Razvan Lucescu V
Re: Razvan Lucescu V
Ότι και να έχει συμβεί, μα κυριολεκτικά ΌΤΙ και να έχει συμβεί, τη στιγμή που επί 8 μέρες (ενώ ο ΠΑΟΚ έχει υποτίθεται κανονική διοίκηση) όλα τα ΜΜΕ αμφισβητούν την επόμενη μέρα του τωρινού προπονητή στον ΠΑΟΚ και δεν έχει βγει μισός άνθρωπος να δώσει μια απάντηση, για ΕΜΈΝΑ και μόνο για ΕΜΈΝΑ, όλο αυτό το σκηνικό είναι σκηνικό ντροπής.
Ντροπής πρώτα απ'όλα προς τον σύλλογο και μετά απέναντι στον πιο πετυχημένο προπονητή της ιστορίας μας.
Σέρνετε (εσείς) ένα θέμα εδώ και 8 μέρες, έχουμε φτάσει στο σημείο να βγαίνουν καθημερινά δημοσιεύματα ακόμα και στο εξωτερικό και το μόνο που βγήκε ήταν μια ανώνυμη διαρροή προς Ρωσία μεριά, ενώ ο Λουτσέσκου αντιμετωπίζεται καθημερινά ως ο τελευταίος τραχανάς που πέρασε από τον σύλλογο.
Είναι δυνατόν να έχετε αφήσει εντελώς αναπάντητα κοντά στα διακόσια δημοσιεύματα και άλλες χίλιες αναδημοσιεύσεις πως κοιτάζετε προπονητές ενώ δεν έχετε απολύσει τον προηγούμενο; Είστε με τα καλά σας;
Δεν ενοχλεί κανέναν το πόσο σκορποχώρι φαινόμαστε σε ολόκληρο τον πλανήτη;
Δεν νιώθετε καμία ντροπή και καμία ανάγκη να καθησυχάσετε τον κόσμο και να του δείξετε πως κάνετε σοβαρό κουμάντο σε ένα κλαμπ του μεγέθους μας και όχι του μεγέθους του Λεβαδειακού;
ΝΤΡΟΠΉ και συνέλθετε ΑΜΕΣΑ. Μόνο αυτό.
Ντροπής πρώτα απ'όλα προς τον σύλλογο και μετά απέναντι στον πιο πετυχημένο προπονητή της ιστορίας μας.
Σέρνετε (εσείς) ένα θέμα εδώ και 8 μέρες, έχουμε φτάσει στο σημείο να βγαίνουν καθημερινά δημοσιεύματα ακόμα και στο εξωτερικό και το μόνο που βγήκε ήταν μια ανώνυμη διαρροή προς Ρωσία μεριά, ενώ ο Λουτσέσκου αντιμετωπίζεται καθημερινά ως ο τελευταίος τραχανάς που πέρασε από τον σύλλογο.
Είναι δυνατόν να έχετε αφήσει εντελώς αναπάντητα κοντά στα διακόσια δημοσιεύματα και άλλες χίλιες αναδημοσιεύσεις πως κοιτάζετε προπονητές ενώ δεν έχετε απολύσει τον προηγούμενο; Είστε με τα καλά σας;
Δεν νιώθετε καμία ντροπή και καμία ανάγκη να καθησυχάσετε τον κόσμο και να του δείξετε πως κάνετε σοβαρό κουμάντο σε ένα κλαμπ του μεγέθους μας και όχι του μεγέθους του Λεβαδειακού;
Blackgr4 έγραψε:Ότι και να έχει συμβεί, μα κυριολεκτικά ΌΤΙ και να έχει συμβεί, τη στιγμή που επί 8 μέρες (ενώ ο ΠΑΟΚ έχει υποτίθεται κανονική διοίκηση) όλα τα ΜΜΕ αμφισβητούν την επόμενη μέρα του τωρινού προπονητή στον ΠΑΟΚ και δεν έχει βγει μισός άνθρωπος να δώσει μια απάντηση, για ΕΜΈΝΑ και μόνο για ΕΜΈΝΑ, όλο αυτό το σκηνικό είναι σκηνικό ντροπής.
Ποιος να απαντήσει; Αυτός που παραιτήθηκε;
Γιατί χρησιμοποιείς πληθυντικό; Ένας είναι αυτός που αποφασίζει για τέτοια σημαντικά θέματα.
έχουν λυσσάξει από το πρωί τα μέσα της χάρτινης και του γαύρου... "ο Σαββίδης τελειώνει τον Λουτσέσκου" διαβάζεις παντού...
Ιβάν μην τους κάνεις το χατίρι.
Ιβάν μην τους κάνεις το χατίρι.
-
Blackgr4 δύο φορές από ένα μήνα μπαν μου έριξες όταν πάνω κάτω έγραφα τα ίδια με αυτά που γράφεις.
Ακόμα και την ανακοίνωση κάποιον συνδέσμων και ξεχωριστά της 4, κάποιος την σχολίασε ακριβώς όπως και εγώ τοτε. Αναλόγως τα κολητηλικια και τις παροχές που παίρνουν βγαίνουν και οι ανακοινώσεις.
Αυτά που συμβαίνουν (από που να πιάσεις και που να τα αφησεις) ειναι μέγιστη ντροπή για την ιστορία του συλλόγου.
