Razvan Lucescu V
- Montrealiotis
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: Razvan Lucescu V
Άρθρο του paok24 για Πουσιτς που στο τέλος σημειώνει "Πρόκειται για μια εξέλιξη που έχει την σημασία της, καθώς ο Πουσιτς πλέον είναι ελεύθερος.."
Ρε μήπως για αυτό το τραβήξαμε τόσο;
Ρε μήπως για αυτό το τραβήξαμε τόσο;
-
Eagle1980 έγραψε:Ψ'ηνομαι για Πουσιτς απο αυτα που διάβασα για αυτον/
Και εγω συγκινηθηκα με τις 2μισι σεζον του ως επαγγελματιας προπονητης
την μια με τβεντε στην Β' ολλανδιας
και μια που καταφερε με τη σαχταρ να βγει 3ος στην ουκρανια με εσοδα τσ.λ κατω απο Oleksandriya και Ντιναμο κιεβου
alexgarcia6 έγραψε:Eagle1980 έγραψε:Ψ'ηνομαι για Πουσιτς απο αυτα που διάβασα για αυτον/
και μια που καταφερε με τη σαχταρ να βγει 3ος στην ουκρανια με εσοδα τσ.λ κατω απο Oleksandriya και Ντιναμο κιεβου
Tους Τιτλους τους είδες ?
Eνα πρωτάθλημα β Εθνικής Ολλανδίας και ένα πρωτάθλημα χώρας που έχει πόλεμο;Eagle1980 έγραψε:alexgarcia6 έγραψε:Eagle1980 έγραψε:Ψ'ηνομαι για Πουσιτς απο αυτα που διάβασα για αυτον/
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εντελώς ψυχρά και χωρίς συναίσθημα ο μόνος στον οποίο θα έδινα το χρίσμα είναι ο Φαν Μπομελ. Όλες οι άλλες επιλογές είναι πατημένο γκάζι και τοίχος στα 100 μέτρα. Αναφέρομαι πάντα για τα κυβικά μας καθώς νομίζω δε μπορούμε να κλεψουμε τον Τσαμπι πριν την αυριανή παρουσίαση.
Ας περιμένουμε όμως γιατί ακόμα και μετά τα όσα αλλόκοτα συμβαίνουν το τελευταίο 10ημερο, ο Ράσβαν είναι ο καταλληλοτερος..
Ας περιμένουμε όμως γιατί ακόμα και μετά τα όσα αλλόκοτα συμβαίνουν το τελευταίο 10ημερο, ο Ράσβαν είναι ο καταλληλοτερος..
-
Eagle1980 έγραψε:alexgarcia6 έγραψε:Eagle1980 έγραψε:Ψ'ηνομαι για Πουσιτς απο αυτα που διάβασα για αυτον/
Με εχουνε παρει τα ζουμια ρε ξεκολλα.. θα καταφερει να τον φερει ο Μεγαλομετοχος;;;
O Μεγαλομέτοχος έχει λεφτά να φέρει όποιον θέλει . Ο Πουσιτς όμως απο αρθρα που διαβασα φαινετέ πολυ καλή περιπτωσή προπονητή.. μην ξεχνας και πως ο Λουτσε πριν τον Π.Α.Ο.Κ. δεν υπήρχε στον ποδοσφαιρικό χάρτη...
-
Ο Λουτσέσκου είχε φτάσει στους "8" του Κυπέλλου Ουέφα πριν τον ΠΑΟΚ, εκεί όπου δεν έχουμε φτάσει ποτέ εμείς αλλά ναι, δεν υπήρχε στον ποδοσφαιρικό χαρτη
nikos ioannidis έγραψε:Ο Λουτσέσκου είχε φτάσει στους "8" του Κυπέλλου Ουέφα πριν τον ΠΑΟΚ, εκεί όπου δεν έχουμε φτάσει ποτέ εμείς αλλά ναι, δεν υπήρχε στον ποδοσφαιρικό χαρτη
Με γουμενοπαγώνιδες βρε Μόρτη πως να φτάσεις οεο... Προπονητης στην ξάνθη ηταν ο Κυριος η κάνω λάθος.
Αντικειμενικος ο φιλος
Ο Λουτσεσκου οταν ηρθε επρεπε να αντικαταστησει ενα αποτυχημενο στοιχημα (Στανογεβιτς) και οχι τον πιο επιτυχημενο προπονητη στην ιστορια του Συλλογου. Επισης, περαν του σημειολογικού (100 χρονια) ο ΠΑΟΚ του χρονου ειναι πιθανο να βγει απευθειας Τσουλου αν παρει πρωταθλημα, οποτε καθε κινηση που ανεβαζει το ρισκο βαζει σε κινδυνο ενα στοχο που η ομαδα δεν πετυχε ποτε
Ο Λουτσεσκου οταν ηρθε επρεπε να αντικαταστησει ενα αποτυχημενο στοιχημα (Στανογεβιτς) και οχι τον πιο επιτυχημενο προπονητη στην ιστορια του Συλλογου. Επισης, περαν του σημειολογικού (100 χρονια) ο ΠΑΟΚ του χρονου ειναι πιθανο να βγει απευθειας Τσουλου αν παρει πρωταθλημα, οποτε καθε κινηση που ανεβαζει το ρισκο βαζει σε κινδυνο ενα στοχο που η ομαδα δεν πετυχε ποτε