Razvan Lucescu V

Patron

Re: Razvan Lucescu V

Δημοσίευση από Patron »

Αν ισχύουν τα περί βαζελου, τότε ισχύει το πρώτο.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Ομολογώ πως χθες που διάβαζα τα νέα δεν πίστευα στα μάτια μου. Όχι, δεν είμαι Λουτσέσκου ή χάος. Τον έχω ψηλά προπονητικά βέβαια.
Εγώ βλέπω ότι τον ΠΙΟ πολυνίκη και αυτόν που μας γέμισε τρόπαια, η διοίκηση δεν τον εμπιστεύτηκε ΠΟΤΕ πραγματικά.
Ο Ραζβάν, θα έπρεπε να είναι στη μικρή λίστα των προπονητών παγκοσμίως, που θα έχουν λευκές επιταγές (Λαϊκή εκφραση) από τη διοίκηση.
Εμείς όμως, κοιτάμε πως θα χαρεί ο εγωισμός του καθενός εντός ΠΑΕ.
Εύχομαι να πρυτανεύσει η λογική. Αν γίνει αυτό όμως, δε θέλω να υπάρχει η παραμικρή σκιά μεταξύ προπονητή και διοίκησης στελεχών.
Αλλιώς να φύγει, γιατί όπως σωστά είπε και ο @nunes, αυτό θα γίνεται όλο και πιο τοξικό.
Σήμερα φαντάζομαι θα έχουμε νέα.
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Δεν ξέρω ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο στον τσακωμό τους. Και οι δυο εχουν τα δίκια και τα αδικά τους. Παντως με άλλον προπονητή πρωτάθλημα δεν παίρνουμε. Θέλουνε να δούνε ποίος θα επιβληθεί σε ποιόν ή θελουν να δουν ΠΑΟΚ πρωταθλητή;
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Αν αποδειχθεί ότι είχε ανοίξει παρτίδες με βαζελεφες, καλά έκανε η διοίκηση κ δεν τον εμπιστεύτηκε.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Απο τν βαζελο μονο ο Παπαδημητριου θελει τον Ραζβαν..κανενας αλλος..ουτε οπαδοι ουτε κανενας...
Ρε παιδια γτ τετοια αποδομηση στν Ραζβαν...ο πιο επιτυχημενος προπονητης της ιστοριας μας!!!καπου ωπα δλδ..
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Προσωπικά να μείνει θέλω , καμία αποδόμηση.
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Προσωπικα το καθηκον μου το εκανα.
Μυνηματα και παρεμβαση τηλεφωνικη στον Τσατσαρο.
Απο εκει και περα παλι ο ΠΑΟΚ θα την πληρωσει.
Δυστυχως ή ευτυχως ο καθενας ας αναλαβει τις ευθυνες
που του αναλογουν. Εμεις λεμε ΟΧΙ στον προεδρο.
ΑΦΗΣΕ τους ανθρωπους που ξερουν ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.
Δωσε το μπατζετ που μπορεις και εμεις εκει.

Διαφορετικα ο ΠΑΟΚ γινεται ενας τρυπιος κουμπαρας.
Μπορει να παρουμε πρωταθληματα, κυπελλα,
να βγουμε champions league, αλλα ποτε δε θα βαλουμε
μια συνεχεια και μια οργανωση, προκειμενου να εχουμε
μια συνεχη ανοδικη πορεια. Ενα βημα μπρος δυο πισω.
Ετσι δεν εχεις μελλον.

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Την άποψη μου για τον Λουτσε την έχω πει πάρα πολλές φορές. Τον θεωρώ πολύ καλό προπονητή αλλα πιστεύω ο κύκλος του έκλεισε στον ΠΑΟΚ. Αλλά αυτή είναι δική μου άποψη, μπορεί να είναι σωστή μπορεί και λάθος.

Το σίγουρο είναι οτι σαν ΠΑΕ λειτουργούμε εντελώς λάθος. Δεν γίνεται όλα τα θέματα σ αυτή την ομάδα να μετατρέπονται σε σαπουνόπερα. Δηλαδή μετά απο τόσα χρόνια που είναι ο Λουτσε στην ομάδα τον ξέρεις απ εξω και ανακατοτά. Ξέρεις τα καλά του, ξέρεις και τα κακά του. 12 Μαιου θα έπρεπε να έχεις αποφασίσει αν σου κάνει ή οχι χωρίς να χρειάζεται να συζητήσεις μαζι του τίποτα.

Ακόμα κι αν δεν σου κάνει, είναι ο σημαντικότερος προπονήτης στην ιστορία της ομάδας. Πρέπει να φύγει με απόλυτο σεβάσμο και όπως του αξίζει και όχι με έναν καυγά από το Zoom.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Θα έβαζα στοίχημα ένα μεγάλο ποσό ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα βγει ανακοίνωση από την ΠΑΕ ότι υπήρξε μια διαφωνία μεταξύ Ιβάν και Ραζβάν, αλλά η σχέση αμοιβαίας αγάπης και εμπιστοσύνης που τρέφουν ο ένας για τον άλλον τους οδήγησε στην συνέχιση της συνεργασίας "απρόσκοπτα" και ισχύουν όλα όσα είχαν αναγραφεί, ότι δηλαδή ο Πρόεδρος συμφώνησε για 4-5 πρωτοκλασάτες προσθήκες στην ομάδα. Ας κρατήσω όμως και μια πισινή, αν και πιστεύω ότι ο Λουτσέσκου θα συνεχίσει να είναι ο προπονητής μας.
Adamandad

