Razvan Lucescu V
- Jean Valjean
Re: Razvan Lucescu V
Ούτε η εθνικότητα ούτε η ηλικία μπορεί να αποτελεί το βασικό κριτήριο επιλογής παικτών.
Στο άθλημα του ποδοσφαίρου, το πρώτο και βασικό κριτήριο επιλογής παικτών είναι η ποδοσφαιρική ποιότητά τους. Το δεύτερο είναι η τιμή τους. Τελεία. Τι συζητάμε δηλαδή; το αυτονόητο;
Αν έχεις για μια θέση δυο παίκτες που τους βαθμολογείς εξίσου για την ποδοσφαιρική ποιότητά τους και η τιμή τους είναι πάνω κάτω η ίδια, τότε μπορεί να μπει κι ένα άλλο κριτήριο, πχ. η ηλικία, η εθνικότητα, το ποιά ομάδα υποστηρίζει, αν είναι καλός στην ζωγραφική, αν μιλάει ξένες γλώσσες κι ό,τι αλλο θέλεις. Μόνο σε αυτήν την περίπτωση όμως. Αλλιώς είναι παραλογισμός.
Βέβαια στην προσπάθεια να πληγεί με κάθε τρόπο ο Λουτσέσκου, εφευρίσκονται και θα εφευρίσκονται συνεχώς νέοι παραλογισμοί.
Στο άθλημα του ποδοσφαίρου, το πρώτο και βασικό κριτήριο επιλογής παικτών είναι η ποδοσφαιρική ποιότητά τους. Το δεύτερο είναι η τιμή τους. Τελεία. Τι συζητάμε δηλαδή; το αυτονόητο;
Αν έχεις για μια θέση δυο παίκτες που τους βαθμολογείς εξίσου για την ποδοσφαιρική ποιότητά τους και η τιμή τους είναι πάνω κάτω η ίδια, τότε μπορεί να μπει κι ένα άλλο κριτήριο, πχ. η ηλικία, η εθνικότητα, το ποιά ομάδα υποστηρίζει, αν είναι καλός στην ζωγραφική, αν μιλάει ξένες γλώσσες κι ό,τι αλλο θέλεις. Μόνο σε αυτήν την περίπτωση όμως. Αλλιώς είναι παραλογισμός.
Βέβαια στην προσπάθεια να πληγεί με κάθε τρόπο ο Λουτσέσκου, εφευρίσκονται και θα εφευρίσκονται συνεχώς νέοι παραλογισμοί.
Βασικά από τα πιο σημαντικά κριτήρια στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο σήμερα είναι: με λογιστικούς όρους η περίοδος" ζωής" ktm του μετά την απόσβεση
Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίον στο σύνολο των ομάδων οι αθλητές από 30 και πάνω π δεν ξεπερνούν το 20%
Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίον στο σύνολο των ομάδων οι αθλητές από 30 και πάνω π δεν ξεπερνούν το 20%
- Σουριναμέζος
Αυτό το 20% στην Superleague δεν είναι το "φυσιολογικό" πάντως. Με εξαίρεση τον φετινό Ολυμπιακό που ψιλοσυγκυριακά είναι εκεί (δεν βγήκε κανένας από τους 30+ και τους στείλανε τον Γενάρη) οι υπόλοιποι έχουν τα παρακάτω ποσοτά over 30 στο ρόστερ:
ΠΑΟ -> 39%
ΑΕΚ -> 37%
ΠΑΟΚ -> 35%
ΠΑΟ -> 39%
ΑΕΚ -> 37%
ΠΑΟΚ -> 35%
Για αυτό και πρωταθλήματα όπως το ελληνικό τούρκικο και αυτά της αραβίας θεωρούνται πρωταθλήματα νεκροταφεία ποδοσφαιριστών
Για αυτό και η μεγαλομέτοχοι των ομάδων αναγκάζονται κάθε χρόνο να βάζουνε 20 30 40 50 εκατομμύρια από την τσέπη τους
Θα μου πεις τώρα γιατί δεν βάζουν από την τσέπη τους στις τοπ ομάδες ?Ναι αλλά εκεί βάζουνε για άλλο λόγο
Τώρα γιατί οι ομάδες μας φτάνουν να έχουν το μισό σύνολο των ποδοσφαιριστών του σε ηλικίες πάνω από 30, είναι γιατί κάτι τέτοιο είναι πολύ πιο εύκολο. Είναι πολύ πιο εύκολο να φέρεις τον tyson από το να ξαναβρείς έναν νέο ζιφκοβιτς.
