Razvan Lucescu V
Re: Razvan Lucescu V
Ποιοι αθληταραδες ήταν στους αντιπάλους μωρέ ;
Cretu 36
Radunovic 32
Popescu 31
Chiriches 35
Cisotti 32
Tanase 30
ΤΦ στα 24 όπως ο δικος σου .
Αυτοί είναι οι αθληταραδες;
Το ματς χάθηκε στην σκληράδα και στο διάβασμα .
Ο Λουτσεσκου στην σειρά αυτή έδειξε να νομίζει πως οι άλλοι είναι απλά κατσαπλιάδες και με το έτσι θέλω θα περάσουμε . Δεν έδειξε ένα πλάνο .
Στράβωσε και το πρώτο ματς και έδωσε μαγική εικόνα .
Φέτος η ομάδα είναι ΣΟΦΤ. Πολύ ΣΟΦΤ !
Μια κλωτσιά ΜΙΑ δεν έχουμε δώσει . Να παίξουμε το μυαλό των άλλων .
Εχουμε γίνει αέρινοι και μπαλατοι . Λες και είμαστε και εγώ δεν ξέρω που .
Cretu 36
Radunovic 32
Popescu 31
Chiriches 35
Cisotti 32
Tanase 30
Ο Λουτσεσκου στην σειρά αυτή έδειξε να νομίζει πως οι άλλοι είναι απλά κατσαπλιάδες και με το έτσι θέλω θα περάσουμε . Δεν έδειξε ένα πλάνο .
Δεν θα μιλήσω για το διάβασμα του αντιπάλου -αγώνα, ούτε για την τακτική, ούτε για την ετοιμότητα τέτοιου ματς, ούτε για τις αλλαγές.
Επιτέλους πρέπει να καταλάβουν ότι το σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι κάτι περισσότερο από το "άθλημα" που βλέπαμε πριν δύο δεκαετίες.
Πλέον οι σύγχρονοι ποδοσφαιριστές είναι υπέρ αθλητές.
Έναν δύο ποδοσφαιριστές με λιγότερο αθλητικό προσόν μπορεί η κάθε ομάδα να δικαιολογήσει στο ρόστερ της.
Εμείς ωστόσο έχουμε γεμίσει και συνεχίζουμε να φέρνουμε αργούς κι ηλικιωμένους.
Κι έτσι σήμερα, όπως και σε κάποια άλλα προηγούμενα ματς φάνηκε η αδυναμία μας.
Θα διαφωνήσω ότι η ομάδα δεν μπήκε με νεύρο κι ένταση. Αλλά οι άλλοι τρώνε και τρέχουν περισσότερο.
Η αλήθεια είναι ότι ο Χαραλάμπους μας εξέπληξε. Αντί να στήσει την ομάδα πίσω την τοποθέτησε να επιζητά την κυριαρχία.
Άψογο passing game!
μείνει ή συνεχίσει την επόμενη χρονιά, η ομάδα πρέπει να φρεσκαριστει με ποδοσφαιριστές νέους κι αθλητικούς ειδάλλως πάλι τα ίδια θα λέμε του χρόνου.
Επιτέλους πρέπει να καταλάβουν ότι το σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι κάτι περισσότερο από το "άθλημα" που βλέπαμε πριν δύο δεκαετίες.
Έναν δύο ποδοσφαιριστές με λιγότερο αθλητικό προσόν μπορεί η κάθε ομάδα να δικαιολογήσει στο ρόστερ της.
Θα διαφωνήσω ότι η ομάδα δεν μπήκε με νεύρο κι ένταση. Αλλά οι άλλοι τρώνε και τρέχουν περισσότερο.
Η αλήθεια είναι ότι ο Χαραλάμπους μας εξέπληξε. Αντί να στήσει την ομάδα πίσω την τοποθέτησε να επιζητά την κυριαρχία.
Άψογο passing game!
μείνει ή συνεχίσει την επόμενη χρονιά, η ομάδα πρέπει να φρεσκαριστει με ποδοσφαιριστές νέους κι αθλητικούς ειδάλλως πάλι τα ίδια θα λέμε του χρόνου.
