Razvan Lucescu V

Άβαταρ μέλους
ReignMan

Re: Razvan Lucescu V

Δημοσίευση από ReignMan »

Προσωπικη μου εμπειρια, οχι γνωμη. Δηλαδη θεωρεις πως δεν εχουν θαφτει ταλεντα? Οχι μονο απο τον Ρασβαν, γενικα?
Άβαταρ μέλους
ReignMan

Tolaros έγραψε:
aivas19 έγραψε:
ReignMan έγραψε:Πολλα.

Ποια;

Κάτι ταλέντα από το χωριό, δεν τα ξέρεις

Α τελικα επιτρεπονται και ανηλικα στο φορουμ? δεν το ηξερα.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Φυσικά, είναι τα θαμένα ταλέντα που ψάχνουν δικαίωση εδώ μέσα
Άβαταρ μέλους
ReignMan

Α ωραια, δικαιολογειται το επιπεδο στα σχολια τοτε.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

ReignMan έγραψε:Προσωπικη μου εμπειρια, οχι γνωμη. Δηλαδη θεωρεις πως δεν εχουν θαφτει ταλεντα? Οχι μονο απο τον Ρασβαν, γενικα?

Το ότι κάποιος "θα..." είναι γνώμη. Όχι εμπειρια.
Όλοι έχουν κάποιον από τη γειτονιά, το χωριό ή δεν ξέρω γω τι που "αν δεν είχε σπάσει το πόδι του θα γινόταν μεγάλος παίκτης".

Εγώ θεωρώ πως, ειδικά σε ακαδημίες μεγάλης ομάδας, όποιος αξίζει στο τέλος θα φανεί. Αυτοί δεν χάνονται με τίποτα.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

ReignMan έγραψε:
Mīngus έγραψε:Ψάχνουμε προπονητή που να προωθεί νέους;
Μπορείτε να μου πείτε εκτός από τον Τζήμα έναν νεαρό ποδοσφαιριστή που έθαψε ο Λουτσέσκου και κάνει καριέρα;
6 χρόνια είναι στην ομάδα. Λογικά θα υπάρχει σεβαστό δείγμα.
Σας ακούω.

Γιατί εγώ ξέρω ότι:
1) Χρησιμοποιούσε Κουλούρη αντί για Πρίγιο, όταν ο δεύτερος δεν έκανε στο γήπεδο αυτά που του ζητούσε.
2) Είχε Λημνιό και Ζαμπά βασικούς τη χρονιά του double.
3) Επί ημερών του έγιναν παίκτες ο Κουλιεράκης και ο Ντέλιας.

Εν ολίγοις. Ο ΠΑΟΚ θέλει προπονητή να ξέρει να σηκώνει κούπες. Τον έχει.
Μία φορά ας του κάνει τα χατίρια. Και βλέπουμε.

Το να κανει ενας νεος καριερα ειναι και συγκυρια. Ποσα ταλεντα θαφτηκαν λογω διαχειρισης?

Καλά εσείς το πάτε μακριά. Ακόμα και σ' αυτούς που δεν έφτασαν ούτε στην πόρτα της πρώτης ομάδας;
Δηλαδή είχε και λάθος κρίση. Αντί να προωθήσει αυτούς έπαιρνε τον Τσιγκάρα, τον Τσαούση, τον Λύρατζη κλπ.
Και ολόκληρος οργανισμός ήταν αόματος. Δεν έβλεπε τις ταλεντάρες που είχαμε από κάτω, ανέβαιναν οι μέτριοι.
Α ρε Λουτσέσκου έχεις καταστρέψει ταλέντα...
Άβαταρ μέλους
ReignMan

Δεν εσπασε καποιο ποδι, απλα δεν ειχε τα φακελακια που χρειαστηκαν για να τον παρει στην αεχ τοτε.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

