Razvan Lucescu V
Re: Razvan Lucescu V
Σε κοπή βασιλόπιτας συνδέσμων:
«Ο ΠΑΟΚ και ο κόσμος του θα είναι για στην καρδιά μου. Νιώθω μεγάλη αγάπη για τον ΠΑΟΚ, δεν πίστευα ποτέ ότι θα συνδεθώ με μια ομάδα τόσο πολύ, η ζωή δεν ξέρεις ποτέ πως θα κυλήσει παρ’ όλα αυτά ένα είναι σίγουρο, ότι θα έχω πάντα τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του στην καρδιά μου»
«Ο ΠΑΟΚ και ο κόσμος του θα είναι για στην καρδιά μου. Νιώθω μεγάλη αγάπη για τον ΠΑΟΚ, δεν πίστευα ποτέ ότι θα συνδεθώ με μια ομάδα τόσο πολύ, η ζωή δεν ξέρεις ποτέ πως θα κυλήσει παρ’ όλα αυτά ένα είναι σίγουρο, ότι θα έχω πάντα τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του στην καρδιά μου»
Θενξ!
Σχετικα γενικολογη αναφορα, που δεν οδηγει σε ασφαλη συμπεράσματα...
Σε συνδυασμό με την διαρροη οτι οι μεταγραφες π θα γινουν εχουν το οκ απο αυτον, δεν δειχνει να πηγαινει προς τα κει το πράγμα.
Σχετικα γενικολογη αναφορα, που δεν οδηγει σε ασφαλη συμπεράσματα...
Σε συνδυασμό με την διαρροη οτι οι μεταγραφες π θα γινουν εχουν το οκ απο αυτον, δεν δειχνει να πηγαινει προς τα κει το πράγμα.
- Montrealiotis
Ελπίζω να μην παίρνουνε παίκτες που ζητάει ο Λουτσεσκου και μετά να φύγει. Να πάρουμε τους παίκτες που θέλει και να μείνει.
Παίζει ο Ιβάν να του έδωσε κλειδιά, οκ κ πράσινα φώτα θέτοντας στόχο θέσεις 1-2 κ τσουλου. Αλλιώς ... το συζητάμε. Η ιδιοκτησία εξάλλου έχει δηλώσει ότι το ρόστερ είναι το καλύτερο της δωδεκαετίας.
-
Γενικα ακουγεται εντονα οτι αποχωρει το καλοκαιρι.Hermann έγραψε:Σε κοπή βασιλόπιτας συνδέσμων:
Ποσο ΠΑΟΚ θα ναι να δωσεις Γεναρη τα κλειδια στον προπονητη που εχει αποφασισει το καλοκαιρι να αποχωρησει! Να σαι κανονισει ανανεωση Μπραντον Ταισον και αποκτηση Πελκα και να ψαχνεις προπονητη το καλοκαιρι να θελει να παιζει με φορ τον Τομας και με 38χρονο εξτρεμ...
Μεγάλε Ραζβαν Λουτσεσκου . Έχεις γράψει το όνομα σου με Χρυσά Γράμματα στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Πιστεύω αν δεν ήσουν Ρουμάνος και δεν έχεις αυτή την βαλκανική προφορά αγγλικών αλλά ήσουν ισπανοφερτος με τέλειο φτιαγμένο προφίλ από τους αρδ θα σε εκτιμούσαν περισσότερο και μεγάλη μερίδα των συνοπαδων μας.
3 πρωταθλήματα σε 6 χρόνια κανείς... Κακές σεζόν μπορούν να κάνουν όλοι , όχι ότι φταις εσύ μόνο, ίσως φταις στον μικρότερο βαθμό από ότι προσπαθείς να αναλάβεις. Είσαι παντελονατος και ΠΑΟΚτσης...

3 πρωταθλήματα σε 6 χρόνια κανείς... Κακές σεζόν μπορούν να κάνουν όλοι , όχι ότι φταις εσύ μόνο, ίσως φταις στον μικρότερο βαθμό από ότι προσπαθείς να αναλάβεις. Είσαι παντελονατος και ΠΑΟΚτσης...

Καλες χρυσες οι δικαιολογιες για το ροστερ, αλλα αυτο να αλλαζεις φορ ανα ματς παιζει να ειναι παγκοσμια πρωτοτυπία. Τι σκεφτεσαι θα θελα να ξερα...
Πως να βρει ρυθμο ενας απο τους 4 ετσι που συμπεριφερεσαι?
Οταν δεν μπορεις να διακρινεις και να ξεκαθαρισεις στο μυαλο σου ποιος απο τους 4 φορ πρεπει να παιζει βασικος τοτε πως σκατα θα αξιολογησεις ποιος θα ανανεωσει και ποιος θα ρθει με μεταγραφη?
Πως να βρει ρυθμο ενας απο τους 4 ετσι που συμπεριφερεσαι?
Οταν δεν μπορεις να διακρινεις και να ξεκαθαρισεις στο μυαλο σου ποιος απο τους 4 φορ πρεπει να παιζει βασικος τοτε πως σκατα θα αξιολογησεις ποιος θα ανανεωσει και ποιος θα ρθει με μεταγραφη?
Οταν δεν πρεπει να αλλαξει φορ κανει αλλαγη στο 65. Οταν επιβαλλεται φτανει 72 και ακομη παιζει ο υπο παραχωρηση Τισσουνταλι. Να κλαις και να γελας.
-