Razvan Lucescu V

Daskalos_4

Re: Razvan Lucescu V

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Miles έγραψε:
Daskalos_4 έγραψε:Κατι ασχετο, αλλα ιδιαιτερα σημαντικο, αν και δεν βλεπω να απασχολει ιδιαιτερα: πιστευετε οτι ο Ρασβαν εκανε ο,τι περνουσε απο το χερι του προκειμενου να δημιουργησει ενα φιλοξενο κλιμα προς τους παιχτες που αποκτηθηκαν το καλοκαιρι;

Αν και ευκολα θα απαντησουν ορισμενοι πως «ειναι επαγγελματιες ποδοσφαιριστες και ειναι δικο τους θεμα αν θα καταφερουν να προσαρμοστουν στον νεο συλλογο τους» και μπλα μπλα μπλα, το ζητημα ειναι ιδιαιτερα σημαντικο, αν αναλογιστουμε οτι το μεγαλυτερο οπλο μας την περσινη χρονια υπηρξε το οικογενειακο κλιμα στα αποδυτηρια, που ειχε ως αποτελεσμα οι ποδοσφαιριστες να δινουν το 100% των δυνατοτητων τους και παραλληλα να λειτουργουν με γνωμονα το κοινο καλο, βαζοντας το εγω τους σε δευτερη μοιρα. Πραγμα φυσικα που δεν βλεπουμε να συμβαινει φετος.

Κατ΄εμε λοιπον, ο Ρασβαν φερει σημαντικοτατο μεριδιο ευθυνης για το γεγονος οτι η ομαδα εχει χασει τα παραπανω χαρακτηριστικα της. Και οκ, θα πει κανεις πως δικαιως ενιωσε σκασμενος και ξενερωμενος, επειδη -ενδεχομενως- του εφεραν παιχτες που δεν ηθελε. Εντουτοις, αν θελουμε να ειμαστε δικαιοι και αμεροληπτοι, θα πρεπει να παραδεχτουμε πως οφειλε να κανει τις απαραιτητες υποχωρησεις και να προσπαθησει να ενταξει με ομαλοτητα τους νεοφερμενους στο συνολο. Πραγμα που οχι μονο δεν εκανε, αλλα αντιθετως με καθε ευκαιρια φροντιζει ακομη και σημερα να τους εκθετει -και μαλιστα δημοσιως.

Προσωπικα, απο ολες τις ευθυνες που μπορει να του επιρριψει κανεις για τη φετινη εικονα της ομαδας, ειναι εκεινη που του χρεωνω περισσοτερο απο ολες.
Πάλι σαμποτάρει την ομάδα! Να ξέρεις ότι έχεις έρθει δεύτερος, τα έχουν πει και άλλοι αυτά, ότι χρησιμοποιεί τις μεταγραφές για να τους εκθέσει κλπ. Πάντως, οι δύο φορ, με τον τραυματισμό του Τόμας, πήραν συνεχόμενα ματς για δύο μήνες περίπου. Το ίδιο και τα δύο στόπερ μέχρι το ματς με γαύρο. Αν θυμάμαι καλά μιλάγανε και για δείπνο με παίχτες ξεχωριστά. Πόσο λογικό σου φαίνεται να τα κάνει όλα σκατά επίτηδες για να περνάει όλος ο οργανισμός τέτοια κατάσταση; Τι συμφέρον έχει;
giapas έγραψε:Συζητιέται πολύ έντονα τις τελευταίες μέρες ότι άφηνε να κάνουν μπάνιο πρώτα οι παλιοί και αγαπημένοι του και μετά οι νεοφερμένοι με αποτέλεσμα πολλές φορές να μη φτάνει το ζεστό νερό.
:lol: :lol: :lol: :lol:
Ο Αποστόλης να ξέρεις ότι είναι περήφανος που έβγαλε τέτοιον μαθητή.
Αδερφε εσυ εβγαλες σπουδαιοτερο σεναριο και απο το δικο μου. Ειδες να γράφω καπου ολα οσα υπαινισσεσαι; Ή επειδη του αποδιδω ορισμενες ευθύνες (ακομα και αν τις έβγαλα απ το μυαλο μου οπως λετε) αυτό σημαινει οτι ειμαι εχθρός του, αρα ανήκω στους αντι-Λουτσεσκου που αναπαραγουν αυτα που γραφεις, αρα αυτοματως συμμεριζομαι και εγω οσα εχουν γραψει οι αντι-Λουτσεσκου;

Το σχολιο για τον Απόστολο μονο ως κοπλιμεντο μπορω να το εκλαβω. :D
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Θα ηθελα να κανω ενα σχολιο επανω στο μοντελο που πρεπει να ακολουθησουμε σαν ομαδα...
Της αναδειξης ταλεντων...
Πρωταθλητισμος και αναδειξη ταλεντων ειναι 2 εννοιες που δεν συμπιπτουν...
Και μην αναφερεται 2-3 ομαδες που ξερουμε ολοι...γιατι αυτοι ειναι η εξαιρεση...οχι ο κανονας στο συνολο των προηγμενων πρωταθληματων...
Ολες οι μεγαλες ομαδες αγοραζουν ετοιμους παικτες...δεν εξελλισουν κανεναν....εκτος απειροελαχιστων περιπτωσεων...

