Razvan Lucescu V

embuji

Re: Razvan Lucescu V

Δημοσίευση από embuji »

astral έγραψε:
flash4 έγραψε:Και 500000 να παίρνει δεν αλλάζει η ουσία. Αν εγώ δουλεύω σε μια εταιρεία και πάρω πρωτοβουλία σε κομμάτι που δεν είναι της αρμοδιότητάς μου και βγει ζημιωμένη η εταιρεία, θα κριθώ για αυτό ή όχι;
από τον εργοδότη σου. όχι από τους πελάτες, ούτε από περαστικούς.
Χωρις να λεω οτι παιζει τοσο κομβικο ρολο το ποσο που παιρνει (εχει και αυτο την βαρυτητα του ομως). Δε θα μας αποκαλουσα πελατες. Πελατης ειμαι της apple. Πηρα iphone δε μου αρεσε δε ξαναπαιρνω. Οταν χανει η ομαδα ομως ειμαι μεσα στα νευρα. Ειμαι ξενερωμενος. Γαμιεται η μερα μου χαλιεται η βδομαδα μου. Η σχεση μιας ομαδας με τους οπαδους της δεν ειναι απλα "πελατειακη".
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Εγώ συμφωνώ ότι δεν είμαστε "πελατες" ούτε ο προπονητής ένας απλός "υπάλληλος". Για αυτό η αναλογια με μισθούς, εταιρίες και "ζημιες" είναι άκυρη από την αρχή.
Αλλα αν ο φίλος τα βλέπει όλα απλά και εταιρικά, τότε η απόφαση και η κρίση είναι μονο του εργοδότη.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Jean Valjean έγραψε:Αρα συμφωνείς κι εσύ ότι το κλεμμένο είναι δήθεν πόλωση.
Μάλιστα, καλό είναι να εμφανίζεστε ένας ένας.
Μήπως να ζητήσουμε και συγγνώμη από την αεχ που συγχύζονται όταν τους αποκαλούμε κλέφτες;
Και το 1973 και το 1977 και το 1980 μας έκλεψαν πρωτάθλημα και κύπελλο μαζί. Το 1983 και το 1990 ή 1991 μας έκλεψαν το κύπελλο και το 2010 το πρωτάθλημα. Κανένας προπονητής (πολύ περισσότερο αυτοί) ή παράγοντας δεν βγήκε τότε να το φωνάζει πάνω από ένα χρόνο και πολύ είπα.
Ο Λουτσέσκου καλά έκανε και το τόνισε πολλές φορές, αλλά υπάρχουν και όρια και όλα έχουν κάποτε ένα τέλος. Η δουλειά του κάθε προπονητή είναι το να έχει έτοιμη την ομάδα για τον εκάστοτε αγώνα και όχι να κάνει δηλώσεις για το τι έγινε πριν 7 χρόνια. Είναι αναμφισβήτητα ο πλέον πετυχημένος προπονητής στην Ιστορία μας, αλλά δεν έχει καμιά δουλειά να κατεβαίνει από το πούλμαν της ομάδας και να αντιδικεί με τον κάθε μλκ αντίπαλο οπαδό, γνωρίζοντας μάλιστα ότι τον έχουν στο μάτι. Είναι μια κατάσταση που μας έχει γυρίσει μαζί με άλλες αρνητικά και φέρνει και έναν αποπροσανατολισμό.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Και πέρσι έκανε δηλώσεις και η ομάδα ήταν έτοιμη και πήρε το πρωτάθλημα. Δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο.