Το πρώτο δεν χρειάζεται σχεδόν τίποτα. Το δεύτερο χρειάζεται πάρα πολύ καλή τεχνογνωσία και σοβαρή στελέχωση. Δηλαδή όχι 2 - 3 άτομα
Για αυτό και η μεγαλομέτοχοι των ομάδων αναγκάζονται κάθε χρόνο να βάζουνε 20 30 40 50 εκατομμύρια από την τσέπη τους
Θα μου πεις τώρα γιατί δεν βάζουν από την τσέπη τους στις τοπ ομάδες ?Ναι αλλά εκεί βάζουνε για άλλο λόγο
Τώρα γιατί οι ομάδες μας φτάνουν να έχουν το μισό σύνολο των ποδοσφαιριστών του σε ηλικίες πάνω από 30, είναι γιατί κάτι τέτοιο είναι πολύ πιο εύκολο. Είναι πολύ πιο εύκολο να φέρεις τον tyson από το να ξαναβρείς έναν νέο ζιφκοβιτς.
Το πρώτο δεν χρειάζεται σχεδόν τίποτα. Το δεύτερο χρειάζεται πάρα πολύ καλή τεχνογνωσία και σοβαρή στελέχωση. Δηλαδή όχι 2 - 3 άτομα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Τετ 26 Μαρ 2025, 15:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ακριβως ετσι. Η λυση ειναι να μπορεις να βγαζεις εσυ τον Ντελια τον Τζιμα και τον Κουλιερακη γιατι τετοιοι ποδοσφαιριστες αν ηταν ξενοι δεν ερχονται στην Ελλαδα ακομα κι αν εχες τα χρηματα. Αρα πρεπει να φτιαξεις ενα τετοιο περιβαλλον και συνθηκες που να ευνοουν αυτη την κατασταση.renegade έγραψε:Για αυτό και πρωταθλήματα όπως το ελληνικό τούρκικο και αυτά της αραβίας θεωρούνται πρωταθλήματα νεκροταφεία ποδοσφαιριστών
Για αυτό και η μεγαλομέτοχη των ομάδων αναγκάζονται κάθε χρόνο να βάζουνε 20 30 40 50 εκατομμύρια από την τσέπη τους
Θα μου πεις τώρα γιατί δεν βάζουν από την τσέπη τους στις τόπο ομάδες. Ναι αλλά εκεί βάζουνε για άλλο λόγο
Τώρα γιατί οι ομάδες μας φτάνουν να έχουν και το μισό σύνολο των ποδοσφαιριστών του σε ηλικίες πάνω από 30, είναι γιατί κάτι τέτοιο είναι πολύ πιο εύκολο. Είναι πολύ πιο εύκολο να φέρεις τον tyson από το να ξαναβρείς έναν νέο ζιφκοβιτς.
Πάντως μετά την εμφάνιση των ακαδημιών του ΠΑΟΚ στην Σκωτία, έχει ενδιαφέρον η θέση του Λουτσέσκου ο οποίος αναγκαστικά ή μή, θα συνεχίσει να κατεβαίνει με 11άδα όβερ 32. Με αργά χάφ μέν, ποιοτικά δέ.
Όπως ξαναέγραψα, θα ήθελα να ξέρω τί σκέφτεται ο Γιώργης μετά την τριάρα στην Σκωτία. Εγώ ένιωσα συγκίνηση και δικαίωση πάντως, γιατί όλα μύριζαν ΠΑΟΚ. Όπως τότε που μπήκαν Κουλιε και Ντέλιας 11άδα γιατί είχαμε ξεμείνει από επιλογές, και βγάλαν μάτια. Όπως επι Φερέιρα με Τζόλη και Γιαννούλη.
Νομίζω μπαίνουμε σε καινούρια εποχή και αυτή την στιγμή είμαι αισιόδοξος για το καλοκαίρι. Ειμαστε έτοιμοι για έναν καινούριο ΠΑΟΚ χτισμένο πάνω σε νιάτα. Η μιζέρια του να συνεχίζεις με πρώην ποδοσφαιριστές βρίσκεται πολύ κοντά στο τέλος της.
Όπως ξαναέγραψα, θα ήθελα να ξέρω τί σκέφτεται ο Γιώργης μετά την τριάρα στην Σκωτία. Εγώ ένιωσα συγκίνηση και δικαίωση πάντως, γιατί όλα μύριζαν ΠΑΟΚ. Όπως τότε που μπήκαν Κουλιε και Ντέλιας 11άδα γιατί είχαμε ξεμείνει από επιλογές, και βγάλαν μάτια. Όπως επι Φερέιρα με Τζόλη και Γιαννούλη.
