Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos
Re: Fernando Santos
Η ισοπεδωση των παντων συνεχιζεται...Μπορει καποιοι να περιμεναν τον Βαλβερδε...ξερω και εγω...Απορω πως βγηκαμε δευτεροι με τοση αμυνα περσι..?
...Ιδιαιτερη τιμη για τον Π.Α.Ο.Κ η βραβευση του αν γινει..Μπραβο...Τε΄λικα μαλλον δικιο εχουν οι Λουιζαο ,Ροναλντο( ναι αυτος της ΡΕΑΛ) ,Κατσουρανης και Καραβουτας οταν τον αποκαλουν "δασκαλο".!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος moican4 την Δευ 09 Νοέμ 2009, 19:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΝΑ ΘΕΣΠΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ....ΚΑΙ ΑΥΤΟς ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ
ΤΟ ΒΡΑΝΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΣΑΝΤΟΣ..............

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
ΤΟ ΒΡΑΝΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΣΑΝΤΟΣ..............
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
teod1980 έγραψε:Δεν είμαστε πυροτέχνημα. Η ομάδα χάνει μόνο από τους 3 και από κανέναν άλλο.
Αντε καμιά ισοπαλία να μας τσιμπήσουν...
Σιγά σιγά ανεβαίνουμε.
Μόλις δυναμώσουμε κι άλλο θα έρθει και το παραπάνω.
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ....
- PABLO GARCIA1
Αιντε αρχίσαμε πάλι....ησυχάστε, ησυχάστε....χαβαλέ έκανα, ούτε χλευασμός ούτε κοροιδία.....
Επειδή μόλις πούμε κάτι που μοιάζει με αρνητικό για τον Σάντος, μερικοί κάνετε σαν να σας χτυπάει ρεύμα,εγώ τουλάχιστον δεν ξαναασχολούμαι με τον Φερνάντο, ούτε θετικά ούτε αρνητικά...μη λέτε ότι του στέλνουμε και αρνητική ενέργεια...
Συντοπίτη...αν είναι να δώσω εγώ τέτοιο βραβείο στον Σάντος, μπορεί και να μου πέσει απ' τα χέρια
Επειδή μόλις πούμε κάτι που μοιάζει με αρνητικό για τον Σάντος, μερικοί κάνετε σαν να σας χτυπάει ρεύμα,εγώ τουλάχιστον δεν ξαναασχολούμαι με τον Φερνάντο, ούτε θετικά ούτε αρνητικά...μη λέτε ότι του στέλνουμε και αρνητική ενέργεια...
Συντοπίτη...αν είναι να δώσω εγώ τέτοιο βραβείο στον Σάντος, μπορεί και να μου πέσει απ' τα χέρια
Εμένα δε με χτυπάει κανένα ρεύμα πάντως...
Απλά κάθε Κυριακή χαίρομαι που δε διασύρομαι από κάθε λαμόγιο φιλο-ΠΟΚ πρόεδρο επαρχίας και αττικών προαστείων.....
Τώρα αν πιστεύεται ότι πρέπει να σατυρίζουμε το Σάντος τουλάχιστον κάντε το με κάτι αστείο που κάνει και όχι σε θέματα που υποβαθμίζουν την ομάδα μας...

Απλά κάθε Κυριακή χαίρομαι που δε διασύρομαι από κάθε λαμόγιο φιλο-ΠΟΚ πρόεδρο επαρχίας και αττικών προαστείων.....
Τώρα αν πιστεύεται ότι πρέπει να σατυρίζουμε το Σάντος τουλάχιστον κάντε το με κάτι αστείο που κάνει και όχι σε θέματα που υποβαθμίζουν την ομάδα μας...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Δευ 09 Νοέμ 2009, 19:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- PABLO GARCIA1
Τι να σου πω teod....όπως το βλέπει κανείς....
Τώρα ποιός υποβαθμίζει το σωματείο με αυτά που λέει ας το αφήσουμε στην άκρη....
Τώρα ποιός υποβαθμίζει το σωματείο με αυτά που λέει ας το αφήσουμε στην άκρη....
Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team
Δεν λέω ότι κάποιος υποβαθμίζει το σωματείο, λέγοντας αυτά. Απλά το θέμα κωμικής αντιμετώπισης του προπονητή υποβαθμίζει από μόνο του το σύλλογο. Πως θα τον πάρουν στα σοβαρά οι παίκτες αν ανιδεοι όπως είμαι εγώ τον είχαν περίγελο....
ΑΥτό λεω....
Τα ίδια έλεγα όταν λέγαμε έναν πρώην με άλλο κοροιδευτικό όπως και ένα σερβοέλληνα με άλλα λόγια.
Ακόμη και από το φρίγκερ προσπαθούσα να δω κάτι θετικό....
Thx, Admin Team
Δεν λέω ότι κάποιος υποβαθμίζει το σωματείο, λέγοντας αυτά. Απλά το θέμα κωμικής αντιμετώπισης του προπονητή υποβαθμίζει από μόνο του το σύλλογο. Πως θα τον πάρουν στα σοβαρά οι παίκτες αν ανιδεοι όπως είμαι εγώ τον είχαν περίγελο....
ΑΥτό λεω....
Τα ίδια έλεγα όταν λέγαμε έναν πρώην με άλλο κοροιδευτικό όπως και ένα σερβοέλληνα με άλλα λόγια.
Ακόμη και από το φρίγκερ προσπαθούσα να δω κάτι θετικό....
- ContrerasPablo
- evripidis4
Προσκυνώ Fernando Santos για τις δηλώσεις του στα ελληνικά!!!Και πολλά συγχαρητήρια για την βράβευση του προπονητή του ΠΑΟΚ μας ως τον καλύτερο προπονητή της προηγούμενης χρονιάς...
Μπραβο του, το αξιζει...Κατι ηξερε ο Ζαγορακης τελικα και το εφερε- κρατησε στην ομαδα..Δεν ειναι και τοσο αμπαλος...

- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
εκπληκτικες δηλωσεις στα ελληνικα πριν απο λιγο στη βραβευση του!
εφοσον λοιπον εχουμε τον καλυτερο προπονητη στην ελλαδα και επισημα πια...
βγαλτε τον σκασμο!!!

εφοσον λοιπον εχουμε τον καλυτερο προπονητη στην ελλαδα και επισημα πια...
βγαλτε τον σκασμο!!!
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
αναμενουμε σε λιγο το βραβειο ενδυματολογικης προτιμησης και σκηνικης παρουσιας...
and the oscar goes to...
and the oscar goes to...