Razvan Lucescu V
Re: Razvan Lucescu V
Για ποιο λόγο θεωρείς κάτι τέτοιο δίκαιο;Portable έγραψε:Λοιπόν πλέον είμαι υπέρ του να φύγει. Κάποια πράγματα όταν φτάνουν στο τέλος πρέπει να γίνουνε για την ισορροπία και μόνο.
Επειδή όμως είμαστε κιμπαρηδες και φοράμε παντελόνια του χρόνου θα ήθελα για το δίκαιο και μόνο, το ίδιο ακριβώς ροστερ.
Για να επιβεβαιώσεις ή απλά να επιχειρηματολογήσεις πως δεν έφταιγε ο Ραζβάν, αλλά το ρόστερ;
Πως θα καταφέρεις αυτή την σύγκριση να την ονομάσεις ''δίκαια'';
Με έναν διαφορετικό προπονητή που επειδή έχει διαφορετικά πλάνο και τεχνικές, οι παίχτες αυτοί δεν του κάνουν, δεν μπορεί δηλαδή να εφαρμόσει το ποδοσφαιρικό σχέδιο που έχει στο μυαλό του;
Ή μόνο εφόσον έρθει ένας προπονητής που αρέσκεται στο ποδόσφαιρο του Ραζβάν, και που αν του έδινες λευκή επιταγή θα σε έφερνε τους ίδιους ή παραπλήσιους παίχτες;
Ποιος ο λόγος τότε της αλλαγής προπονητή;
Όχι, αν όντως έχεις αντιληφθεί, πως ο Ραζβάν δεν μπορεί να προσφέρει άλλο, τότε δεν θα ζητήσεις απλά αλλαγή προσώπου προπονητή, αλλά αλλαγή προπονητικού πλάνου.
Ο Ραζβάν είναι σπουδαίος.
Μας χάρισε τίτλους, μας χάρισε υπερηφάνεια, μας χάρισε στιγμές που θα θυμόμαστε.
Αλλά:
1. στα χρόνια του, πέραν του Πρίγιοβιτς, δεν είχαμε ΚΑΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ επιθετικό. Καμία. Και αυτό δεν είναι τυχαίο ούτε ''δάκτυλος'' της διοίκησης. Ο Ραζβάν θέλει επιθετικό που να ΜΗΝ σκοράρει αλλά να κάνει άλλες δουλειές.
2. νεαροί παίχτες δεν ενισχύθηκαν. Οι περιπτώσεις Ντέλια, Κουλιεράκη, Τζήμα, Τζόλη δεν ήταν project του Ραζβάν αλλά των ακαδημιών με τις οποίες ο Ραζβάν δεν έχει καμία επαφή. Του τους επέβαλαν, η διοίκηση, οι καταστάσεις, οι πιέσεις. Αλλά δεν ήταν δικές του επιλογές. Δεν θέλει να δουλεύει με νέα ταλέντα.
3. Έλληνες παίχτες (εκτός ακαδημιών) δεν επιλέγονται, προτιμά ξένους, κάτι που αλλάζει το DNA της ομάδος.
Αν λοιπόν φίλε μου, έχεις αποδεχθεί πραγματικά, πως πρέπει να υπάρξει αλλαγή προπονητή, τότε παράλληλα θα πρέπει να ζητάς και αλλαγή ρόστερ.
Να έρθει δηλαδή ένας , όχι απλά άλλος, αλλά διαφορετικός προπονητής, να πάρει τους παίχτες που χρειάζεται για να εφαρμόσει το παιχνίδι που θέλει, ώστε να δούμε μετά, αν το προηγούμενο Project στο σύνολο (προπονητής και παίχτες) είναι καλύτερο από το καινούριο σύνολο (νέος προπονητής + νέοι παίχτες).
Είδαμε και τον Αμπελ ενάμισι χρόνο πόσο τον "άφησαν". Αλλά ξεχασα, εκείνον τον βάφτισαν ζωγράφο, τον Ρατσβαν "μπερδεμένο" και οι δύο πήγαν αλλού και κάτι έκαναν.