Ο Καρλος Αντσελοτι επι του θεματος εχει αναφερει το εξης:

The young can play, and he plays if he's good enough. It doesn't matter the age. “I cannot give to you minutes here in the top club, because the goal of the club is not to grow up the young. It's to win games.”

Οι ακαδημιες ειναι ασχετες με την πρωτη ομαδα που κανει πρωταθλητισμο...Αν καποιος ειναι καλος θα παιξει οταν ειναι ''ετοιμος''...
Η οργανωση των ακαδημιων δεν εχουν καμια σχεση με τον προπονητη της πρωτης ομαδος...οργανωτικα και σε θεμα δουλειας...Αλιμονο αν αλλαζε αυτο σε καθε αλλαγη προπονητη...
Η στελεχωση και η δουλεια που πρεπει να γινετε στις ακαδημιες ΠΡΕΠΕΙ να ειναι ανεξαρτητη απ την πρωτη ομαδα...

υ.γ.Περιμενω τωρα καποιους να μας πουν το ποσο μυρωδιας ειναι ο Αντσελοτι και ποσο ασχετος και εμμονικος...
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Ναι αλλά ο αντσελοτι τον ανάβει το θερμοσίφωνα για όλους
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Ενα τελευταίο σχολιο, για να ξεκαθαρισω καποια πραγματα, γιατί ειτε δεν τα έθεσα σωστά είτε παρερμηνευτηκαν: Δεν υποστηριξα ποτε ουτε οτι τους κανει καψονια ουτε οτι τους τιμωρει ουτε οτι ειναι ο διαβολος μεταμορφωμενος σε Ρουμανο προπονητη που εχει σκοπο να καταστρέφει τον κοσμο. Αυτο που ηθελα να πω ειναι πως εμενα προσωπικα, με βαση τις δηλωσεις που εχει κανει ανα καιρους, μου βγαζει την εντύπωση οτι για ορισμενους απο τους καινουργιους δεν τρεφει ιδιαίτερη ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ εκτιμηση edit: και πως αυτο φροντιζει να το δειχνει.

Δειτε για παραδειγμα πως μιλαει για τον Αλι που θα επρεπε να τον ειχε παρει με τις πετρες απο καιρο και πως μιλαει για τον Τσαλοφ και τον Τισουνταλι. Και οχι, δεν τους βριζει ουτε τους κακοχαρακτηριζει. Αφηνει ομως αιχμες. Αλλοτε δυσδιάκριτες και αλλοτε φανερες. Οπως αιχμές εχουμε δει να αφηνει και για αλλους παίχτες για τους οποίους δεν τρέφει ιδιαίτερη ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ συμπάθεια.

Ε, αν ειναι πια τοσο γελοια ολα αυτα που γραφω, τότε συγγνωμη που εριξα το επιπεδο.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Miles έγραψε:...
giapas έγραψε:Συζητιέται πολύ έντονα τις τελευταίες μέρες ότι άφηνε να κάνουν μπάνιο πρώτα οι παλιοί και αγαπημένοι του και μετά οι νεοφερμένοι με αποτέλεσμα πολλές φορές να μη φτάνει το ζεστό νερό.
:lol: :lol: :lol: :lol:
Ο Αποστόλης να ξέρεις ότι είναι περήφανος που έβγαλε τέτοιον μαθητή.
Δίπλα στους καλύτερους θήτευσα :D
giapas

Δημοσίευση από giapas »

σορυ daskalos πλάκα έκανα. Είναι δύσκολο να το πάρω στα σοβαρά.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

dragon έγραψε:Ναι αλλά ο αντσελοτι τον ανάβει το θερμοσίφωνα για όλους
Όποιος κάνει τελευταίος μπάνιο σκουπίζεται και με τις βρεγμένες πετσέτες των παλιών.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

