Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

dimpaok4 έγραψε:φερε μπεκραδο να πεσουν τα τσιμεντα

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Για πρώτη φορά μετά από χρόνια άκουσα τον Μίνο να λέει κάποια σημαντικά πράγματα στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ πριν από λίγο:
1. Λουτσέσκου 50% να μείνει και δεν μπαίνει θέμα ρήτρας, αφού έχει συμφωνία κυρίων με Ιβάν.
2. Ξενέρωμα Λουτσέσκου λόγω μεταγραφών όχι μόνο το καλοκαίρι, αλλά και τον χειμώνα, όταν πρώτη επιλογή του ήταν ο Σιώπης ( ! ) που περίμενε τον ΠΑΟΚ, ως την τελευταία στιγμή.
3. Να αναρωτηθεί ο ΠΑΟΚ από που δέχεται το τρύπημα από τον Βάζελο, που βρίσκεται πίσω από κάθε μεταγραφική του κίνηση!
Aed

Δημοσίευση από Aed »

PAOKKOMOTINI4 έγραψε:και αξιοποίηση νέων παιχτών

:lol:
tsaousila1234

Δημοσίευση από tsaousila1234 »

λουτσεσκου ασε να αποφασισουν αλλοι για τους παικτες που θελεις με τα χαρακτηριστικα που θελεις . δεν πειραζει καλυτερα θα παμε . Γινε λιγο ταπεινος εδω σε μεγαλα κλαμπ τους επιβαλλουν παικτες . αλλαξε λιγο mind set με τους 30ρηδες εμπειρους ελευθερους κλπκλπκλπ. μπαλλα ειναι δεν θα λυσουμε το μεσανατολικο . Ασε τα βιογραφικα τυπου κολλευ λοβρεν μπακαγιοκο ! Προβλεψη : ο λουτσεσκου δεν θα συνεχισει
PAOKKOMOTINI4

Δημοσίευση από PAOKKOMOTINI4 »

Caballo Viejo έγραψε:Για πρώτη φορά μετά από χρόνια άκουσα τον Μίνο να λέει κάποια σημαντικά πράγματα στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ πριν από λίγο:
1. Λουτσέσκου 50% να μείνει και δεν μπαίνει θέμα ρήτρας, αφού έχει συμφωνία κυρίων με Ιβάν.
2. Ξενέρωμα Λουτσέσκου λόγω μεταγραφών όχι μόνο το καλοκαίρι, αλλά και τον χειμώνα, όταν πρώτη επιλογή του ήταν ο Σιώπης ( ! ) που περίμενε τον ΠΑΟΚ, ως την τελευταία στιγμή.
3. Να αναρωτηθεί ο ΠΑΟΚ από που δέχεται το τρύπημα από τον Βάζελο, που βρίσκεται πίσω από κάθε μεταγραφική του κίνηση!

Ήθελε τον Σιωπή δηλαδή και όχι Μειτε;;; :o
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Αν εν είμαστε σε θέση να δεχτούμε κάποια πράγματα τότε πολύ κακώς συζητάμε για αυτά τα πράγματα.
Βασική προϋπόθεση είναι να κατανοήσουμε γιατί η ομάδα επενδύει στην ανάδειξη νέων παικτών.
Αν κάποιος νομίζει ότι τα μεγάλα ταλέντα θα παίζουν στην ομάδα καμιά 5ετια 10ετια τότε να αλλάξει πλευρο.
Ο ΠΑΟΚ παράγει ποδοσφαιριστές για να τους πουλάει έτσι ώστε να αυξήσει τα έσοδα του και να μπορεί να είναι κοντά στον ανταγωνισμό.
Σε αυτά τα 1-2-3 χρόνια θα καρπωθεί και αγωνιστικά την τύχη να έχει παίκτες πολύ πάνω από την μέση ποιότητα των παικτών
nikos ioannidis

Δημοσίευση από nikos ioannidis »

PAOKKOMOTINI4 έγραψε:
Caballo Viejo έγραψε:Για πρώτη φορά μετά από χρόνια άκουσα τον Μίνο να λέει κάποια σημαντικά πράγματα στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ πριν από λίγο:

Ήθελε τον Σιωπή δηλαδή και όχι Μειτε;;; :o

Μπορεί να ήθελε και τους δύο
Άβαταρ μέλους
alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Ταιριαζει λεει στα θελω του Λουτσεσκου ο Φαν Μπομελ..

:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

renegade έγραψε:Καταλαβαίνω την όποια αντίθεση στην απομάκρυνση, αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι την τόσο μεγάλη επίθεση απέναντι στην διοίκηση.
Προφανώς και η διοικητική δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένη ή νιώθει ότι το μεγαλύτερο στέλεχος του ποδοσφαιρικού τμήματος δεν είναι πλήρως εναρμονισμένο με τα θέλω του συλλόγου.
Προφανώς αν δεν βρεθεί η χρυσή τομή θα οδηγηθούν σε διαζύγιο

Γιατί ρε φίλε δεν την παίρνει να είναι ανικανοποίητη μετά το ένα ΚΑΡΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια.
Ένα κάρο μαλακίες επιλογές από τον Μπότο κι έπειτα.
Και έχεις ένα προπονητή με τα χίλια στραβά του που καταφέρνει να κάνει την κατάσταση λίγο λειτουργική, σου παίρνει και τίτλους, ε βούλωσέ το ρε γαμώ την τρέλα μου για ΠΑΕ. Ζουμπαδιάσου και μη μιλάς.

Δηλαδή ήρθε ο ξεκάθαρα ανέτοιμος Μεϊτέ κι έκανε 4 νίκες από εκεί που είχες 0/11 και ΠΑΛΙ λες δεν μπορώ να πληρώσω την Μπενφίκα ή/και τον παίκτη? Ε κάνε μου τη χάρη ρε ΠΑΕ, άστο να πάει στα κομμάτια, ασχολήσου με κάτι άλλο. Χιαστούς να πάθει ο Μεϊτέ αύριο, πρέπει να τον πάρεις έστω για του παραχρόνου.

Δηλαδή θα πάρει η ΠΑΕ τον ΦανΤάδε και θα του φέρει τελειωμένους σέντερ μπακ στις 32 Αυγούστου, θα τον αφήσει με 3 χαφ για ένα γύρο, και θα γίνει τι? Τι ακριβώς? Άμα δεν μπορεί να πληρώσει μια γαμημένη ρήτρα ενός ψημένου ήδη παίκτη, ποιον θα φέρει? Που έχει πουλήσει κάθε νέο που έχει με την πρώτη ευκαιρία και της χαλάει τη μαγιά ο Ντέλιας που δε θέλει να φύγει?
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Όσοι πιστεύετε ότι οι Κόλεϊ , Μπακαγιόκο, Λόβρεν ήταν εισηγήσεις του προπονητή είστε το λιγότεροι εκτός πραγματικότητας να το πω ευγενικά, άμα δεν ήθελα να είμαι ευγενικός θα έλεγα γράφετε ηλιθιότητες για Όσκαρ
PAOKKOMOTINI4

Δημοσίευση από PAOKKOMOTINI4 »

Tolaros έγραψε:Όσοι πιστεύετε ότι οι Κόλεϊ , Μπακαγιόκο, Λόβρεν ήταν εισηγήσεις του προπονητή είστε το λιγότεροι εκτός πραγματικότητας να το πω ευγενικά, άμα δεν ήθελα να είμαι ευγενικός θα έλεγα γράφετε ηλιθιότητες για Όσκαρ

