Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

kataramenos5 έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:"Είμαι ΠΑΟΚ και ΝΔ" είναι σαν να λες "είμαι γαύρος στο ποδόσφαιρο και πανάθα στο μπάσκετ".

Ναι, εγώ είμαι; Καλησπέρα, Μάριος λέγομαι, είμαι ΠΑΟΚ και ρατσιστής.

Εικόνα

Χαρούμενες βόλτες με το τραίνο, εύχομαι. Ή χειμερινές βόλτες με το αυτοκίνητο στην Αττική Οδό. Ή παραθερισμό σε δασώδη έκταση. Ή γερή σχεδία στην επόμενη πλημμύρα.

ΠΑΟΚτσάκι και τ'αρχίδια μου κουνήθηκαν.
Και οι φονιάδες του Άλκη, τα κοινωνικά αυτά καθιζήματα, ΠΑΟΚ δηλώνουν. Να πάνε στο διάολο.

Δεν λέω άλλα, για ευνόητους λόγους.
Μιλαει ο θυμος γι αυτα που βιωνουμε χρονια τωρα .
Κατ εμε δε γινεται να δηλωνεις δημοκρατης και δη αριστερος και να αφοριζεις τον αλλο για τα πιστευω του(θρησκευτικα,πολιτικα κλπ).

ΥΓ Ο Χατζοπουλος τι κομμα ψηφιζει Μπαρκα?Μηπως δεν ειναι τοσο ΠΑΟΚ κι αυτος ?
Θα απαντήσω στο Κοινωνία, μην εκτροχιαστεί περεταίρω η συζήτηση εδώ.
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Η νδ πρέπει να πέσει και με πάταγο και μαζί της όλα τα δεξιοκομματόσκυλα που μπροστά στο πόλεμο που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ κι ο Σαββίδης έκαναν τουμπεκι και την παπια.
Και φαίνεται ότι θα πέσει επιτέλους λόγω της κοινωνικής οργής.
Ο ΠΑΟΚ ως παιδί της προσφυγιάς δεν πρέπει να έχει οποιαδήποτε σχέση με ότι εκπροσωπεί η νδ.
Τώρα, τον τσάκα να τον δούμε στο επόμενο επεισοδιο που η κυβέρνηση που υποστηρίζει θα κάνει πάλι κάτι που θα απαιλεί τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ μας.
epitropos

Δημοσίευση από epitropos »

Για του λόγου το αληθές και επειδη ψιλοκουραστηκα τα ιδια και τα ίδια και στο τέλος να βγαινω και μ@λ@κ@ς ή λογιστής ή στην καλύτερη (ή χειρότερη και ισχυε κιολας κάποιες φορές) οφτοπικ, θα παραθεσω 2 λινκ , το ενα είναι η σελιδα μας στο ΓΕΜΗ με καταστατικα και οικονομικες χρήσεις όσες είναι διαθέσιμες και το 2ο το επίσημο site της ΕΠΟ με τις οικονομικές χρήσεις όλων των ΠΑΕ.. όποιος θέλει ασ τα μελετήσει, ούτε λογιστής είμαι και παρότι είμαι δικηγόρος δεν είμαι της ΠΑΕ ή του Σαββίδη (λολ) για να ασχολούμαι και μερα νύχτα με το αβασιμο συνήθως κράξιμο, απλώς με ενοχλεί γτ θέλω να επικεντρωθούμε σε ΒΑΣΙΜΟ ΚΡΑΞΙΜΟ που ίσως είναι επικοδομητικο. Τα λεφτά που παίρνουμε φαίνονται πολλά , αλλά εξίσου πολλά ειναι και τα έξοδα που δεν φαίνονται , αλλά αυτοί που πραγματοποιούν τα αλισβερίσια είναι υποχρεωμένοι και να τα ξέρουν και να τα λάβουν υπόψιν - και ΝΑΙ ακόμα και τα καρεκλάκια που σπαμε ή οι τουαλέτες που κατουραμε είναι έξοδα που προσμετρώνται
Στο σωστό λοιπόν αυτή την φορά τόπικ (θα βάλω λινκ επειδη δεν είναι κειμενο να το παραθέσω)
1) https://business-registry.gr/company/122030904000
2) https://www.epo.gr/Default.aspx?a_id=48940

το FFP που πολλοί το προσπερνάνε αψήφιστα, αφορούσε της οικονομικές χρήσεις σε βάθος 3ετίας
από το 2023 η uefa έχει καθιερώσει το financial sustainability me 3 πυλωνες
α) φερεγγυότητα (να μη χρωστάμε σε ομάδες παικτες κτλ)
β) ισολογισμός , από 30 εκ έλλειμα που ήταν στην 3ετία επί ffp το όριο ανέβηκε στα 60 εκ έλειμμα την τριετία, σλλα η κάλυψη απο αύξηση μετοχικού κεφαλαίου (φραγκα προέδρου) caparei στο 30% του προυπολογισμου
γ) όριο δαπανών για μεταγραφές και νέα έξοδα γενικα, χοντρικά caparei στο 70% τον εσόδων.. περυσι ήταν 80% προπερσι 90% και απο φέτος μονιμοποιείται στο 70% (πχ αν δεν αύξανες τα έσοδα , και είχες κάνει 70% των εσόδων σου σε μεταγραφες δεν θα μπορούσες να δωσεις μεγαλυτερο συμβολαιο στον ντέλια)
δ) εξαιρεση απο τα παραπανω ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ είναι η επενδυσεις σε ακαδημίες και εγκαταστάσεις όπως πχ ΓΗΠΕΔΟ
ε) οι κυρώσεις είναι διάφορες κλιμακούμενες και άμεσες δε θα τις απαριθμήσω
αυτά πολύ απλοικα, ο καθένας μπορεί να ψάξει ότι γουστάρει, αλλα το μπακαλίστικο πουλησα Τζίμα 22 αγόρασα Ζαγοράκη 2 άρα έχω άλλα 20 να δίνω για χάφ, ή ότι αν δεν βάλει ο προεδρός όσα θέ΄λω σημαίνει απαραίτητα ότι έχει καβουρια, ΔΕΝ ισχυει.
ΥΓ ναι ο ΠΑΟΚ ηταν δυστυχ'ως έλλειματικός πολλά χρόνια όσο και αν φαινεται σε κάποιους παράξενο
These users thanked the author epitropos for the post (total 2):
Apil44, trouman
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Καθόλου παράξενο. Για να μετατραπεί το ΠΟΚ σε big 4, χρειάστηκε να πατήσουμε τέρμα το γκάζι, ξοδεύοντας έτσι πάρα πολύ βενζίνη.
These users thanked the author ABOLEYTOI for the post:
epitropos
renegade

