ΟΦΗ - ΠΑΟΚ 8/2 20:00 CosmoteSports
- smoothcriminal1926
Re: ΟΦΗ - ΠΑΟΚ 8/2 20:00 CosmoteSports
embuji έγραψε:To πιο αστειο μεσα σε ολα ειναι οτι τα χανουμια χαιρονται. Δεν εχουν καταλαβει οτι αυτο που εχει κανει ο βενγκα ειναι η απολυτη αποδειξη δειλιας. Λεει λεει λεει και την πρωτη φορα που επρεπε να παρει αποφαση με κακαλα εκλεισε το τηλεφωνο ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Στην πρωτη αποφαση του η θα ειμαι "μαγκας" στον λογο μου και θα καταψηφισω για να την πω στον ΠΑΟΚ αλλα θα βγω απεναντι σε ΟΛΗ την λιγκα ή θα παω σε κοινο κομα με την σουπερ λιγκ και θα μου λενε τα χανουμια τι ψηφισες υπερ του ΠΑΟΚ ρε βενγκα. Μιλαμε για ΔΕΙΛΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Λ Ι Γ Ο Σ.
Άστα να πάνε. Ζουν στην δικιά τους φούσκα. ''Πως του γλεντάς έτσι πρόεδρε'' ''πόσο μάγκας'' ''θα εύχεστε να μην είχατε κατέβει απο το πούλμαν'' κτλ. Μιλάμε για αμοιβάδες. Δεν καταλαβαίνουν πόσο τους μικραίνει ο κλόουν. Και έχουν ήδη μικρύνει πολύ, δεν τους παίρνει άλλο...
Προβλημα τους. Αν δεν μπορουν να καταλαβουν τι ακριβως εχει κανει αυτη την στιγμη ο μπετοβλακας που εχουν για προεδρο θα το καταλαβουν καποια στιγμη. Καλα ξεμπερδεματα θα πω εγω γιατι αυτος θα τους κανει μεγαααααλη ζημια καποια στιγμη.smoothcriminal1926 έγραψε:embuji έγραψε:To πιο αστειο μεσα σε ολα ειναι οτι τα χανουμια χαιρονται. Δεν εχουν καταλαβει οτι αυτο που εχει κανει ο βενγκα ειναι η απολυτη αποδειξη δειλιας. Λεει λεει λεει και την πρωτη φορα που επρεπε να παρει αποφαση με κακαλα εκλεισε το τηλεφωνο ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Στην πρωτη αποφαση του η θα ειμαι "μαγκας" στον λογο μου και θα καταψηφισω για να την πω στον ΠΑΟΚ αλλα θα βγω απεναντι σε ΟΛΗ την λιγκα ή θα παω σε κοινο κομα με την σουπερ λιγκ και θα μου λενε τα χανουμια τι ψηφισες υπερ του ΠΑΟΚ ρε βενγκα. Μιλαμε για ΔΕΙΛΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Λ Ι Γ Ο Σ.
Άστα να πάνε. Ζουν στην δικιά τους φούσκα. ''Πως του γλεντάς έτσι πρόεδρε'' ''πόσο μάγκας'' ''θα εύχεστε να μην είχατε κατέβει απο το πούλμαν'' κτλ. Μιλάμε για αμοιβάδες. Δεν καταλαβαίνουν πόσο τους μικραίνει ο κλόουν. Και έχουν ήδη μικρύνει πολύ, δεν τους παίρνει άλλο...
- figurehead4
Έτσι ακριβώς. Εκεί που πάει ο ΠΑΟΚ να ρεμβασει λίγο, να ξεχαστεί, έρχεται ένας χαμουτζης που παιρνει θάρρος να τον χτυπήσει και ξανασηκωνει τον μεγάλο ΠΑΟΚ και αρχίζουν οι φάπες ξανά.
Ίσως και να τη βρίσκουν έτσι οι ανωμαλιαρες
ΘΕΝΕΨ
(πολύ πετυχημένο)
Ίσως και να τη βρίσκουν έτσι οι ανωμαλιαρες
ΘΕΝΕΨ
(πολύ πετυχημένο)
Σήμερα, ξεκινάει το πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ, υπό διαφορετικό πρίσμα.
Σήμερα, ξεκινάει η αντεπίθεση.
Κερδίζουμε σήμερα;
Διπλό στο Καραϊσκάκη μεθαύριο.
Καλημέρα σε όλους.
Σήμερα, ξεκινάει η αντεπίθεση.
Κερδίζουμε σήμερα;
Διπλό στο Καραϊσκάκη μεθαύριο.
Καλημέρα σε όλους.
Σήμερα είναι ημέρα αποδείξεων για όλους στην ομάδα. Οτιδήποτε εκτός από νίκη θα επιβραβεύσει την προσπάθεια των αντιπάλων να σε ρίξουν στον βούρκο. Ξεχάστε για μια μέρα συμβόλαια και παίξτε για τον εγωισμό σας.