Δεν με πείθουν πια, αυτό είναι όλο. Το να φορτώνουν παίκτες που δεν θέλουν οι προπονητές και επειδή τους ακριβοπληρωνουν και δεν τους βγαίνει να τα ρίχνουν στην άκρη του πάγκου, ε δεν το λες και κιμπαρικο. Και ναι, θα ήθελα να δω το ρόστερ με άλλον κοουτς.
Για να δούμε ποιος έχει δίκιο.
Δεν με πείθουν πια, αυτό είναι όλο. Το να φορτώνουν παίκτες που δεν θέλουν οι προπονητές και επειδή τους ακριβοπληρωνουν και δεν τους βγαίνει να τα ρίχνουν στην άκρη του πάγκου, ε δεν το λες και κιμπαρικο. Και ναι, θα ήθελα να δω το ρόστερ με άλλον κοουτς.
ΙσχύειΣουριναμέζος έγραψε:Μόλις πέθαναν ο Σάντος, ο Τσερνάι, ο Πέτροβιτς, ο Μπλάζεβιτς και ο Στέφενς. Κάποιοι ξαναπέθαναν βασικά.Special 4 έγραψε:Εδώ καταφέραμε και βγάλαμε ανίκανο ζωγράφο, τον μεγαλύτερο προπονητή, σε διεθνείς επιτυχίες,που πέρασε από τον σύλλογο και δεν εξαιρώ τον εαυτό μου.

Το υπολοιπο ποστ ομως του special 4 είναι σωστό.
Δεν νομίζω ότι άλλος προπονητής θα ήθελε το ίδιο ρόστερ.Portable έγραψε:Λοιπόν πλέον είμαι υπέρ του να φύγει. Κάποια πράγματα όταν φτάνουν στο τέλος πρέπει να γίνουνε για την ισορροπία και μόνο.
Επειδή όμως είμαστε κιμπαρηδες και φοράμε παντελόνια του χρόνου θα ήθελα για το δίκαιο και μόνο, το ίδιο ακριβώς ροστερ.
Σιγουρα επαιξε καποιον ρολο το σκηνικο στο πάρκινγκ στη μετεπειτα πορεια της ομαδας. Ομως μηπως αποτελει και την ευκολη δικαιολογια; Θελω να πω οτι και πριν το εν λογω σκηνικο η ομαδα εδειχνε να αναζητα τη χαμενη της ταυτότητα, ενω δεν ειχε καταφερει να παρει ουτε ενα μεγαλο ματς. Κατ εμέ λοιπόν δεν επαιξε καθοριστικο ρολο, απλα ηρθε και εδεσε ως ενα ακομη βαριδι σε εναν αρρωστο οργανισμο που παλευε απο την προετοιμασια κιόλας να βρει μια σανιδα σωτηριας για να σωθει.icue έγραψε:Ειναι φως φαναρι οτι η υποθεση του παρκινγκ εσπασε κατι. Την αυτοπεποιθηση του; Την ορεξη του; Τα κινητρα του; Την σχεση του με (καποιους) παικτες; Τι σχεση του με στελεχη της ΠΑΕ εκτους του Ιβαν; Κανεις δεν ξερει τι ακριβως, αλλα σιγουρα δεν ηταν τα πραγματα οπως ηταν πριν.
Αλλα και σε αυτο ξαναγυρναμε πισω στο βασικο προβλημα. Δεν ηταν δουλεια του Λουτσεσκου και του καθε Λουτσεσκου να πρστατευσει την ομαδα στο μπουρδελο τους. Αλλα ενιωσε την αναγκη γιατι κανεις δεν το κανει. Και νιωσαν και την αναγκη να το κανουν και παικτες που δεν ειχαν καμια απολυτως σχεση με το κλεμμενο.
Χθες η απουσια Ντελια και Ζιφκοβιτς σημαινε -50% δημιουργια με το καλημερα. Επρεπε να ξεκινησει ο Μιχαηλιδης που ειναι ο μονος που μπορει να βγαλει μια σωστη μπαλια απο πισω, ΟΧΙ ο Μειτε και ο Τσαλοφ. Το να εχεις 14 παικτες ολους και ολους να μπορεις εχεις ουσιαστικα επιλογες μονο για τρεις θεσεις στην εντεκαδα και να τις κανεις ΚΑΙ τις τρεις λαθος ειναι χαρακτηριστικο θολωμενου ανθρωπου. Καποιοι θα το πουν εμμονη, αλλα εγω λεω οτι απο το παρκινγκ και μετα εχει χασει το μυαλο του απλα.
