renegade έγραψε:Καταλαβαίνω την όποια αντίθεση στην απομάκρυνση, αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι την τόσο μεγάλη επίθεση απέναντι στην διοίκηση.
Προφανώς και η διοικητική δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένη ή νιώθει ότι το μεγαλύτερο στέλεχος του ποδοσφαιρικού τμήματος δεν είναι πλήρως εναρμονισμένο με τα θέλω του συλλόγου.
Προφανώς αν δεν βρεθεί η χρυσή τομή θα οδηγηθούν σε διαζύγιο
Γιατί ρε φίλε δεν την παίρνει να είναι ανικανοποίητη μετά το ένα ΚΑΡΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια.
Ένα κάρο μαλακίες επιλογές από τον Μπότο κι έπειτα.
Και έχεις ένα προπονητή με τα χίλια στραβά του που καταφέρνει να κάνει την κατάσταση λίγο λειτουργική, σου παίρνει και τίτλους, ε βούλωσέ το ρε γαμώ την τρέλα μου για ΠΑΕ. Ζουμπαδιάσου και μη μιλάς.
Δηλαδή ήρθε ο ξεκάθαρα ανέτοιμος Μεϊτέ κι έκανε 4 νίκες από εκεί που είχες 0/11 και ΠΑΛΙ λες δεν μπορώ να πληρώσω την Μπενφίκα ή/και τον παίκτη? Ε κάνε μου τη χάρη ρε ΠΑΕ, άστο να πάει στα κομμάτια, ασχολήσου με κάτι άλλο. Χιαστούς να πάθει ο Μεϊτέ αύριο, πρέπει να τον πάρεις έστω για του παραχρόνου.
Δηλαδή θα πάρει η ΠΑΕ τον ΦανΤάδε και θα του φέρει τελειωμένους σέντερ μπακ στις 32 Αυγούστου, θα τον αφήσει με 3 χαφ για ένα γύρο, και θα γίνει τι? Τι ακριβώς? Άμα δεν μπορεί να πληρώσει μια γαμημένη ρήτρα ενός ψημένου ήδη παίκτη, ποιον θα φέρει? Που έχει πουλήσει κάθε νέο που έχει με την πρώτη ευκαιρία και της χαλάει τη μαγιά ο Ντέλιας που δε θέλει να φύγει?