ΣΚΑΪ tv

Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Re: ΣΚΑΪ tv

Δημοσίευση από ehemithos 199 »

κουδας...
ειπε: τον γιωργο τον σιδερη τον αγαπω και τον εκτιμω...
σκεφτηκε να πει: δυστηχως δεν μπορεσα να μαι συμπαικτης του! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

ehemithos 199 έγραψε:ναλιτζης: ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΑΜΕ!!!!
μια κραυγη, εκατομυρια στοματα!!!
+++ τρελλό Παοκτσάκι ο Νάλι....φάση για πολλά γούστα.
Απολαυστικός ο Παρίδης στη φάση με τον Κρόιφ-μας "έκλασε", τον στραβοκοιτούσα(τον πούστη θα ήθελε να πει) και στη φάση με το θεολόγο διαιτητή.
Το θεικό γκολ του Κούδα είμασταν τυχεροί όσοι το είδαμε...
Άβαταρ μέλους
GORGINOC4

Δημοσίευση από GORGINOC4 »

"Kαι οπως μου ερχεται εκεινη την στιγμη.. επειδη θα με προλαβενε.. κανω ενα κουτουπιε και τον κρεμαω απο πανω..."
:nairepaok:

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΠΑΟΚ!
Άβαταρ μέλους
GORDON

Δημοσίευση από GORDON »

Τι να χορτάσουμε σε 45 λεπτά... Πολύ λίγο (σε διάρκεια) για να καλύψει το Μεγαλείο αυτής της ομάδας...

Πού ήταν ο αγώνας με τη Μίλαν, πού ο λαός μας και οι εκδρομές μας, πού οι απίστευτες τεσσάρες στον ημιτελικό του '85 και μέσα στο Χαριλάου, πού η μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη ελληνικής ομάδας στην Ευρώπη, πού το διπλό στη Λισαβώνα, πού ήταν ο μάγος Μαγκντί, πού ήταν οι σφαγιαστικές διαιτησίες του '70, του '80, του '90 και βάλε...

Πράκτωρα έχω γύρω στα 300 vhs εγώ, βάζεις κι εσύ τα δικά σου να φτιάξουμε δικό μας αφιέρωμα να γουστάρουμε?

ΠΑΟΚάρα μια ζωή μαζί σου...
Άβαταρ μέλους
GORGINOC4

Δημοσίευση από GORGINOC4 »

Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Δεδομένου της μικρής χρονικής διάρκειας (50΄) καλό ήταν... και κάλυψε τη δεκετία του 70 πλήρως.
στα μείον η μη αναφορά στο κύπελο του 2003 και φυσικά ότι δεν αφιέρωσαν ούτε 2 λεπτά στον κόσμο του ΠΑΟΚ που καλώς ή κακώς είναι στενά συνεδεμένος με την ομάδα. Η μόνη ομάδα που κάνει φιλάθλους από τους φιλάθλους του και όχι από τα τρόπαια (που έτσι κι αλλιώς δεν έχουμε)
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

γκορντον εμεις περιμενουμε με λαχταρα...
προς το παρων δειτε τους φακελους

[youtube]iP_jMCMTYIs[/youtube]
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

ioanmits έγραψε:δεν αφιέρωσαν ούτε 2 λεπτά στον κόσμο του ΠΑΟΚ που καλώς ή κακώς είναι στενά συνεδεμένος με την ομάδα.
αδερφε στο βιντεο που παρεθεσα... ;)
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

GORDON έγραψε:Τι να χορτάσουμε σε 45 λεπτά... Πολύ λίγο (σε διάρκεια) για να καλύψει το Μεγαλείο αυτής της ομάδας...

Πού ήταν ο αγώνας με τη Μίλαν, πού ο λαός μας και οι εκδρομές μας, πού οι απίστευτες τεσσάρες στον ημιτελικό του '85 και μέσα στο Χαριλάου, πού η μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη ελληνικής ομάδας στην Ευρώπη, πού το διπλό στη Λισαβώνα, πού ήταν ο μάγος Μαγκντί, πού ήταν οι σφαγιαστικές διαιτησίες του '70, του '80, του '90 και βάλε...

Πράκτωρα έχω γύρω στα 300 vhs εγώ, βάζεις κι εσύ τα δικά σου να φτιάξουμε δικό μας αφιέρωμα να γουστάρουμε?

