Razvan Lucescu V
- PAOK_Antarctica
Re: Razvan Lucescu V
Ομαδα Ρασβαν χωρις ιχνος ταυτοτητας= εχω βαρεθει (;), εχω κουραστεί (;), (βασικα δεν με πολυενδιαφερει κιολας(;).
-
Οκ ενα δικαιο για φέτος του δινω που δεν εδιωξε τους παίχτες που πήρε πρωταθλημα. Αλλά αν θες ομάδα για του χρόνου την επόμενη των πλευ οφ διώχνεις καμία 10ρια και ξεκινάς σχεδιασμό από την αρχή. Κι ας είναι όσο κολλητοί σου θες. Ταισον, βιερινια, σβαμπ, σαματα, μπραντον κλπ τελειώσανε. Κ η διοίκηση σοβαρό τεχνικό διευθυντή.
Ενταξει ρε Ραζβαν το καταλαβαμε, θες να φυγεις. Δεν εινια αναγκη ομως να μας χαλας τις Κυριακες. Βρες αλλο τροπο να σε διωξει ο Σαββιδης.
Ναι γιατι χρειαζεσαι τους γκαλακτικος για να μην σε γλεντανε η Καλλιθεα, ο Βολος, ο ΟΦΗ κτλπ.PAOK LARISSA έγραψε:Οκ ενα δικαιο για φέτος του δινω που δεν εδιωξε τους παίχτες που πήρε πρωταθλημα. Αλλά αν θες ομάδα για του χρόνου την επόμενη των πλευ οφ διώχνεις καμία 10ρια και ξεκινάς σχεδιασμό από την αρχή. Κι ας είναι όσο κολλητοί σου θες. Ταισον, βιερινια, σβαμπ, σαματα, μπραντον κλπ τελειώσανε. Κ η διοίκηση σοβαρό τεχνικό διευθυντή.
-
-
- john4serres
Ηρθε η ώρα να πούμε γεια.
Τέλος, το έχασες.
Το μόνο που καταφέρνεις πλέον είναι να χαλάς το legacy σου.
Κι επειδή οικονομικό πρόβλημα δεν έχεις, δεν υπάρχει και λόγος.
Φύγε μόνος σου να σώσεις όση αξιοπρέπεια σου έμεινε τουλάχιστον.
Τέλος, το έχασες.
Το μόνο που καταφέρνεις πλέον είναι να χαλάς το legacy σου.
Κι επειδή οικονομικό πρόβλημα δεν έχεις, δεν υπάρχει και λόγος.
Φύγε μόνος σου να σώσεις όση αξιοπρέπεια σου έμεινε τουλάχιστον.
Σου πήρε το δίπλωμα ο Μαλεζάς σήμερα, νομίζω ότι έκλεισε ο κύκλος σου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Κυρ 09 Μαρ 2025, 20:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σεβάσου τον εαυτό σου και τον ΠΑΟΚ και ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΑΠΟΨΕ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rexaris την Κυρ 09 Μαρ 2025, 21:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.