Razvan Lucescu V

Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Razvan Lucescu V

Δημοσίευση από kataramenos5 »

pilotos έγραψε:Εσύ γιατί γελάς;
Σημερινή
Εικόνα

Sent from my iPad using Tapatalk
:lol: :lol: :lol: :lol:
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Αν του έδιναν τα εργαλεία που επιθυμούσε δεν θα βρίσκαμε χούγια, συνήθειες, εμμονές να ασχολούμαστε.
Αυτούς τους δύο τρείς που ζητά σε κάθε περίοδο.
Μετά ας έφερναν έξτρα ότι άλλο γουσταραν.

Θέλω να πιστεύω ότι έφθασε η ώρα που η διοίκηση έπαθε μία, δύο, τρεις κι έμαθε.
Αισιοδοξία για ωραία μπαλιτσα και οι νίκες, τίτλοι θα ακολουθήσουν
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Ettien26 έγραψε:Δύο δρόμοι υπάρχουν. Είτε να φύγει το καλοκαίρι. Είτε να του δώσουν να διαχειριστεί αποκλειστικά αυτός όλο το μεταγραφικό μπάτζετ και να φέρει ο ίδιος τους παίκτες που θέλει. Ωστε να μην υπάρχουν από κανέναν μετά γκρίνιες και δικαιολογίες. Είναι απλά τα πράγματα.
Άρα πάμε μάλλον στον 2ο δρόμο. Περιμένω όμως να δω και το καλοκαίρι αν αυτό θα έχει συνέχεια.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Maxpaok έγραψε:Αν του έδιναν τα εργαλεία που επιθυμούσε δεν θα βρίσκαμε χούγια, συνήθειες, εμμονές να ασχολούμαστε.
Αυτούς τους δύο τρείς που ζητά σε κάθε περίοδο.
Μετά ας έφερναν έξτρα ότι άλλο γουσταραν.

Θέλω να πιστεύω ότι έφθασε η ώρα που η διοίκηση έπαθε μία, δύο, τρεις κι έμαθε.
Αισιοδοξία για ωραία μπαλιτσα και οι νίκες, τίτλοι θα ακολουθήσουν
Το θεμα ειναι Μαξ οτι ουτε ο Λουτσε ειναι αλανθαστος, ειδικα (απο οτι εχει γραφτει δεν ξερω αν ισχυουν 100%) στις μεταγραφες που δεν τις γουσταρει κιολας. Το να παρει τα κλειδια οπως λεγεται δε σημαινει αυτοματα οτι θα ερθει η επιτυχια. ΑΛΛΑ το κερδισε για φετος με το σπαθι του.

Το ζητουμενο ειναι η ΑΨΟΓΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με οποιος τις τρέχει απο την διοικηση για να πετυχει Ο ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ εχει σημασια, οχι ποιος κανει λαθος και σωστος και ποιος ευθυνεται κτλ κτλ.

Και εδω κολλαει το οτι ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ θα γινουν τα ιδια (οπως εγιναν με Αμπελ)

Αλλα εδω που φτασαμε, δωστε οτι ζητησει και αν δε γουσταρετε το αποτελεσμα αλλαξτε πλανο, να παμε παρακατω. Απλα είναι τα πραματα
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Φίλε άιβα, αν του προσφέρουν αυτό που ζητά και συγχρόνως του ζητάν να ανεβάζει, να εξελίσσει τους νέους, είμαι πεπεισμένος ότι μπορεί και θα έχει την διάθεση να το κάνει.
Γιατί με μέτρια εργαλεία ο λουτσε δεν ασχολείται με ακαδημίες και νέους.

Τα λάθη της διοίκησης καταγράφονται ανελλιπώς και όπως αναφέρεις κανείς αλάνθαστος συνεπώς κι ο λουτσε κάνει τέτοια και καθημερινά τα συζητάμε, τρωγομαστε μεταξύ μας.

Το δικό μου συμπέρασμα είναι ότι αν αυτός ο προπονητής δούλευε την ομάδα όπως την θέλει , η κουβέντα εδώ θα ήταν διαφορετική και οι ακρότητες θα ήταν λιγότερες.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Συμφωνω απολυτα με το σχολιο σου. It’s a give and take μεταξυ διοικησης και προπονητη, κανω αυτο που θελεις και πετυχαινω; Βοηθησε με να εχω λιγοτερα προβληματα να λυσω.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

POU PAS NA SIGN RE MLKA?
Και καπως ετσι αλλαξε η ιστορια.

