ειναι μια χαρα και θα ζησουμε κι αλλες ωραιες στιγμες αργα ή γρηγορα γιατι η ομαδα εχει ανεβει επιπεδο.
Montrealiotis έγραψε:Η διοίκηση κούρασε που δεν παίρνει μια απόφαση…
Η διοίκηση πριν ένα χρόνο του έκανε 3 χρόνια συμβόλαιο. Εχθές είπε ότι ο λουτσεσκου είναι προπονητής της ομάδας. Κάποιοι θα θεωρησετε ότι το γεγονός θεωρείται λήξαν μόνο αν τον διώξει? Δεν αναφερομαι σε εσένα. Γενικά το γραφω
- john4serres
alexgarcia6 έγραψε:Eagle1980 έγραψε:Ψ'ηνομαι για Πουσιτς απο αυτα που διάβασα για αυτον/
Και εγω συγκινηθηκα με τις 2μισι σεζον του ως επαγγελματιας προπονητης
την μια με τβεντε στην Β' ολλανδιας
και μια που καταφερε με τη σαχταρ να βγει 3ος στην ουκρανια με εσοδα τσ.λ κατω απο Oleksandriya και Ντιναμο κιεβου
Και μια ως νταμπλούχος Ουκρανίας (20 αγώνες, 16 νίκες, 2 ισοπαλίες, 2 ήττες, γκολ 43:14)
3ος σε ομιλος CL
λεπτομέρειες
- Montrealiotis
Μακάρι να διαψευστούν οι πάντες και ο σχεδιασμός να προχωράει. Μακάρι. Αλλά δυστυχώς τα δείγματα της διοίκησης μας δεν έχουν δείξει κάτι τέτοιο.
Kaizen έγραψε:Η σχεση που εχουμε αναπτυξει με τον Λουτσεσκου σαν ΠΑΟΚ ειναι προβληματικη. Ειναι σαν τα εχεις με μια γκομενα με την οποια εχετε περασει απιστευτες στιγμες, τις καλυτερες της ζωης σου. Ομως ενω βλεπεις οτι σιγα σιγα η σχεση αυτη δεν τραβαει αλλο, φοβασαι να την αφησεις γιατι φοβασαι οτι δεν θα περασεις το ιδιο καλα με την επομενη.
Από που το βλέπεις αυτό. Πέρσι πήρε πρωτάθλημα, φέτος βγήκε 3ος με το 4ο μπάτζετ κ με μια τιμωρία που μόνο αν είσαι ΠΑΟΚ την τρως ( αλλά κ την ξεχνας) . Δεν ήμασταν καλοί αλλά για λεπτομέρειες δεν βγήκαμε 2οι. Τα του περσινου καλοκαιριού τα βλέπουμε κάθε χρόνο. Πέρσι πριν την ανανέωση τα ίδια ακούγαμε. Έκλεισε ο κύκλος κλπ. Ακόμα εδώ? Πήραμε πρωτάθλημα κ σιωπασαμε κάνα 2 βδομάδες. Μετά τα ίδια. Επειδή κάποιοι συνέχεια εύχονται να φύγει πολλές φορές υπάρχει υπερβολή
Μάλλον η συμπεθερες, οι φίλοι κ οι επίδοξοι εραστές ψάχνονται
dragon έγραψε:Kaizen έγραψε:Ομως ενω βλεπεις οτι σιγα σιγα η σχεση αυτη δεν τραβαει αλλο
Από που το βλέπεις αυτό.
Το βλεπω στο οτι μεταξυ τους δεν μπορουν να συμφωνησουν ή να συνεννοηθουν. Διοικηση και προπονητης σκεφτονται διαφορετικα. Το ποιος εχει δικιο και ποιος οχι δεν με νοιαζει. Με νοιαζει να τελειωνει αυτο το πανηγυρι καποια στιγμη και να μπουμε σε μια γραμμη. Αμα δεν ειναι καμια πλευρα διατεθιμενη να κανει πισω και να παει με τα νερα της αλλης, τοτε ηρθε ο καιρος να χωρισουν οι δρομοι τους.