marsantos έγραψε:
vs40 έγραψε: ...
Vs40 καλημέρα και ευχαριστώ για την απάντηση. Πάνω κάτω κάτι τέτοιο περίμενα πως θα μου απαντήσεις.
Άρα θέτεις θέμα με τις ηλικίες των παικτών.
Αρχικά θέλω να σχολιάσω το εξής.
Τα έχουμε 1 εκ φορές όσοι λέμε για ομάδες μιας χρήσης. Δηλαδή ομάδες που το γκρουπ (οι 17-20 βασικοί) είναι 31+. Κάποιοι λίγοι μόνο θα διατηρήσουν την ποιότητά τους. Πάει τζάμπα η δουλειά του καλού κατά τα άλλα προπονητή που μέχρι να τους δέσει όλους, έχει το ρόστερ γεράσει και στην καλύτερη προλαβαίνει να πάρει 1 πρωτάθλημα και κάνα κύπελλο.
Και με τη "γερασμένη" ομάδα του 19 και με τη "γερασμένη" ομάδα του 24 (γερασμένη με τη λογική ότι αρκετοί παίκτες ήταν πάνω κάτω πατημένα 30) κατακτήσαμε 2 πρωταθλήματα - κι ένα τρίτο κλεμμένο.
Δλδ αυτός ο προπονητής με αυτούς τους ημιγερασμένους παίκτες κατάφεραν σε 6 χρόνια να κατακτήσουν 2 πρωταθλήματα και 2 κύπελλα.
Δλδ, όπως κι εσύ το παραδέχεσαι 1 πρώτάθλημα και 1 κύπελλο με τους 30+ ανά 3 χρόνια.
Είναι κακή συχνότητα αυτή;
Εγώ έχω δηλώσει πως με αυτόν τον ανταγωνισμό που και οι 3 ποκίτες είναι δυνατοί και με αυτόν τον πόλεμο που προβαίνει ακόμα και σε δολοφονίες χαρακτήρων μεγαλομέτοχου - προπονητών - παικτών, το να καταφέρνει ο ΠΑΟΚ να παίρνει ένα πρωτάθλημα και ένα κύπελλο ανά 5 χρόνια είναι ικανοποιητικότατη συγκομιδή.
Εσύ μου μιλάς για μια κατάσταση που μια φορά στα 3 χρόνια θα παίρνουμε πρωτάθλημα και κύπελλο. Προφανώς θα σου πω πως με τέτοια συνθήκη το μοντέλο των 30+ πρέπει να μείνει για πάντα. Ούτε σε όνειρο δε μπορώ να φανταστώ πως στο ποδοσφαιρικό περιβάλλον που λέγεται Ελλάδα σε μια δεκαετία από σήμερα θα έχω 3 με 4 πρωταθλήματα παραπάνω και 3 με 4 κύπελλα επιπλέον. Μιλάμε για σούπερ επιτυχημένο μοντέλο.
Θα μου πεις, ρε φίλε αυτό που σου προτείνω δε σου αρέσει; Με παίκτες σαν της Μπριζ, όλους γύρω γύρω από τα 25 ώστε η ομάδα αυτή να έχει φρεσκαδούρα, τρεξίματα και αντοχές. Να ξέρεις ότι άμα πάρεις πρωτάθλημα και την επόμενη χρονιά οι παίκτες θα είναι ξανά νέοι, φρέσκοι και έτοιμοι για back to back.
Δε νομίζω ότι μπορεί να διαφωνήσει κάποιος.
Εννοείται κι εγώ θα ήθελα έναν Όττο στα 25, έναν Τάισον στα 25, έναν Μεϊτέ στα 25, έναν Βιεϊρινία στα 25 και πάει λέγοντας..
Όμως έχω τις εξής ενστάσεις για την εφικτότητα μιας τέτοιας κατάστασης.
1) Τις προάλλες έκανα μια ηλικιακή σύγκριση στη μεσοαμυντική εξάδα του οσφπ με τη δική μας και ταυτόχρονα παρέθεσα και το κόστος που δαπάνησε ο οσφπ για τους παίκτες αυτούς.
Για τον Πιρολα, αναπληρωματικο στόπερ (και αριστερό μπακ), 3 εκατομμύρια.
Για τον Κοστινια, αναπληρωματικο δεξί μπακ, 2,5 εκατομμύρια (με ερωτηματικό γιατί ήταν στη Ρίο Αβε).
Για τον Καρμο, βασικό στόπερ (δια της πλαγίας οδού) 15 εκατομμύρια.
Για τον Εσε, βασικό αμυντικό χαφ, 4 εκατομμύρια.
Αυτοί οι παίκτες είναι όλοι στις ηλικίες που θέλεις.
Βλέπουμε πως ακόμα και για αναπληρωματικούς ξόδεψε αξιοσέβαστα ποσά.
Εμείς δίνουμε αυτά τα ποσά για να καταρτίσουμε την πλειοψηφία του ρόστερ; Ο Ginola μας εξήγησε πως με τα ποσά που βγαίνουμε στην αγορά αναγκαστικά πέφτουμε σε μεγαλύτερες ηλικίες.
Προσοχή, επειδή με διόρθωσε ο Miles και πολύ καλά έκανε, δε λέω πως οι κάτω τα κάνουν σωστά και πως έχουν κάποιο ιδιαίτερο μοντέλο που δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε και ξεμακραίνουν από μας. Κι αυτοί έχουν κάνει τις πατάτες τους με γερασμένους που τους βγήκαν πατάτες (Ολιβέιρα, Γουίλιαν, Μαρσέλο, Γιάρεμτσουκ κ.α.). Κι εμείς έχουμε δώσει αντίστοιχα χρήματα σε κάποιες μεταγραφές (π.χ. Κύριλλος, Τσάλοφ).
Όμως τα ποσά που πρέπει να δαπανηθούν για ένα ρόστερ που σε πολύ μεγάλο βαθμό θα απαρτίζεται από τέτοιες ηλικίες συνοδευόμενες από την αντίστοιχη ποιότητα δεν ξέρω αν μπορούμε να τα σηκώσουμε. Δλδ για παράδειγμα, του χρόνου που έχουν μετρήσει κάποια παιδιά πως χρειαζόμαστε καμιά δεκαριά παίκτες, μπορούμε να κάνουμε 7 μεταγραφές που να δαπανηθούν 2 με 3 εκατομμύρια και άλλες 3 των 6 με 7 εκατομμυρίων για παίκτες που κάνουν τη διαφορά ώστε να είναι και οι 10 στην ηλικία που ορίζεις; Δεν ξέρω αν μπορούμε κάτι τέτοιο.
Προφανώς υπάρχουν και λαχεία όπως η περίπτωση του Αντρίγια. Αυτές οι περιπτώσεις όμως είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας.
2) Έστω ότι κάνουμε τις αγορές αυτές. Πως εξασφαλίζεται η συνέχεια για 4 με 5 έτη όπως αναφέρεις;
Η Ελλάδα βρίσκεται σε πολύ χαμηλότερη βαθμίδα στην ποδοσφαιρική πυραμίδα σε σχέση με την Μπριζ και το Βέλγιο που αναφέρεις. Η μαζική εισροή παικτών σε αυτές τις ηλικίες δεν εγγυάται πως όλοι οι παίκτες θα είναι σε θέση να ανταποκριθούν. Μεγαλύτερη πιθανότητα έχει η Μπριζ να πετύχει στην επιλογή ενός 23χρονου ή 24χρονου από τον ΠΑΟΚ. Έστω ότι από τους 10 πετυχαίνουν οι 5 που είναι πολύ καλό ποσοστό. Λόγω της θέσης μας στο ποδοσφαιρικό στερέωμα αν κάποιος ποδοσφαιριστής σε παραγωγική ηλικία βγει λίρα 100 δε νομίζω πως θα κάτσει πάνω από ενάμιση με 2 χρόνια. Θα κοιτάξει να εξαργυρώσει τις καλές του χρονιές. Το είδαμε αυτό με Γκάρι, Τσίμιροτ, Πρίγιοβιτς, Άκπομ, Νάρεϊ ακόμα και με τους Έλληνες αντίστοιχων ηλικιών που ήθελαν να πάνε να γνωρίσουν και το εξωτερικό (Πέλκας, Γιαννούλης).
Άρα στην πραγματικότητα δεν ξέρω ποια ομάδα έχει μεγαλύτερη συνέχεια. Αυτή με τους πιο νέους, με κίνδυνο οι σταθερές σου να φεύγουν τον μεθεπόμενο χειμώνα ή το μεθεπόμενο καλοκαίρι και να κυνηγάς συνεχώς πετυχημένη ανατροφοδότηση;
Ή αυτή με τους 29αρηδες και 30αρηδες που θα τους έχεις όλους 3 με 4 αλλά μοιραία όσο μεγαλώνουν θα βλέπεις και την αντίστοιχη σταδιακή πτώση;