ReignMan έγραψε:Προσωπικη μου εμπειρια, οχι γνωμη. Δηλαδη θεωρεις πως δεν εχουν θαφτει ταλεντα? Οχι μονο απο τον Ρασβαν, γενικα?
Τα οποία είναι;
Άβαταρ μέλους
ReignMan

Mīngus έγραψε:
ReignMan έγραψε:
Mīngus έγραψε:Ψάχνουμε προπονητή που να προωθεί νέους;
Μπορείτε να μου πείτε εκτός από τον Τζήμα έναν νεαρό ποδοσφαιριστή που έθαψε ο Λουτσέσκου και κάνει καριέρα;
6 χρόνια είναι στην ομάδα. Λογικά θα υπάρχει σεβαστό δείγμα.
Σας ακούω.

Γιατί εγώ ξέρω ότι:
1) Χρησιμοποιούσε Κουλούρη αντί για Πρίγιο, όταν ο δεύτερος δεν έκανε στο γήπεδο αυτά που του ζητούσε.
2) Είχε Λημνιό και Ζαμπά βασικούς τη χρονιά του double.
3) Επί ημερών του έγιναν παίκτες ο Κουλιεράκης και ο Ντέλιας.

Εν ολίγοις. Ο ΠΑΟΚ θέλει προπονητή να ξέρει να σηκώνει κούπες. Τον έχει.
Μία φορά ας του κάνει τα χατίρια. Και βλέπουμε.

Το να κανει ενας νεος καριερα ειναι και συγκυρια. Ποσα ταλεντα θαφτηκαν λογω διαχειρισης?

Καλά εσείς το πάτε μακριά. Ακόμα και σ' αυτούς που δεν έφτασαν ούτε στην πόρτα της πρώτης ομάδας;
Δηλαδή είχε και λάθος κρίση. Αντί να προωθήσει αυτούς έπαιρνε τον Τσιγκάρα, τον Τσαούση, τον Λύρατζη κλπ.
Και ολόκληρος οργανισμός ήταν αόματος. Δεν έβλεπε τις ταλεντάρες που είχαμε από κάτω, ανέβαιναν οι μέτριοι.
Α ρε Λουτσέσκου έχεις καταστρέψει ταλέντα...

Αν και αναφερομαι γενικα και το τονισα οτι δε μιλαω μονο για τον Ρασβαν, ναι εχει καταστρεψει ταλεντα.
Άβαταρ μέλους
ReignMan

Mitsospaoki4 έγραψε:
Τα οποία είναι;

Εχεις την ουτοπικη αποψη οτι ολα λειτουργουν αξιοκρατικα στο ποδοσφαιρο και ολοι ανεβαινουν κατηγοριες λογω αξιας και μονο? Τοτε αν το νομιζετε αυτο δεν εχετε ιδεα τι συμβαινει στα επαρχιακα παρασκηνια και ποσοι ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ θαβονται ενω αλλοι ΑΜΠΑΛΟΙ προωθουνται.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Για να φτάσει και να καθιερωθεί κάποιος, δεν αρκεί μόνο να έχει "υποστήριξη", αλλά και να το αξίζει.

Όπως επίσης και αυτός που θα θαφτεί αν το έχει, θα καθιερωθεί αργά ή γρήγορα.

Πες μου λοιπόν περιπτώσεις παιχτών που θαφτηκαν στον ΠΑΟΚ και έβγαλαν μάτια αλλού;
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Θα χτίσουμε το άγαλμα του θαμμένου ταλέντου στη Μεσημβρία και θα αφήνουμε λουλούδια σε κάθε επέτειο της απόλυσης του Λουτσεσκου.
Άβαταρ μέλους
ReignMan

Mitsospaoki4 έγραψε:Για να φτάσει και να καθιερωθεί κάποιος, δεν αρκεί μόνο να έχει "υποστήριξη", αλλά και να το αξίζει.

Όπως επίσης και αυτός που θα θαφτεί αν το έχει, θα καθιερωθεί αργά ή γρήγορα.

