Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Το προβλημα του ΠΑΟΚ δεν ειναι το μπατζετ. Ειναι που δινουμε αυτο το μπατζετ. Οι επιλογες παικτων ειναι το προβλημα μας οχι τα λεφτα.
Τέλος ο ρασβαν. Το είπε ο θωμαιδης
Στάλθηκε από το 22101316UG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- WestBlock4
Διώχνεις αυτόν που σου καλύπτει την ανοργανωσιά στα παντα κ φέρνει τίτλους και περιμένεις να φέρεις κάποια τυχαια επιλογή του καμια σχέση με το άθλημα γιωργου για να γιορτάσουμε τα 100 χρόνια με περισσότερο γκρίνια....
Μόνοι μας βγάζουμε.τα ματια μας καθε φορά. Πλέον ειναι ξεκάθαρο για ολους οτι το πτροβλημα βρισκεται μονο στη διοικηση
Μόνοι μας βγάζουμε.τα ματια μας καθε φορά. Πλέον ειναι ξεκάθαρο για ολους οτι το πτροβλημα βρισκεται μονο στη διοικηση
-
dalas10 έγραψε:Τέλος ο ρασβαν. Το είπε ο θωμαιδης
Αφού το είπε ο Θωμάιδης τότε ποντάρω ότι θα μείνει. Το μετροπολις απλά προσπαθει να κερδίσει ακροαματικοτητα όσο προλαβαίνει, με ειδήση ότι μένει ο Λουτσεσκου απλά αλλάζεις σταθμό και ακούς τραγουδάκια, με την ειδήση ότι φεύγει περιμένεις να ακούσεις κι άλλα. Οι πλήρως αναξιόπιστοι στο ρεπορτάζ, ειδικά μπουζος θωμαιδης. Οι 24,in και today μπροστά τους είναι οι άρχοντες της δημόσιογραφιας
-
Psagmenos4 έγραψε:dalas10 έγραψε:Τέλος ο ρασβαν. Το είπε ο θωμαιδης
Αφού το είπε ο Θωμάιδης τότε ποντάρω ότι θα μείνει. Το μετροπολις απλά προσπαθει να κερδίσει ακροαματικοτητα όσο προλαβαίνει, με ειδήση ότι μένει ο Λουτσεσκου απλά αλλάζεις σταθμό και ακούς τραγουδάκια, με την ειδήση ότι φεύγει περιμένεις να ακούσεις κι άλλα. Οι πλήρως αναξιόπιστοι στο ρεπορτάζ, ειδικά μπουζος θωμαιδης. Οι 24,in και today μπροστά τους είναι οι άρχοντες της δημόσιογραφιας
μακαρι ρε φιλε γιατι με πιανει καταθλιψη τωρα που βλεπω τα ματς της σπαρτακ του στανκοβιτς, ουτε μισο ωραιο γκολ δεν εχει
-
Ενδιαφέρον του αγιαξ για τον κοταρσκι.
Επειδή όσα και να τον πουλήσουμε, τα φράγκα θα πάνε σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, προτείνω να κάνουμε τράμπα ακπομ και τον sosa που τους έστειλε πέρσι δανεικούς.
Ή να μας δώσουν τον ακπομ και 4-5 εκκατομυριακια.
Επειδή όσα και να τον πουλήσουμε, τα φράγκα θα πάνε σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, προτείνω να κάνουμε τράμπα ακπομ και τον sosa που τους έστειλε πέρσι δανεικούς.
Ή να μας δώσουν τον ακπομ και 4-5 εκκατομυριακια.

Εγώ θα πουλούσα κοταρσκι, καμαρα ντεσποντοφ. Θα πήγαινα για παβλενκα, δύο στόπερ μαζί με μιχαιλιδη, κεντζιορα. Δεξιά σαστρε και μεταγραφή. Αριστερά μεταγραφή συν μπαμπά. Στο κέντρο 3 παίκτες ταχυδυναμικους να ξέρουν μπάλα. Αριστερό εξτρεμ δύο. Ένα δεξί πίσω από ζιφκοβιτς. Φορ τον αλσανι της ελβεσμπεργκ συν τσαλοφ και ακόμα έναν. Στο δέκα ντελιας πελκας.
