Razvan Lucescu V

magdy

Re: Razvan Lucescu V

Δημοσίευση από magdy »

Εχω την εντύπωση ότι έχουμε πάθει, και βάζω κι εμένα μέσα, ότι παθαίνει κάποιος που έχει ως πεποίθηση ότι είναι καλύτερα να μένεις με αυτόν που ξέρεις παρά να ρισκάρεις να κάνεις αλλαγές. Οι περισσότεροι οδηγούμαστε απο αυτό το συναισθημα και λέμε, γμτ γιατί να μην συνεχίσει ο Ράζβαν, έχοντας ξεχάσει πόσο ξενερωμένοι είμασταν τον Φεβρουαριο μετά τα καραγκιοζιλίκια στην χάρτινη που είχε σαν αποτέλεσμα αφενώς να είναι ντροπή αυτές οι εικόνες για ΠΑΟΚ και αφετέρου να δωσουμε την αφορμή να μας διαλύσουν.
Ξεχάσαμε που γραφαμε ότι δεν έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα, που βάζει τους ιδιους και τους ίδιους από τον Μουργκ μέχρι το Ταισον που ακόμα και κουτσό θα τον βάζει, που είμαστε πιο αργοι από την καθυστέρηση στο επιθετικό τρανζισιον, ότι όσο και να χάνουμε αλλαγές θα δούμε στο 65 και πάντα τους ίδιους κλπ κλπ
Οι φήμες για αλαφούζο κυκλοφορούν από τον Φεβρουάριο, μετά δε τον Λεβαδειακό που τον είχαν κράξει για την συμπεριφορά στη χαρτινη, ήταν παγωμένος.
Εγω πιστευω ότι πρεπει να πάμε για κάτι άλλο μια διαφορετική φιλοσοφία, ένα άλλο ποδόσφαιρο. Και φέτος 3οι βγηκαμε αξίζει το ρίσκο να δούμε κάτι πιο ελκυστικό, ένα ποδόσφαιρο πιο μοντέρνο με ένταση και ποιότητα. Φτάνει πια με τον Μειτε και τον Σβαμπ και τους σωματοφύλακες τους ίδιους και τους ίδιους που βλεπουμε το ίδιο αργό τέμπο. Μας πάτησε η Στεαουα με αμεσο ποδόσφαιρο με εντασεις δύναμη και το μαχαίρι στα δόντια. Αυτό θέλω να δω, και από τον Ράσβαν δεν θα το δω ποτέ. Και η Λίβερπουλ νόμιζαν ότι θα χαθεί και χωρίς μεταγραφές πετάει, και τέλος πάντων αν ο Ραζβαν θέλει με την ίδια ομαδα με μόλις λίγες προσθήκες να πορευεθει πάλι τα ίδια θα έχουμε. Να υπενθυμίσω δε ότι την πρώτη χρονια της επιστροφής νόμιζε ότι θα αναστησει μπισε και καντουρι θα πεταει και πηγαμε ακλαυτοι.
Όποιος πιστεύει ότι ο άγιος Ραζβαν υποφέρει γιατί ο κακός ο Ιβαν δεν του δίνει τους παικτες για να μας αποθεώσει είναι παιδί. Ο Ρουμάνος παιρνει περισσότερα χρήματα από τον πιο ακριβό μας παικτη και ο Ιβάν με τη ανιδιοτελή του αγάπη για αυτόν τον σύλλογο εχει βάλει καμια 250 εκατομμύρια τα χρόνια που πήρε την ομάδα.
Συνεπώς δεν υπαρχει σύγκριση για μένα είμαι με τον Ιβαν γιατί είναι με τον ΠΑΟΚ.
Αν φύγει τελικά, τον ευχαριστώ πολύ για αυτά που μας προσέφερε αλλά πρεπει να προχωρήσουμε μπροστά. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τι θέση θα έχει ο Βιερίνια σε όλο αυτό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος magdy την Σάβ 24 Μάιος 2025, 21:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Portable

Δημοσίευση από Portable »

Ξέρετε, αυτή η προσέγγιση Λουτσεσκου ή υποβιβασμός είναι εντελώς κουτή. Ούτε καν σαν επιχείρημα. Δεν είναι επιχείρημα, απλώς επιβεβαιώνει πως υπάρχουν άνθρωποι που δηλώνουν ότι ασχολούνται με τα αθλητικά και στην πραγματικότητα δεν καταλαβαίνουν τι βλέπουν, τι παίζει και τι γίνεται.

Ναι αγοράκι μου, θα πέσει ο ΠΑΟΚ αν πάει τελικά ο προπονητής σου στον Βαζελο. Όμως θα γίνει και κάτι άλλο. Εσύ και οι όμοιοι σου, που φυσικά δεν έχετε ευθύνη για ότι συμβαίνει πάλι θα κράζετε με ακόμη πιο γελοία επιχειρήματα. Ή πιο βολικά θα είστε εξαφανισμένοι.

