Razvan Lucescu V
Re: Razvan Lucescu V
ReignMan έγραψε:paokspren έγραψε:ReignMan έγραψε:Ο Πουσιτς ειναι εξαιρετικη περιπτωση. Ας μην κοιταμε τοσο τις περγαμηνες, ο Λουτσεσκου απο μια μικρη ομαδα ηρθε αλλα εδεσε αψογα και εγινε ο πιο πετυχημενος προπονητης μας.
Μπορείς να μου πεις γιατί τον θεωρείς εξαιρετική περίπτωση?
Γιατι ειναι ενας καταξιωμενος προπονητης με τιτλους, ευελικτος στον σχηματισμο και λατρης της τακτικης.
Ναι, μας έπεισες.
Κοίτα, δεν έχω ιδεά ποιος είσαι αλλά πιστεύω ότι κάνεις μια αρκετά ύπουλη προπαγάνδα εδώ μέσα εδώ και αρκετές μέρες, και όχι πολύ έξυπνα. Δεν ξέρω το γιατί αλλά δεν είναι σωστό και καλό θα ήταν να σταματήσει.
Εδώ οι περισσοτεροι προπονητικά ξέρουμε περισσότερα από τον Λουτσέσκου δε θα ξέρεις εσύ από γαλλική κουζίνα. Άμα βλέπεις τη μαθαίνεις τη δουλειά που έλεγε κ ο Βέγγος.
Προπαγανδα επειδη λεω την αποψη μου. Μαλλον καπου εχεις μπερδεψει την ελευθερια λογου.
Μεγαλη ιδεα για τον εαυτο σου πρεπει να εχεις για να πιστευεις οτι γραφω για να σε πεισω.
Εαν εχει αποφασιστει να αποχωρησει ο Λουτσεσκου, πρεπει να δουμε την επομενη μερα.
Μεγαλη ιδεα για τον εαυτο σου πρεπει να εχεις για να πιστευεις οτι γραφω για να σε πεισω.
Εαν εχει αποφασιστει να αποχωρησει ο Λουτσεσκου, πρεπει να δουμε την επομενη μερα.
dragon έγραψε:Εδώ οι περισσοτεροι προπονητικά ξέρουμε περισσότερα από τον Λουτσέσκου δε θα ξέρεις εσύ από γαλλική κουζίνα. Άμα βλέπεις τη μαθαίνεις τη δουλειά που έλεγε κ ο Βέγγος.
Εντάξει ένα μπεφ αρλεσιεν ξέρω να το φτιάξω.

- Mitsospaoki4
- Moderator
ReignMan έγραψε:Προπαγανδα επειδη λεω την αποψη μου. Μαλλον καπου εχεις μπερδεψει την ελευθερια λογου.
Δεν με ενδιαφέρει καν τι σκοπό έχεις αλλά δεν λες απλά την άποψη σου και αυτό φαίνεται.
renegade έγραψε:Φίλε έχεις 700 μηνύματα μέσα σε ένα τριήμερο....αυτό δεν είναι απλά άποψη .
272, υπαρχει καποια ιεραρχια που πρεπει να ακολουθησει καποιο νεο μελος για να τον δεχτειτε οι παλιοι?

renegade έγραψε:Φίλε έχεις 700 μηνύματα μέσα σε ένα τριήμερο....αυτό δεν είναι απλά άποψη .
272, υπαρχει καποια ιεραρχια που πρεπει να ακολουθησει καποιο νεο μελος για να τον δεχτειτε οι παλιοι?

aivas19 έγραψε:Mitsospaoki4 έγραψε:Ποιο παλιό account σας θυμίζει;
https://youtu.be/u3fQmpxpHtA?si=f3B8EmEyS6OX4bjI
Τι θυμιζετε 3-4 ατομα στα τελευταια σχολια
https://www.youtube.com/watch?v=VbrO_Avc5wE
Ρε μπας και εχουμε παρει την τελικη απαντηση οτι ο λουτσεσκου συνεχιζει και τσαμπα σκαμε; 

-
Ρε φιλε το αστειο ειναι οτι δεν κανει καν προσπαθεια να περαστει για αλλος. Ουτε καν αλλαζει τον γραφικο του χαρακτηρα. Εν ετει 2025 ποσο δυσκολο να ειναι να προσποιηθεις καποιον αλλον στο ιντερνετ; Και ομως ο τυπος καταφερνει σε χρονο dt να βγαινει καρτα