Πες μου λοιπόν περιπτώσεις παιχτών που θαφτηκαν στον ΠΑΟΚ και έβγαλαν μάτια αλλού;

Μονο φετος θαφτηκε ο Θυμιανης.
Άβαταρ μέλους
ReignMan

Mīngus έγραψε:Θα χτίσουμε το άγαλμα του θαμμένου ταλέντου στη Μεσημβρία και θα αφήνουμε λουλούδια σε κάθε επέτειο της απόλυσης του Λουτσεσκου.

Πως νιωθετε που αναγκαζεστε να πατε σε διεξοδους ειρωνιας? Σας γεμιζει?
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

kataramenos5 έγραψε:
theo-drama έγραψε:
PAOKevolution έγραψε:Γι' αυτό αρκετά παιδιά έλεγαν μετά το περσινό καρυδάτο πρωτάθλημα, να φύγει (kataramenos). Και 5 σερί πρωταθλήματα να πάρει, εμμονικό θα τον ανεβάζουν κολλημένο θα τον κατεβάζουν.
Ας φύγει γιατί έχει κουράσει η φάση.
Αρρώστια.

Ε ναι για.

Jean Valjean έγραψε:Σ'' αυτό ποντάρουν όλες οι προπαγάνδες και οι προπαγανδιστές.
Στην κούραση του αποδέκτη. Κουράζεσαι και αποδέχεσαι αυτό που σου λένε, και στο τέλος κάνεις αυτό που σου λένε.
Γι αυτό και βασικό στοιχείο της προπαγάνδας είναι η συνεχής επανάληψη του μηνύματος. Ο στόχος είναι να σπάσει την αντίδραση. κυρίως την διάθεση για αντίσταση και αντίδραση.
Όχι, δεν κουραζόμαστε. Αυτοί θα κουραστούν πρώτοι και θα σταματήσουν.
Καλή βδομάδα σε όλους.

++++
ΜΠΡΑΒΟ Γιάννη Αγιαννη.
Μέχρι τώρα παρακολουθώ όλα τα γραφόμενα σου κ βλέπω ότι σε ΌΛΑ (και οχι μόνο στου Λουτσε) συμφωνώ μαζί σου.
Προσεγγίζεις κατ εμέ με σωστό αντικειμενικά τρόπο, αυτά που γράφεις κ χαίρομαι πολύ, να σε διαβαζώ.

Δεν ειναι μονο θεμα κουρασης απ τη γκρινια.Τα περασαμε και μ άλλους και Σαντος και Αμπελ και πολλους ακομα.Δεν ειπαμε να φυγει για να γλιτωσουμε τη γκρινια.Δεν ειναι αυτος ο βασικος λογος.Αλλο το κουραζει μια κατασταση αλλο το κουραζει η γκρινια των haters .
Βλεπουμε και καποια αλλα πραγματα που μας προβληματίζουν ,πολυ πιο σημαντικα και τα χω αναφερει παλιοτερα.
.Απ το Μαρτη του 22 εχω ποστ που ρωταω αν θα μεινει και φετος.Κι αυτο γιατι βλεπω καποιες καταστασεις .Τελικα εχει πολυ πεισμα και μεγαλο συκωτι.Αντεξε περισσοτερο απ οσο πιστευα.

ΥΓ Μπορουμε να τρωγομαστε καθε μερα αλλα αυτη τη στιγμη η ομαδα εχει ανάγκη γι αλλα πραγματα.Ακομα ειμαστε μεσα σε πολλους στοχους.Ας το παλεψουμε οσο δε παει ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

https://youtu.be/kW0M4Xal0ic?feature=shared

Καλη συνεχεια Στρατηγε *.Στο επανειδην (υπο αλλες συνθηκες) Αντεξες 3 χρονια και 5 μηνες ,πολυ περισσότερο απ οτι περιμενα.

*Για μενα δεν υπάρχει περιπτωση να συνεχισει εδω που εφτασε η κατασταση τζαμπα τυραννιομαστε.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”