paokspren έγραψε:Αυτά περί last dance σε συνδιασμό με επένδυση για τα 100 χρόνια (λυσσάξαμε μ'αυτή την μαλακία) μόνο ρεαλιστικά δεν είναι. Δεν μπορείς να επενδύσεις σε μια ομάδα χωρίς μέλλον. Δηλαδή θα υπογράψουμε 3ετές συμβόλαιο με τον Μειτέ ώστε να έρθει ο επόμενος του χρόνου το καλοκαίρι και να πει θέλω πιο γρήγορους μέσους? Θα διώξουμε Πένια και Ντεσπόντοβ που κόστισαν τόσα λεφτά και έχουν και κάποια αξία σαν παίκτες ενώ θα μπορούσε του χρόνου ο νέος προπονητής να τους αξιοποιήσει? Ή θα προσφέρουμε πάλι 1+1 τώρα που είδαμε ότι μόνο τελειωμένοι έρχονται με τέτοια συμβόλαια?
Εκτός αν όταν λέμε επένδυση εννοούμε ότι θα πάνε και θα φέρουν τέτοιους παικταράδες που θα παίζουν με οποιονδήποτε προπονητή. Πολύ αμφιβάλλω.
Πιστέυω αν μείνει ο Λούτσε θα δούμε μια από τα ίδια με το προηγούμενο καλοκαίρι, και φυσικά το όλο πράγμα θα πάει άπατο στην πρώτη αποτυχία. Αν και δεν ήθελα να φύγει, ειλικρινά δεν ξέρω πλέον αν έχει νόημα να μείνει.
Μην τα παιρνετε ολα τοις μετρητοις, χαβαλε κανουμε περι last dance και τα 100.
Εγω παντως με οσα εχει δειξει η Διοικηση δεν μπορω να δω σοβαρη εναλλακτικη να αντικαταστησει τον Λουτσεσκου. Μην λεμε τα ιδια και τα ιδια, με ενα σοβαρο πλανο προφανως αντικαθισταται ο Ραζβαν, αλλα επειδη εγω προσωπικα δεν εχω δει τιποτα που να υποδηλωνει πως η Διοικηση επιθυμει οτιδηποτε περα του ισοζυγιου και οπου μας βγει το αγωνιστικο, διχως ιδιαιτερη ορεξη να βρεθει σε αντιπαραθεση με τους κατω, στηριζω τον Ρουμανο.
Αν ενας μπορει να βγαλει ακρη με το τριμπουρδελο που επικρατει εσωτερικα στον οργανισμο, ειναι αυτος. Ή ηταν, ως φαινεται.