Razvan Lucescu V
-
Re: Razvan Lucescu V
Από αυτά που βγάζουν οι δημοσιογράφοι πάντως την τελευταία ώρα εγώ την έχω σχεδόν σίγουρη την παραμονή του πλέον
- Montrealiotis
Θάφτηκε ο θυμιανης; Με highlight στα 23 του μια χρόνια στον πανσερραϊκό και θάφτηκε; Συγνώμη αλλά άμα είναι έτσι θάφτηκα κι εγώ, που ήξερα απλά να κλωτσάω μπάλα.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Διαφωνώ αλλά ο χρόνος θα δείξει.ReignMan έγραψε:Mitsospaoki4 έγραψε:Για να φτάσει και να καθιερωθεί κάποιος, δεν αρκεί μόνο να έχει "υποστήριξη", αλλά και να το αξίζει.
Όπως επίσης και αυτός που θα θαφτεί αν το έχει, θα καθιερωθεί αργά ή γρήγορα.
Πες μου λοιπόν περιπτώσεις παιχτών που θαφτηκαν στον ΠΑΟΚ και έβγαλαν μάτια αλλού;
Μονο φετος θαφτηκε ο Θυμιανης.
Όπως είπαμε το αν κάποιος "θάφτηκε" φαίνεται εκ των υστέρων.
Mīngus έγραψε:Θα χτίσουμε το άγαλμα του θαμμένου ταλέντου στη Μεσημβρία και θα αφήνουμε λουλούδια σε κάθε επέτειο της απόλυσης του Λουτσεσκου.
Του άγνωστου ταλέντου όπως του άγνωστου στρατιώτη
Montrealiotis έγραψε:Θάφτηκε ο θυμιανης; Με highlight στα 23 του μια χρόνια στον πανσερραϊκό και θάφτηκε; Συγνώμη αλλά άμα είναι έτσι θάφτηκα κι εγώ, που ήξερα απλά να κλωτσάω μπάλα.
Ο Θυμιάνης άξιζε να παίζει και άξιζε να πάρει ευκαιρίες.
Δεν το λέω εγώ, ο προπονητής το είπε.
Montrealiotis έγραψε:Θάφτηκε ο θυμιανης; Με highlight στα 23 του μια χρόνια στον πανσερραϊκό και θάφτηκε; Συγνώμη αλλά άμα είναι έτσι θάφτηκα κι εγώ, που ήξερα απλά να κλωτσάω μπάλα.
Ο ιδιος ο προπονητης το ειπε δημοσια, οτι τον αδικησε και οτι ΘΑ του εδινε ευκαιριες. Αλλος ενας που θαφτηκε.
Mitsospaoki4 έγραψε:Διαφωνώ αλλά ο χρόνος θα δείξει.ReignMan έγραψε:Mitsospaoki4 έγραψε:Για να φτάσει και να καθιερωθεί κάποιος, δεν αρκεί μόνο να έχει "υποστήριξη", αλλά και να το αξίζει.
Όπως επίσης και αυτός που θα θαφτεί αν το έχει, θα καθιερωθεί αργά ή γρήγορα.
Πες μου λοιπόν περιπτώσεις παιχτών που θαφτηκαν στον ΠΑΟΚ και έβγαλαν μάτια αλλού;
Μονο φετος θαφτηκε ο Θυμιανης.
Όπως είπαμε το αν κάποιος "θάφτηκε" φαίνεται εκ των υστέρων.
"Λυπάμαι για τον Θυμιάνη αξίζει να παίζει και του είπα να συνεχίσει έτσι αναφορικά με τη δουλειά και πως θα έρθει η στιγμή που θα χρειαστεί να πάρει χρόνο συμμετοχής και όταν πάρει την ευκαιρία του, μπορεί να μην ξαναβγεί αν τα κάνει όλα σωστά».
Scotch4 έγραψε:Mīngus έγραψε:Θα χτίσουμε το άγαλμα του θαμμένου ταλέντου στη Μεσημβρία και θα αφήνουμε λουλούδια σε κάθε επέτειο της απόλυσης του Λουτσεσκου.
Του άγνωστου ταλέντου όπως του άγνωστου στρατιώτη
Συνεχιστε την απαξιωση των παικτων μας, αρκει να μη θιχτει ο προπονητης. Μαλλον το αγαλμα για αυτον θα το θελατε.
Εμένα οι λογαριασμοί ενός μήνα που κράζουν τον προπονητή του ΠΑΟΚ και μάλιστα περιμένουν ότι θα έρθει και καλύτερος μου φαίνεται υποπτος
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο προπονητής που έφερε 5/7 τίτλους της σύγχρονης ιστορίας της ομάδας απαξιώνεται γιατί δεν έπαιζε ο Θυμιάνης.
Δηλαδή πρέπει να είναι κάποιος ταλέντο επιπέδου Κωσταντέλια ή Κουλιεράκη για να είναι στην πρώτη ομάδα; Αλλά κατά τ ' άλλα μπορούμε να φέρνουμε κάτι Μιτρίτσες, Τέιλορ και να χρησιμοποιούμε πρώην ποδοσφαιριστές και μετά να μας φαίνεται λίγο το ρόστερ. Αστεία πράγματα. Εδώ λέμε ότι ο ίδιος παραδέχτηκε ότι Τζήμας, Θυμιάνης αξίζουν αλλά εδώ συνεχίζουμε να πουλάμε ειρωνεία για να μη θιχτεί το είδωλο.
Mīngus έγραψε:Ο προπονητής που έφερε 5/7 τίτλους της σύγχρονης ιστορίας της ομάδας απαξιώνεται γιατί δεν έπαιζε ο Θυμιάνης.
Ρώτησες ποιον μικρό έθαψε.