ΠΑΟΚάρα μια ζωή μαζί σου...
Αν καταφέρετε να ενώσετε τις δυνάμεις σας και φτιάξουμε όλα όσα έχετε σε dvd, θα γίνουμε ηε πρώτη ομάδα παγκοσμίως που θα φτιάχνουμε νέα ΠΑΟΚτσάκια, διδάσκοντας απλά και μόνο ιστορία!!
Αναμένω τον Θανάση να επιστρέψει και να αρχίσει το στήσιμο των τόρρεντς!!

Οσο για το αφιέρωμα, μέσα σε 40 λεπτά (τόσο περίπου διήρκησε το αφιέρωμα, όσο και για όλους τους υπόλοιπυς), νομίζω ότι ακούσαμε αρκετά. Σίγουρα η ιστορία μας δεν μπορεί να κονσερβοποιηθεί μέσα σε ένα 40λεπτο, αλλά το γενικότερο ρεζουμέ ήταν αυτό που παρακολουθήσαμε, με μοναδική παραφωνία, τη μη αναφορά στο Κύπελλο του 2003. Οσον αφορά για λεπτομέρειες και συναφή, ότι ήταν δυνατόν να μπει, πιστεύω ότι μπήκε..

ΥΓ1. Τα γυρίσματα έγιναν σίγουρα πριν το καλοκαίρι και είναι κρίμα να μην προλάβει κι ο Παντελάκης να πει δυο λόγια.. (εκοιμήθη λίγες μέρες νωρίτερα)

ΥΓ2. Ολιβάρες, περιμένω να μας πεις, ως γνώστης τέτοιου είδους εγχειρημάτων, πως σε φάνηκε το όλο κόνσεπτ..

ΥΓ3. Αναμένω πλέον με ενδιαφέρον το dvd των βετεράνων όπου όπως έχουμε ακούσει, θα υπάρχουν μέσα και πάρα πολλά γεγονότα και περιστατικά που οι περισσότεροι μας πιθανότατα να μη γνωρίζουμε!!!
Άβαταρ μέλους
GORDON

Δημοσίευση από GORDON »

free4 έγραψε: Οσο για το αφιέρωμα, μέσα σε 40 λεπτά (τόσο περίπου διήρκησε το αφιέρωμα, όσο και για όλους τους υπόλοιπυς), νομίζω ότι ακούσαμε αρκετά. Σίγουρα η ιστορία μας δεν μπορεί να κονσερβοποιηθεί μέσα σε ένα 40λεπτο, αλλά το γενικότερο ρεζουμέ ήταν αυτό που παρακολουθήσαμε, με μοναδική παραφωνία, τη μη αναφορά στο Κύπελλο του 2003. Οσον αφορά για λεπτομέρειες και συναφή, ότι ήταν δυνατόν να μπει, πιστεύω ότι μπήκε..
Φίλε Free εμένα μου φάνηκε πολύ politically correct: έμφαση στους τίτλους, και μην πούμε τίποτε για τις διαχρονικές παράγκες και στενοχωρήσουμε κανέναν. Εδώ ο μεγάλος Διακογιάννης κάποτε (κατόπιν εορτής βεβαίως) παραδέχτηκε ότι ο ΠΑΟΚ είναι η κατ' εξοχήν ομάδα που δεν κέρδισε τους τίτλους που άξιζε, ελέω διαιτησίας...

Κι ακόμη, δε λέω η σειρά "Πρωταθλητές" λέγεται, αλλά μήπως ο λαός μας δεν είναι Πρωταθλητής για να αξίζει μιας έστω αναφοράς; Αν μη τι άλλο, για τα παιδιά που έφυγαν...
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Όλα είναι σχετικά... έβλεπα την εκπομπή για τον Ηρακλή με μια γριά φίλο μου και μετά το τέλος ήταν ενθουσιασμένος. Ο λόγος φυσικά ήταν ότι το Σκάι αφιέρωσε 45 λεπτά για ένα κύπελο και για έναν παίκτη όλο κι όλο (Χατζηπαναγή). Οι γαύροι και οι βάζελοι θα είναι ακόμη πιο δυσαρεστημένοι καθώς στα 45 λεπτά πρέπει να χωρέσουν αμέτρητα κύπελα, πρωταθλήματα και πορείες στην Ευρώπη
Άβαταρ μέλους
Polis4

Δημοσίευση από Polis4 »

Ρε παιδια για εμας που χασαμε το αφιερωμα, ενας αδερφος ας το ανεβασει σε Rapidshare να το δουμε.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

