Razvan Lucescu V

Portable

Re: Razvan Lucescu V

Δημοσίευση από Portable »

Baldur έγραψε:
xrisitsapa έγραψε:
Baldur έγραψε:Δεν θα δωσω βαση στις φημες περι βαζελου, αλλα ΑΝ δουμε κατι τετοιο, να μην ξεχασει να παραλαβει το χαμμενο σκουφακι απο τον ιμαντα του Βενιζελος οπως τον χλευαζε η επισημη ΠΑΕ τους μετα το Κυπελλο περισυ...

Με συγχωρεις, μεγιστε Ραζβαν, αλλα αν δουμε κατι τετοιο, δεν θα προλαβαινουν να μπαναρουν οι μοντς εδω μεσα με αυτα που θα σου συρουμε και δυστυχως θα αξιζεις και την τελευταια χλευη που θα εισπραξεις.

Δηλ αν τον διώξουμε ενώ έχει συμβόλαιο, φταίει αυτός να πάει όπου θέλει μετά;
Δυστυχώς το κόβω να πηγαίνει κάνα βαζελο, να πάρει πρωτάθλημα και να μας το τρίβει στα μούτρα…

Αν το δεις στυγνα βιοποριστικα, μπορει να παει οπου θελει και να κανει ο,τι θελει, επαγγελματιας ανθρωπος ειναι.

Στη δικη μου κοσμοθεωρια υπαρχουν πραγματα που υπερβαινουν μια ψυχρη προσηλωση στο €. Το να δεχθει να παει εκει που τον λοιδορουσαν, να παει σε εναν εργοδοτη που εχει συμβαλει στην κλοπη του ιδρωτα του και της αξιοπρεπειας του, θα δειξει πραγματα για το χαρακτηρα του που ευχομαι να μην αληθευουν γιατι θα κανουν τον Φασουλα να φαινεται αγγελουδι μπροστα του.

Ξαναλεω, δικη μου οπτικη αυτη, δεν χρειαχεται να συμφωνησει κανεις.
Δεν είναι φανταστικό να του φιλάνε τα παπάρια αυτοί που τον έβριζαν και να τον λοιδορούν αυτοί που ευεργετήθηκαν; Τέτοιο σενάριο ούτε το Χόλιγουντ! Μα τι λέω... Ανώτερο κι από τον Καυκα!
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

dalas10 έγραψε:Επίσημη διαρροή ότι ο λουτσεσκου είναι ο προπονητής μας. Αυτό σημαίνει ότι για τώρα ή και θα είναι την χρονιά που μας έρχεται; τι καταλαβαίνετε;

Αντικειμενικά θα ήταν αχρείαστο εως και θεότρελο να διαρρεύσουν κάτι τέτοιο αν δεν έχει αποφασιστεί να μείνει. Ειδικά από την στιγμή που δεν είναι το πρώτο δημοσιέυμα, εδώ και μια εβδομάδα τέτοια γράφονται.

Αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Μάλλον μένει!

Το αναμενόμενο δηλαδή, όσο και αν κάποιοι εδώ εύχονταν για το αντίθετο.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Portable έγραψε:
Amsterdamer_87 έγραψε:
dragon έγραψε:αρρωστια

Αρρωστια ειναι που μας πηδηξαν ολα τα χωρια μεσα στην Τουμπα φετος..
Αυτο ειναι αρρωστια !!!
Λοβρεν, Κολει, Μπακαγιοκο, 9 μήνες διαπραγμάτευση για Μεϊτε.

Ευχαριστησε τον Ιβαν δημοσια για Λοβρεν και Κολει ???
ΝΑΙ η ΟΧΙ ??
Τον Μπακαγιοκο τον δεχτηκε στην ομαδα μετα απο τηλ ??
ΝΑΙ η ΟΧΙ ??
Αν τον επιασε κωτσο ο Μπακαγιοκο ποιος φταιει ?? ο Μπακαγιοκο ??
Εκτος κι αν εχετε επιλεκτικη μνημη που εγω δεν εχω..
dalas10

Δημοσίευση από dalas10 »

Μακάρι να μείνει ο μεγάλος λουτσι.... Σεβασμός στους ανθρώπους που μάχονται για την ομάδα είτε είναι ο Ιβάν, είτε ο λουτσεσκου είτε ο κάθε παίχτης. Είτε ο κάθε εργαζόμενος.
Άβαταρ μέλους
Baldur

Δημοσίευση από Baldur »

Ειρηνη υμιν, ρε.