Ξέρω ότι μπορούμε να εκφέρουμε άπειρες απόψεις σχετικά με το πως μπορεί να συνδυαστεί η φρεσκάδα με την εμπειρία. Ξέρω πως σε όλους μας η φρεσκαδούρα που αντιμετωπίσαμε με Μπριζ και Σοσιεδάδ μας άρεσε και τη ζηλέψαμε. Αυτό που δεν ξέρω είναι το πόσο εφικτό είναι συνεχώς να μια ομάδα στα πρότυπα λειτουργίας του ΠΑΟΚ να είναι έτοιμος να διαθέτει συνεχώς τα απαιτούμενα ποσά και να είναι έτοιμος συνεχώς να βρίσκει επάξιους αντικαταστάτες.
Κατά τα άλλα προφανώς και αυτό που προτείνεις είναι κάτι που δε νομίζω να υπάρχει κάποιος από μας να διαφωνεί στην ιδέα του.
Όμως προφανώς και το μοντέλο με τους 30άρηδες είναι άκρως πετυχημένο. 2+1 πρωταθλήματα, 3 κύπελλα και 2 προημιτελικοί Ευρώπης από τη σεζόν 17-18 μέχρι σήμερα είναι δυνατή συγκομιδή για ομάδα εκτός ποκ.
Το θέμα λοιπόν είναι το πάντρεμα. Και πιτσιρικάδες χρειάζονται και νέοι και ώριμοι. Όσο καλύτερο πορτοφόλι έχεις κι όσο πιο έτοιμος είσαι τόσο πιο πετυχημένος θα είναι και ο γάμος.
Ευχαριστώ για την απάντηση, η οποία ήταν πολύ περιεκτική.