Ελπίζω κάποιος να κρατάει λίστα με τους ωχπαναγιαμουτιλενεπαλι, ώστε όταν έρθει η ωρα του ταμείου να γίνει απολογισμός. Γιατί ενώ δηλώνουμε όλοι ΠΑΟΚ, δεν είμαστε ακριβώς ΠΑΟΚ.

Εκτός αν βγει κάποιος και πει "ναι ρε, μαλακίες έλεγα". Εκεί αλλάζει το πραμα και η φούστα γίνεται παντελόνι.

Το ίδιο ισχύει και για μένα και όσους έχουν ίδια οπτική.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει και πως θα γίνει.
Αν είναι απόφαση της διοίκησης να τερματιστεί η συνεργασία πως μπορεί να κατηγορήσει κάποιος τον Ρασβαν. Όταν τον διώχνεις δημιουργείται άλλοθι για οποιαδήποτε απόφαση του Λουτσεσκου. Δεν θα είναι όπως την πρώτη φορά που έφυγε ο Ρασβαν.
Δική μου οπτική, δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν και εύχομαι να μη χρειαστεί να υπάρχει και αυτού του είδους η αντιπαράθεση στο φόρουμ.
Ας περιμένουμε όμως να δούμε τι θα γίνει γιατί δε μπορώ να φανταστώ πως γίνεται μια ομάδα να αφήνει τον προπονητή της να πάει στην αγκαλιά ενός ανταγωνιστή πνιγμένου στην εσωστρέφεια έτσι στα καλά καθούμενα.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

αρρωστια
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Αααα μαλιστα....Οταν ειναι εδω δεν νιωθει απο ΠΑΟΚ αλλα κρινεται σαν επαγγελματιας...αν παει ομως στον βαζελο δεν ειναι επαγγελματιας κι αυτοματα γινεται προδοτης...

Απ την αλλη συμφωνα με τα επιχειρηματα αρκετων θα επρεπε να στησουν παρτυ αν παει στον βαζελο...
Γιατ ιθα δουμε εναν βαζελο με γερασμενο και βαρυ ροστερ...θα καψει οτι νεαρο και ταλαντουχο υπαρχει...θα παιξει ενα αναχρονιστικο και παλαιακο ποδοσφαιρο και θα κολλησει με παικτες μεχρι εμμονης...δεν θα δουλεψει την ομαδα....θα κανει οτι να ναι αλλαγες και γενικα ολες οι εμμονες...

Θα πρεπε να χαιρεστε που θα εχουμε εναν αντιπαλο μειον...Μαζι σας κι εγω...
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

xrisitsapa έγραψε:Ο Amsterdamer προφανώς ήταν Ολλανδία τα τελευταία χρόνια….

Ειμαι πολλα χρονια στην Ολλανδια φιλε μου..
Εχω δει παιχταραδες και προπονηταρες..
Την Μεγαλη PSV τον Φανενμπουρχ,τον Ρομαριο Φαριας,τον Ροναλντο πριν γινει φιρμα κλπ πολλα και προπονηταρες με μπαλαρα..
Ivan Drago

Δημοσίευση από Ivan Drago »

Από έναν βαζελο στο πορτοκαλί σάιτ:

"Θα το λέω συνέχεια,μόνο με τον Λουτσέσκου μπορεί να πάρει πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός.
Ή με κάποιον σαν τον Λουτσέσκου,με νοοτροπία νικητή και σκληρό χαρακτήρα.
Ο τύπος ήτανε όλος ο ΠΑΟΚ,τι να λέμε τώρα;
Προπονητής,Πρόεδρος,Τεχνικός Διευθυντής,Γενικός Αρχηγός,υπεύθυνος τύπου,όλα σε ένα.
Και κατάφερε και πήρε πρωτάθλημα στην κυριολεξία μόνος του.
Όσοι χαλιούνται με τον χαρακτήρα του και τις δηλώσεις του κατά καιρούς,ας μείνουν με τον άνιωθο συνταξιούχο Πορτογάλο καρπουζά,που ρεζιλεύεται από τη Λαμία και δίνει ρεπό στους παίκτες του.
Είχε κάνει λέει δηλώσεις ο Λουτσέσκου κατά του διαιτητή του τελικού κυπέλου και γι'αυτό δεν τον θέλουν.Και τι θέλατε να κάνει,να πει κι ευχαριστώ,που έχασε το κύπελο;
Τι θέλετε φλώρους ηττοπαθείς ή προπονητές,που δεν δέχονται την ήττα;
Αν μας κάνει τέτοιο δώρο ο ΠΑΟΚ και δεν το δεχτούμε,δεν αξίζει να ασχοληθούμε ξανά με την ΠΑΕ."
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Καλά τα ίδια λέγατε κάποιοι και την πρώτη φορά και είδαμε τα χάλια μας..
Και μάλιστα τότε είχαμε Ιβαν κ@υλωμενο που πήγε και έφερε το πρώτο όνομα της Πορτογαλιας εκείνη τη στιγμή.
Αποτέλεσμα ; ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ. Χάσαμε ένα πρωτάθλημα και ούτε μοντέρνο ποδόσφαιρο είδαμε ούτε CL.
Αναγκάστηκε να τον φέρει πάλι αρον αρον μπας και πάρει κάνα τίτλο.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

