ειπε: τον γιωργο τον σιδερη τον αγαπω και τον εκτιμω...
σκεφτηκε να πει: δυστηχως δεν μπορεσα να μαι συμπαικτης του!

+++ τρελλό Παοκτσάκι ο Νάλι....φάση για πολλά γούστα.ehemithos 199 έγραψε:ναλιτζης: ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΑΜΕ!!!!
μια κραυγη, εκατομυρια στοματα!!!
αδερφε στο βιντεο που παρεθεσα...ioanmits έγραψε:δεν αφιέρωσαν ούτε 2 λεπτά στον κόσμο του ΠΑΟΚ που καλώς ή κακώς είναι στενά συνεδεμένος με την ομάδα.
Αν καταφέρετε να ενώσετε τις δυνάμεις σας και φτιάξουμε όλα όσα έχετε σε dvd, θα γίνουμε ηε πρώτη ομάδα παγκοσμίως που θα φτιάχνουμε νέα ΠΑΟΚτσάκια, διδάσκοντας απλά και μόνο ιστορία!!GORDON έγραψε:Τι να χορτάσουμε σε 45 λεπτά... Πολύ λίγο (σε διάρκεια) για να καλύψει το Μεγαλείο αυτής της ομάδας...
Πού ήταν ο αγώνας με τη Μίλαν, πού ο λαός μας και οι εκδρομές μας, πού οι απίστευτες τεσσάρες στον ημιτελικό του '85 και μέσα στο Χαριλάου, πού η μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη ελληνικής ομάδας στην Ευρώπη, πού το διπλό στη Λισαβώνα, πού ήταν ο μάγος Μαγκντί, πού ήταν οι σφαγιαστικές διαιτησίες του '70, του '80, του '90 και βάλε...
Πράκτωρα έχω γύρω στα 300 vhs εγώ, βάζεις κι εσύ τα δικά σου να φτιάξουμε δικό μας αφιέρωμα να γουστάρουμε?
ΠΑΟΚάρα μια ζωή μαζί σου...
Φίλε Free εμένα μου φάνηκε πολύ politically correct: έμφαση στους τίτλους, και μην πούμε τίποτε για τις διαχρονικές παράγκες και στενοχωρήσουμε κανέναν. Εδώ ο μεγάλος Διακογιάννης κάποτε (κατόπιν εορτής βεβαίως) παραδέχτηκε ότι ο ΠΑΟΚ είναι η κατ' εξοχήν ομάδα που δεν κέρδισε τους τίτλους που άξιζε, ελέω διαιτησίας...free4 έγραψε: Οσο για το αφιέρωμα, μέσα σε 40 λεπτά (τόσο περίπου διήρκησε το αφιέρωμα, όσο και για όλους τους υπόλοιπυς), νομίζω ότι ακούσαμε αρκετά. Σίγουρα η ιστορία μας δεν μπορεί να κονσερβοποιηθεί μέσα σε ένα 40λεπτο, αλλά το γενικότερο ρεζουμέ ήταν αυτό που παρακολουθήσαμε, με μοναδική παραφωνία, τη μη αναφορά στο Κύπελλο του 2003. Οσον αφορά για λεπτομέρειες και συναφή, ότι ήταν δυνατόν να μπει, πιστεύω ότι μπήκε..
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα λέει ο σοφός λαός μας και σαφέστατα δεν αντικρούω τα όσα λες..GORDON έγραψε:Φίλε Free εμένα μου φάνηκε πολύ politically correct: έμφαση στους τίτλους, και μην πούμε τίποτε για τις διαχρονικές παράγκες και στενοχωρήσουμε κανέναν. Εδώ ο μεγάλος Διακογιάννης κάποτε (κατόπιν εορτής βεβαίως) παραδέχτηκε ότι ο ΠΑΟΚ είναι η κατ' εξοχήν ομάδα που δεν κέρδισε τους τίτλους που άξιζε, ελέω διαιτησίας...free4 έγραψε: Οσο για το αφιέρωμα, μέσα σε 40 λεπτά (τόσο περίπου διήρκησε το αφιέρωμα, όσο και για όλους τους υπόλοιπυς), νομίζω ότι ακούσαμε αρκετά. Σίγουρα η ιστορία μας δεν μπορεί να κονσερβοποιηθεί μέσα σε ένα 40λεπτο, αλλά το γενικότερο ρεζουμέ ήταν αυτό που παρακολουθήσαμε, με μοναδική παραφωνία, τη μη αναφορά στο Κύπελλο του 2003. Οσον αφορά για λεπτομέρειες και συναφή, ότι ήταν δυνατόν να μπει, πιστεύω ότι μπήκε..
Κι ακόμη, δε λέω η σειρά "Πρωταθλητές" λέγεται, αλλά μήπως ο λαός μας δεν είναι Πρωταθλητής για να αξίζει μιας έστω αναφοράς; Αν μη τι άλλο, για τα παιδιά που έφυγαν...