Εγώ να ξεκαθαρίσω οτι δε θεωρώ γερασμένη ομάδα που έχει παίκτες 29 ετών που στις περισσότερες θέσεις θεωρείται η optimum ηλικία. Ούτε καν παίκτες 30 ετών. Η ομάδα που έφερε 2 νταμπλ και ένα σωρό κύπελα, είχε μια χαρά ηλικίες. Αυτή η ομάδα κυρίως χτίστηκε από τον Ιβιτς. Άλλο να φέρεις ως κεντρικό αμυντικό 28 ετών το Βαρελα και άλλο τον 32 ετών Κολεϊ. Υπάρχει και η περίοδος προσαρμογής. Εγώ προτιμώ οι έμπειροι να είναι από ανανεώσεις συμβολαίων και οχι ξένα σώματα που με μικρότερο κίνητρο θα πρέπει να προσαρμοστούν. Αν δούμε τις ανανεώσεις έμπειρων, δε χάσαμε. Οι ανανεώσεις όταν ο παίκτης βλέπεις τραβάει. Τώρα του Καντουρη, ουτε ο Καντουρης θα ανανέωνε τον εαυτό του αν ήταν ΤΔ του ΠΑΟΚ. Άρα, θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ κέρδισε μόνο 1 πρωτάθλημα με τους έμπειρους, που όμως πάλι τυχαία είχε την τύχη να περιλαμβάνει στο ροστερ του 2 wonderkids, τον Κουλιερακη, τον Ντελια συν ένα ποιοτικό νεο ΤΦ, ίσως τον καλύτερο όλων των εποχών στον ΠΑΟΚ. Πιστεύω οτι οι 3 αυτοί συνέβαλαν πολυ μαζι με τους φρεσκους Αντριγια και Ντεσποτοφ. Οπότε ακόμη και σε αυτή την υπέρβαση του Ραζβαν έπαιξε σημαντικό ρόλο η φρεσκάδα των νέων.

Τώρα όσον αφορά το θέμα του πώς κρατάει κάνεις νεους παίκτες; Τους κρατάει αν ειναι στο επίπεδο του ΠΑΟΚ και οχι πολύ πάνω. Πχ Αντριγια, Ντεσποτοφ, Αουγκουστο, Γκαρυ με 1,5εκ μισθό, Μακ με 1,5εκ μισθό. Πολλοί από αυτούς που ανέφερες δεν έμειναν λόγω μισθού. Ειδικά ο Τσιμιροτ δήλωσε οτι ήθελε να μείνει. Επίσης, ο ΠΑΟΚ ακόμη δεν είχε τότε πρωτάθλημα και οι παίκτες δεν εβλεπαν τόσο ψηλά τον ΠΑΟΚ ούτε είχαμε πολλές πιθανότητες ομίλων CL. O Akpom είναι πολύ φιλόδοξος ποδοσφαιριστής, Βρετανός που είχε άλλες προταιρεοτητες, αλλά ηταν και πολυ νέος. Δηλαδή οι αγορές 23 χρόνων συνήθως έχουν λογική πώλησης. Η αγορά όμως 26 ετων παίκτη είναι αλλοιως. Γιατί ο παίκτης ξέρει ότι ηρθε στο ταβάνι του. Εξαιρεση ο Πριγιο που έκανε εκπληκτικά νούμερα και γιατί είναι φορ.

Να σου πω ότι δε με χαλάνε πωλήσεις όταν ξέρω όταν θα επενδυθούν πάλι σε "Ντεσποτοφ". Το έγραψα εξάλλου. 2 πωλήσεις ανά σεζόν συν 1 - 2 γερασμενοι που αποχωρούν ανά σεζον. Μιλάμε μόνο για μάξιμουμ 4 μεταγραφές. Όπως είδαμε και ο Αντριγια έμεινε και ο Ντεσποτοφ.λ, ενώ ο Ινγκασον έμεινε ως τα 30 του! Αν ο Ινγκασον ηταν Έλληνας δε θα έφευγε. Αυτη είναι άλλη μια στόχευση που θα ήθελα (Έλληνες).

