Blackgr4 έγραψε:Metagrafakias έγραψε:Blackgr4 έγραψε:Ούτε ένας δεν απάντησε στο ερώτημα.
Να ξέραμε πως ο χ-ψ Τούντορ χρησιμοποιούσε φουλ νέους και ταλέντα ενώ ταυτόχρονα έκανε πρωταθλητισμό, να πω ναι δίκιο έχετε για τον Λουτσέσκου που "καταστρέφει τα ταλέντα".
Εδώ δεν έχουμε ούτε μισό παράδειγμα για το αντίθετο και ασχολούμαστε με τον Θυμιάνη και έναν Τζίμα.
Ε γελάνε και τα χαλίκια.
Φιλος εγω απαντησα πιο πανω πιθανον δεν το διαβασες...
Ειναι δικαιο να συγκρινουμε τον Τουντορ,τον Γκαρσια,τον Δωνη και τον Φερειρα που και οι 4 μαζι να καθησαν 1.5-2 χρονια στον ΠΑΟΚ με τον Λουτσεσκου που συμπηρωνει 10ετια σε λιγο??
Ειναι σαν να μου συγκρινεις την προσφορα του Βιερινια με του Τζολη...Ο ενας 13 χρονια στον ΠΑΟΚ ο αλλος 1...
Οσο αναφορα τον πρωταθλητισμο και ο Λουτσεσκου δεν εκανε ολες τις χρονιες του, ασε που τα χρονια του ο ΠΑΟΚ ειχε τα μεγαλυτερα μπατζετ της ιστοριας του...Δεν δοθηκε το ιδιο μπατζετ ας πουμε στον Στεφενς η στον Δωνη μην κολλας στα ονοματα για την αναγκη της συζητησης τα αναφερω...
Η χρονια φετος ηταν ντροπη για το μπατζετ που ειχε η ομαδα οχι τοσο για τις 0 νικες σε ντερμπι οσο οτι μεσα στην Τουμπα ερχοταν το καθε κωλοχωρι και επαιρνε διπλο με τον ιδιο τροπο καθε φορα...
Η θα ξεχασω την χρονια προπερσι και τον τελικο με την αεχ των 10 παικτων για 80 λεπτα???
Δεν εκανε ολες τις χρονιες του πρωταθλητισμο οχι οτι ειχα τετοια απαιτηση για κατι τετοιο ξερωντας τον τροπο διοικησης του ΠΑΟΚ αλλα για να βαλουμε τα πραγματα στη θεση τους...
Μια χαρά είναι τα πράγματα στη θέση τους, απλά για ορισμένους δεν θα είναι ποτέ.
Δεν συγκρίνω τον Λουτσέσκου με κανέναν. Απλά ζητάω να μου πει κάποιος έστω έναν προπονητή που ανέδειξε ταλέντα, χρησιμοποίησε μικρούς, έβγαλε διεθνείς, έφερε εκατομμύρια από πωλήσεις, κάτι τέλος πάντων.
Με τον Λουτσέσκου που είναι εδώ 7 σεζόν, μπορείς να βρεις 10-15 ονόματα.
Με τους άλλους ΌΛΟΥΣ, πήγαινε και πριν τον Ιβάν αν θες, για όσο έκατσαν, έχεις κάποιον να αναφέρεις που έβγαλε έστω 4-5 αντί για 14-15 που έβγαλε ο Λουτσέσκου;
Αν η ένσταση είναι θεωρητική και πιστεύεις πως κάποιος άλλος που δεν έχει έρθει ακόμα ΘΑ έβαζε παραπάνω μικρούς και ΘΑ τους αναδείκνυε και ΘΑ έφερνε πωλήσεις και ΘΑ έκανε ταυτόχρονα πρωταθλητισμό, δεν έχω κάτι να συζητήσω γιατί είναι θεωρητικό.
Ναι ίσως να γινόταν, ίσως και όχι.
Φιλε μαλλον δεν ξαναδιαβασες το παραπανω σχολιο μου που τα λεω αναλυτικα...
Ποιους 14-15 ρε φιλε εβγαλε??μετρας τον Ζαμπα και τον Σβιντερσκι που ηταν ακριβες μεταγραφες???
Για τα χρονια που ειναι στην ομαδα ναι εχει αναδειξει λιγους θεωρω...Παντα για παιδια απο την ακαδημια μιλαω...
Γιατι να παω πριν τον Ιβαν??τι να συγκρινω τοτε που δεν ειχαμε ακαδημιες???
Για Ιβαν εποχη μιλαμε παντα και μετα την επενδυση που γινε απο μερους του σε αυτες...
Και σου ξαναλεω ειναι αδικο να τον συγκρινουμε με αλλους που ηταν στην ομαδα απο 6 μηνες μεχρι 1 χρονο...
Ναι πιστευω αν εμενε και στηριζοταν ο Φερειρα θα προωθουσε περισσοτερους, αν θα επαιρνε τους ιδιους τιτλους με τον Ραζβαν μαλλον οχι αλλα δεν συζηταμε αυτο τωρα...
ο Ραζβαν ειναι ο καλυτερος προπονητης για τον ΠΑΟΚ ειπαμε αλλα δεν θα τον βγαλουμε ακαδημαιστη ενω οι ιδιες δηλωσεις του το ανερουν...