Τον Μαιο θα 'μαστε καλα. Γκρινιαρηδες και μη, ολους σας/μας χωρα ο μεγαλος ΠΑΟΚ 8-)
icue

Δημοσίευση από icue »

Mitsospaoki4 έγραψε:Μάλλον μένει!

Το αναμενόμενο δηλαδή, όσο και αν κάποιοι εδώ εύχονταν για το αντίθετο.

Αυτο ειναι το προβλημα ομως. Οτι εδω και μια εβδομαδα μαλλον εχουμε προπονητη.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Στις 21 του μηνος η ΠΑΕ εδωσε την ιδια απαντηση στα ρωσικα δημοσιευματα...
Αλλα κανεις δεν εδωσε σημασια...
Σημερα κανει το ιδιο...για δευτερη φορα

υ.γ. Πριν αλέκτορα φωνήσαι, τρις απαρνήση με
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος psykoman την Σάβ 24 Μάιος 2025, 21:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Portable

Δημοσίευση από Portable »

Amsterdamer_87 έγραψε:
Portable έγραψε:
Amsterdamer_87 έγραψε:[quote="dragon"]αρρωστια

Αυτο ειναι αρρωστια !!!

Ευχαριστησε τον Ιβαν δημοσια για Λοβρεν και Κολει ???
ΝΑΙ η ΟΧΙ ??
Τον Μπακαγιοκο τον δεχτηκε στην ομαδα μετα απο τηλ ??
ΝΑΙ η ΟΧΙ ??
Αν τον επιασε κωτσο ο Μπακαγιοκο ποιος φταιει ?? ο Μπακαγιοκο ??
Εκτος κι αν εχετε επιλεκτικη μνημη που εγω δεν εχω..[/quote]Τα ίδια έλεγα για μια γκόμενα και στο τέλος είχε κλείσει το τηλέφωνο και μιλούσα μόνος.

Ρε αφήστε τις μαλακίες και μιλήστε σαν άντρες.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Εγώ θα έλεγα να μείνει και φέτος ως τελευταία ευκαιρία , αν χτίσει μια νέα ομάδα απ' την αρχή και πάρει τίτλο έχει καλώς ...επίσης θα ήθελα η μισή διοίκηση να έχει παραιτηθεί ήδη και να του βρούνε κανονικούς παίκτες , με ΤΔ ή χωρίς δεν με ενδιαφέρει καθόλου αλλά θέλουμε σύγχρονους αθλητικούς παίκτες
Άβαταρ μέλους
Baldur

Δημοσίευση από Baldur »

Δεν εχετε γνωση Σοβιετικων πρακτικων (παρα)πληροφορησης, ολα ηταν ενα τεχνασμα να δημιουργηθει τεχνητη ενταση, να αποκαλυφθουν τα σκουληκια, να γινει εκκαθαριση εκ των εσω και Δευτερα ανακοινωνουμε τρια παικτακια και επετειακο λογοτυπο/φανελες με παρουσια Ιβαν στην Τουμπα και τεζα ολοι.

...αφηστε με να ονειρευομαι, τζαμπα ειναι.

:opaokara:
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Baldur έγραψε:
xrisitsapa έγραψε:
Baldur έγραψε:Δεν θα δωσω βαση στις φημες περι βαζελου, αλλα ΑΝ δουμε κατι τετοιο, να μην ξεχασει να παραλαβει το χαμμενο σκουφακι απο τον ιμαντα του Βενιζελος οπως τον χλευαζε η επισημη ΠΑΕ τους μετα το Κυπελλο περισυ...

