Θα απαντήσω στο Κοινωνία, μην εκτροχιαστεί περεταίρω η συζήτηση εδώ.kataramenos5 έγραψε:Μιλαει ο θυμος γι αυτα που βιωνουμε χρονια τωρα .Μπαρκαρούτσος έγραψε:"Είμαι ΠΑΟΚ και ΝΔ" είναι σαν να λες "είμαι γαύρος στο ποδόσφαιρο και πανάθα στο μπάσκετ".
Ναι, εγώ είμαι; Καλησπέρα, Μάριος λέγομαι, είμαι ΠΑΟΚ και ρατσιστής.
Χαρούμενες βόλτες με το τραίνο, εύχομαι. Ή χειμερινές βόλτες με το αυτοκίνητο στην Αττική Οδό. Ή παραθερισμό σε δασώδη έκταση. Ή γερή σχεδία στην επόμενη πλημμύρα.
ΠΑΟΚτσάκι και τ'αρχίδια μου κουνήθηκαν.
Και οι φονιάδες του Άλκη, τα κοινωνικά αυτά καθιζήματα, ΠΑΟΚ δηλώνουν. Να πάνε στο διάολο.
Δεν λέω άλλα, για ευνόητους λόγους.
Κατ εμε δε γινεται να δηλωνεις δημοκρατης και δη αριστερος και να αφοριζεις τον αλλο για τα πιστευω του(θρησκευτικα,πολιτικα κλπ).
ΥΓ Ο Χατζοπουλος τι κομμα ψηφιζει Μπαρκα?Μηπως δεν ειναι τοσο ΠΑΟΚ κι αυτος ?
Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ
- Μπαρκαρούτσος
Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ
-
Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ
Η νδ πρέπει να πέσει και με πάταγο και μαζί της όλα τα δεξιοκομματόσκυλα που μπροστά στο πόλεμο που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ κι ο Σαββίδης έκαναν τουμπεκι και την παπια.
Και φαίνεται ότι θα πέσει επιτέλους λόγω της κοινωνικής οργής.
Ο ΠΑΟΚ ως παιδί της προσφυγιάς δεν πρέπει να έχει οποιαδήποτε σχέση με ότι εκπροσωπεί η νδ.
Τώρα, τον τσάκα να τον δούμε στο επόμενο επεισοδιο που η κυβέρνηση που υποστηρίζει θα κάνει πάλι κάτι που θα απαιλεί τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ μας.
Και φαίνεται ότι θα πέσει επιτέλους λόγω της κοινωνικής οργής.
Ο ΠΑΟΚ ως παιδί της προσφυγιάς δεν πρέπει να έχει οποιαδήποτε σχέση με ότι εκπροσωπεί η νδ.
Τώρα, τον τσάκα να τον δούμε στο επόμενο επεισοδιο που η κυβέρνηση που υποστηρίζει θα κάνει πάλι κάτι που θα απαιλεί τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ μας.