Η τσίπα εχε χαθεί προπολλου.
Εννοείται ότι σεβασμός στον οπαδό - φίλαθλο- αρρωστακι ούτε για δείγμα.
Στα ριπαπα τους
Ακόμα και την ανακοίνωση κάποιον συνδέσμων και ξεχωριστά της 4, κάποιος την σχολίασε ακριβώς όπως και εγώ τοτε. Αναλόγως τα κολητηλικια και τις παροχές που παίρνουν βγαίνουν και οι ανακοινώσεις.
Αυτά που συμβαίνουν (από που να πιάσεις και που να τα αφησεις) ειναι μέγιστη ντροπή για την ιστορία του συλλόγου.
Στα ριπαπα τους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Billpaok666 την Παρ 23 Μάιος 2025, 22:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Black, αυτά ακριβώς έλεγα και εγώ σε μια συζήτηση με φίλους σήμερα. Και για να το πάμε και ακόμα παραπέρα, ο,τι επιλογή και να γίνει από εδώ και πέρα είμαστε σε loose - loose κατάσταση. Τόσο σε ουσιαστικο-πρακτικό επίπεδο όσο και σε επικοινωνιακο.
Logistis έγραψε:Γιατί χρησιμοποιείς πληθυντικό; Ένας είναι αυτός που αποφασίζει για τέτοια σημαντικά θέματα.
Ακριβώς. Όταν η κουβέντα φτάνει σε αυτόν τον έναν όλοι βάζουμε το κεφάλι μας μέσα στην τρύπα
Όσο για το loose loose αυτό σκεφτόμουν και εγώ μέχρι χθές όμως σήμερα σκέφτομαι ότι αν τελικά αποφασίσουν ότι προχωράνε μαζί, όλοι οι παίκτες έχουν ανοίξει χαρτιά, δεν υπάρχουν κρυφές ατζέντες και δύσκολα κάποιος θα επιχειρήσει τρικλοποδιές και πισώπλατα μαχαιρώματα
μαγκες εχετε μεγαλοποιησει το ζητημα οπως νομιζω οτι εχετε μεγαλοποιησει και τον Λουτσεσκου. σε 7 σεζον εχει 2(+1) πρωταθληματα και 2 κυπελλα. Λιγα; Για ΠΑΟΚ οχι. Ο πιο πετυχημενος προπονητης στην ιστορια; Ναι.
Υπαρχει αλλος προπονητης που εκατσε τοσο καιρο στον ΠΑΟΚ του Σαββιδη; Οχι. Αρα δεν υπαρχει συγκριση ωστε να πουμε οτι κανενας αλλος δε μπορει να το κανει.
Κανετε λες και ειναι ο Σερ αλεξ φεργκιουσον. ΔΕΝ ειναι. Ειναι ενας καλος προπονητης με τα καλα και τα στραβα του. Δεν πιστευω σε καμια περιπτωση οτι ο ΠΑΟΚ ειναι τοσο εξαρτωμενος σε εναν προπονητη και δεν πρεπει να ειναι.
Εγω εχω πιστη οτι και να ερθει ενας νεος προπονητης με καλο υλικο και αυτος θα κερδισει πραγματα με τον ΠΑΟΚ.
Υπαρχει αλλος προπονητης που εκατσε τοσο καιρο στον ΠΑΟΚ του Σαββιδη; Οχι. Αρα δεν υπαρχει συγκριση ωστε να πουμε οτι κανενας αλλος δε μπορει να το κανει.
Κανετε λες και ειναι ο Σερ αλεξ φεργκιουσον. ΔΕΝ ειναι. Ειναι ενας καλος προπονητης με τα καλα και τα στραβα του. Δεν πιστευω σε καμια περιπτωση οτι ο ΠΑΟΚ ειναι τοσο εξαρτωμενος σε εναν προπονητη και δεν πρεπει να ειναι.
Εγω εχω πιστη οτι και να ερθει ενας νεος προπονητης με καλο υλικο και αυτος θα κερδισει πραγματα με τον ΠΑΟΚ.
Πέρασε η Παρασκευή, Σ/Κ δεν βλέπω να γίνεται το παραμικρό. Εδώ ραστώνη υπάρχει επί μία εβδομάδα και πλέον και περιμένει κάποιος εξέλιξη στο Σ/Κ; Άσε που αν υπάρχει νέος προπονητής, η Μαρία που θα κάνει τις οικονομικές διαπραγματεύσεις θα απουσιάζει σε week end εκδρομή.
- Σουριναμέζος
Billpaok666 έγραψε:Blackgr4 δύο φορές από ένα μήνα μπαν μου έριξες όταν πάνω κάτω έγραφα τα ίδια με αυτά που γράφεις.
Στα ριπαπα τους
Αυτό που εσύ ονομάζεις "πάνω κάτω έγραφα τα ίδια", εγώ το λέω καμία σχέση.
Εγώ ούτε για παροχές έγραψα, ούτε για ριπαπά, ούτε για κολλητούς.
Στο είχα πει και τότε, μην το συνεχίζεις γιατί το επόμενο μπαν θα είναι μόνιμο.
Προχώρα και πάμε παρακάτω.