dragon έγραψε:αρρωστια

Αρρωστια ειναι που μας πηδηξαν ολα τα χωρια μεσα στην Τουμπα φετος..
Αυτο ειναι αρρωστια !!!
dalas10

Δημοσίευση από dalas10 »

Επίσημη διαρροή ότι ο λουτσεσκου είναι ο προπονητής μας. Αυτό σημαίνει ότι για τώρα ή και θα είναι την χρονιά που μας έρχεται; τι καταλαβαίνετε;
Άβαταρ μέλους
Baldur

Δημοσίευση από Baldur »

xrisitsapa έγραψε:
Baldur έγραψε:Δεν θα δωσω βαση στις φημες περι βαζελου, αλλα ΑΝ δουμε κατι τετοιο, να μην ξεχασει να παραλαβει το χαμμενο σκουφακι απο τον ιμαντα του Βενιζελος οπως τον χλευαζε η επισημη ΠΑΕ τους μετα το Κυπελλο περισυ...

Με συγχωρεις, μεγιστε Ραζβαν, αλλα αν δουμε κατι τετοιο, δεν θα προλαβαινουν να μπαναρουν οι μοντς εδω μεσα με αυτα που θα σου συρουμε και δυστυχως θα αξιζεις και την τελευταια χλευη που θα εισπραξεις.

Δηλ αν τον διώξουμε ενώ έχει συμβόλαιο, φταίει αυτός να πάει όπου θέλει μετά;
Δυστυχώς το κόβω να πηγαίνει κάνα βαζελο, να πάρει πρωτάθλημα και να μας το τρίβει στα μούτρα…

Αν το δεις στυγνα βιοποριστικα, μπορει να παει οπου θελει και να κανει ο,τι θελει, επαγγελματιας ανθρωπος ειναι.

Στη δικη μου κοσμοθεωρια υπαρχουν πραγματα που υπερβαινουν μια ψυχρη προσηλωση στο €. Το να δεχθει να παει εκει που τον λοιδορουσαν, να παει σε εναν εργοδοτη που εχει συμβαλει στην κλοπη του ιδρωτα του και της αξιοπρεπειας του, θα δειξει πραγματα για το χαρακτηρα του που ευχομαι να μην αληθευουν γιατι θα κανουν τον Φασουλα να φαινεται αγγελουδι μπροστα του.

Ξαναλεω, δικη μου οπτικη αυτη, δεν χρειαχεται να συμφωνησει κανεις.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Mīngus έγραψε:Ανατέλλει η εποχή των αετοπουλων, με νεκρανάσταση Τσαλοφ, Τισουνταλι, Κολει, Μπακαγιοκο γιατί δεν ήξερε να τους αξιοποιήσει ο προηγούμενος.

Θυμιανης;
Portable

Δημοσίευση από Portable »

Amsterdamer_87 έγραψε:
dragon έγραψε:αρρωστια

Αρρωστια ειναι που μας πηδηξαν ολα τα χωρια μεσα στην Τουμπα φετος..
Αυτο ειναι αρρωστια !!!
Λοβρεν, Κολει, Μπακαγιοκο, 9 μήνες διαπραγμάτευση για Μεϊτε.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

ο Λουτσε ειναι ακομη προπονητης μας, προφανως δεν τα βρηκανε στην αποζημιωση που θα παρει...
μολις τα βρουνε θα τον ευχαριστησουν και αντε γεια!!
Άβαταρ μέλους
Baldur

Δημοσίευση από Baldur »

Απο το πορτοκαλι:

Η απάντηση από πλευράς ΠΑΟΚ ήταν άμεση και ξεκάθαρη: «Ως απάντηση σε μεγάλο αριθμό δημοσιευμάτων, υπογραμμίζουμε ότι ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι ο προπονητής μας. Δεν μπορούμε να ακολουθούμε τις διαρροές απ´ όπου κι αν προέρχονται».
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”