+1926chri5ti9 έγραψε:Ποιοι αθληταραδες ήταν στους αντιπάλους μωρέ ;
Cretu 36
Radunovic 32
Popescu 31
Chiriches 35
Cisotti 32
Tanase 30
Δηλαδή είναι aggressive o Τανάσε που ήταν φτερό στον άνεμο παλιά; Οδηγία είναι. Αυτοί παίζουν κυνικό ποδόσφαιρο. Θέλουν να σε κόψουν αντεπίθεση και αρπάζουν με τα χέρια τον αντίπαλο όσο για να πάρουν κίτρινη, όχι κόκκινη και γλυτώνουν γκολ. Εμείς όχι. Αυτοί κλοτσάνε. Η κλοτσιά δε θέλει να είσαι Μάτος να τη δώσεις. Ο Μάτος απλά ήταν από φύση του Κ@bliarhs. Παλιά ο Κάνιας έπαιζε πιο σκληρά, στον ΠΑΟΚ 2018. Σήμερα αν είχαμε τον ίδιο 31χρονο Κάνιας, θα έπαιζε άλλο ποδόσφαιρο, το ίδιο που βλέπεις σημερα από τον ΠΑΟΚ. Παίζουν ρόλο τα χαρακτηριστικά των παικτών σου, όμως παίζει ρόλο και η τακτική προσέγγιση, και δε μιλάω για μεμονομένο αγώνα, αλλά συνολικά η φιλοσοφία του ποδοσφαίρου. Το να γίνεις σκληρός πχ χτίζεται σταδιακά, δε λες μια μέρα ξαφνικά πάρε πόδια, γιατί αν το κάνεις, θα μείνεις με 9 παίκτες. Η Στεάουα έχει διδακτορικό σε αυτό πχ.giapas έγραψε:vs40 έγραψε:Οι παίκτες το κάνουν και το δίνουν αυτό.giapas έγραψε:Η ομάδα της πατρίδας σου, μου θύμισε λίγο την aggressive ομάδα που είχες χτίσεις στα 2 νταμπλ. Ίσως αυτοί σήμερα να ήταν και λίγο παραπάνω. Δε ξεχνώ παίκτες σαν τον Μάτος. Που πήγε ρε φίλε το aggressive & balance που έλεγες τότε κάθε συνέντευξη τύπου. Μετάλαξες το ποδόσφαιρό σου σε ένα φρούλικο τικι τάκα. Εγώ θέλω πίσω τον παλιό Ραζβάν και όχι τον σημερινό.
Δε γίνεται να το φυτέψεις σε κάποιον που δε το έχει.
Άρα τον Μάτος και τον Βιερίνια και τον Βαρέλα που είχανε αρχίδια δε τους ήθελε;
Ας σοβαρευτούμε.
Η ομάδα πρέπει να έχει προσωπικότητες ή εναλλακτικά να χτίσει "συλλογική" ψυχολογία μεσα απο το παιχνίδι της και τις επιτυχίες.
Ε , δεν έχουμε ούτε το ένα σε αφθονία , ούτε το άλλο φέτος.
Για αυτό εμφανιζόμαστε φοβικοί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Πέμ 20 Φεβ 2025, 22:08, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Ματς καθρέφτης όλης της χρονιάς
Πέρα από τα τακτικά θέματα τόσο ηλιθια λίγη και ανοστη ομάδα επί ημερών του δε θυμάμαι ξανά
Πέρα από τα τακτικά θέματα τόσο ηλιθια λίγη και ανοστη ομάδα επί ημερών του δε θυμάμαι ξανά
Απο τοτε που γυρισε ετσι ειναι η ομαδα, με μοναδικη εξαιρεση την περσινη χρονια.sn0ufel4 έγραψε:Ματς καθρέφτης όλης της χρονιάς
Αυτό εννοώ και εγώ. Ευχαριστώ, το είπες καλύτερα από μένα.Mīngus έγραψε:+1926chri5ti9 έγραψε:Ποιοι αθληταραδες ήταν στους αντιπάλους μωρέ ;
Cretu 36
Radunovic 32
Popescu 31
Chiriches 35
Cisotti 32
Tanase 30
- pisakaipoupoula
Δεν διαφωνώ καθόλου στην σκληράδα και ειδικά στο διάβασμα ούτε θέλω να στην μπω, αλλά το παιχνίδι σίγουρα το είδες? Παρατήρησες μια κάποια διαφορά στην ταχύτητα και την αθλητικότητα των μεν και των δε ή μπά? Είδες κάποιον αργό παίκτη στους Ρουμάνους?Έναν? Ας πούμε ότι για αυτούς ο Κίρικες είναι ο πιο αργός, αν τον έβαζες σε εμάς θα ήταν ο τέταρτος πιο γρήγορος.chri5ti9 έγραψε:Ποιοι αθληταραδες ήταν στους αντιπάλους μωρέ ;
Cretu 36
Radunovic 32
Popescu 31
Chiriches 35
Cisotti 32
Tanase 30
Κάτι αλλο, έστω ότι ψάχνανε χαφ, εσύ τους κόβεις να ασχολούνταν με Μπακαγιόκο και Μειτέ? Ακόμα και δωρεάν να τους έβγαινε...μάλλον όχι...για σκέψου λίγο το γιατί
Τα ίδια γράφαμε και μετά το 1ο ματς με τη Ζάγκρεμπ πέρσι και στον επαναληπτικό φάγανε 5.
