παο - ΠΑΟΚ 13/4 19.00 COSMOTE SPORT 2HD
- Vet_eranos
Re: παο - ΠΑΟΚ 13/4 19.00 COSMOTE SPORT 2HD
Δε ξέρω τι θα ρθει ο αγώνας αλλα
Ξέρω ότι για τα 100 θα μαι ομίλους τσουλου...
Ξέρω ότι τι μισό μπάτζετ αδειάζει απο αρκετά συμβόλαια-βαρίδια κ είμαι με παντελόνι 30μυρια έτοιμα να φτιάξω την ομάδα κ να μην περιμένω να μπω ομίλους για να επενδύσω...
Άμα κάπου εκεί κατά τον 15αυγ ρίξει κ καμία κανονιά για νέα γήπεδο ο Ιβάν, θα τον κοπανάτε μέχρι να γίνει μελιτζανι χρώμα..
* Λορδε του σκότους εμφανισου έχω καεί στο ψάξιμο, το κοινό σου σε περιμενει γαμω τα ρεμπαλανσινγκ τους δε βγάζω ακρη
** Απολαύστε το ταξίδι, ήρθε η ώρα το μανίκι να βάλει αστεράκια..
Ξέρω ότι για τα 100 θα μαι ομίλους τσουλου...
Ξέρω ότι τι μισό μπάτζετ αδειάζει απο αρκετά συμβόλαια-βαρίδια κ είμαι με παντελόνι 30μυρια έτοιμα να φτιάξω την ομάδα κ να μην περιμένω να μπω ομίλους για να επενδύσω...
Άμα κάπου εκεί κατά τον 15αυγ ρίξει κ καμία κανονιά για νέα γήπεδο ο Ιβάν, θα τον κοπανάτε μέχρι να γίνει μελιτζανι χρώμα..
* Λορδε του σκότους εμφανισου έχω καεί στο ψάξιμο, το κοινό σου σε περιμενει γαμω τα ρεμπαλανσινγκ τους δε βγάζω ακρη
** Απολαύστε το ταξίδι, ήρθε η ώρα το μανίκι να βάλει αστεράκια..
Η ομάδα δείχνει σφυγμό 18χρονου που βλέπει διδυμο Τζένα με Άσια.
Δείχνει κάκαλα.
Ας συνεχίσουν έτσι για να τους ανοίξει σε όλους η όρεξη για του χρόνου.
Η ζέλα θέλει προσοχή, έχει μονάδες που μπορεί να κάνουν ατομικά τη ζημιά, και κλασικά στο Χ , από 87' μέχρι 96' θα γίνει ο πάτος της διώρυγα του Σουέζ.
Προσοχή σε Ουναχί
Τετέ
Το Σέρβο που θα ξεσκιστεί
Και τις βουτιές τους.
Και θάψτε τους (στον βαθμολογικό πίνακα).
Δείχνει κάκαλα.
Ας συνεχίσουν έτσι για να τους ανοίξει σε όλους η όρεξη για του χρόνου.
Η ζέλα θέλει προσοχή, έχει μονάδες που μπορεί να κάνουν ατομικά τη ζημιά, και κλασικά στο Χ , από 87' μέχρι 96' θα γίνει ο πάτος της διώρυγα του Σουέζ.
Προσοχή σε Ουναχί
Τετέ
Το Σέρβο που θα ξεσκιστεί
Και τις βουτιές τους.
Και θάψτε τους (στον βαθμολογικό πίνακα).
Να και το δημοσίευμα στο σπόρfm του καραφλουζου για ναι του Ραζβαν εδώ και 30 μέρες στην Αλ Χιλαλ...
Πόσο προβλεπόμενοι
Τελείωσε τους ρε ΠΑΟΚ αύριο και χωστους πιο βαθιά στην μιζέρια τους
Πόσο προβλεπόμενοι
Τελείωσε τους ρε ΠΑΟΚ αύριο και χωστους πιο βαθιά στην μιζέρια τους
-
- Επικοινωνία:
Είναι η ομάδα εκ των τριών σιχαματων που κατά έναν μαγικό τρόπο κάθε φορά καταφέρνει να μας υπνωτίζει. Μεγάλη προσοχή αύριο. Θέλουμε ένταση όπως με το πρώτο ημίχρονο με γαύρο. Νίκη μας βάζει σε ρόλο οδηγού για την δεύτερη θέση και μεγάλο φαβορί.Ισοπαλια μένουμε γερά στο κόλπο. Ήττα μας προσγειώνει κάπωςDaskalos_4 έγραψε:Απο τους τρεις ανταγωνιστες, η ομαδα που "εχουμε" πιο ευκολα.