Με συγχωρεις, μεγιστε Ραζβαν, αλλα αν δουμε κατι τετοιο, δεν θα προλαβαινουν να μπαναρουν οι μοντς εδω μεσα με αυτα που θα σου συρουμε και δυστυχως θα αξιζεις και την τελευταια χλευη που θα εισπραξεις.

Δηλ αν τον διώξουμε ενώ έχει συμβόλαιο, φταίει αυτός να πάει όπου θέλει μετά;
Δυστυχώς το κόβω να πηγαίνει κάνα βαζελο, να πάρει πρωτάθλημα και να μας το τρίβει στα μούτρα…

Αν το δεις στυγνα βιοποριστικα, μπορει να παει οπου θελει και να κανει ο,τι θελει, επαγγελματιας ανθρωπος ειναι.

Στη δικη μου κοσμοθεωρια υπαρχουν πραγματα που υπερβαινουν μια ψυχρη προσηλωση στο €. Το να δεχθει να παει εκει που τον λοιδορουσαν, να παει σε εναν εργοδοτη που εχει συμβαλει στην κλοπη του ιδρωτα του και της αξιοπρεπειας του, θα δειξει πραγματα για το χαρακτηρα του που ευχομαι να μην αληθευουν γιατι θα κανουν τον Φασουλα να φαινεται αγγελουδι μπροστα του.

Ξαναλεω, δικη μου οπτικη αυτη, δεν χρειαχεται να συμφωνησει κανεις.

Συμφωνώ κι εγώ αλλά ίσως γι αυτό δεν είμαι εκατομμυριούχος!
Στον αθλητισμό έχουμε πολλά παραδείγματα “ εκδίκησης “ από τον Μπάγεβιτς και τον Φιγκο μέχρι τον Σπανούλη.
Προφανώς η ψυχοσύνθεση τους είναι διαφορετική από τον μέσο άνθρωπο και για αυτό κάνουν πράγματα ακατανόητα ή ανήθικα για εμάς
embuji

Δημοσίευση από embuji »

https://www.youtube.com/watch?v=usa15Q-CWnM

Η κατασταση μας εδω και 8 μερες με τον Λουτσεσκου.
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Portable έγραψε:
Amsterdamer_87 έγραψε:
dragon έγραψε:αρρωστια

Αυτο ειναι αρρωστια !!!

Και ο γαυρος στις μεταγραφες του σκατα τα πήγε, αλλά ο Ισπανός έβγαλε άσσο από το μανίκι, δούλεψε με ένα γκρουπ εκεί που δεν του βγήκαν οι παίχτες έβαλε πιτσιρίκια και έφτιαξε ομάδα. Και εκεινον κάτι Γουίλιαμ,κάτι σταμενιτσ και Σέρτζιο ολιβειρα του φέρανε. Ούτε άρχισε την γκρίνια, ούτε έβγαλε αρνητισμό βρήκε λύση και δούλεψε και πήρε νταμπλ και βγήκε μες την 8αδα του europa στο league phase. Εμείς γκρίνια, μειτε μειτε μειτε μειτε μειτε και καμιά λύση, κανένα σχέδιο με αποκορύφωμα ότι έβαλε τον ανέτοιμο Μειτε μες το Βουκουρέστι.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Πραγματικά είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει αυτή την στιγμή. Έχουν κουράσει όλοι , όλους . Κουράσαν αυτοί που τον θέλουν , κούρασαν αυτοί που δεν τον θέλουν . Κούρασε ο Λουτσεσκου , κούρασε και ο Ιβαν σε ότι έχει σχέση με τον Λουτσεσκου. Καλά για τους ρεπόρτερ εντός και εκτός συνόρων ότι και να πεις είναι λίγο. Αν αύριο κλείσουν σάιτ κανάλια ραδιόφωνα και εφημερίδες δεν θα λείψουν σε κανέναν.

Δεν ξέρω αν θα μείνει ή αν θα φύγει και πλέον δεν με νοιάζει κι όλας . Βάλτε τα κάτω βρείτε μια λύση και φτιάξτε επιτέλους ομάδα να παίζει μπάλα να χαίρεται ο κόσμος να πηγαίνει γήπεδο και όλα τα άλλα θα έρθουν .
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”