Razvan Lucescu V
Re: Razvan Lucescu V
Δεν βλεπεις την ωρα να ερθει το καλοκαιρι η ακομα πιστευεις οτι το γυριζεις και φετος; Για να δουμε
Εμείς βλέπουμε παραδοξότητα γιατί έχουμε αλλά βιώματα
Είναι αδύνατον ένας 35χρονος γιος δισεκατομμυριούχου να βλέπει τα πράγματα το ίδιο με έναν ξερωγώ φτωχοδιάβολο όπως εγώ ας πούμε, που έχει χορτάσει ο σβέρκος μας υπομονή της υπομονής
Το "εγώ" του (του Γιώργου) είναι τεράστιο και αυτό είναι φυσιολογικό, δεν το δικαιολογώ αλλά το καταλαβαίνω
Θα πρέπει κι αυτός (ο Γιώργος) να πάθει για να μάθει
Έπρεπε να δει να (ξανά) αποτυγχάνει ο εγωισμός του (όπως το 2019), μέχρι να κάνει πίσω στις επιθυμίες και τις γνώσεις / ικανότητες του προπονητή, που κι εκείνος είναι πολύ εγωιστής, αλλά σίγουρα δεν μπορεί να είναι στο επίπεδο του Γιώργου, που είναι ιδιοκτήτης και εργοδότης (εμμέσως)
Χρειάζεται εμπειρία και ωριμότητα και ο Γιώργος έχει ακόμα δρόμο μέχρι να ωριμάσει
Είναι αδύνατον ένας 35χρονος γιος δισεκατομμυριούχου να βλέπει τα πράγματα το ίδιο με έναν ξερωγώ φτωχοδιάβολο όπως εγώ ας πούμε, που έχει χορτάσει ο σβέρκος μας υπομονή της υπομονής
Το "εγώ" του (του Γιώργου) είναι τεράστιο και αυτό είναι φυσιολογικό, δεν το δικαιολογώ αλλά το καταλαβαίνω
Θα πρέπει κι αυτός (ο Γιώργος) να πάθει για να μάθει
Έπρεπε να δει να (ξανά) αποτυγχάνει ο εγωισμός του (όπως το 2019), μέχρι να κάνει πίσω στις επιθυμίες και τις γνώσεις / ικανότητες του προπονητή, που κι εκείνος είναι πολύ εγωιστής, αλλά σίγουρα δεν μπορεί να είναι στο επίπεδο του Γιώργου, που είναι ιδιοκτήτης και εργοδότης (εμμέσως)
Χρειάζεται εμπειρία και ωριμότητα και ο Γιώργος έχει ακόμα δρόμο μέχρι να ωριμάσει
- abc_o_ karpouzas
γιατι να ...μην το γυρισει??
εδω το γυρισε ενω ειχε μπροστα του 4 παιχνιδια
τωρα που εχει ...14...μπορει και να κανει περιπατο
abc_o_ karpouzas έγραψε:γιατι να ...μην το γυρισει??
100%
- kataramenos5
- Montrealiotis
- Montrealiotis
είδες τι γίνεται όταν δίνεις μέτρα στον αντίπαλο και εσύ φεύγεις στο ανοιχτό γήπεδο?
γιατί δεν το κάνεις και στην ελλάδα αυτό???
δώσε τη μπάλα λίγο παραπάνω στον αντίπαλο, πιο εύκολο θα γίνει το έργο σου
γιατί δεν το κάνεις και στην ελλάδα αυτό???
δώσε τη μπάλα λίγο παραπάνω στον αντίπαλο, πιο εύκολο θα γίνει το έργο σου