47. Shola Shoretire
Re: 47. Shola Shoretire
Παίζαμε με ομάδα χαμηλότερου επίπεδου, η οποία έπαιζε με10 παίκτες και το θετικό του στοιχείο ήταν οτι κάλυπτε το δεξι μπακ;
θα περιμενα να δειξει κατι περισσότερο
θα περιμενα να δειξει κατι περισσότερο
- pisakaipoupoula
Δεν τρελαίνομαι για αυτόν αλλά όταν παίρνει παιχνίδια κάτι δείχνει , πρέπει να δυναμώσει , σίγουρα θέλει πολύ πολύ δουλειά
δεν μου αρεσε, διαμαρτυρηθηκε λεει γιατι βγηκε, κακο αυτο γιατι μαλλον δεν καταλαβε τιποτα..
Αγωνιζόμενος σε μια θέση που δεν ταιριάζει σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά ήταν σχετικά καλός
- Amsterdamer_87
Μια χαρα παιχτρονι ειναι ο Σολα..
Ματς συνεχομενα χρειαζεται για να δεσει καλυτερα με το γκρουπ..
Ματς συνεχομενα χρειαζεται για να δεσει καλυτερα με το γκρουπ..
Χαμήλωσε λίγο το τουπε, βάλε το κεφάλι κάτω και δούλεψε σαν σκυλί, παίζε και το τελευταίο αγωνιστικό δευτερόλεπτο που σου δίνεται η ευκαιρία να παίξεις σαν να κρίνεται η καριέρα σου και ίσως να υπάρχει μία θέση για σένα στον ΠΑΟΚ και στο ροτεισον....
Συμφωνώ κ εγώ πώς πρόκειται για Ακατέργαστο διαμαντάκι. Τα μάγουλα του μου θυμίζουν την 1η μέρα του Βιεϊρίνια. Αν στεγνώσει θα αυξηθεί πιστεύω κ η έκρηξη του δίχως την μπάλα που υστερεί
- kataramenos5
Άνισος ποδοσφαιριστής , δηλαδή με εξίσου καλά οσο κι κακά χαρακτηριστικά σε υψηλο βαθμό . Αυτό δεν αποδίδει καλά πάντοτε καθώς ο παίκτης σχοινοβατεί διαρκώς ανάμεσα στην διμιουργια και την καταστροφή . Εμείς θελουμε να ελπίζουμε για το καλύτερο και ευχόμαστε να δούμε καλύτερα πράγματα στο μέλλον
Που το ειδες αυτοAthens έγραψε:δεν μου αρεσε, διαμαρτυρηθηκε λεει γιατι βγηκε, κακο αυτο γιατι μαλλον δεν καταλαβε τιποτα..
Δεν διαμαρτυρήθηκε, αλλα αναρωτήθηκε. Εχει μεγαλη διαφορα.
Κατα τα αλλα, εχει ορισμενα πολυ ωραια χαρακτηριστικά (τακτικη παιδεια, δυνατότητα να συμμετεχει σε τριγωνακια, ντριπλα, ταχυτητα, κοντρολ). Αυτο που του λείπει ειναι παιχνιδια και να βαζει τα ποδια του στη φωτια.
Κατα τα αλλα, εχει ορισμενα πολυ ωραια χαρακτηριστικά (τακτικη παιδεια, δυνατότητα να συμμετεχει σε τριγωνακια, ντριπλα, ταχυτητα, κοντρολ). Αυτο που του λείπει ειναι παιχνιδια και να βαζει τα ποδια του στη φωτια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Daskalos_4 την Κυρ 09 Φεβ 2025, 16:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
aivas19 έγραψε:Που το ειδες αυτοAthens έγραψε:δεν μου αρεσε, διαμαρτυρηθηκε λεει γιατι βγηκε, κακο αυτο γιατι μαλλον δεν καταλαβε τιποτα..
Είπε ο δημοσιογράφος που κάλυπτε τον πάγκο μας ότι ο μικρός ρώτησε τον Καστόρινα "γιατί με βγάζεις αφού ήμουν καλός..."
Την ωρα της αλλαγής το λέει στην κοσμοτε ότι είχε διάλογο με καστορινα. Αναρωτιέται γιατί βγαίνει κ λέει ο Ιταλός λόγω καρταςaivas19 έγραψε:Που το ειδες αυτοAthens έγραψε:δεν μου αρεσε, διαμαρτυρηθηκε λεει γιατι βγηκε, κακο αυτο γιατι μαλλον δεν καταλαβε τιποτα..
- NikLiverpool
Καλά δεν τρέχει και τίποτα να ρωτάει γιατί έγινε αλλαγή.
Πρόβλημα είναι άμα το συνέχιζε ή έκανε τίποτα μανουρες. Αφού δεν το έκανε πιο το πρόβλημα δεν καταλαβαίνω.
Πρόβλημα είναι άμα το συνέχιζε ή έκανε τίποτα μανουρες. Αφού δεν το έκανε πιο το πρόβλημα δεν καταλαβαίνω.