Ναι γιατι η ΠΑΕ, η εταιρεια δηλαδη, που
δουλεύει σα ταβερνα περιπου,
με ΤΔ Καρυπιδη (???) ,
χωρις εταιρικο εκπροσωπο (CEO) ,
με ιδιόκτητη Βαλκανορωσικης κουλτουρας στις δουλείες και
με Γιώργο Σαββιδιη που η μονη ιδιοτητα που εχει ειναι τοι ειναι γιος του ιδιόκτητη της ,
ειναι ικανη να πεισει , να φερει και να κρατησει πολυ μεγαλους προπονητες και πολυ μεγαλου και πολλους παικτες.
Αδελφε πραγαμτικα σε ποια χωρα νομιζεις οτι ζεις?[/quote]
Αυτό το " ρώσικη κουλτούρα" συγνώμη αλλά μου θυμίζει κάτι έλληναράδες όταν ήρθαν οι πρώτοι παλινωστούνται στους ρωτούσα να αν είχανε τηλεόραση κ τηλέφωνο στη Ρωσία[/quote]
Καταλαβαινω γιατι το λες αυτο που λες.
Εγω το λεω γιατι ειναι η δουλεια μου να ξερω τις διαφορετικες κουλτουρες στις δουλειες , για αυτο πληρωνομαι και αυτο σπουδασα.
Το θεμα με τις κουλτουρες γενικα, που κανει λαθος ο πολυς κοσμος ειναι οτι θεωρει την αναφορα σε αλλη κουλτουρα ως κατι αρνιτικο. Το ζητουμενο ειναι να ξερεις τις διαφορες για να μπορεις ειτε α) να τις γεφυρώσεις η β) να μη μπεις καν στο κοπο.
Εδω λοιπον εχουμε εναν τροπο λειτουργεια πατερναλιστικο που εχει θετικα και αρνητικα. ΚΑι στην Ελλαδα πολλες επηχειρησεις αυτο το μοντελο εχουν ακομα και αν δεν το ξερουν οτι το εχουν.
Αρα καταλαβαινεις οτι ανθρωποι απο αλλες κουλτουρες δεν θα ειναι ευκολο να προσαρμοστουν οπως και το αντιστορφο .
Τελος, αναρωτησου ισως γιατι εδω και χρονια η ΠΑΕ δρα οπως δρα και για ποιον λογω μας φενεται λογικο ενας οποιοσδηποτε ιδιοκτητητς να εχει μεσα στην επιχηρηση του τον γιο του , ενω αυτο σαν πρακτικ ειναι ανηκουστο σε αλλες κουλτούρες διοίκησης .