Νομίζω μπαίνουμε σε καινούρια εποχή και αυτή την στιγμή είμαι αισιόδοξος για το καλοκαίρι. Ειμαστε έτοιμοι για έναν καινούριο ΠΑΟΚ χτισμένο πάνω σε νιάτα. Η μιζέρια του να συνεχίζεις με πρώην ποδοσφαιριστές βρίσκεται πολύ κοντά στο τέλος της.
Οντως εγραψες αυτο το πραγμα; Ο ΠΑΟΚ οχι απλα εχει φτιαξει αυτο το περιβαλλον που βγαζει Ντελιες, Κουλιε και λοιπους τα τελευταια χρονια αλλα ειναι και το προτυπο στην χωρα και οχι μονο.Λεμεσος4 έγραψε:Ακριβως ετσι. Η λυση ειναι να μπορεις να βγαζεις εσυ τον Ντελια τον Τζιμα και τον Κουλιερακη γιατι τετοιοι ποδοσφαιριστες αν ηταν ξενοι δεν ερχονται στην Ελλαδα ακομα κι αν εχες τα χρηματα. Αρα πρεπει να φτιαξεις ενα τετοιο περιβαλλον και συνθηκες που να ευνοουν αυτη την κατασταση.renegade έγραψε:Για αυτό και πρωταθλήματα όπως το ελληνικό τούρκικο και αυτά της αραβίας θεωρούνται πρωταθλήματα νεκροταφεία ποδοσφαιριστών
Για αυτό και η μεγαλομέτοχη των ομάδων αναγκάζονται κάθε χρόνο να βάζουνε 20 30 40 50 εκατομμύρια από την τσέπη τους
Θα μου πεις τώρα γιατί δεν βάζουν από την τσέπη τους στις τόπο ομάδες. Ναι αλλά εκεί βάζουνε για άλλο λόγο
Τώρα γιατί οι ομάδες μας φτάνουν να έχουν και το μισό σύνολο των ποδοσφαιριστών του σε ηλικίες πάνω από 30, είναι γιατί κάτι τέτοιο είναι πολύ πιο εύκολο. Είναι πολύ πιο εύκολο να φέρεις τον tyson από το να ξαναβρείς έναν νέο ζιφκοβιτς.
Αυτός που πληρώνει για να βγαίνουν ελληνόπουλα με ταλέντο, είναι και αυτός που θέλει να τα πουλάει.
Δεν ξέρω γιατί κάνετε την κουβέντα στο τόπικ του προπονητή, λες και δεν είναι αυτός που ανέδειξε τους Κουλιεράκη Κωνσταντέλια, άλλος ήταν.
Λες και άμα αλλάξει -που θα αλλάξει κάποτε- προπονητής, ο ΠΑΟΚ δε θα πουλήσει τον Κωνσταντέλια. Ο κάθε προπονητής φταίει που κάθε καλοκαίρι φεύγει ότι καλύτερο έχουμε και έρχονται οι Κόλεϊ.
Κλασσικό ΠΑΟΚτσήδικο "χτυπάμε το σαμάρι". Φταίνε ο προπονητής, η Γκοντσάρεβα και ο Κυριάκος για όλα. Και ο Θωμαρέης.
Δεν ξέρω γιατί κάνετε την κουβέντα στο τόπικ του προπονητή, λες και δεν είναι αυτός που ανέδειξε τους Κουλιεράκη Κωνσταντέλια, άλλος ήταν.
Λες και άμα αλλάξει -που θα αλλάξει κάποτε- προπονητής, ο ΠΑΟΚ δε θα πουλήσει τον Κωνσταντέλια. Ο κάθε προπονητής φταίει που κάθε καλοκαίρι φεύγει ότι καλύτερο έχουμε και έρχονται οι Κόλεϊ.
Κλασσικό ΠΑΟΚτσήδικο "χτυπάμε το σαμάρι". Φταίνε ο προπονητής, η Γκοντσάρεβα και ο Κυριάκος για όλα. Και ο Θωμαρέης.
Η αλήθεια είναι ότι ακόμα και αν δεν μετρήσανε σωστά το καλοκαίρι Ράζβαν και διοίκηση τον Τζίμα, με το εξάμηνο που έκανε και τα προβλήματα στο φορ που καταδείχθηκαν, είχανε όλο τον χρόνο να αναθεωρήσουνε για τον μικρό. Η λογική λέει ότι μάλλον η διοίκηση αποφάσισε να τον πουλήσει, παρά ότι ήταν απόφαση του προπονητή ότι δεν του κάνει, όταν μάλιστα είχε βγει επανειλημμένως να πει ότι υπάρχει πρόβλημα στη θέση.
