Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
embuji

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Δημοσίευση από embuji »

Το προβλημα του ΠΑΟΚ δεν ειναι το μπατζετ. Ειναι που δινουμε αυτο το μπατζετ. Οι επιλογες παικτων ειναι το προβλημα μας οχι τα λεφτα.
dalas10

Δημοσίευση από dalas10 »

Τέλος ο ρασβαν. Το είπε ο θωμαιδης

Στάλθηκε από το 22101316UG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Demir

Δημοσίευση από Demir »

αρα μενει
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Αλλα ειπε ο Θωμαιδης και
προς το παρον δε βγηκε πουθενα τιποτε
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Διώχνεις αυτόν που σου καλύπτει την ανοργανωσιά στα παντα κ φέρνει τίτλους και περιμένεις να φέρεις κάποια τυχαια επιλογή του καμια σχέση με το άθλημα γιωργου για να γιορτάσουμε τα 100 χρόνια με περισσότερο γκρίνια....
Μόνοι μας βγάζουμε.τα ματια μας καθε φορά. Πλέον ειναι ξεκάθαρο για ολους οτι το πτροβλημα βρισκεται μονο στη διοικηση
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

dalas10 έγραψε:Τέλος ο ρασβαν. Το είπε ο θωμαιδης

Αφού το είπε ο Θωμάιδης τότε ποντάρω ότι θα μείνει. Το μετροπολις απλά προσπαθει να κερδίσει ακροαματικοτητα όσο προλαβαίνει, με ειδήση ότι μένει ο Λουτσεσκου απλά αλλάζεις σταθμό και ακούς τραγουδάκια, με την ειδήση ότι φεύγει περιμένεις να ακούσεις κι άλλα. Οι πλήρως αναξιόπιστοι στο ρεπορτάζ, ειδικά μπουζος θωμαιδης. Οι 24,in και today μπροστά τους είναι οι άρχοντες της δημόσιογραφιας
Xlapatsas4

Δημοσίευση από Xlapatsas4 »

Psagmenos4 έγραψε:
dalas10 έγραψε:Τέλος ο ρασβαν. Το είπε ο θωμαιδης

Αφού το είπε ο Θωμάιδης τότε ποντάρω ότι θα μείνει. Το μετροπολις απλά προσπαθει να κερδίσει ακροαματικοτητα όσο προλαβαίνει, με ειδήση ότι μένει ο Λουτσεσκου απλά αλλάζεις σταθμό και ακούς τραγουδάκια, με την ειδήση ότι φεύγει περιμένεις να ακούσεις κι άλλα. Οι πλήρως αναξιόπιστοι στο ρεπορτάζ, ειδικά μπουζος θωμαιδης. Οι 24,in και today μπροστά τους είναι οι άρχοντες της δημόσιογραφιας

μακαρι ρε φιλε γιατι με πιανει καταθλιψη τωρα που βλεπω τα ματς της σπαρτακ του στανκοβιτς, ουτε μισο ωραιο γκολ δεν εχει
blackchaos

Δημοσίευση από blackchaos »

Ενδιαφέρον του αγιαξ για τον κοταρσκι.
Επειδή όσα και να τον πουλήσουμε, τα φράγκα θα πάνε σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, προτείνω να κάνουμε τράμπα ακπομ και τον sosa που τους έστειλε πέρσι δανεικούς.
Ή να μας δώσουν τον ακπομ και 4-5 εκκατομυριακια. :opaokara:
dalas10

Δημοσίευση από dalas10 »

Εγώ θα πουλούσα κοταρσκι, καμαρα ντεσποντοφ. Θα πήγαινα για παβλενκα, δύο στόπερ μαζί με μιχαιλιδη, κεντζιορα. Δεξιά σαστρε και μεταγραφή. Αριστερά μεταγραφή συν μπαμπά. Στο κέντρο 3 παίκτες ταχυδυναμικους να ξέρουν μπάλα. Αριστερό εξτρεμ δύο. Ένα δεξί πίσω από ζιφκοβιτς. Φορ τον αλσανι της ελβεσμπεργκ συν τσαλοφ και ακόμα έναν. Στο δέκα ντελιας πελκας.

Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Σε συνέχεια προηγούμενης ενημέρωσης σχετικά με τις εργασίες στο σάιτ, παρακαλούμε σημειώστε πως αυτές θα επηρεάσουν το φόρουμ και τους χρήστες Tapatalk.

Αν τις ερχόμενες ημέρες προσπαθήσετε να μπείτε στο φόρουμ από ταπατοκ χωρίς επιτυχία, παρακαλούμε δοκιμάστε μέσω του σάιτ.

Οι εργασίες δεν θα διαρκέσουν πολύ.
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

Τσορμπα λέει για αυτόν ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ: https://www.transfermarkt.com/marino-pusic/profil/trainer/28942/sort/ppm
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vasgias την Παρ 23 Μάιος 2025, 15:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Refused1337

Δημοσίευση από Refused1337 »

dalas10 έγραψε:Εγώ θα πουλούσα κοταρσκι, καμαρα ντεσποντοφ. Θα πήγαινα για παβλενκα, δύο στόπερ μαζί με μιχαιλιδη, κεντζιορα. Δεξιά σαστρε και μεταγραφή. Αριστερά μεταγραφή συν μπαμπά. Στο κέντρο 3 παίκτες ταχυδυναμικους να ξέρουν μπάλα. Αριστερό εξτρεμ δύο. Ένα δεξί πίσω από ζιφκοβιτς. Φορ τον αλσανι της ελβεσμπεργκ συν τσαλοφ και ακόμα έναν. Στο δέκα ντελιας πελκας.

Ετσι ακριβός τα εχω γράψει και εγώ, με την διαφορά οτι θα πήγαινα με Μύθου αντι αγορά φορ και θα έπαιρνα ενα ακόμα 10αρι.
Και θα κρατούσα Taison Scwhab brandon για να βγαίνουν οι αριθμοί γιατι πιστεύω είναι αποτελεσματικότερο 3ης χαμηλόμισθοι που ξέρουν τον ΠΑΟΚ, προπονητή και τι παίζει η ομάδα και ξες τι να περιμένεις απο το καθένα σε σχέση με το πάρεις 3ης Rafa soares στην καλύτερη αν είσαι τυχερός.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Βοηθός προπονητή μέχρι το ‘23. Με αυτόν θα αντικαταστήσεις τον πιο επιτυχημένο προπονητή της ιστορίας σου;
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

Στο ραδιοφωνικό football factory λένε αν φύγει ο Λουτσέσκου από τις περπτώσεις που έγινε προεργασία είναι ο Ολανδός προπονητής της Σαχτάρ.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Refused1337 έγραψε:
dalas10 έγραψε:Εγώ θα πουλούσα κοταρσκι, καμαρα ντεσποντοφ. Θα πήγαινα για παβλενκα, δύο στόπερ μαζί με μιχαιλιδη, κεντζιορα. Δεξιά σαστρε και μεταγραφή. Αριστερά μεταγραφή συν μπαμπά. Στο κέντρο 3 παίκτες ταχυδυναμικους να ξέρουν μπάλα. Αριστερό εξτρεμ δύο. Ένα δεξί πίσω από ζιφκοβιτς. Φορ τον αλσανι της ελβεσμπεργκ συν τσαλοφ και ακόμα έναν. Στο δέκα ντελιας πελκας.

Ετσι ακριβός τα εχω γράψει και εγώ, με την διαφορά οτι θα πήγαινα με Μύθου αντι αγορά φορ και θα έπαιρνα ενα ακόμα 10αρι.
Και θα κρατούσα Taison Scwhab brandon για να βγαίνουν οι αριθμοί γιατι πιστεύω είναι αποτελεσματικότερο 3ης χαμηλόμισθοι που ξέρουν τον ΠΑΟΚ, προπονητή και τι παίζει η ομάδα και ξες τι να περιμένεις απο το καθένα σε σχέση με το πάρεις 3ης Rafa soares στην καλύτερη αν είσαι τυχερός.

Εγώ θα πουλούσα κ Ντέλια
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”