Ας έχει την ομάδα έτοιμη και ας λέει ότι γουστάρει.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Φέτος όμως βλέπεις τι έγινε και τι τιμωρίες έφαγε, έτσι που τον έχουν στην μπούκα ακόμα και οι δικαστίνες.
Aed

Δημοσίευση από Aed »

Με ποιόν να πάρει πρωτάθλημα φέτος. Με τους παίκτες που του φέρανε? και ξεκάθαρα δεν τους ήθελε, γιατί δεν είναι καλοί παίκτες, και αυτό φάνηκε μέσα στο γήπεδο όσο χρησιμοποιήθηκαν?
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Γερασίμου έγραψε:Φέτος όμως βλέπεις τι έγινε και τι τιμωρίες έφαγε, έτσι που τον έχουν στην μπούκα ακόμα και οι δικαστίνες.
Έχει ευθύνη για τις πράξεις του αλλα όχι για τις τιμωρίες οι οποιες είναι στημένες και άδικες από κάτι παρακμιακούς ξεφτίλες.

Η ίδια συζήτηση κάθε φορα που μας στήνουν. Tο κωλόχαρτο, το γκολ offside που το έδωσε αλλα δεν το έδωσε, "η γίδα στην πλάτη" της ξανθης, ο "προκλητικός ρουμάνος", κλπ. Nα δούμε το επόμενο επεισόδιο που θα κατηγορούμε τα θύματα σαν ραγιάδες.

Kαλά κάνει που τα λέει και τα ξαναλέει γιατί από ότι βλέπω δεν είναι απόλυτα κατανοητό ότι μας έστησαν και μας έκλεψαν ξανά και ξανά.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Γερασίμου έγραψε:Φέτος όμως βλέπεις τι έγινε και τι τιμωρίες έφαγε, έτσι που τον έχουν στην μπούκα ακόμα και οι δικαστίνες.
Πέρα από το σκηνικό του πούλμαν, που προφανώς πρώτα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έπρεπε να έχει εκεί υπεύθυνους ασφαλείας που θα φρόντιζαν να μην ΜΠΟΡΕΊ κανείς να κατέβει κάτω, προσωπικά δεν βλέπω κανένα λάθος σε καμία από τις δηλώσεις του.
Ίσα ίσα βλέπω πως είναι ο μόνος που υπερασπίζεται στα media το καλό του ΠΑΟΚ μας.
Ναι μας έκλεψαν και ναι καλώς το λέει και ναι μακάρι να το κάνει για τα επόμενα 30 χρόνια.
Είτε αρέσει είτε όχι, είναι γεγονός. Τελειώσαμε.

Θα του κουνήσουμε το δάχτυλο να είναι προσεκτικός, όταν γίνουν και όλοι οι άλλοι, όχι όταν τιμωρείται μόνο ο ίδιος και ποτέ κανένας άλλος (βλ. Αλμέιδα).
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Refused1337 έγραψε:Νομίζω ότι η διαδικασία ανάδειξης ταλέντων είναι πολύ πιο απλή από ότι φαίνεται.

Εφόσον έχουμε γαμάτες ακαδημίες και πλέων αυτό είναι αποδεδειγμένο πρέπει να λειτουργήσεις ως εξής.

Παίρνεις του λουτσέσκου τον βιετέσκα και τον κετζιορα που ήθελε (εφόσον κρίνεις και εσύ οτι ειναι μια χαρά παίχτες) και 3,4,5 στοπερ ξεκινάς την νέα χρονια με Μιχαηλίδη, Κωττά, Μπαταούλα. Αυτοί ειναι, θελεις κ λουτσέσκου να αναλάβεις;

Παίρνεις τον Τσαλοφ η οποιον φορ ηθελε και τον μπραντον που τον θέλει και τρίτος ο Μύθου. Αυτοί ειναι, τελεία.

Και βάζεις σαν όρο ότι θα πάρουν ευκαιρίες και θα παίξουν 8, 10, 15 παιχνίδια ολοι τους.