Δημοσίευση από renegade »

epitropos έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 00:27 Για του λόγου το αληθές και επειδη ψιλοκουραστηκα τα ιδια και τα ίδια και στο τέλος να βγαινω και μ@λ@κ@ς ή λογιστής ή στην καλύτερη (ή χειρότερη και ισχυε κιολας κάποιες φορές) οφτοπικ, θα παραθεσω 2 λινκ , το ενα είναι η σελιδα μας στο ΓΕΜΗ με καταστατικα και οικονομικες χρήσεις όσες είναι διαθέσιμες και το 2ο το επίσημο site της ΕΠΟ με τις οικονομικές χρήσεις όλων των ΠΑΕ.. όποιος θέλει ασ τα μελετήσει, ούτε λογιστής είμαι και παρότι είμαι δικηγόρος δεν είμαι της ΠΑΕ ή του Σαββίδη (λολ) για να ασχολούμαι και μερα νύχτα με το αβασιμο συνήθως κράξιμο, απλώς με ενοχλεί γτ θέλω να επικεντρωθούμε σε ΒΑΣΙΜΟ ΚΡΑΞΙΜΟ που ίσως είναι επικοδομητικο. Τα λεφτά που παίρνουμε φαίνονται πολλά , αλλά εξίσου πολλά ειναι και τα έξοδα που δεν φαίνονται , αλλά αυτοί που πραγματοποιούν τα αλισβερίσια είναι υποχρεωμένοι και να τα ξέρουν και να τα λάβουν υπόψιν - και ΝΑΙ ακόμα και τα καρεκλάκια που σπαμε ή οι τουαλέτες που κατουραμε είναι έξοδα που προσμετρώνται
Στο σωστό λοιπόν αυτή την φορά τόπικ (θα βάλω λινκ επειδη δεν είναι κειμενο να το παραθέσω)
1) https://business-registry.gr/company/122030904000
2) https://www.epo.gr/Default.aspx?a_id=48940

το FFP που πολλοί το προσπερνάνε αψήφιστα, αφορούσε της οικονομικές χρήσεις σε βάθος 3ετίας
από το 2023 η uefa έχει καθιερώσει το financial sustainability me 3 πυλωνες
α) φερεγγυότητα (να μη χρωστάμε σε ομάδες παικτες κτλ)
β) ισολογισμός , από 30 εκ έλλειμα που ήταν στην 3ετία επί ffp το όριο ανέβηκε στα 60 εκ έλειμμα την τριετία, σλλα η κάλυψη απο αύξηση μετοχικού κεφαλαίου (φραγκα προέδρου) caparei στο 30% του προυπολογισμου
γ) όριο δαπανών για μεταγραφές και νέα έξοδα γενικα, χοντρικά caparei στο 70% τον εσόδων.. περυσι ήταν 80% προπερσι 90% και απο φέτος μονιμοποιείται στο 70% (πχ αν δεν αύξανες τα έσοδα , και είχες κάνει 70% των εσόδων σου σε μεταγραφες δεν θα μπορούσες να δωσεις μεγαλυτερο συμβολαιο στον ντέλια)
δ) εξαιρεση απο τα παραπανω ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ είναι η επενδυσεις σε ακαδημίες και εγκαταστάσεις όπως πχ ΓΗΠΕΔΟ
ε) οι κυρώσεις είναι διάφορες κλιμακούμενες και άμεσες δε θα τις απαριθμήσω
αυτά πολύ απλοικα, ο καθένας μπορεί να ψάξει ότι γουστάρει, αλλα το μπακαλίστικο πουλησα Τζίμα 22 αγόρασα Ζαγοράκη 2 άρα έχω άλλα 20 να δίνω για χάφ, ή ότι αν δεν βάλει ο προεδρός όσα θέ΄λω σημαίνει απαραίτητα ότι έχει καβουρια, ΔΕΝ ισχυει.
ΥΓ ναι ο ΠΑΟΚ ηταν δυστυχ'ως έλλειματικός πολλά χρόνια όσο και αν φαινεται σε κάποιους παράξενο

Έλα τώρα. Αυτά τα νούμερα δεν λένε τίποτα. Όλοι το ξέρουν... εκτός αν είσαι τόσο αφελής ή είσαι στημένος.
Και να σου πω...εδώ δεν ξέρεις να κάνεις την φορολογική σου δήλωση,τι ασχολείσαι με αυτά?
Προφανώς και τρολαρω
These users thanked the author renegade for the post (total 2):
epitropos, trouman
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”