ΟΦΗ - ΠΑΟΚ 8/2 20:00 CosmoteSports

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Re: ΟΦΗ - ΠΑΟΚ 8/2 20:00 CosmoteSports

Δημοσίευση από Tolaros »

Θα τους γαμησουμε αύριο και δε φταινε αυτοί
Άβαταρ μέλους
smoothcriminal1926

Δημοσίευση από smoothcriminal1926 »

embuji έγραψε:To πιο αστειο μεσα σε ολα ειναι οτι τα χανουμια χαιρονται. Δεν εχουν καταλαβει οτι αυτο που εχει κανει ο βενγκα ειναι η απολυτη αποδειξη δειλιας. Λεει λεει λεει και την πρωτη φορα που επρεπε να παρει αποφαση με κακαλα εκλεισε το τηλεφωνο ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Στην πρωτη αποφαση του η θα ειμαι "μαγκας" στον λογο μου και θα καταψηφισω για να την πω στον ΠΑΟΚ αλλα θα βγω απεναντι σε ΟΛΗ την λιγκα ή θα παω σε κοινο κομα με την σουπερ λιγκ και θα μου λενε τα χανουμια τι ψηφισες υπερ του ΠΑΟΚ ρε βενγκα. Μιλαμε για ΔΕΙΛΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Λ Ι Γ Ο Σ.

Άστα να πάνε. Ζουν στην δικιά τους φούσκα. ''Πως του γλεντάς έτσι πρόεδρε'' ''πόσο μάγκας'' ''θα εύχεστε να μην είχατε κατέβει απο το πούλμαν'' κτλ. Μιλάμε για αμοιβάδες. Δεν καταλαβαίνουν πόσο τους μικραίνει ο κλόουν. Και έχουν ήδη μικρύνει πολύ, δεν τους παίρνει άλλο...
embuji

Δημοσίευση από embuji »

smoothcriminal1926 έγραψε:
embuji έγραψε:To πιο αστειο μεσα σε ολα ειναι οτι τα χανουμια χαιρονται. Δεν εχουν καταλαβει οτι αυτο που εχει κανει ο βενγκα ειναι η απολυτη αποδειξη δειλιας. Λεει λεει λεει και την πρωτη φορα που επρεπε να παρει αποφαση με κακαλα εκλεισε το τηλεφωνο ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Στην πρωτη αποφαση του η θα ειμαι "μαγκας" στον λογο μου και θα καταψηφισω για να την πω στον ΠΑΟΚ αλλα θα βγω απεναντι σε ΟΛΗ την λιγκα ή θα παω σε κοινο κομα με την σουπερ λιγκ και θα μου λενε τα χανουμια τι ψηφισες υπερ του ΠΑΟΚ ρε βενγκα. Μιλαμε για ΔΕΙΛΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Λ Ι Γ Ο Σ.

Άστα να πάνε. Ζουν στην δικιά τους φούσκα. ''Πως του γλεντάς έτσι πρόεδρε'' ''πόσο μάγκας'' ''θα εύχεστε να μην είχατε κατέβει απο το πούλμαν'' κτλ. Μιλάμε για αμοιβάδες. Δεν καταλαβαίνουν πόσο τους μικραίνει ο κλόουν. Και έχουν ήδη μικρύνει πολύ, δεν τους παίρνει άλλο...
Προβλημα τους. Αν δεν μπορουν να καταλαβουν τι ακριβως εχει κανει αυτη την στιγμη ο μπετοβλακας που εχουν για προεδρο θα το καταλαβουν καποια στιγμη. Καλα ξεμπερδεματα θα πω εγω γιατι αυτος θα τους κανει μεγαααααλη ζημια καποια στιγμη.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Μετά και από αυτό, το κουμπί γύρισε!
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Έτσι ακριβώς. Εκεί που πάει ο ΠΑΟΚ να ρεμβασει λίγο, να ξεχαστεί, έρχεται ένας χαμουτζης που παιρνει θάρρος να τον χτυπήσει και ξανασηκωνει τον μεγάλο ΠΑΟΚ και αρχίζουν οι φάπες ξανά.
Ίσως και να τη βρίσκουν έτσι οι ανωμαλιαρες

ΘΕΝΕΨ
(πολύ πετυχημένο)
gpap5

Δημοσίευση από gpap5 »

Σήμερα, ξεκινάει το πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ, υπό διαφορετικό πρίσμα.
Σήμερα, ξεκινάει η αντεπίθεση.
Κερδίζουμε σήμερα;
Διπλό στο Καραϊσκάκη μεθαύριο.