Σε συνέχεια προηγούμενης ενημέρωσης σχετικά με τις εργασίες στο σάιτ, παρακαλούμε σημειώστε πως αυτές θα επηρεάσουν το φόρουμ και τους χρήστες Tapatalk.
Αν τις ερχόμενες ημέρες προσπαθήσετε να μπείτε στο φόρουμ από ταπατοκ χωρίς επιτυχία, παρακαλούμε δοκιμάστε μέσω του σάιτ.
Οι εργασίες δεν θα διαρκέσουν πολύ.
Αν τις ερχόμενες ημέρες προσπαθήσετε να μπείτε στο φόρουμ από ταπατοκ χωρίς επιτυχία, παρακαλούμε δοκιμάστε μέσω του σάιτ.
Οι εργασίες δεν θα διαρκέσουν πολύ.
Τσορμπα λέει για αυτόν ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ: https://www.transfermarkt.com/marino-pusic/profil/trainer/28942/sort/ppm
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vasgias την Παρ 23 Μάιος 2025, 15:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
dalas10 έγραψε:Εγώ θα πουλούσα κοταρσκι, καμαρα ντεσποντοφ. Θα πήγαινα για παβλενκα, δύο στόπερ μαζί με μιχαιλιδη, κεντζιορα. Δεξιά σαστρε και μεταγραφή. Αριστερά μεταγραφή συν μπαμπά. Στο κέντρο 3 παίκτες ταχυδυναμικους να ξέρουν μπάλα. Αριστερό εξτρεμ δύο. Ένα δεξί πίσω από ζιφκοβιτς. Φορ τον αλσανι της ελβεσμπεργκ συν τσαλοφ και ακόμα έναν. Στο δέκα ντελιας πελκας.
Ετσι ακριβός τα εχω γράψει και εγώ, με την διαφορά οτι θα πήγαινα με Μύθου αντι αγορά φορ και θα έπαιρνα ενα ακόμα 10αρι.
Και θα κρατούσα Taison Scwhab brandon για να βγαίνουν οι αριθμοί γιατι πιστεύω είναι αποτελεσματικότερο 3ης χαμηλόμισθοι που ξέρουν τον ΠΑΟΚ, προπονητή και τι παίζει η ομάδα και ξες τι να περιμένεις απο το καθένα σε σχέση με το πάρεις 3ης Rafa soares στην καλύτερη αν είσαι τυχερός.
- Montrealiotis
Βοηθός προπονητή μέχρι το ‘23. Με αυτόν θα αντικαταστήσεις τον πιο επιτυχημένο προπονητή της ιστορίας σου;
- constadine
Στο ραδιοφωνικό football factory λένε αν φύγει ο Λουτσέσκου από τις περπτώσεις που έγινε προεργασία είναι ο Ολανδός προπονητής της Σαχτάρ.
Refused1337 έγραψε:dalas10 έγραψε:Εγώ θα πουλούσα κοταρσκι, καμαρα ντεσποντοφ. Θα πήγαινα για παβλενκα, δύο στόπερ μαζί με μιχαιλιδη, κεντζιορα. Δεξιά σαστρε και μεταγραφή. Αριστερά μεταγραφή συν μπαμπά. Στο κέντρο 3 παίκτες ταχυδυναμικους να ξέρουν μπάλα. Αριστερό εξτρεμ δύο. Ένα δεξί πίσω από ζιφκοβιτς. Φορ τον αλσανι της ελβεσμπεργκ συν τσαλοφ και ακόμα έναν. Στο δέκα ντελιας πελκας.
Ετσι ακριβός τα εχω γράψει και εγώ, με την διαφορά οτι θα πήγαινα με Μύθου αντι αγορά φορ και θα έπαιρνα ενα ακόμα 10αρι.
Και θα κρατούσα Taison Scwhab brandon για να βγαίνουν οι αριθμοί γιατι πιστεύω είναι αποτελεσματικότερο 3ης χαμηλόμισθοι που ξέρουν τον ΠΑΟΚ, προπονητή και τι παίζει η ομάδα και ξες τι να περιμένεις απο το καθένα σε σχέση με το πάρεις 3ης Rafa soares στην καλύτερη αν είσαι τυχερός.
Εγώ θα πουλούσα κ Ντέλια