Η μεταγραφή Πέλκα είναι σωστή, γιατί τη θεωρώ κάτι σαν ανανέωση βασικού παίκτη. Ο Πέλκας είναι 31 ετών και είναι σαν να μην έφυγε ποτέ. Το πρόβλημα είναι να γεμίζεις 31+. Πήρες Πέλκα, στα χαφ πάρε τον 28χρονο Μαριν. Ποιος Μειτε τώρα; Τι περίμενε ο Ραζβαν από παίκτη ανενεργό 9 μήνες; Κολεϊ και ειδικά Λοβρεν τελείως λάθος κινήσεις. Ο Κρεσπο ηρθε 29 και ο Κετζιορα που για κ. αμυντικούς είναι καλά. Είχα κάνει ένα ποστ που το Chat GTP - 4 γράφει αυτό που λέω και τονίζουν τοσοι προπονητές, δηλαδή ποια είναι η optimum ηλικία ανά θέση, που φυσικά διαφέρει, αλλά και ποια είναι η optimum ηλικία για μεταγραφή σε κάθε θέση, λαμβάνοντας υποψη το χρόνο προσαρμογής ώστε να αρχίζει να αποδίδει (συνήθως 1 με 1,5 ετος).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τετ 05 Φεβ 2025, 21:06, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Daskalos_4 έγραψε:Ενα τελευταίο σχολιο, για να ξεκαθαρισω καποια πραγματα, γιατί ειτε δεν τα έθεσα σωστά είτε παρερμηνευτηκαν: Δεν υποστηριξα ποτε ουτε οτι τους κανει καψονια ουτε οτι τους τιμωρει ουτε οτι ειναι ο διαβολος μεταμορφωμενος σε Ρουμανο προπονητη που εχει σκοπο να καταστρέφει τον κοσμο. Αυτο που ηθελα να πω ειναι πως εμενα προσωπικα, με βαση τις δηλωσεις που εχει κανει ανα καιρους, μου βγαζει την εντύπωση οτι για ορισμενους απο τους καινουργιους δεν τρεφει ιδιαίτερη ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ εκτιμηση edit: και πως αυτο φροντιζει να το δειχνει.

Δειτε για παραδειγμα πως μιλαει για τον Αλι που θα επρεπε να τον ειχε παρει με τις πετρες απο καιρο και πως μιλαει για τον Τσαλοφ και τον Τισουνταλι. Και οχι, δεν τους βριζει ουτε τους κακοχαρακτηριζει. Αφηνει ομως αιχμες. Αλλοτε δυσδιάκριτες και αλλοτε φανερες. Οπως αιχμές εχουμε δει να αφηνει και για αλλους παίχτες για τους οποίους δεν τρέφει ιδιαίτερη ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ συμπάθεια.

Ε, αν ειναι πια τοσο γελοια ολα αυτα που γραφω, τότε συγγνωμη που εριξα το επιπεδο.
Δεν βρισκω προσωπικα,τιποτα γελοιο σ'αυτα που γραφεις..
Τροφη για σκεψη ειναι..
Εξαλλου οποιος μπορει να διακρινει καποια πραγματα σε βαθος,εχει εντοπισει τα ιδια..
Papa9

Δημοσίευση από Papa9 »

Πριν από κάποιες μέρες είχε γράψει κάποιος (νομίζω ο figurehead) ότι μόλις κάποιος εδώ μέσα εκφράσει κάτι κατά του Λουτσεσκου αμέσως δέχεται σχεδόν επίθεση από άλλα μέλη του φόρουμ. Διαβάζοντας τους διαλόγους τις τελευταίες μέρες, διαπιστώνω ότι αυτό γίνεται πλέον κάθε μέρα και συνέχεια. 2 πράγματα επ αυτού λοιπόν:
πρώτον, νομίζω ότι ο καθένας μπορεί να έχει την άποψη του και να είναι ελεύθερος να την εκφρασει Εγώ φέτος πχ θεωρώ ότι ο Τάισον δεν βλέπεται, για άλλους είναι ο καλύτερος της ομάδας. οκ, πάμε παρακάτω
Δεύτερον, και το έχω ξαναγράψει προ καιρού σε ένα από τα λίγα post μου είναι η αλήθεια, για μένα το μεγαλύτερο πρόβλημα που προκαλεί ο Λουτσεσκου, ανεξαρτήτως προπονητικής η άλλης ικανότητας, είναι αυτή η πραγματική πόλωση μεταξύ μας. Αυτή ειναι η πόλωση όχι το κλεμμένο του 2018. Η πόλωση του 2018 με την αεχ είναι και καλή, η μεταξύ μας όμως είναι ΠΟΛΥ κακή!
Και σε σχέση με αυτό που γράφει ο δάσκαλος για τους παίκτες ( όχι τα νερά, προς θεού) και εγώ πιστεύω ότι δεν βοήθησε τους καινούριους για τους οποίους δικούς του λόγους λάθος η σωστούς.
Δεν πρέπει να τον θεοποιουμε, ούτε αυτόν, ούτε κανέναν άλλον. Παιδιά μην ξεχνάτε, ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Δημοσίευση από Jean Valjean »