GORDON έγραψε:
free4 έγραψε: Οσο για το αφιέρωμα, μέσα σε 40 λεπτά (τόσο περίπου διήρκησε το αφιέρωμα, όσο και για όλους τους υπόλοιπυς), νομίζω ότι ακούσαμε αρκετά. Σίγουρα η ιστορία μας δεν μπορεί να κονσερβοποιηθεί μέσα σε ένα 40λεπτο, αλλά το γενικότερο ρεζουμέ ήταν αυτό που παρακολουθήσαμε, με μοναδική παραφωνία, τη μη αναφορά στο Κύπελλο του 2003. Οσον αφορά για λεπτομέρειες και συναφή, ότι ήταν δυνατόν να μπει, πιστεύω ότι μπήκε..
Φίλε Free εμένα μου φάνηκε πολύ politically correct: έμφαση στους τίτλους, και μην πούμε τίποτε για τις διαχρονικές παράγκες και στενοχωρήσουμε κανέναν. Εδώ ο μεγάλος Διακογιάννης κάποτε (κατόπιν εορτής βεβαίως) παραδέχτηκε ότι ο ΠΑΟΚ είναι η κατ' εξοχήν ομάδα που δεν κέρδισε τους τίτλους που άξιζε, ελέω διαιτησίας...

Κι ακόμη, δε λέω η σειρά "Πρωταθλητές" λέγεται, αλλά μήπως ο λαός μας δεν είναι Πρωταθλητής για να αξίζει μιας έστω αναφοράς; Αν μη τι άλλο, για τα παιδιά που έφυγαν...
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα λέει ο σοφός λαός μας και σαφέστατα δεν αντικρούω τα όσα λες..
Η απάντηση όμως που δίνει ακριβώς πιο πριν ο ioanmits αντικατοπτρίζει εν μέρει την πλήρη αλήθεια..

Αναφορά για το λαό έκανε στην αρχή όσον αφορά το χτίσιμο της Τούμπας αλλά και διαμέσου των συνεντεύξεων όπου πολλοί αναφέρθηκαν στον κόσμο. Οσον αφορά τη διαιτησία, νομίζω ότι μονάχα σε ένα σημείο, κι εκείνο και παλι προς την αρχή λέχθηκε ότι ο ΠΑΟΚ πάντα είχε να αντιμετωπίσει τους τρεις του ΠΟΚ που ήταν οι ευνοούμενοι, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει φυσικά!!

Βέβαια, είπαμε, ο χρόνος μικρός, αλλά με βάση αυτό το δεδομένο, πιστεύω ότι μέσες άκρες, αυτά που περιμέναμε να δούμε και να ακούσουμε τα ακούσαμε..

ΥΓ. Περιμένω τη συνεργασία σας με τον Πρακτορινο για να ανεβάσουμε το υλικό σας να το μοιραστούμε όλοι, εαν κι εφόσον το θέλετε κι εσείς!!
Άβαταρ μέλους
vanroy

Δημοσίευση από vanroy »

Αξιολογη προσπάθεια. Μου αρεσε που σταθηκε στα παλιά και ομολογώ οτι θυμήθηκα πολλές από τις φωτογραφίες και ρετρο-ιστορίες που διαβασα εδώ. Για παραδειγμα το καινουριο γηπεδο με τη μπασκετα, το τρεξιμο του Γκουερινο στα καγκελα όπου καπου εδώ είναι η συνέχεια με τη φωτό με τους πολισμάνους που τον κουβαλούν, η συζήτηση νομίζω μεταξυ geoavr - praktorinou για το γκολ που προσπαθούσε να περιγραψει ο κουδας... Επίσης δεν έγινε φίμωση αλλά δόθηκε έμφαση στις τεραστιες αδικίες που έχουμε ακούσει, εστω και αν δεν υπήρχε οπτικό υλικο για να συνοδευει τις περιγραφες των σφαγών.
Καλό αλλά μικρό σε διαρκεια..
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Προτείνω, ανεξάρτητα με όσα θα δούμε κι από τα dvd των βετεράνων, εμείς, σαν ανεξάρτητοι οπαδοί να κάνουμε μια προσπάθεια και να βρούμε, μέσα από φωτογραφίες και βίντεο τη δυνατότητα με σπηκάζ και με οποτικοακουστικά μέσα να δημιουργήσουμε εμείς όπως θέλουμε το δικό μας dvd με την ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα από τα μάτια των ΠΑΟΚτσήδων!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “TV”