Το θέμα είναι να μασάς σίδερα. Τρεξίματα κλπ είναι βερεσε αν δεν έχεις πλάνο και πάθος.
Το θέμα είναι να μασάς σίδερα. Τρεξίματα κλπ είναι βερεσε αν δεν έχεις πλάνο και πάθος.
Εχεις χάσει την μπάλα ..
παίζεις με ομάδα με ταχυδύναμη και πρές.. βάζεις μέσα μειτε σε 2αδα …
Εχεις μπαμπά που είναι ένα κινούμενο πτώμα , τον βάζεις με Λαμία 90 λεπτά και ενώ ξέρεις ότι δεν βλέπεται συνεχίζεις να τον βάζεις σήμερα με κάλυψη τον ανέτοιμο κ αργό μειτε και τον ντελια που συγκλίνει ..
βγάζεις χωρίς λόγο τον σαματά πάλι στο 60..
ας μην πούμε για την θλιβερή νοοτροπία της ομάδας ..μια φορά προσαρμόσου
παίζεις με ομάδα με ταχυδύναμη και πρές.. βάζεις μέσα μειτε σε 2αδα …
Εχεις μπαμπά που είναι ένα κινούμενο πτώμα , τον βάζεις με Λαμία 90 λεπτά και ενώ ξέρεις ότι δεν βλέπεται συνεχίζεις να τον βάζεις σήμερα με κάλυψη τον ανέτοιμο κ αργό μειτε και τον ντελια που συγκλίνει ..
βγάζεις χωρίς λόγο τον σαματά πάλι στο 60..
ας μην πούμε για την θλιβερή νοοτροπία της ομάδας ..μια φορά προσαρμόσου
Razvan Lucescu V
Δεν θεωρώ ότι ήταν θέμα ταχύτητας όσο θέμα τοποθέτησης και ανυπαρξίας δικής μας . Οι Ρουμάνοι αμύνονταν και επιτίθονταν όλοι μαζί . Πότε δεν προσπάθησαν να παίξουν την μπάλα από το κέντρο . Μετέφεραν ένα σύνολο 7 παικτών σε απόσταση 10-15 μέτρων από την μπάλα όταν εκείνη έφτανε στα άκρα του ταρτάν . Ετσι κέρδιζαν 2ες μπαλιές και φαινόμασταν αργοί . Οταν προσπαθούσαμε να φτιάξουμε από πίσω μαζεύονταν στο κέντρο . Μόλις πηγαίναμε στα άκρα , 4 παίκτες πήγαιναν με τα χίλια πάνω στη μπάλα.
Εκείνοι έπαιζαν με τριγωνάκια στα πλάγια και έσπαγαν εσωτερικά . Μόλις έσπαγαν εσωτερικά ο ακραίος μπακ ήταν ολομόναχος να ανέβει και να λάβει . Πράγμα που σε έκανε να νομίζεις ότι έπαιζαν με παίκτη παραπάνω ,ενώ απλά καταφερναν να δώσουν χρόνο στους παίκτες τους να ανέβουν . ΟΛΟΙ μαζί μπροστά , όλοι μαζί πίσω .
Έβγαλαν 2 τραυματισμούς σήμερα που δείχνει πως ίσως δεν είναι και τόσο καλοί αθλητικά αλλά ίσως τρύπησαν το αθλητικό ταβάνι τους.
Απλά στήθηκαν καλά . Είχαν πείσμα και έσπασαν τα νεύρα τα δικά μας .
Και ναι δυστυχώς το ματς το είδα . Αλλά είδα το ματς ποδοσφαιρικά , δεν είδα μια μαυρίλα όπως το 90% των ανθρώπων εδώ μέσα .