Ελπιζω ο Ρασβαν να μη πέσει στην παγιδα του "διπλο για να τελειωνουμε". Προεχει το να διαφυλαξουμε ανεπαφη την εστια. Απο κει και περα, αν βρουμε γκολ καλοδεχουμενο.
Ο Παναθηναικός εδώ και καιρό παίζει φουλ άμυνα, και βασίζεται στο ταλέντο που έχει μπροστά για τα γκολ. Είναι ψευδαίσθηση ότι είναι χειρότερη ομάδα από την ΑΕΚ.
Αν φάμε πρώτοι γκολ το παιχνίδι θα δυσκολέψει πάρα παρά πολύ.
Η νίκη θα είναι καταπληκτικό αποτέλεσμα αλλά το Χ είναι σχεδόν υποχρεωτικό.
Αν φάμε πρώτοι γκολ το παιχνίδι θα δυσκολέψει πάρα παρά πολύ.
Η νίκη θα είναι καταπληκτικό αποτέλεσμα αλλά το Χ είναι σχεδόν υποχρεωτικό.
- kataramenos5
Αντε να ριξουμε επιτελους μια τεσσαρα σ αυτους του λωκοφαρδους
γιατι ολο στο τσακ τη γλιτωνουν
γιατι ολο στο τσακ τη γλιτωνουν
- ΑποστόληςΑ
Δὐσκολο το παιχνίδι και η απουσία του μοναδικού ταχυδύναμου χαφ που έχει η ομάδα το κάνει ακόμη δυσκολότερο.
Βλέπω την ήττα σαν το πιο πιθανό αποτέλεσμα. Με ότι οτιδήποτε άλλο θα είμαι ευχαριστημένος.
Βλέπω την ήττα σαν το πιο πιθανό αποτέλεσμα. Με ότι οτιδήποτε άλλο θα είμαι ευχαριστημένος.
Τους ρίξαμε πέρυσι 4αρα στην Τούμπα.
Φέτος ας κερδίσουμε όπως πέρυσι στη λεωφόρο, με ένα γκολ διαφορά. Έτσι, για να χτίζουμε χαρακτήρα και να νιώθουν πως είναι στο παραλίγο.
Φέτος ας κερδίσουμε όπως πέρυσι στη λεωφόρο, με ένα γκολ διαφορά. Έτσι, για να χτίζουμε χαρακτήρα και να νιώθουν πως είναι στο παραλίγο.
Πάμε για την Νίκη στην χειρότερη την ισοπαλία που με μία ήττα της χάρτινης μας έχει ζωντανούς η σειρά στο παιχνίδι για καλύτερη θέση στα πλέυ-οφ απο την τέταρτη που τερματίσαμε.Πιστευώ πως ο ΟΣΦΠ θα παρει και το κύπελλο κάνοντας Ντάμπλ οπότε και η τρίτη θέση και το εισητήριο στο Γιουρόπα θα είναι μια καλή Λύση για το Σωματείο. Η Χρονιά θέλει μια μικρή υπέρβαση για τον Πρόεδρο και τον Κόσμο μας Υποχρεούμαστε να το κάνουμε, γιατι μέχρι πριν δυο αγωνιστικές είχαμε χωρίς Νίκη στα Ντέρμπι βιάσει την ποδοσφαιρική λογική.Σεμνά και Ταπεινά λοιπον για μια καλυτερη η δυο θέσεις στα πλευ-οφς το αυτό. 

Κάτι που δεν νομιζω πως εχει αναφερθει ειναι πως η κατακτηση της δευτερης θεσης, εκτος απο το παραθυρο που ανοιγει με θεα το Τσάμπιονς Λιγκ , εχει μεγαλη σημασια για εναν ακομα λογο.