Αλλά σε περίπτωση που πας μέσα στο Καραϊσκάκης και φας 3 λόγο του Μπαταούλα (λέω ένα όνομα τυχαίο) δεν τον κρεμάς τον προπονητή. Αν χάσεις το πρωτάθλημα λόγο του Μύθου δεν ΠΕΙΡΑΖΕΙ. Ετσι ειναι αυτή η διαδικασία. Οτι και να λέει ο κόσμος. Θα το πάρεις του χρόνου που θα είναι καλύτεροι και και έχουν ψηθεί μέσα από την υψηλή πίεση του ανταγωνισμού

Αλλά οι καλοί παιχτες που θα φέρουν τα λεφτά πρεπει να ανεβαίνουν στην πρώτη ομάδα 17-19 χρονών. Για εμένα οποιος κάθετε στον ΠΑΟΚ Β δεύτερη & τρίτη χρονιά ειναι ήδη καμένο χαρτί, δεν εχουμε να περιμένουμε πολλά απο αυτά τα παιδια.

Συμφωνώ με τον φίλο.
Το λάθος το μεγάλο στις μεταγραφές είναι οι μέτριοι παίκτες.
Το ρόστερ δεν χρειαζόταν τους Θυμιάνη Παβλένκα Γκομεζ Τισουντάλι Σαμάτα Μουργκ Σβαμπ Κόλει Λόβρεν.

Έχεις τερματοφύλακα τον Κοτάρσκι πήρες τον Τσιφτσή για ποιον λόγο να πάρεις τον Παβλένκα τρίτος ο Μοναστηρλής τέταρτος ο Μπαλωμένος.
Στα στόπερ πάρε τον Βιετεσκα αφού τον θες, έχεις Μιχαηλίδη Κεντζιόρα, τέταρτος ο Κώττας πέμπτος ο Σινανάι ή τώρα ο Μπαταούλας.
Στα Χαφ θες τον Μειτε πάρτον. Θες τον Καμαρά πάρτον. Πάρε και τον Πένια (αν τον ήθελε ο Λουτσεσκου), έχεις και Οζντόεφ. Πεμπτο χαφ δεν έχει. Βάλε τον Σνάουτσερ ή τον Γκούμα πάντως τα χαφ είναι 4.
Το ίδιο και στα μπακ δύο δεξιά δύο αριστερά που να σου κάνουν αν θες πέμπτο έχεις τον Φίλων όχι τον Βιερίνια, έτσι και στα εξτρέμ έχεις Σορετίρε Ταισον Ντεσπότοφ Ζίλε αν χρειαστείς πέμπτο βάλε κάποιον από ΠΑΟΚ Β, δύο δεκάρια (Ντέλια Πέλκα) και δύο Φορ.

Δεν γίνεται από τη μία δευτερο δεκάρι να είναι ο Μουργκ, ούτε δευτερο αριστερό μπακ ο Γκόμεζ.
Δεν γίνεται και από την άλλη τέσσερα φορ σε μεγάλη ηλικία, ούτε τέταρτο στόπερ ο Λόβρεν που έχει πάρει CL και παίρνει 1,2.
Ετσι θα βρεις λεφτά για μεταγραφές, έτσι θα αξιοποιήσεις τις ακαδημίες και έτσι θα κάνεις και πιο ευκολη την διαχειριση του γκρουπ από τον προπονητή (κάθε προπονητή, όχι μόνο του Λουτσέσκου).
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