ΥΓ Αφου ηταν τοσο απλο ν αλλαξουν τα πραγματα ρε Ραζβαν γιατι δε πηρες ενα τηλεφωνο το Βανια να πεις Ανανάς η φευγω στις 5 Αυγουστου.Να γλιτωσουμε κι εμεις το ελκος.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Στο εταιρικό τηλέφωνο που του έδωσε η ΠΑΕ, επίτηδες δεν τους βάζουν διεθνείς κλήσεις, για να τους βγαίνει ακριβά να πάρουν τηλέφωνο Ρωσία.
PAOKAPOMONOSMOY

Δημοσίευση από PAOKAPOMONOSMOY »

Α ρε Ρασβαν, ήθελα να'χα τα μάτια σου,να δω τι βλέπεις και κάνεις τόσες μεταγραφές. Ντουγρου σ' αυτό λοιπόν και το Μάιο να το χαρούμε και μεις.
PAOKAPOMONOSMOY

Δημοσίευση από PAOKAPOMONOSMOY »

Α ρε Ρασβαν, ήθελα να'χα τα μάτια σου,να δω τι βλέπεις και κάνεις τόσες μεταγραφές. Ντουγρου σ' αυτό λοιπόν και το Μάιο να το χαρούμε και μεις.
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

joshua έγραψε:Eγω που για καποιους θεωρουμαι αντιΛουτσικος, γιατι στην πραγματικοτητα ποτε δεν διαβαζουν τι ακριβως γραφεις, αλλα το τι θελουν αυτοι να δουν, τωρα θελω να πω οτι θα χρειαστει υπομονη και πιστωση χρονου.Μην πιαστουμε να λεμε πως αφου του εφεραν παικτες που ηθελε πρεπει την αλλη εβδομαδα να πεταμε ξαφνικα. Μοιαζει να ετοιμαζουμε την επομενη χρονια και οχι αυτη που τελειωνει.Τωρα παμε απλα για οτι καλυτερο μπορουμε.
100% αυτό. Εξαιρετική ανάρτηση.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Εχουμε αγωνα αυριο οποτε θα πω μονο αυτο: δε μου αρεσε η συνεντευξη τυπου και οσα ειπες

Κραταω μονο αυτο: Never give up

Τελος
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Δυσκολευτηκε πααααρα πολυ να απαντησει στην ερωτηση για τα φορ. Γιαυτο ζηταει σαν τρελος να φυγει τουλαχιστον ενα.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Στην ερώτηση για τα φορ σε μένα φάνηκε ξεκάθαρος.

Ο Μπράντον λογίζονταν ως το βασικό μας φορ αλλά ο τραυματισμός τον πήγε πίσω .

Στους υπόλοιπους ότι μοιράζει τον χρόνο γιατί κανείς δεν κατάφερε να του δείξει ότι πρέπει να είναι τα βασικό φορ.

Ότι το ελληνικό πρωτάθλημα δεν θέλει αρτίστες φορ αλλά φορ που κάνουν και βρώμικη δουλειά.

Σαν να τους είπε ότι είναι τιτίκες.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

«Έχω ένα φανταστικό συναίσθημα ότι όλα διορθώνονται και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο γι' αυτό το τεράστιο βήμα που έκανε για να με στηρίξει εμένα και την προσπάθεια. Είχα ένα πολύ συναισθηματικό απόγευμα χθες με όσα έγιναν. Αισθάνομαι χαρούμενος και έχω μέσα μου παράλληλα το mode του μαχητή με την καλή έννοια.

Θέλω να εξηγήσω ότι έρχονται παίκτες με ποιότητα που χρειαζόμασταν. Δυο από αυτούς τους ξέρω πολύ καλά εντός και εκτός γηπέδου. Επίσης, αυτοί οι δυο με ξέρουν και πως δουλεύω και την νοοτροπία που έχουμε μέσα στην ομάδα. Οι μεταγραφές θα δημιουργήσουν ακόμα μεγαλύτερο ανταγωνισμό, θα αυξήσουν την θέληση της ομάδας να τα δώσει όλα στο γήπεδο. Βελτιωνόμαστε σε επίπεδο αποφασιστικότητας και πολύ χαρούμενος.

Είχα το βράδυ της Δευτέρας ένα πολύ χαρούμενο βράδυ, που με πήρε τηλέφωνο ο ίδιος ο παίκτης και επέλεξε να είναι εδώ αντί να πάει σε κάποια άλλη ομάδα και εννοώ τον Μεϊτέ. Θέλω να ευχαριστώ τον Γιώργο Σαββίδη που γνωρίζω πως δεν ήταν εύκολο να αποδεχτεί αυτές τις μεταγραφές, αλλά έκανε τα πάντα για το καλό της ομάδας και συμμετείχε σε αυτές τις συζητήσεις. Δούλεψαν όλοι πάρα πολύ με γνώμονα το καλό της ομάδας.

Να ευχαριστήσω την διοίκηση, επίσης, που σε αυτή την δύσκολη κατάσταση μέσα σε λίγες μέρες κατάφερε να ολοκληρώσει τις μεταγραφές που δεν ήταν εύκολες υποθέσεις. Από εδώ και πέρα θα βελτιωθούμε σε αρκετούς τομείς και με περισσότερη ενότητα εντός και εκτός γηπέδου».
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”