psykoman έγραψε:Θα ηθελα να κανω ενα σχολιο επανω στο μοντελο που πρεπει να ακολουθησουμε σαν ομαδα...
Της αναδειξης ταλεντων...
Πρωταθλητισμος και αναδειξη ταλεντων ειναι 2 εννοιες που δεν συμπιπτουν...
Και μην αναφερεται 2-3 ομαδες που ξερουμε ολοι...γιατι αυτοι ειναι η εξαιρεση...οχι ο κανονας στο συνολο των προηγμενων πρωταθληματων...
Ολες οι μεγαλες ομαδες αγοραζουν ετοιμους παικτες...δεν εξελλισουν κανεναν....εκτος απειροελαχιστων περιπτωσεων...

Ο Καρλος Αντσελοτι επι του θεματος εχει αναφερει το εξης:

The young can play, and he plays if he's good enough. It doesn't matter the age. “I cannot give to you minutes here in the top club, because the goal of the club is not to grow up the young. It's to win games.”

Οι ακαδημιες ειναι ασχετες με την πρωτη ομαδα που κανει πρωταθλητισμο...Αν καποιος ειναι καλος θα παιξει οταν ειναι ''ετοιμος''...
Η οργανωση των ακαδημιων δεν εχουν καμια σχεση με τον προπονητη της πρωτης ομαδος...οργανωτικα και σε θεμα δουλειας...Αλιμονο αν αλλαζε αυτο σε καθε αλλαγη προπονητη...
Η στελεχωση και η δουλεια που πρεπει να γινετε στις ακαδημιες ΠΡΕΠΕΙ να ειναι ανεξαρτητη απ την πρωτη ομαδα...

υ.γ.Περιμενω τωρα καποιους να μας πουν το ποσο μυρωδιας ειναι ο Αντσελοτι και ποσο ασχετος και εμμονικος...

Εξαιρετικά εύστοχο σχόλιο.
Στέρεος συλλογισμός και ξεκάθαρη λογική.

Αλλά εδώ φίλε μου διαβάζουμε όχι μόνο ότι η πρωτη ομάδα πρέπει να κανει ατομική βελτίωση παικτών αλλά ότι για την ατομική βελτίωση είναι υπέυθυνος ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ο Λουτσέσκου. Διαβάσαμε μέχρι κι ότι δεν έχει, λέει, πολλή δουλειά η πρώτη ομάδα (το πολύ να δει κανενα βίντεο του αντιπάλου, κι αν δει) οπότε τόσο χρόνο ελεύθερο έχει γιατί να μην αναλάβει την βελτίωση των νέων. Και για άλλη μια φορά, φυσικά, παραπονέθηκαν ορισμένοι ότι παίρνει πολλά λεφτά!
Εχει ξεσαλωσει η προπαγάνδα της αεχ (+ πρασινοκόκκινων) και το τμήμα δολοφονίας χαρακτήρων έχει τριπλοβάρδιες. Τσιμπάνε κι όσοι δεν συμπαθούν τον Λουτσέσκου και το πράγμα έχει ξεφύγει. Διαβάζω πράγματα που ντροπιάζουν τον ΠΑΟΚ και τις καταβολές του, τις ιδρυτικές αξίες και αρχές του. Αλλος λέει να ξεχάσουμε πως μας έκλεψαν κι ότι ψευτοπολώνουμε την κατάσταση ενώ δεν θα έπρεπε να κάνουμε κάτι τέτοιο, κι ότι η αεχ δεν είναι κλέφτες αλλά απλώς κλεπταποδόχοι. Κι ότι για την πόλωση φταίει ο Λουτσέσκου. Ο,τι λέει η προπαγάνδα της αεχ δηλαδή και του ΠΟΚ συνολικά. Το απογοητευτικό είναι ότι δεν καταλαβαίνουν τι κάνουν. Νομίζουν ότι κάνουν καλό στον ΠΑΟΚ, ότι κάνουν κριτική με σκοπό τη βελτίωση.
Μας έχουν στο στόχαστρο για πάνω από δέκα χρόνια, εχουν κάνει τόσα και τόσα, τα έχουν επαναλάβει δυο και τρεις φορές κι υπάρχουν ακόμη ΠΑΟΚτσήδες που δεν έχουν καταλάβει τι παίζει και πώς δουλεύουν οι χαμουτζήδες. Απογοήτευση πραγματικά.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Επειδή Αγιάννη θυμάμαι τι γράφω, δεν είπα για τον Λουτσέσκου. Για το team είπα και τόνισα ότι δουλειά του Ραζβάν είναι η α΄ ομάδα και μόνο, αλλά καλά θα είναι οι συνεργάτες να ασχοληθούν και με τους μικρούς. Αν το θέλουν, χρόνος πάντα υπάρχει.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Daskalos_4 έγραψε:Ενα τελευταίο σχολιο, για να ξεκαθαρισω καποια πραγματα, γιατί ειτε δεν τα έθεσα σωστά είτε παρερμηνευτηκαν: Δεν υποστηριξα ποτε ουτε οτι τους κανει καψονια ουτε οτι τους τιμωρει ουτε οτι ειναι ο διαβολος μεταμορφωμενος σε Ρουμανο προπονητη που εχει σκοπο να καταστρέφει τον κοσμο. Αυτο που ηθελα να πω ειναι πως εμενα προσωπικα, με βαση τις δηλωσεις που εχει κανει ανα καιρους, μου βγαζει την εντύπωση οτι για ορισμενους απο τους καινουργιους δεν τρεφει ιδιαίτερη ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ εκτιμηση edit: και πως αυτο φροντιζει να το δειχνει.