Δεν μίλησε κανένας για εισήγηση μιλήσαμε για σύμφωνη γνώμη αφού έφαγαν χυλόπιτες πήγαν στα πλάνα β πλάνο Γ με αποτέλεσμα να συμφωνήσει και ο ίδιος στις επιλογές
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Νομίζω έχει αρχίσει η μεγάλη απόσβεση...ε, απόδραση και μας δουλεύουν όλοι ψιλό γαζί στην ΠΑΕ.
Αν νομίζουν ότι θα περάσει ντούκου αυτό με τα παπαγαλάκια να κράζουν Λου και να αρχίσουν τα περί ανανέωσης Ταισον κλπ, είναι βαθιά νυχτωμένοι
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Δηλαδή ο Σαββίδης είπε στον Λουτσι, θα σου φέρω ΦΟΡ που έχει 20 γκολ και κοστίζει 2.5 μύρια συμβόλαιο, και είπε ο Λουτσι όχι θέλω τον Τόμας?
Είπε ο Σαββίδης θα σου φέρω 3 χαφαρες των 2 μυρίων που αλωνίζουν στο γήπεδο και ο Λουτσι είπε θέλω Μειτε και Σβαμπ?
Μήπως τον είπε ο Ιβάν θα σου φέρω εξτρεμαρα με 1.5μυριο συμβόλαιο και θα έχεις 2ο τον Ταισον και είπε ο Λουτσι όχι εγώ θέλω Ταισον?
Μόνο χαζός θα μπορούσε να πιστέψει κάτι τέτοιο, το πιο πιθανό είναι ότι αυτό που εγώ είχα σσν πληροφορία ότι ο Γιωργάκης θα μείνει εκτός μεταγραφικου σχεδιασμού άλλαξε στην δεύτερη σύσκεψη, και κάπου εκεί ο Λουτσι θα δώσε κάποιου είδους τελεσίγραφο η εγώ ή αυτός.
Άλλο ένα πιθανό σενάριο όντως ο Ιβάν να μην θέλει να βάλει φράγκο και ο Λουτσεσκου να μην θέλει να ξεφτιλίστει.
Απλά πιστεύω ότι κανονικός προπονητής δεν έρχεται σε μια ομάδα που δεν έχει καν ΤΔ, και οι μεταγραφες γίνονται με συνιστώσες λες και είμαστε Σύριζα. Μόνο μαθητευομενοι μάγοι ή αποτυχημένοι μπεκρηδες στα τελευταία τους μπορούν να έρθουν.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

PAOKKOMOTINI4 έγραψε:
Tolaros έγραψε:Όσοι πιστεύετε ότι οι Κόλεϊ , Μπακαγιόκο, Λόβρεν ήταν εισηγήσεις του προπονητή είστε το λιγότεροι εκτός πραγματικότητας να το πω ευγενικά, άμα δεν ήθελα να είμαι ευγενικός θα έλεγα γράφετε ηλιθιότητες για Όσκαρ

Δεν μίλησε κανένας για εισήγηση μιλήσαμε για σύμφωνη γνώμη αφού έφαγαν χυλόπιτες πήγαν στα πλάνα β πλάνο Γ με αποτέλεσμα να συμφωνήσει και ο ίδιος στις επιλογές

Δηλαδή τι επιλογή είχε? Να πει όχι για Λόβρεν Κόλεϊ και να παίξω εγώ?
Ποιο Β πλάνο? Τα Β πλάνα είναι τον Ιούλιο, όχι 15 Σεπτεμβρίου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Tolaros την Τρί 20 Μάιος 2025, 20:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Το τι έχουμε να ζήσουμε την μετά Ραζβαν εποχή δεν θέλω ούτε και να το σκέφτομαι.
Το αλεξικέραυνο όμως δεν θα είναι πλέον εδώ και ΟΛΟΙ θα την ακούν στερεο. Και όταν λέω ΟΛΟΙ εννοώ ΟΛΟΙ. Όχι μόνο ο γιός
Καλά τα περί αγωνιστικής επιτυχίας τα θεωρώ επιστημονική φαντασία. Αδύνατο να πετύχει προπονητής σε αυτό το αλαλούμ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”