embuji έγραψε:
astral έγραψε:
flash4 έγραψε:Και 500000 να παίρνει δεν αλλάζει η ουσία. Αν εγώ δουλεύω σε μια εταιρεία και πάρω πρωτοβουλία σε κομμάτι που δεν είναι της αρμοδιότητάς μου και βγει ζημιωμένη η εταιρεία, θα κριθώ για αυτό ή όχι;
από τον εργοδότη σου. όχι από τους πελάτες, ούτε από περαστικούς.
Χωρις να λεω οτι παιζει τοσο κομβικο ρολο το ποσο που παιρνει (εχει και αυτο την βαρυτητα του ομως). Δε θα μας αποκαλουσα πελατες. Πελατης ειμαι της apple. Πηρα iphone δε μου αρεσε δε ξαναπαιρνω. Οταν χανει η ομαδα ομως ειμαι μεσα στα νευρα. Ειμαι ξενερωμενος. Γαμιεται η μερα μου χαλιεται η βδομαδα μου. Η σχεση μιας ομαδας με τους οπαδους της δεν ειναι απλα "πελατειακη".
Ναι αλλα αυτο το στοιχειο (συναισθημα), το ξεχασες στην προηγουμενη διατυπωση σου που αφορα τον Λουτσεσκου.
Εκει μιλησες καθαρα με εταιρικους ορους. Την πρωτοβουλια ομως ο Λουτσεσκου δεν την πηρε στην apple, στον ΠΑΟΚ την πηρε. Και ΟΛΟΙ τον εκθειαζαμε που τους το τριβει στα μουτρα και που ειναι ο ΜΟΝΟΣ απο την ομαδα που εκφραζει το συναισθημα των οπαδων. Τωρα που στραβωσε η φαση, θυμηθηκαμε τους ...εταιρικους ορους;
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Ιάσονας έγραψε:
Refused1337 έγραψε:Νομίζω ότι η διαδικασία ανάδειξης ταλέντων είναι πολύ πιο απλή από ότι φαίνεται.

Συμφωνώ με τον φίλο.
Το λάθος το μεγάλο στις μεταγραφές είναι οι μέτριοι παίκτες.
Το ρόστερ δεν χρειαζόταν τους Θυμιάνη Παβλένκα Γκομεζ Τισουντάλι Σαμάτα Μουργκ Σβαμπ Κόλει Λόβρεν.

Έχεις τερματοφύλακα τον Κοτάρσκι πήρες τον Τσιφτσή για ποιον λόγο να πάρεις τον Παβλένκα τρίτος ο Μοναστηρλής τέταρτος ο Μπαλωμένος.
Στα στόπερ πάρε τον Βιετεσκα αφού τον θες, έχεις Μιχαηλίδη Κεντζιόρα, τέταρτος ο Κώττας πέμπτος ο Σινανάι ή τώρα ο Μπαταούλας.
Στα Χαφ θες τον Μειτε πάρτον. Θες τον Καμαρά πάρτον. Πάρε και τον Πένια (αν τον ήθελε ο Λουτσεσκου), έχεις και Οζντόεφ. Πεμπτο χαφ δεν έχει. Βάλε τον Σνάουτσερ ή τον Γκούμα πάντως τα χαφ είναι 4.
Το ίδιο και στα μπακ δύο δεξιά δύο αριστερά που να σου κάνουν αν θες πέμπτο έχεις τον Φίλων όχι τον Βιερίνια, έτσι και στα εξτρέμ έχεις Σορετίρε Ταισον Ντεσπότοφ Ζίλε αν χρειαστείς πέμπτο βάλε κάποιον από ΠΑΟΚ Β, δύο δεκάρια (Ντέλια Πέλκα) και δύο Φορ.

Δεν γίνεται από τη μία δευτερο δεκάρι να είναι ο Μουργκ, ούτε δευτερο αριστερό μπακ ο Γκόμεζ.
Δεν γίνεται και από την άλλη τέσσερα φορ σε μεγάλη ηλικία, ούτε τέταρτο στόπερ ο Λόβρεν που έχει πάρει CL και παίρνει 1,2.
Ετσι θα βρεις λεφτά για μεταγραφές, έτσι θα αξιοποιήσεις τις ακαδημίες και έτσι θα κάνεις και πιο ευκολη την διαχειριση του γκρουπ από τον προπονητή (κάθε προπονητή, όχι μόνο του Λουτσέσκου).
Πολυ ενδιαφερουσα η αποψη σου Ιασονα..
Συμφωνω απολυτως..
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Με την πρόκριση του στα πλέι-οφ και το μπόνους που συγκέντρωσε από την 22η θέση στην League phase, οι πρωταθλητές έφτασαν στην 48η θέση στην Ευρώπη σε ό,τι αφορά το UEFA Ranking, κάτι που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου.
Μπράβο εμμονικε Ρουμανε. 9 μήνες μετά το 3 σου πρωτάθλημα. Μπράβο στη διοίκηση κ στους παίχτες.
Άβαταρ μέλους
Kaizen

