Nikodiai έγραψε:Δεν με νοιαζει η τελικη θεση,αν ζητησει ο Ραζβαν παραμονη Μειτε-Βιετεσκα διωξτε τον χθες
ας ζητησει μπακαγιοκο κολει
Nikodiai έγραψε:Δεν με νοιαζει η τελικη θεση,αν ζητησει ο Ραζβαν παραμονη Μειτε-Βιετεσκα διωξτε τον χθες
Δεν ειμαι τοσο αμπαλος να αλλαζω αποψεις και να κρυβω προβληματα κατω απο το χαλακι με 2 παιχνιδια,ηθελες να αναψω πυρσο;aivas19 έγραψε:Που χαθηκες εσυ; Απο το 2ο ημιχρονο με την χαρτινηNikodiai έγραψε:Δεν με νοιαζει η τελικη θεση,αν ζητησει ο Ραζβαν παραμονη Μειτε-Βιετεσκα διωξτε τον χθες
Δεν υπάρχει αν...ΘΑ το ζητήσει μαζί με Τάισον σίγουρα , μπορεί και Σβαμπ ...και συμφωνώ μαζί σου εύχομαι αυτό να του κοστίσει την παραμονή του σ εμάς...Nikodiai έγραψε:Δεν με νοιαζει η τελικη θεση,αν ζητησει ο Ραζβαν παραμονη Μειτε-Βιετεσκα διωξτε τον χθες
Πες οτι θες, απλα εγραψες 20 σχολια στο πρωτο ημιχρονο και στο δευτερο εξαφανιστηκες και ανησυχησα. Χαιρομαι που εισαι καλαNikodiai έγραψε:Δεν ειμαι τοσο αμπαλος να αλλαζω αποψεις και να κρυβω προβληματα κατω απο το χαλακι με 2 παιχνιδια,ηθελες να αναψω πυρσο;aivas19 έγραψε:Που χαθηκες εσυ; Απο το 2ο ημιχρονο με την χαρτινηNikodiai έγραψε:Δεν με νοιαζει η τελικη θεση,αν ζητησει ο Ραζβαν παραμονη Μειτε-Βιετεσκα διωξτε τον χθες
Ασε μας ρε αιβα μην πουμε τιποτα χοντρο
οχι, φοβάμαι.ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Αντάρτικα
Από κοντά θα με πεις φλώρο ??
ΕΕΕ ??
Α χα χα χαPAOK_Antarctica έγραψε:οχι, φοβάμαι.ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Αντάρτικα
ΕΕΕ ??
Μην το φοβάσαι μωρέ τον φλώροPAOK_Antarctica έγραψε:οχι, φοβάμαι.ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Αντάρτικα
ΕΕΕ ??
Αυτο πηγα να γραψω κι εγω αδερφεsmoothcriminal1926 έγραψε:Χαχαχαχαχα τουλάχιστον γελάμε εδώ μέσα
Πάντως όσο κακοί και να είμαστε άδικο το 3-0
Τους τα δώσαμε όλα. Τσάμπα