Μιας και όλα τα θέματα της ομάδας συζητιούνται εδώ( Γιατί άραγε;)... Ενδιαφέρον έχει η συνέντευξη του Κρέσπο...
Ενώ τον ήθελε ο Λου και ο Ιβάν...κάποιοι από μέσα έκοψαν την παραμονή....
Πολύ σωστά κι δυστηχως αυτή η ιστορία έχει συνέχεια. Να θυμίσουμε λίγο σε κάποιους και είναι πολλοι που έχουν ασθενή μνήμη ότι την εποχή που φαινόταν λίγος ο κρεσπο το μιντιακό συγκρότημα του μετροπολις αλλά κι πολλά περισπούδαστα σχόλια κι εδώ μας έλεγαν ποσό σπουδαίος παίκτης είναι ο καργας ( αυτός που ήταν στον πλατάνια όταν πέσαν τα σουτια κι δεν είχε δει τίποτα , αυτός που είχε βάλει παλιότερα το εξαιρετικό αυτογκόλ με τον γαύρο στο κυπελο ). Στα φρέσκα κουλούρια τώρα είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη η συνεχής προσπάθεια να βρούμε ότι είναι δυνατόν για να κατηγορήσουμε τον προπονητή. Είναι πραγματικά ευφάνταστα μια σειρά από σχόλια που τον μόνο στόχο που έχουν είναι πως να πλήξουν τον προπονητή λες κι δεν έχει αρκετούς εξωτερικούς εχθρούς χρειάζεται κι μερικούς από μέσα. Στον πραγματικό κόσμο τώρα κι όχι στις φαντασιώσεις του καθενός η ομάδα ετοιμάζεται για την κρίσιμη σειρά του πρωταθλήματος αλλά είναι εντελώς αμφίβολο αν το βλέπει έτσι και ο οργανισμός αλλά και μια μεγάλη μερίδα φιλάθλων. Στα του Ρασβαν τώρα μια κι είμαστε κι στο τοπικ του όλοι περιμένουμε να δούμε πως κι αν έχουν ενσωματωθεί οι χειμερινές μεταγραφές σε mode πρωταθλητισμού . Τι εικόνα θα παρουσιάσουμε μετά την διακόπηpsykoman έγραψε:Μιας και όλα τα θέματα της ομάδας συζητιούνται εδώ( Γιατί άραγε;)... Ενδιαφέρον έχει η συνέντευξη του Κρέσπο...
( συνήθως όχι πάντα καλή ) πως θα αντιμετωπίσει ο οργανισμός το ματς τελικό με τους χαρτινους ( θα στείλουν πάλι την ομάδα χωρίς προστασία) και φυσικά τι εικόνα θα παρουσιάσουμε μεσα στο γήπεδο . Δυστηχως έτσι όπως τα κάναμε φέτος τα δυο,πρώτα ματς για εμάς είναι τελικοί προαπετουμενοι . Μόνο με 4-6 βαθμούς Συγκομιδή μπορούμε να ελπίζουμε σε κατι καλό. Θα έχουμε την απάντηση σε λίγες μέρες .
Μάλλον ξεχνάς ότι η Νυρεμβέργη πλήρωσε την ρήτρα που είχε μπει. Κανέναν λόγο δεν είχε η ομάδα πλέονMiles έγραψε:Η αλήθεια είναι ότι ακόμα και αν δεν μετρήσανε σωστά το καλοκαίρι Ράζβαν και διοίκηση τον Τζίμα, με το εξάμηνο που έκανε και τα προβλήματα στο φορ που καταδείχθηκαν, είχανε όλο τον χρόνο να αναθεωρήσουνε για τον μικρό. Η λογική λέει ότι μάλλον η διοίκηση αποφάσισε να τον πουλήσει, παρά ότι ήταν απόφαση του προπονητή ότι δεν του κάνει, όταν μάλιστα είχε βγει επανειλημμένως να πει ότι υπάρχει πρόβλημα στη θέση.
Ξαναβγηκαν σεναρια οτι παει εθνικη ρουμανιας ο Ρασβαν. Παλι παπατζα θα ειναι αλλα ας ελπισουμε (εγω τουλαχιστον) οτι αυτη την φορα δεν ειναι μουφες και θα παμε σε κατι αλλο πλεον.