Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos
Re: Fernando Santos
Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team
Δεν λέω ότι κάποιος υποβαθμίζει το σωματείο, λέγοντας αυτά. Απλά το θέμα κωμικής αντιμετώπισης του προπονητή υποβαθμίζει από μόνο του το σύλλογο. Πως θα τον πάρουν στα σοβαρά οι παίκτες αν ανιδεοι όπως είμαι εγώ τον είχαν περίγελο....
ΑΥτό λεω....
Τα ίδια έλεγα όταν λέγαμε έναν πρώην με άλλο κοροιδευτικό όπως και ένα σερβοέλληνα με άλλα λόγια.
Ακόμη και από το φρίγκερ προσπαθούσα να δω κάτι θετικό....
Thx, Admin Team
Δεν λέω ότι κάποιος υποβαθμίζει το σωματείο, λέγοντας αυτά. Απλά το θέμα κωμικής αντιμετώπισης του προπονητή υποβαθμίζει από μόνο του το σύλλογο. Πως θα τον πάρουν στα σοβαρά οι παίκτες αν ανιδεοι όπως είμαι εγώ τον είχαν περίγελο....
ΑΥτό λεω....
Τα ίδια έλεγα όταν λέγαμε έναν πρώην με άλλο κοροιδευτικό όπως και ένα σερβοέλληνα με άλλα λόγια.
Ακόμη και από το φρίγκερ προσπαθούσα να δω κάτι θετικό....
- ContrerasPablo
- evripidis4
Προσκυνώ Fernando Santos για τις δηλώσεις του στα ελληνικά!!!Και πολλά συγχαρητήρια για την βράβευση του προπονητή του ΠΑΟΚ μας ως τον καλύτερο προπονητή της προηγούμενης χρονιάς...
Μπραβο του, το αξιζει...Κατι ηξερε ο Ζαγορακης τελικα και το εφερε- κρατησε στην ομαδα..Δεν ειναι και τοσο αμπαλος...

- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
εκπληκτικες δηλωσεις στα ελληνικα πριν απο λιγο στη βραβευση του!
εφοσον λοιπον εχουμε τον καλυτερο προπονητη στην ελλαδα και επισημα πια...
βγαλτε τον σκασμο!!!

εφοσον λοιπον εχουμε τον καλυτερο προπονητη στην ελλαδα και επισημα πια...
βγαλτε τον σκασμο!!!
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
αναμενουμε σε λιγο το βραβειο ενδυματολογικης προτιμησης και σκηνικης παρουσιας...
and the oscar goes to...
and the oscar goes to...
Δώστε είδηση.
Τελικά τον βράβευσαν ή τον διώξαμε ?
Τι είπε στα Ελληνικά ο μαφιόζος ο Don?
Τελικά τον βράβευσαν ή τον διώξαμε ?
Τι είπε στα Ελληνικά ο μαφιόζος ο Don?
Καλύτερος προπονητής ο Φερνάντο Σάντος, που αφού παρέλαβε το βραβείο έκανε δηλώσεις στα ελληνικά! «Θέλω να πω ότι είναι μεγάλη τιμή για μένα να παίρνω για 3η φορά αυτό το βραβείο. Ανήκει σε όλους όσοι δούλεψαν μαζί μου πέρυσι στον ΠΑΟΚ. Από τον πρόεδρο μέχρι τους ποδοσφαιριστές. Συγχαρητήρια σε όλους όσους βραβεύτηκαν σήμερα και θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στην εθνική Ελλάδας στα πλέι οφ, γιατί είναι πολύ σημαντικό να είμαστε παρόντες στο Μουντιάλ».
ολε, ολε ,ολε...
ΥΓ. Για 3η..?
..ολε ,ολε ,ολε...
ολε, ολε ,ολε...

ΥΓ. Για 3η..?
Δεν ξέρω αν είναι η 3η φορά ή η πρώτη αλλά μετά απο αυτό δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να ξαναποστάρω σε αυτό το τόπικ μιας και τερμάτισε μπροστά απο τα μεγαθήρια Μπάγιεβιτς Τέν Κάτε Παράσχο Βαλβέρδε και άλλους πολύ σημαντικούς προπονητές με πολλά τρόπαια πρωταθλήματα και κύπελλα.
Συγχαρητήρια για την διάκριση Φερνάντο δίκαια και πανάξια το πήρες το βραβείο.
Υ.Γ
Για μένα στο υποσυνείδητο μου το τόπικ θεωρείται κλειδωμένο.
Πάντα υγεία Φερνάντο και εύχομαι και ένα συμβόλαιο μέχρι το 2030 και +10 χρόνια για ανανέωση.
Συγχαρητήρια για την διάκριση Φερνάντο δίκαια και πανάξια το πήρες το βραβείο.
Υ.Γ
Για μένα στο υποσυνείδητο μου το τόπικ θεωρείται κλειδωμένο.
Πάντα υγεία Φερνάντο και εύχομαι και ένα συμβόλαιο μέχρι το 2030 και +10 χρόνια για ανανέωση.
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
Σε ποιο κανάλι είναι αυτό ρε παιδιά και έχασα τον Φερνάντου να κάνει δηλώσεις στα ελλήνικος???