Καλημέρα αλάνια. Σήμερα το παιχνίδι είναι του Κωνσταντελια. Γκολ και ασίστ. Θα σκυλιασει να το ξέρετε. Θα κάνει χαζούς τους Κρητικούς!
Να παρακαλάτε να κάνει παιχνιδάρα ο Σόλα και ο Πένια (και άλλοι που δεν παίζουν) ώστε να αρχίσουν να παίρνουν και αυτοί παραπάνω χρόνο. Θα τους χρειαστούμε όλους στα ματς που απομένουν.
- PAOK_Antarctica
Τα χανουμια έχουν γίνει Άρης. Θα βγάλουν άλλη μια χρονιά ατιτλοι, άλλη μια χρονιά χωρίς Ευρώπη και μοναδική τους χαρά θα είναι ότι κέρδισαν τον μεγάλο ΠΑΟΚ.embuji έγραψε:To πιο αστειο μεσα σε ολα ειναι οτι τα χανουμια χαιρονται. Δεν εχουν καταλαβει οτι αυτο που εχει κανει ο βενγκα ειναι η απολυτη αποδειξη δειλιας. Λεει λεει λεει και την πρωτη φορα που επρεπε να παρει αποφαση με κακαλα εκλεισε το τηλεφωνο ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Στην πρωτη αποφαση του η θα ειμαι "μαγκας" στον λογο μου και θα καταψηφισω για να την πω στον ΠΑΟΚ αλλα θα βγω απεναντι σε ΟΛΗ την λιγκα ή θα παω σε κοινο κομα με την σουπερ λιγκ και θα μου λενε τα χανουμια τι ψηφισες υπερ του ΠΑΟΚ ρε βενγκα. Μιλαμε για ΔΕΙΛΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Λ Ι Γ Ο Σ.
Μέχρι να ξεμπερδεψει με αυτούς ο τροβαδούρος θα λένε ιστορίες από τα μεγαλεία του μπάσκετ.
Πραγματικά πολύ λίγοι σαν λαός , εμείς τον Ιβάν τον περάσαμε και εγώ δεν ξέρω πόσα μέχρι να τον δεχτούμε και να πιστέψουμε πως δεν ήρθε για άλλους λόγους και αυτοί τον ακούν να τραγουδάει και να λέει τις ακαταλαβιστηκες μαλακίες του και χειροκροτανε σαν χαζοί, εν τω μεταξύ από που και ως που μιλάει για προσφυγιά ένας άνθρωπος που δεν έχει υπάρξει πρόσφυγας ποτέ , ούτε τέσσερις γενιές πίσω
- DIAMANTIS99
- DIAMANTIS99
Μακάρι αδερφέ. Έτσι πίστεψα και γω . μετά από το πούλμαν, αλλά δεν είδα κατιvs40 έγραψε:Μετά και από αυτό, το κουμπί γύρισε!
ρε διαμαντή τι ρωτάς τώρα?
όλα τα ποστ της σελίδας είναι σε mood "πάμε να τους μαμήσουμε σήμερα δια πυρός και σιδήρου", γκαβλωτικά
και εσύ τραβάς χειρόφρενο στην ανηφόρα
όλα τα ποστ της σελίδας είναι σε mood "πάμε να τους μαμήσουμε σήμερα δια πυρός και σιδήρου", γκαβλωτικά
και εσύ τραβάς χειρόφρενο στην ανηφόρα
- DIAMANTIS99
Όταν παλεύεις με κάποιον δεν κατεβάζεις τα χέρια για να δείξεις πόσο μάγκικα τρως τις μπουνιεςhawklord έγραψε:Διαφωνώ κάθετα με την αναβολή που ζητήσαμε. Αν θέλουμε να πάμε κόντρα δεν ζητάμε το οτιδήποτε αλλά απαιτούμε από το μπασταρδο που του σηκώθηκε μια μέρα για να μας ξαναδικασει. Αλλά από τέτοια χεσμενη ΠΑΕ δεν περιμένω να της φυτρωσουνε @@. Βρίσκουν οι απέναντι και κάνουνε και καλά κάνουνε. Δεν μας μοιάζουνε να σώζουμε το βαζελο μέσω της Κέρκυρας και να θέλουμε να πάρουμε παίκτες του (που μας εκλασαννκι από πάνω) με κανονική μεταγραφή και όχι όπως τον Χουλτ. Ακόμα είναι να τρέξουμε το σιαμπανη και το γάβρο που μας έκλεψε την πρωτιά με την Ξάνθη. Ελπίζω τα @@ που δεν έχει η ΠΑΕ να τα βγάλουν αύριο οι παίκτες μας στο γήπεδο.
Ή ταν,
Ή πουτανα όλα