Εκείνοι έπαιζαν με τριγωνάκια στα πλάγια και έσπαγαν εσωτερικά . Μόλις έσπαγαν εσωτερικά ο ακραίος μπακ ήταν ολομόναχος να ανέβει και να λάβει . Πράγμα που σε έκανε να νομίζεις ότι έπαιζαν με παίκτη παραπάνω ,ενώ απλά καταφερναν να δώσουν χρόνο στους παίκτες τους να ανέβουν . ΟΛΟΙ μαζί μπροστά , όλοι μαζί πίσω .
Έβγαλαν 2 τραυματισμούς σήμερα που δείχνει πως ίσως δεν είναι και τόσο καλοί αθλητικά αλλά ίσως τρύπησαν το αθλητικό ταβάνι τους.
Απλά στήθηκαν καλά . Είχαν πείσμα και έσπασαν τα νεύρα τα δικά μας .
Και ναι δυστυχώς το ματς το είδα . Αλλά είδα το ματς ποδοσφαιρικά , δεν είδα μια μαυρίλα όπως το 90% των ανθρώπων εδώ μέσα .
Διαφορά στην ταχύτητα δεν υπάρχει. Διαφορά στην ταχύτητα σκέξης υπάρχει.pisakaipoupoula έγραψε:Δεν διαφωνώ καθόλου στην σκληράδα και ειδικά στο διάβασμα ούτε θέλω να στην μπω, αλλά το παιχνίδι σίγουρα το είδες? Παρατήρησες μια κάποια διαφορά στην ταχύτητα και την αθλητικότητα των μεν και των δε ή μπά? Είδες κάποιον αργό παίκτη στους Ρουμάνους?Έναν? Ας πούμε ότι για αυτούς ο Κίρικες είναι ο πιο αργός, αν τον έβαζες σε εμάς θα ήταν ο τέταρτος πιο γρήγορος.chri5ti9 έγραψε:Ποιοι αθληταραδες ήταν στους αντιπάλους μωρέ ;
Cretu 36
Radunovic 32
Popescu 31
Chiriches 35
Cisotti 32
Tanase 30
Κάτι αλλο, έστω ότι ψάχνανε χαφ, εσύ τους κόβεις να ασχολούνταν με Μπακαγιόκο και Μειτέ? Ακόμα και δωρεάν να τους έβγαινε...μάλλον όχι...για σκέψου λίγο το γιατί
Κάτι που είναι αποτέλεσμα θελήσεως για νίκη, σκληράδας και συγκέντρωσης. Γι' αυτό κέρδισαν όλες τις μονομαχίες σήμερα. Απλά μας κατάπιαν.
Μου θύμισε κάτι ντέρμπι του '90 με το ΠΟΚ στην Τούμπα, που ενώ ήμασταν χειρότερη ομάδα με χειρότερο ρόστερ, απλά τους καταπίναμε. Κάτι σαν τον τελικό του 2001 στην Φιλαδέλφεια.
Βγήκαν παίκτες της Στεάουα πριν το ματς και δήλωσαν ότι είναι το σημαντικότερο ματς της καριέρας του. Για εμάς ήταν μια ακόμα Πέμπτη.
Αντε αρκετα κραξαμε. Μας ξεγελασε ολους ο Ραζβαν.
Χασαμε για να μην εχουμε πλεον Πεμπτη-Κυριακη και να παρουμε το πρωταθλημα ανετα απο εδω και περα. ΠΦΟΠ
Χασαμε για να μην εχουμε πλεον Πεμπτη-Κυριακη και να παρουμε το πρωταθλημα ανετα απο εδω και περα. ΠΦΟΠ
Συμφωνώ σε όλα...άψογοςMaxpaok έγραψε:Δεν θα μιλήσω για το διάβασμα του αντιπάλου -αγώνα, ούτε για την τακτική, ούτε για την ετοιμότητα τέτοιου ματς, ούτε για τις αλλαγές.
Άψογο passing game!
- hasio_john
Ρασβάναρε, κάτι δεν πάει καλά...., πάρε το λίγο αλλιώς γιατί βουλιάζουμε!
Χάνεται ο ένας στόχος μετά τον άλλο, ένας έμεινε πλέον και αυτός φαντάζει Έβερεστ.
Χάνεται ο ένας στόχος μετά τον άλλο, ένας έμεινε πλέον και αυτός φαντάζει Έβερεστ.