Δημοσίευση από Kaizen »

dragon έγραψε:
Με την πρόκριση του στα πλέι-οφ και το μπόνους που συγκέντρωσε από την 22η θέση στην League phase, οι πρωταθλητές έφτασαν στην 48η θέση στην Ευρώπη σε ό,τι αφορά το UEFA Ranking, κάτι που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου.
Μπράβο εμμονικε Ρουμανε. 9 μήνες μετά το 3 σου πρωτάθλημα. Μπράβο στη διοίκηση κ στους παίχτες.
Ολα εχουν δυο οψεις. Μας ανεβασε μεσω το Κονφερενς και με τα πιο ακριβα ροστερ στην ιστορια του ΠΑΟΚ. Δεν υποβαθμιζω καθολου το επιτευγμα, απλα το αναφερω γιατι δεν μπορει να γινει συγκριση με προπονητες προ δεκαετιας που παλευαν στο γιουροπα με πιο δυνατες ομαδες και μεγιστα συμβολαια 800-900χιλ.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Κατι ασχετο, αλλα ιδιαιτερα σημαντικο, αν και δεν βλεπω να απασχολει ιδιαιτερα: πιστευετε οτι ο Ρασβαν εκανε ο,τι περνουσε απο το χερι του προκειμενου να δημιουργησει ενα φιλοξενο κλιμα προς τους παιχτες που αποκτηθηκαν το καλοκαιρι;

Αν και ευκολα θα απαντησουν ορισμενοι πως «ειναι επαγγελματιες ποδοσφαιριστες και ειναι δικο τους θεμα αν θα καταφερουν να προσαρμοστουν στον νεο συλλογο τους» και μπλα μπλα μπλα, το ζητημα ειναι ιδιαιτερα σημαντικο, αν αναλογιστουμε οτι το μεγαλυτερο οπλο μας την περσινη χρονια υπηρξε το οικογενειακο κλιμα στα αποδυτηρια, που ειχε ως αποτελεσμα οι ποδοσφαιριστες να δινουν το 100% των δυνατοτητων τους και παραλληλα να λειτουργουν με γνωμονα το κοινο καλο, βαζοντας το εγω τους σε δευτερη μοιρα. Πραγμα φυσικα που δεν βλεπουμε να συμβαινει φετος.

Κατ΄εμε λοιπον, ο Ρασβαν φερει σημαντικοτατο μεριδιο ευθυνης για το γεγονος οτι η ομαδα εχει χασει τα παραπανω χαρακτηριστικα της. Και οκ, θα πει κανεις πως δικαιως ενιωσε σκασμενος και ξενερωμενος, επειδη -ενδεχομενως- του εφεραν παιχτες που δεν ηθελε. Εντουτοις, αν θελουμε να ειμαστε δικαιοι και αμεροληπτοι, θα πρεπει να παραδεχτουμε πως οφειλε να κανει τις απαραιτητες υποχωρησεις και να προσπαθησει να ενταξει με ομαλοτητα τους νεοφερμενους στο συνολο. Πραγμα που οχι μονο δεν εκανε, αλλα αντιθετως με καθε ευκαιρια φροντιζει ακομη και σημερα να τους εκθετει -και μαλιστα δημοσιως.

Προσωπικα, απο ολες τις ευθυνες που μπορει να του επιρριψει κανεις για τη φετινη εικονα της ομαδας, ειναι εκεινη που του χρεωνω περισσοτερο απο ολες.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Συζητιέται πολύ έντονα τις τελευταίες μέρες ότι άφηνε να κάνουν μπάνιο πρώτα οι παλιοί και αγαπημένοι του και μετά οι νεοφερμένοι με αποτέλεσμα πολλές φορές να μη φτάνει το ζεστό νερό.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”