παο - ΠΑΟΚ 13/4 19.00 COSMOTE SPORT 2HD
Re: παο - ΠΑΟΚ 13/4 19.00 COSMOTE SPORT 2HD
Αμα δεν φάμε γκολ από ατομικό λάθος , μπορούμε να βγάλουμε ματς ;
Πραγματικά θα είναι μεγάλη παραδοχή ανικανότητας αν υπογράψουμε τον Βιετεσκα μιλάμε για τον ορισμό του τίποτα με μπόλικο καθόλου.
Πραγματικά είμαι μεγάλος φαν του μειτε αλλά δεν ξέρω τι απαιτήσεις έχετε από τα χαφ αν σας φαίνεται ότι παίζουν καλά. Παιχνίδι δεν κάνουν, μπάλα παίζουν μόνιμα πίσω.μονομαχιες δεν κερδίζουν.
Εξαιρετικές και οι μεταγρςφικες κινήσεις του χειμώνα πάντως. Θέλει πολλή προσπάθεια να έχεις κάνει τόσες μεταγραφές φέτος και να είναι όλες μία και μία.
Εντωμεταξύ ο Οζντοεφ συμπεριφέρεται στην μπάλα λες και είναι χειροβομβίδα.
Πραγματικα θα ηθελα να μαθω γιατι δυσκολευομαστε και φοβομαστε τοσο πολυ να δωσουμε πασα μπροστα. Αυτες τις πασες πισω τις εχουμε πληρωσει απειρες φορες φετος
Έχω γράψει για αυτό το παιδί, έχω κάνει τρεις συγκεκριμένες ερωτήσεις, παρακολουθώ με έκπληξη την στήριξη και τος υπερβολές όταν τυχει και κάνει κάτι καλό, παίρνω και γω λίγα ψευτοκουράγια μέσα στο γενικότερο κλίμα αισιοδοξίας, αλλά μα το Θεό, δεν έχω δει ποτέ κάτι πιο ανιαρό, άνευρο και λιγοψυχο στη θέση του σέντερ φορ στον ΠΑΟΚ. Ποτέ.
Είναι απίστευτο πόσο αναδιοργανωμενη είναι η άμυνα μετά από τόσο καιρό. Και όπως λες πάλι μπουκωμενη η ομάδα μπροστά. Ότι θέση και να βγούμε, το ποδόσφαιρο που παίζουμε φέτος είναι τραγικό.Kaizen έγραψε:Μαλακια του Βιετεσκα;; Ναι.
Ωστοσο για μενα φταιει που δεν ψηνομαστε να δωσουμε πασα μπροστα. Σου πιεζουν τους αμυντικους και παιζεις πασουλες πισω. ΑΣτειοι
Και φαντάσου ότι είναι ο καλύτερος μας ως τώραmarkos4 έγραψε:Εντωμεταξύ ο Οζντοεφ συμπεριφέρεται στην μπάλα λες και είναι χειροβομβίδα.
Γιατι δε δωσαμε πασα μπροστα; 2 χαλασε ο Πελκας 2 ο Τσαλοφ 2 ο Ζιφκο. Παει η μπαλα μπροστα αλλα δεν γινεται και τπτ. Βαλε και την πιθανοτητα λαθους ε μετα βλεπεις γιατι διωχνουμε
- Amsterdamer_87
Ωραίος ο Βιετέσκα… Κλασικός ΠΑΟΚ, τραγικά λάθη για άλλη μια φορά και φυσικά το πληρώνουμε. Αυτό το πράγμα που γυρίζουμε την μπάλα μονίμως πίσω δεν μπορώ να το καταλάβω.
Αυτο ακριβως. Πριν το λαθος του βιετεσκα ειχαμε ποσες ευκαιριες να δωσουμε την μπαλα μπροστα και για καποιο λογο αρνουμαστε να το κανουμεaivas19 έγραψε:Γιατι δε δωσαμε πασα μπροστα; 2 χαλασε ο Πελκας 2 ο Τσαλοφ 2 ο Ζιφκο. Παει η μπαλα μπροστα αλλα δεν γινεται και τπτ. Βαλε και την πιθανοτητα λαθους ε μετα βλεπεις γιατι διωχνουμε