47. Shola Shoretire
-
Re: 47. Shola Shoretire
Δειχνει πιο σοβαρος και ουσιαστικος, ο Ρασβαν τον εχει βελτιωσει εξαιρετικα.
-
Πολύ καλός χθες, η αλήθεια είναι οι προηγούμενες 2-3 εμφανίσεις του ήταν πολύ κακές και φοβικές που σε έκαναν να αμφισβητείς αν όντως είναι τόσο καλός όσο πιστεύουμε. Επίσης έχω την αίσθηση ότι είναι καθαρό 10ρι
- thomas Murg
Χθες πήγε να κάνει τη μλκ της χρονιάς.
Στη φάση που γυρίζει δυνατά τη μπάλα πίσω στον Κοτάρσκι ήμασταν πολύ τυχεροί που την πρόλαβε ο Ντομινίκ στη δεύτερη προσπάθεια. Για κλάσματα του δευτερολέπτου πρόλαβε κι έδιωξε και δεν έγινε το μοιραίο: πέναλτι και πιθανότατα αποβολή του Ντομινίκ. Σε εκείνο το σημείο απέμεναν νομίζω τρία λεπτά περίπου. Προλαβαίναμε άνετα να αρπάξουμε και δεύτερο.
Στη φάση που γυρίζει δυνατά τη μπάλα πίσω στον Κοτάρσκι ήμασταν πολύ τυχεροί που την πρόλαβε ο Ντομινίκ στη δεύτερη προσπάθεια. Για κλάσματα του δευτερολέπτου πρόλαβε κι έδιωξε και δεν έγινε το μοιραίο: πέναλτι και πιθανότατα αποβολή του Ντομινίκ. Σε εκείνο το σημείο απέμεναν νομίζω τρία λεπτά περίπου. Προλαβαίναμε άνετα να αρπάξουμε και δεύτερο.
- Amsterdamer_87
Κι αυτός είναι υπέρβαρος, όπως και ο Τισουντάλι.
Ειδική προπόνηση σε σπρίντ πρέπει να κάνουν.
Αυτούς έπρεπε να τους έχει ο Γέρο-Αλέφαντος

Ειδική προπόνηση σε σπρίντ πρέπει να κάνουν.
Αυτούς έπρεπε να τους έχει ο Γέρο-Αλέφαντος

Η αλήθεια είναι ότι με το τέτοιοο σουλούπι θα περίμενε κανείς πιο εκρητκτικό παίχτη. Θέλει δουλειά εκεί όπως και στη ψυχολογία του...Μπάλα ξέρει, (ποδοσφαρικό) μυαλό έχει, τακτική παιδία φαίνεται να έχει....
Και γω πιστεύω του χρόνου θα βγάζει φωτιές και αυτός....
Και γω πιστεύω του χρόνου θα βγάζει φωτιές και αυτός....
Του λείπει εκρηκτικότητα και δύναμη
Γι' αυτό δεν ενδιαφέρθηκαν ομάδες από Αγγλία και κατέληξε στην Ελλάδα
Έτσι νομίζω τουλάχιστον με αυτά που βλέπω
Αλλά έχει υψηλή τεχνική κατάρτιση και αυτό δημιουργεί ελπίδα ότι έχει ένα σημαντικό φάσμα περιθωρίων βελτίωσης
Γι' αυτό δεν ενδιαφέρθηκαν ομάδες από Αγγλία και κατέληξε στην Ελλάδα
Έτσι νομίζω τουλάχιστον με αυτά που βλέπω
Αλλά έχει υψηλή τεχνική κατάρτιση και αυτό δημιουργεί ελπίδα ότι έχει ένα σημαντικό φάσμα περιθωρίων βελτίωσης
- ΑποστόληςΑ
αυτό ακριβώς! κάνει λάθος γύρισμα σε έναν συμπαίκτη του που μπορεί να κάνει μαλακία σε σωστό γύρισμα. Δηλαδή ρε φίλε εκείνον με τα πορτοκαλί στο τέρμα πρώτη φορά τον έβλεπες;thomas Murg έγραψε:Χθες πήγε να κάνει τη μλκ της χρονιάς.
O Shola θα παίξει μπάλα στον ΠΑΟΚ. Ήδη ξεκίνησε καλά σε μια σεζόν που είναι ουσιαστικά μια rookie χρονιά για αυτόν. Θα μπορούσε να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής ήδη, ειδικά αντί του Μουργκ, αλλά πιστεύω ότι θα τον βελτιώσει επιπλέον το προπονητικό τιμ και τουχρονου θα είναι ενεργό μέλος του ροτεισον. Υγεία να έχει το παιδί.
- PAOKevolution
Μου αρέσει που μπαίνει έντονα στο ροτέισον και δείχνει να μη φοβάται. Έχει πολλά να εξελίξει, αλλά το παλικαράκι έχει εξαιρετικά προσόντα κι εύχομαι να τα εξελίξει και να τα ξεδιπλώσει σε εμάς.
- ΑποστόληςΑ
Ναι, αλλά μπαίνει σε στιγμές που όλη η ομάδα έχει χαλαρώσει, ή απογοητευτεί.
Εχει εξαιρετικα στοιχεια, ειναι ψαρωμενος ακομα, ενας λογος ειναι και η τραγικη διαχειρηση μεχρι τωρα και ο χρονος που δεν εχει παρει...λογικα θα παρει λιγο παραπανω τωρα και του χρονου θα ειναι πιο ετοιμος..