Razvan Lucescu V
Re: Razvan Lucescu V
Ο Πουσιτς ειναι εξαιρετικη περιπτωση. Ας μην κοιταμε τοσο τις περγαμηνες, ο Λουτσεσκου απο μια μικρη ομαδα ηρθε αλλα εδεσε αψογα και εγινε ο πιο πετυχημενος προπονητης μας.
- smoothcriminal1926
- Δημοσιεύσεις: 287
- Εγγραφή: Σάβ 18 Ιαν 2025, 13:02
Re: Razvan Lucescu V
aivas19 έγραψε:Αντικειμενικος ο φιλος
Ο Λουτσεσκου οταν ηρθε επρεπε να αντικαταστησει ενα αποτυχημενο στοιχημα (Στανογεβιτς) και οχι τον πιο επιτυχημενο προπονητη στην ιστορια του Συλλογου. Επισης, περαν του σημειολογικού (100 χρονια) ο ΠΑΟΚ του χρονου ειναι πιθανο να βγει απευθειας Τσουλου αν παρει πρωταθλημα, οποτε καθε κινηση που ανεβαζει το ρισκο βαζει σε κινδυνο ενα στοχο που η ομαδα δεν πετυχε ποτε
Καλά το ότι αντικατέστησε έναν αποτυχημένο δεν σημαίνει κάτι. Άμα ήταν δηλαδή μέτριος θα ήμασταν χαρούμενοι, επειδή απλά δεν ήταν ανίκανος όπως ο προηγούμενος ; Το θέμα είναι αυτός που θα έρθει, αν δεν συνεχίσει ο Λούτσι, να στηριχθεί και να φέρει αποτελέσμαατα.
Τώρα τα ''θα αντικαταστήσει τον πιο επιτυχημένο'' , ''100 χρόνια'' είναι να χαμε να λέγαμε. Ο Προπονητής που θα έρθει θα πρέπει να μπορεί να φέρει επιτυχίες και στα 101,102 κτλ. Δεν ξέρω αν ο Πούσιτς μπορεί να το κάνει αυτό, αλλά το οτι θα αντικαταστήσει τον πιο επιτυχημένο και τα 100 χρόνια δεν μου λέει κάτι.
- Montrealiotis
- Δημοσιεύσεις: 4530
- Εγγραφή: Κυρ 19 Απρ 2020, 20:20
Re: Razvan Lucescu V
Και κατι ακομα, ο Λουτσεσκου απο που προκυπτει οτι ειναι ο πιο καταλληλος για να μπουμε ομιλους? Εχει αποδειξει οτι το καλοκαιρι δεν του παει και δεν μπορει να εχει ομαδα ετοιμη για τετοιο στοχο οποτε τα περι 100 χρονων και τσαμπιονς λιγκ ειναι ανουσια. Προπονητη για τα επομενα χρονια χρειαζομαστε οχι για τα 100 μονο.
-
- Δημοσιεύσεις: 844
- Εγγραφή: Δευ 27 Ιαν 2025, 19:32
- Montrealiotis
- Δημοσιεύσεις: 4530
- Εγγραφή: Κυρ 19 Απρ 2020, 20:20
Re: Razvan Lucescu V
Ισχύει ότι η διοίκηση είναι κατώτερη των περιστάσεων όσον αφορά αυτόν τον στόχο, αλλά στο ότι δεν περάσαμε την μαλμε πέρσι φταίει ο Λουτσεσκου
- navigator11
- Δημοσιεύσεις: 18969
- Εγγραφή: Δευ 25 Μάιος 2009, 09:35
Re: Razvan Lucescu V
Αν αύριο μέχρι το μεσημέρι το αργότερο δεν έχει τελειώσει οριστικά η ... αγωνία σχετικά με την ταυτότητα του προπονητή της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν, δε θα τα πάμε καλά
Έχουμε 800 μέτωπα ανοιχτά ήδη, ώρα να επικρατήσει λίγη σοβαρότητα.

Έχουμε 800 μέτωπα ανοιχτά ήδη, ώρα να επικρατήσει λίγη σοβαρότητα.
Re: Razvan Lucescu V
nikos ioannidis έγραψε:Της διοίκησης δεν της πάει να έχει ομάδα έτοιμη για τέτοιο στοχο
Μια χαρα της παει, απο αγωνιστικα λαθη δεν εχουμε μπει ακομα.
Re: Razvan Lucescu V
ReignMan έγραψε:Ο Πουσιτς ειναι εξαιρετικη περιπτωση. Ας μην κοιταμε τοσο τις περγαμηνες, ο Λουτσεσκου απο μια μικρη ομαδα ηρθε αλλα εδεσε αψογα και εγινε ο πιο πετυχημενος προπονητης μας.
Μπορείς να μου πεις γιατί τον θεωρείς εξαιρετική περίπτωση?
- Mitsospaoki4
- Moderator
- Δημοσιεύσεις: 12653
- Εγγραφή: Δευ 21 Μάιος 2018, 12:53
- Τοποθεσία: Θεσσαλονικη - Βολος
Re: Razvan Lucescu V
Φεύγει και το Σκ και ακόμα είμαστε στην φάση αν θα μείνει ή όχι..
Ελπίζω να κλείσουν στόματα σύντομα είτε με τον έναν (παραμονή και στήριξη μεταγραφικά), είτε με τον άλλον τρόπο (δυνατό όνομα αντικαταστάτη).
Ελπίζω να κλείσουν στόματα σύντομα είτε με τον έναν (παραμονή και στήριξη μεταγραφικά), είτε με τον άλλον τρόπο (δυνατό όνομα αντικαταστάτη).
Re: Razvan Lucescu V
paokspren έγραψε:ReignMan έγραψε:Ο Πουσιτς ειναι εξαιρετικη περιπτωση. Ας μην κοιταμε τοσο τις περγαμηνες, ο Λουτσεσκου απο μια μικρη ομαδα ηρθε αλλα εδεσε αψογα και εγινε ο πιο πετυχημενος προπονητης μας.
Μπορείς να μου πεις γιατί τον θεωρείς εξαιρετική περίπτωση?
Γιατι ειναι ενας καταξιωμενος προπονητης με τιτλους, ευελικτος στον σχηματισμο και λατρης της τακτικης.