Δάσκαλε, κανείς δεν σε έχει στους αντί-, αλλά όντως έτσι όπως τα έγραψες ήταν λιγάκι φλου. Ένα τελευταίο, έχει πει και για τα τέσσερα φορ ότι δεν τον έχουν πείσει, συνεπώς δεν έχει κάνει καμία διάκριση σε παιδιά και αποπαίδια.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Απ οτι ξερω ο Καστορινα κανει μια φορα την εβδομαδα προπονηση την Β ομαδα...και κανει εκθεση προς τον Λου...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος psykoman την Τετ 05 Φεβ 2025, 21:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Γερασίμου έγραψε: Κανένας ραγιαδισμός ρε φίλε. Υπάρχει διοίκηση να κάνει τις δηλώσεις. Πουθενά στον κόσμο ο προπονητής δεν ασχολείται με κάτι που έγινε πριν 7 χρόνια. Να βγαίνει ο υπεύθυνος επικοινωνίας που αμείβεται με ουκ ολιγα και να λέει όσα θέλει και παραπάνω από όσα λέει ο Λουτσέσκου. Αλλά όχι ο Λουτσέσκου. Η δουλειά του είναι η προπονητική την οποία λίαν επαρκώς ασκεί και δεν πρέπει να αποπροσανατολίζεται από αυτήν. Όταν βλέπουμε ότι και να στραβοκοιτάξει τιμωρία μπορεί να φάει όταν άλλοι έχουν ασυλία ακόμα κι αν σκοτώσουν, για το καλό της ομάδας καλό θα είναι να προσέχει κι αυτός γιατί αυτό δείχνει να έχει αρνητικό αντίκτυπο στην ομάδα. Όταν ο Λες Σάννον που του έκλεψαν τον κόπο του νταμπλ το 1973 σταμάτησε να μιλάει για την μεγαλύτερη κλοπή που έγινε ποτέ μετά 4 μήνες, το ίδιο ζητώ και τώρα μετά 7 χρόνια. Επαναλαμβάνω, ας αναλάβει ο υπεύθυνος επικοινωνίας το σκέλος αυτό και ας πει ότι χειρότερο έχει στο μυαλό του. ΟΧΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΑΣ.
Και κάτι ακόμα. Είμαι από τους τελευταίους που θα ζητήσουν συγγνώμη από τους αθηνέζους, ακόμα κι αν τους βρίσω ότι ιερό και όσιο έχουν, γιατί όταν κατέβαινα στην σκ@τόπολή τους όχι για να δω αγώνα του ΠΑΟΚ (εκεί άστο), αλλά για παμμαθητικούς ή διασυλλογικούς αγώνες, τα αυτιά μου βούιζαν από το Βούλγαροι στην δεκαετία του '70. Και έχω γράψει και παλαιότερα από εμπειρία που έλαβα σε επαγγελματική συζήτηση που είχε ο πατέρας μου στην Αθήνα, το πώς μας βλέπουν οι χαμουτζήδες.
Κλείνω.
Φίλε είναι δουλειά του να κάνει ΚΑΙ δηλώσεις. Είναι υποχρεωμένος να κάνει δηλώσεις μετά το ματς , συνεντεύξεις τύπου και να απαντάει σε ερωτήσεις ελεύθερα όπως αυτός πιστεύει καλύτερα. Την προπονητική την έχει ασκήσει επαρκεστατα άσχετα με τις οποίες δηλώσεις με μεγαλύτερη απόδειξη το περσινό πρωτάθλημα όλα και μετά το κλεμμένο.
Τα μπολντ είναι αντίφαση. Ζητάς να προσαρμοστούμε στην κακοποίηση και την αλητεία γιατι έτσι γουστάρουν οι νταβατζηδες.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”