Δεδομενου οτι τα τελευταια τρια χρόνια εχουν μπει δυναμικα χαρτινη και βαζελος στο κυνηγι του πρωταθληματος, κατασταση η οποια συνοδευτηκε εξ αρχης απο το αθηναικο αφηγημα οτι ο ΠΑΟΚ αργα η γρηγορα θα ξαναβρεθει μόνιμα στην τεταρτη θεση, ειναι μια χρυση ευκαιρια για να αποδειξουμε, πρωτα στους εαυτούς μας και επειτα στους αλλους, οτι ο ΠΑΟΚ εχει παψει να ειναι ο φτωχος συγγενης που αγαπουσαν να παρηγορούν και πως οσα έχει καταφέρει τα τελευταια χρονια δεν είναι ζητημα συγκυριων, αλλα αποτέλεσμα μιας σταθερα ανοδικης πορειας.
Για μια χρονια (προπερσι) ο εν λογω φοβος (για εμας, ελπίδα για τους αλλους), της επανα-μονιμοποιησης του ΠΑΟΚ στην τέταρτη θεση "υπήρξε ορατος". Ευτυχως την επομενη χρονια η ομαδα, κόντρα σε ολα τα προγνωστικά, θυμισε στους χαβουζαιους το πραγματικο μεγεθος του συλλογου. Φετος, με τις υπόλοιπες ομαδες να έχουν επενδυσει "τρελα" φραγκα για τη δημιουργία του ροστερ τους, η κατάκτηση της δεύτερης θεσης θα περασει ενα ηχηρο μηνυμα σε ολους πως ο "τεταρτος ΠΑΟΚ" ανηκει οριστικα στο παρελθον, ασχετως των ποσων που θα δαπανήσουν.
Στα του αγώνα τωρα. Θεωρω πως ο βαζελος μας ταιριαζει καλυτερα απο τους υπολοιπους αντιπαλους, διοτι ειναι η μονη ομαδα που εχει χαμηλοτερης ποιοτητας χαφ απο τα δικα μας. Η δυναμη του, κατα τη γνωμη μου, βρισκεται στις πτερυγες και απο εκει θα προσπαθήσει να μας πληγώσει. Οπότε, αν βρεθουν σε καλη μερα Μπαμπα-Σαστρε/Οττο μπορουμε μεχρι και να κρατήσουμε την εστια μας στο μηδεν. Απο την αλλη πιστευω πως εστω ένα γκολ θα καταφερουμε να το βρουμε, μιας και η επιθετικη μας τετραδα βρισκεται σε πολυ καλο φεγγαρι. Ειδικοτερα Ντελιας και Ζιφκοβιτς.
Προσοχη επισης στην κωλοφαρδια τους, πραγμα που σημαινει πως αν δεν σφυρίξει τη ληξη ο διαιτητης δεν εφησυχαζομαστε ουτε λεπτο. Ωστοσο, ειμαι σίγουρος πως ο περσινος πικρος αποκλεισμος διδαξε πολλα στον Ρασβαν και πως, κατα συνεπεια, εχει τονισει στους παίχτες του να ειναι συγκεντρωμενοι μεχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.
Σε καθε περίπτωση, παμε να τους γ@μησουμε κι αυτους μάγκικα και ΠΑΟΚτσηδικα οπως μονο εμεις ξερουμε
Δεδομενου οτι τα τελευταια τρια χρόνια εχουν μπει δυναμικα χαρτινη και βαζελος στο κυνηγι του πρωταθληματος, κατασταση η οποια συνοδευτηκε εξ αρχης απο το αθηναικο αφηγημα οτι ο ΠΑΟΚ αργα η γρηγορα θα ξαναβρεθει μόνιμα στην τεταρτη θεση, ειναι μια χρυση ευκαιρια για να αποδειξουμε, πρωτα στους εαυτούς μας και επειτα στους αλλους, οτι ο ΠΑΟΚ εχει παψει να ειναι ο φτωχος συγγενης που αγαπουσαν να παρηγορούν και πως οσα έχει καταφέρει τα τελευταια χρονια δεν είναι ζητημα συγκυριων, αλλα αποτέλεσμα μιας σταθερα ανοδικης πορειας.