Ποιος τον είπε τον Μίστερ Άμπελ να αποκλειστεί από τους Σλοβακους?ας μην αποκλείονταν να έπαιρνε κάνα δυο παίκτες ακόμα .Portable έγραψε:Είδαμε και τον Αμπελ ενάμισι χρόνο πόσο τον "άφησαν". Αλλά ξεχασα, εκείνον τον βάφτισαν ζωγράφο, τον Ρατσβαν "μπερδεμένο" και οι δύο πήγαν αλλού και κάτι έκαναν.
Άσχετα αν είχε εντελώς έτοιμη ομάδα και από κόμπλεξ την διέλυσε. Βλέπαμε έναν άθλιο ΠΑΟΚ με αποκορύφωμα τα πανηγύρια στην Τούμπα για την ισοπαλία με το σκουλήκι και τον βάζελο. Όχι τον σημερινό βάζελο,τον βάζελο που είχε ενδεκάδα χατζιγιωβανη,μπουζούκι, Δώνη,πουγκουρα.
Που έφαγε τετραμπαλο από το σκουλήκι. Συγνώμη αλλά κάποιοι έχουμε ακόμα καλή μνήμη και αυτά που γράφετε είναι προσβλητικα
Ναι ξέρω ....δέν του έφεραν τον Παλινια που ήταν μεταγραφή 12 εκατομμυρίων
Πληροφοριακά επειδή ακούστηκε το όνομα του Παλίνια.... Έκανε 6 και τώρα παίζει σε μια Μπάγερν... αλλά ναι αυτόν ήθελε για να περάσει τους Σλοβάκους...
Τεσπα, δεν βγαίνει άκρη. Μάλλον με τη μαλακία του καλοκαιριού έπρεπε να φύγει, όχι τώρα.
Τεσπα, δεν βγαίνει άκρη. Μάλλον με τη μαλακία του καλοκαιριού έπρεπε να φύγει, όχι τώρα.
-
Αυτό που ο αμπελ ξαφνικά έγινε Μουρίνιο..πήρε ότι πήρε στην Λατινική Αμερική όντας προπονητής σε έναν τεράστιο σύλλογο για τα εκεί δεδομένα με μπάτζετ φοβερά και μια φοβερή φουρνιά παικτών..όταν αυτά μετριαστηκαν σταμάτησαν και οι επιτυχίες..δεν λέω ότι δεν είναι καλός προπονητής αλλά μην κρίνετε με το τι πήρε εκεί...συν ότι το εκεί ποδόσφαιρο ήταν ότι πρέπει για το σύστημα του..όσα φάμε όσα βάλουμε..εγω τον ήθελα στον ΠΑΟΚ αλλά η αλήθεια είναι ότι θα έπρεπε να αλλάξει σχεδόν όλο το ρόστερ για να πετύχει..το ότι μετά από αυτές τις επιτυχίες δεν έκανε το βήμα παραπάνω κάτι πρέπει να λέει..
- Montrealiotis
Ρε δεν πα να πάει και στην Μπαρτσελονα. Στον ΠΑΟΚ απέτυχε. Δεν στηρίχθηκε όμως κιόλας. Από τον Εσιτι μέχρι τον Παλινια, υπάρχουν χιλιάδες χάφ ανάμεσα. Από άποψη χαρακτηριστικών τουλάχιστον.
- Μπαρκαρούτσος
Ettien26 έγραψε:Άλλος.Portable έγραψε:Άλλος ή κάποιος;
Patron έγραψε:Κάποιος άλλος δηλαδή;
Αν δεν ήσουνα αυτός που είσαι, ποιος θα ήθελες να είσαι;Ettien26 έγραψε:Κάποιος άλλος διότι ο ίδιος δεν είναι ο άλλος.
Ξέρω ʼγώ; Η κοντέσσα Βαλέραινα!
Αν ήσουν άλλος, κάποιος άλλος, δεν θα ήμουν μαζί σου εγώ.