Εγω προσωπικα θελω να φυγει ο Λουτσεσκου και δεν το κρυβω. Τους λογους τους εχω γραψει πολλες φορες φετος και δεν εχει νοημα να τους ξαναγραφω. Αυτο που με χαλαει μονο ειναι το timing ολης αυτης της ιστοριας που προεκυψε. Ειναι απαραδεκτο τελη Μαιου αντι να συζηταμε για μεταγραφες, να συζηταμε(και πολλες μερες μαλιστα) αν θα συνεχισουμε μαζι ή οχι. Αυτα επρεπε να εχουν λυθει εδω και τρεις μηνες.
Kaizen έγραψε:dragon έγραψε:Kaizen έγραψε:Ομως ενω βλεπεις οτι σιγα σιγα η σχεση αυτη δεν τραβαει αλλο
Από που το βλέπεις αυτό.
Το βλεπω στο οτι μεταξυ τους δεν μπορουν να συμφωνησουν ή να συνεννοηθουν. Διοικηση και προπονητης σκεφτονται διαφορετικα. Το ποιος εχει δικιο και ποιος οχι δεν με νοιαζει. Με νοιαζει να τελειωνει αυτο το πανηγυρι καποια στιγμη και να μπουμε σε μια γραμμη. Αμα δεν ειναι καμια πλευρα διατεθιμενη να κανει πισω και να παει με τα νερα της αλλης, τοτε ηρθε ο καιρος να χωρισουν οι δρομοι τους.
Εγω προσωπικα θελω να φυγει ο Λουτσεσκου και δεν το κρυβω. Τους λογους τους εχω γραψει πολλες φορες φετος και δεν εχει νοημα να τους ξαναγραφω. Αυτο που με χαλαει μονο ειναι το timing ολης αυτης της ιστοριας που προεκυψε. Ειναι απαραδεκτο τελη Μαιου αντι να συζηταμε για μεταγραφες, να συζηταμε(και πολλες μερες μαλιστα) αν θα συνεχισουμε μαζι ή οχι. Αυτα επρεπε να εχουν λυθει εδω και τρεις μηνες.
Κάθε χρόνο επί Σαββίδη. Απλά με λουτσεσκου στο τέλος κάπου τα βρίσκουν
Σίγουρα δεν είναι σωστός τρόπος λειτουργίας κ στα δικά μου μάτια
Δεν νομίζω να υπάρχει προπονητής με τον οποίο να μπορεί να συνεννοηθούν οι δικοί μας.
Patron έγραψε:Δεν νομίζω να υπάρχει προπονητής με τον οποίο να μπορεί να συνεννοηθούν οι δικοί μας.
Ως εκ τούτου γιατί να θες να φύγει ο μοναδικός που στο τέλος εχει σημείο επαφής συν ότι αντικειμενικά είναι ότι πιο πετυχημενο εχει περασει απο τον πάγκο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dragon την Κυρ 25 Μάιος 2025, 22:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Patron έγραψε:Δεν νομίζω να υπάρχει προπονητής με τον οποίο να μπορεί να συνεννοηθούν οι δικοί μας.
Με τον τετοιον μια χαρα συννενοηθηκαν. Και με τον εκεινον. Αμ τον αλλον; Αλφαδια.
dragon έγραψε:Patron έγραψε:Δεν νομίζω να υπάρχει προπονητής με τον οποίο να μπορεί να συνεννοηθούν οι δικοί μας.
Ως εκ τούτου γιατί να θες να φύγει ο μοναδικός που στο τέλος εχει σημείο επαφής συν όρο αντικειμενικά είναι ότι πιο πετυχημενο εχει περασει απο τον πάγκο
Συμφωνούμε
-
1000 % .
Ούτε ΤΔ να προσθέσω.