Καλημέρα σε όλους.
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

Σήμερα είναι ημέρα αποδείξεων για όλους στην ομάδα. Οτιδήποτε εκτός από νίκη θα επιβραβεύσει την προσπάθεια των αντιπάλων να σε ρίξουν στον βούρκο. Ξεχάστε για μια μέρα συμβόλαια και παίξτε για τον εγωισμό σας.
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

Καλημέρα αλάνια. Σήμερα το παιχνίδι είναι του Κωνσταντελια. Γκολ και ασίστ. Θα σκυλιασει να το ξέρετε. Θα κάνει χαζούς τους Κρητικούς!
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Να παρακαλάτε να κάνει παιχνιδάρα ο Σόλα και ο Πένια (και άλλοι που δεν παίζουν) ώστε να αρχίσουν να παίρνουν και αυτοί παραπάνω χρόνο. Θα τους χρειαστούμε όλους στα ματς που απομένουν.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Τα χανουμια έχουν γίνει Άρης. Θα βγάλουν άλλη μια χρονιά ατιτλοι, άλλη μια χρονιά χωρίς Ευρώπη και μοναδική τους χαρά θα είναι ότι κέρδισαν τον μεγάλο ΠΑΟΚ.

Μέχρι να ξεμπερδεψει με αυτούς ο τροβαδούρος θα λένε ιστορίες από τα μεγαλεία του μπάσκετ.
Άβαταρ μέλους
lunatic4

Δημοσίευση από lunatic4 »

Πραγματικά πολύ λίγοι σαν λαός , εμείς τον Ιβάν τον περάσαμε και εγώ δεν ξέρω πόσα μέχρι να τον δεχτούμε και να πιστέψουμε πως δεν ήρθε για άλλους λόγους και αυτοί τον ακούν να τραγουδάει και να λέει τις ακαταλαβιστηκες μαλακίες του και χειροκροτανε σαν χαζοί, εν τω μεταξύ από που και ως που μιλάει για προσφυγιά ένας άνθρωπος που δεν έχει υπάρξει πρόσφυγας ποτέ , ούτε τέσσερις γενιές πίσω
Άβαταρ μέλους
DIAMANTIS99

Δημοσίευση από DIAMANTIS99 »

Για ποιο λόγο αποσυραμε το αίτημα για αναβολή?
Άβαταρ μέλους
DIAMANTIS99

vs40 έγραψε:Μετά και από αυτό, το κουμπί γύρισε!
Μακάρι αδερφέ. Έτσι πίστεψα και γω . μετά από το πούλμαν, αλλά δεν είδα κατι
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

ρε διαμαντή τι ρωτάς τώρα?

όλα τα ποστ της σελίδας είναι σε mood "πάμε να τους μαμήσουμε σήμερα δια πυρός και σιδήρου", γκαβλωτικά

και εσύ τραβάς χειρόφρενο στην ανηφόρα
Άβαταρ μέλους
DIAMANTIS99

hawklord έγραψε:Διαφωνώ κάθετα με την αναβολή που ζητήσαμε. Αν θέλουμε να πάμε κόντρα δεν ζητάμε το οτιδήποτε αλλά απαιτούμε από το μπασταρδο που του σηκώθηκε μια μέρα για να μας ξαναδικασει. Αλλά από τέτοια χεσμενη ΠΑΕ δεν περιμένω να της φυτρωσουνε @@. Βρίσκουν οι απέναντι και κάνουνε και καλά κάνουνε. Δεν μας μοιάζουνε να σώζουμε το βαζελο μέσω της Κέρκυρας και να θέλουμε να πάρουμε παίκτες του (που μας εκλασαννκι από πάνω) με κανονική μεταγραφή και όχι όπως τον Χουλτ. Ακόμα είναι να τρέξουμε το σιαμπανη και το γάβρο που μας έκλεψε την πρωτιά με την Ξάνθη. Ελπίζω τα @@ που δεν έχει η ΠΑΕ να τα βγάλουν αύριο οι παίκτες μας στο γήπεδο.
Ή ταν,
Ή πουτανα όλα
Όταν παλεύεις με κάποιον δεν κατεβάζεις τα χέρια για να δείξεις πόσο μάγκικα τρως τις μπουνιες
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”