Για μια χρονια (προπερσι) ο εν λογω φοβος (για εμας, ελπίδα για τους αλλους), της επανα-μονιμοποιησης του ΠΑΟΚ στην τέταρτη θεση "υπήρξε ορατος". Ευτυχως την επομενη χρονια η ομαδα, κόντρα σε ολα τα προγνωστικά, θυμισε στους χαβουζαιους το πραγματικο μεγεθος του συλλογου. Φετος, με τις υπόλοιπες ομαδες να έχουν επενδυσει "τρελα" φραγκα για τη δημιουργία του ροστερ τους, η κατάκτηση της δεύτερης θεσης θα περασει ενα ηχηρο μηνυμα σε ολους πως ο "τεταρτος ΠΑΟΚ" ανηκει οριστικα στο παρελθον, ασχετως των ποσων που θα δαπανήσουν.
Στα του αγώνα τωρα. Θεωρω πως ο βαζελος μας ταιριαζει καλυτερα απο τους υπολοιπους αντιπαλους, διοτι ειναι η μονη ομαδα που εχει χαμηλοτερης ποιοτητας χαφ απο τα δικα μας. Η δυναμη του, κατα τη γνωμη μου, βρισκεται στις πτερυγες και απο εκει θα προσπαθήσει να μας πληγώσει. Οπότε, αν βρεθουν σε καλη μερα Μπαμπα-Σαστρε/Οττο μπορουμε μεχρι και να κρατήσουμε την εστια μας στο μηδεν. Απο την αλλη πιστευω πως εστω ένα γκολ θα καταφερουμε να το βρουμε, μιας και η επιθετικη μας τετραδα βρισκεται σε πολυ καλο φεγγαρι. Ειδικοτερα Ντελιας και Ζιφκοβιτς.
Προσοχη επισης στην κωλοφαρδια τους, πραγμα που σημαινει πως αν δεν σφυρίξει τη ληξη ο διαιτητης δεν εφησυχαζομαστε ουτε λεπτο. Ωστοσο, ειμαι σίγουρος πως ο περσινος πικρος αποκλεισμος διδαξε πολλα στον Ρασβαν και πως, κατα συνεπεια, εχει τονισει στους παίχτες του να ειναι συγκεντρωμενοι μεχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.
Σε καθε περίπτωση, παμε να τους γ@μησουμε κι αυτους μάγκικα και ΠΑΟΚτσηδικα οπως μονο εμεις ξερουμε

Πολύ ωραία η αναλυσή σου.Παμε για το διπλό !!! Φόρτσα Π.Α.Ο.Κ. !!!Daskalos_4 έγραψε:Κάτι που δεν νομιζω πως εχει αναφερθει ειναι πως η κατακτηση της δευτερης θεσης, εκτος απο το παραθυρο που ανοιγει με θεα το Τσάμπιονς Λιγκ , εχει μεγαλη σημασια για εναν ακομα λογο.

Ερώτηση: Πειράζει που θέλω νίκη του χαρτιού -και δικιά μας εννοείται; Πειράζει που όσο εχω μαθηματικές ελπίδες για το πρωτάθλημα...ελπιζω;;
πειραζει, να εισαι ταπεινος και οτι ερθει θα ειναι ευπροσδεκτοΧωρικός έγραψε:Ερώτηση: Πειράζει που θέλω νίκη του χαρτιού -και δικιά μας εννοείται; Πειράζει που όσο εχω μαθηματικές ελπίδες για το πρωτάθλημα...ελπιζω;;

- kataramenos5
Χωρικε ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ δε γινονται αυτα 2η φορά σερι.Υπαρχει κι ενα συμπαν που για καποιο λογο μας μισει σφοδρα.Χωρικός έγραψε:Ερώτηση: Πειράζει που θέλω νίκη του χαρτιού -και δικιά μας εννοείται; Πειράζει που όσο εχω μαθηματικές ελπίδες για το πρωτάθλημα...ελπιζω;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Κυρ 13 Απρ 2025, 15:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.