Δημοσίευση από Adamandad »

Απίστευτο ο ίδιος ο Ivan να έχει επηρεαστεί από την προπαγάνδα των Αθηναίων περί κακού Λουτσέσκου. Μόνο σε εμάς γίνονται αυτά για αυτό και γελάνε μαζί μας. Πόσο δύσκολο είναι πιά να δείξετε αγάπη σε αυτόν τον άνθρωπο που έχει προσφέρει τόσα πολλά στο σύλλογο και να τον στηρίξετε μία φορά με αληθινές πράξεις. Μία χρονιά ρε πούστη μου, να κάνει κουμάντο ο Λουτσέσκου και να έρθουν οι επιλογές του στην ομάδα στο χρόνο που επιθυμεί. Έτσι να δούμε τι θα γίνει. Αηδία κατάντησε. Ρασβάν ακόμα και αν δεν μείνεις στον ΠΑΟΚ για κανέναν λόγο μην υπηρετήσεις το ΠΟΚ. Όχι γιατί δεν θα σε αγαπάμε εμείς ( Η προσφορά σου δεν σβήνεται) αλλά γιατί δεν θα σε αγαπήσουν αυτοί. Ενδόμυχα όλοι αυτοί θέλουν να αποτύχεις ώστε να χλευάσουν και τον ΠΑΟΚ. Είμαστε συνδεδεμένοι πλέον. Το έγραψε η ιστορία.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Συμφωνα με τον Τζορμπατζογλου στο ρεπορταζ του στο ραδιοφωνο, υπηρχαν εκατερωθεν παραπονα για την σεζον που περασε, με την διαφορα οτι ο Ραζβαν τα εξεφραζε δημοσια ολη την χρονια και αυτο ο Ιβαν το κρατουσε. Το αποτελεσμα ηταν στην συζητηση την Πεμπτη να ειπωθουν χοντρα πραγματα και η συζητηση να σταματησει αποτομα.
Απο την Πεμπτη και μετα δεν κουνιεται φυλλο. Σε κανενα επιπεδο. Δεν εχει γινει καμια επαφη μεταξυ των 2 και δεν προχωραει τιποτα στον σχεδιασμο.
Η μπαλα ειναι πλεον αποκλειστικα στον Ιβαν.
Ειπε επισης οτι το θεμα Ριερα εχει βαση. Υπαρχουν προεργασιες.
Άβαταρ μέλους
Vet_eranos

Δημοσίευση από Vet_eranos »

Δηλώνω άσχετος κ αποτοξινωμενος από ερτζιανά κι έχω μια ειλικρινή ερώτηση προς όποιον ξέρει κάτι παραπανω...

Ήρθε λοιπόν η ώρα να μιλήσουν για το τέλος της χρονιάς κ την νέα που έρχεται..

Κάθεται ο Ιβάν στην γνωστή βιβλιοθήκη του στο ροστωφ, ανοίγει λαπτοπ, καλει Λουτς διαδικτυακα..
Αντε να προσθέσει τον υιό, το Μαράκι, τον καρυπιδη κ κάνα 2 ακόμα..που δε νομίζω να ήταν οοολοι αυτοί αλλά αντε..

Αυτές οι συνομιλίες πως γίνονται γνωστές στους "ρεπόρτερ"..???

Υπάρχει περίπτωση να ήταν κ αυτοί ονλινε στη συνομιλία? Δύσκολα..
Να τους τα σφύριξε κάποιος εκ των συνδεδεμένων?Πως??
Πως γίνεται να μας επικοινωνούν σχεδόν ακριβής διαλόγους κ στιχομυθιες διαφορετικα...

Το γράφουν οι ρουμανοι λέει..αλλα δεν βάζουν το άρθρο που ευκρινως αναφέρουν-επικαλούνται εγχώρια δικά μας άρθρα..

Υγ. Να σας πω τι πιστεύω..? Έχουν χεστει εκεί χαμου κ πάνε να μας δημιουργήσουν θέμα συντονισμένα με τους μισθοφόρους τους..
giapas

Δημοσίευση από giapas »

μη πάρουμε 5 μπακ του μπακ νταμπλ ;
pk77

Δημοσίευση από pk77 »

Οι δημοσιογράφοι ανάλογα απο το ποια πλευρα θα τους "ερχονται " οι πληροφορίες θα γράφουν και ανάλογα.

ΤΟ σίγουρο είναι ότι θα κάνουν μεγάλη ζημία ( και ) στη συγκεκριμένη περίπτωση.
Οποτε απλα ακούστε τους για να περνάει η ώρα, αν δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς, και θα μάθουμε μια και καλή το αποτέλεσμα.
Άβαταρ μέλους
Vet_eranos

Δημοσίευση από Vet_eranos »

giapas έγραψε:μη πάρουμε 5 μπακ του μπακ νταμπλ ;

Δεν την πιάνω την ειρωνεία ρε φιλος..
Ναι πιο πιθανό βρίσκω να έχουνε χεστει κ κλασικά έβαλαν τον Λουτς στο στόχαστρο πάρα να σήκωσε το τηλ το Μαράκι να πήρε ρεπόρτερ κ να κουτσομπολευαν..
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”