παο - ΠΑΟΚ 13/4 19.00 COSMOTE SPORT 2HD
Re: παο - ΠΑΟΚ 13/4 19.00 COSMOTE SPORT 2HD
Ανάμεσα στους 3 ο πάο είναι η ομάδα που μας ταιριάζει περισσότερο.
Για να δούμε τι θα δούμε την Κυριακή..
Μεγάλη υπόθεση να καταφέρουμε το διπλό..
Για να δούμε τι θα δούμε την Κυριακή..
Μεγάλη υπόθεση να καταφέρουμε το διπλό..
- Mitsospaoki4
- Moderator
Οποιοδήποτε ντέρμπι χωρίς Μαντί είναι πολύ δύσκολο ματς. Όσο αισιόδοξος ήμουν με γάβρο, τόσο δεν είμαι για μεθαύριο. Άντε να δούμε.
Παμέ για το διπλό οχι γιατι αποτελεί κομπασμό και ύβρη απεναντι σε μια μεγάλη ομάδα αλλά γιατι κατα γενική ομολογία ειναι η χειρότερη απο τους άλλους δύο, η νίκη της με την χαρτινή αποτελεί μαγική εικόνα.Σεμνά και ταπεινά για το διπλό στο ΟΑΚΑ . 

Απο τους τρεις ανταγωνιστες, η ομαδα που "εχουμε" πιο ευκολα.
Ελπιζω ο Ρασβαν να μη πέσει στην παγιδα του "διπλο για να τελειωνουμε". Προεχει το να διαφυλαξουμε ανεπαφη την εστια. Απο κει και περα, αν βρουμε γκολ καλοδεχουμενο.
Ελπιζω ο Ρασβαν να μη πέσει στην παγιδα του "διπλο για να τελειωνουμε". Προεχει το να διαφυλαξουμε ανεπαφη την εστια. Απο κει και περα, αν βρουμε γκολ καλοδεχουμενο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Daskalos_4 την Παρ 11 Απρ 2025, 14:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Προσοχη στον μουλωχτο
Ας ειναι Χ μεχρι το 75, μετα θα το χασουν αυτοι μονοι τους
Ας ειναι Χ μεχρι το 75, μετα θα το χασουν αυτοι μονοι τους
Ρεπορταζ βαζελμπαχτσε
"Ατομικό έκαναν οι Μπακασέτας, Κώτσιρας και θεραπεία ο Σένκεφελντ».
"Ατομικό έκαναν οι Μπακασέτας, Κώτσιρας και θεραπεία ο Σένκεφελντ».
Ο μπακαπέφτω είναι τραυματίας εδώ και καιρό και οι άλλοι δύο δεν υπολογίζονται για βασικοί. Μεγάλη προσοχή θέλει η αριστερή τους πλευρά με τον Τζούρισιτς και τα ανεβάσματα συν σέντρες-ξυράφι του Μλαντένοβιτς (βιονικός είναι αυτός και αντέχει τόσο πολύ;) και οι ατομικές εξάρσεις των Τετέ και Ουναχί.
θα διαφωνήσω. Νομίζω ότι με τον τρόπο του ο βάζελος καταφέρνει να μας κερδίζει, ακόμα και όταν το παιχνίδι δείχνει να γέρνει προς το μέρος μας. Ας εμφανιστεί ο ΠΑΟΚ των 2 πρώτων αγωνιστικών και βλέπουμε.Daskalos_4 έγραψε:Απο τους τρεις ανταγωνιστες, η ομαδα που "εχουμε" πιο ευκολα.
.
- ΑποστόληςΑ
- navigator11
Εδώ που καταφέραμε να έχουμε φέρει το όλο πράγμα, καλώς ή κακώς, μιλάμε για ένα παιχνίδι, που, αν το κερδίσουμε, αποκτάμε τεράστιο πλεονέκτημα, πρωτίστως ψυχολογικό, εν όψει της συνέχειας. Δεν μπορώ να σκεφτώ πώς θα αποφασίσει ο κόουτς να προσεγγίσει το ματς αυτό, δεδομένου ότι τυχόν ισοπαλία κατά 95% δεν πρόκειται να μεταβάλει τίποτα στους συσχετισμούς ανάμεσα στους 3 διεκδικητές της 2ης θέσης. Εγώ πάντως θα ήθελα να δω την ομάδα να παίζει με νοοτροπία ότι η ισοπαλία μας πετάει εκτός στόχου. Ευτυχώς δεν κάθομαι εγώ στον πάγκο της ομάδας

Παίζουμε με τον χειρότερο τού ποκ και πάμε για νίκη, ξέροντας όμως οτι και το Χ δεν είναι καταστροφή αν χάσει και η χάρτινη.
Για το άλλο ματς γουστάρω να ξαναδώ μια εξάρα, θα πέσει πολύ γέλιο.
Για το άλλο ματς γουστάρω να ξαναδώ μια εξάρα, θα πέσει πολύ γέλιο.
To καλό είναι οτι όλος ο οργανισμός κινήται με σοβαρότητα και δεν λέμε πανυγιρτζίδικα θα νικήσουμε και πιος βαζελός...Παμε για την Νίκη αλλά με χαμηλά την Μπάλα .