9. Fedor Chalov

Άβαταρ μέλους
gika

Re: 9. Fedor Chalov

Δημοσίευση από gika »

τσιριγωτης έγραψε:Κάτι του λείπει.
Η σωστή τροφοδότηση
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Daskalos_4 έγραψε:
τσιριγωτης έγραψε:Κάτι του λείπει.
Αυτοπεποίθηση! Ενω ξεκινησε καλα, στη συνεχεια δεν μπορούσε να δωσει πασα στο 1μ.

Ίσως κουράστηκε γιατί σήμερα ήταν και σαν Μπράντον στα μαρκάρισματα. Έτρεξε πάρα πολύ.
Αλλά και αυτή τη γαμημένη αυτοπεποίθηση πως να τη βρει με τα εξήντα λεπτά παιχνίδι και μια μέσα μια έξω;
Δεν υπάρχει προηγούμενο χρησιμοποίησης νέου κιόλας φορ σε μια ομαδα με τόσο αποσπασματικο τρόπο.
Το έχεις πει πολλές φορές, αν δεν πάρει σερί 90λεπτα δεν θα δούμε ποτέ την ολοκληρωμένη εκδοχή του Τσάλοφ.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Leonardo10 έγραψε:Μα κρίνεται από αυτό που τον βάζει να κάνει ο προπονητής. Στον ΠΑΟΚ ο φορ πρέπει να είναι η δημιουργός ή σκυλί του πολέμου, αυτός είναι δημιουργός και αυτό το κάνει πολύ καλά, έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον
Συμφωνώ ότι σήμερα ήταν θετικός
Δεν είναι πολύ δυνατός με βαριά σέντερ μπακ, αλλά βλέπει γήπεδο και έβγαλε καλές μπαλιές

Για να σκοράρει, πρέπει να τον βάλει να παίζει περισσότερο μέσα στην περιοχή και να τροφοδοτείται αναλόγως

Από τα τέσσερα σέντερ φορ που έχουμε, καταλήγω ότι επί της ουσίας, στην πραγματικότητα, έχουμε μόλις δύο, τον Τσάλοφ και τον Μπράντον

Μόνο αυτοί οι δύο πρέπει να παίζουν
Οι άλλοι δύο, Τισουντάλι και Σαμάτα, σε καμία περίπτωση πλέον, δεν πρέπει να τρώνε λεπτό συμμετοχής, από τον Ρώσο και τον Ισπανό
Elkjaer

Δημοσίευση από Elkjaer »

Δεν ξέρω τί λένε ορισμένοι, εμένα μου άρεσε πολύ εχθές.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ελπιδοφόρα εμφάνιση, επιβεβαίωσε ότι έχει καλό μάτι και ωραίες πάσες

Αλλά πάλι άφαντος στο να απειλήσει (αλλά εμείς μόνο Σαματα κράζουμε) συν ότι συνεχίζει να μη μπορεί να βγάλει 90λεπτο
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Το αν μπορεί είναι αυθαίρετη άποψη.
deathmassious

Δημοσίευση από deathmassious »

Σας φαινόταν ότι δε μπορούσε άλλο; Γιατί εγώ δεν είχα αυτήν την εικόνα όταν βγήκε. Σε αντίθεση πχ με τον Κωνσταντέλια που από το 60 και μετά φαινόταν ότι είχε κουραστεί. Τώρα για την ανεπαρκή παρουσία στο κουτί, θα τεθεί το κλασικό ερώτημα: φταίει ο ίδιος ή φταίει ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας που ζητάει άλλα πράγματα από τους φορ; Το γεγονός πάντως ότι πάλι βγήκε αυτός πρώτη αλλαγή το θεωρώ λάθος.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Amsterdamer_87 έγραψε:
Papa9 έγραψε:Καλησπέρα. Ο Τσαλωφ είναι ένας πολύ καλός σέντερ φορ, που του ζητείται (και σήμερα το έκανε με επιτυχία) να κάνει και άλλες δουλειές. Σημειώστε ότι για να κάνει γκολ ο φορ πρέπει κάποιος άλλος/κάποιοι άλλοι να βάλουν την μπάλα στην περιοχή.
Αυτό στον φετινό ΠΑΟΚ το κάνει ΜΟΝΟ ο Ντεσποντοφ
Τι αυτό και ο Τσαλωφ έχει σκοράρει στα ματς που παίζει και ό Ντεσποντοφ.

Για μένα, και δεν θέλω με αυτό να πείσω ΚΑΝΕΝΑΝ, εάν κάποιος πιστεύει ότι σήμερα για οποιονδήποτε λόγο ο Τσαλωφ προσέφερε λιγότερα από τον Σαματα, μάλλον δεν έχει δίκαιο.
Και σημειωνω ότι στα 2τελευταια παιχνίδια δεν είχε λεπτό συμμετοχής.
Πολυ ωραια και καθαρα ποδοσφαιρικη τοποθετηση..
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Ο Σαματα εδώ και 5(;) χρόνια έχει φθίνουσα πορεία είναι 31 χρόνων και εκεί εμείς τον στηρίζουμε. Το Τσαλοφ 26 ετών με καλές προηγούμενες χρονιές αμέσως να τον σταυρώσουμε.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ξεκαθαρα πιστευω οτι πλεον πρεπει να του δοθουν σερι παιχνιδιων ως βασικος.
Ας τελειωνει αυτο το αστειο με τις συνεχομενες αλλαγες στη θεση
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Ας αποφασίσουμε λοιπόν...Ο παίκτης δεν μπορεί να βγάλει 90λεπτο λόγω κούρασης ή βγαίνει αλλαγή λόγω τακτικής Ρασβάν?
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Εγω παλι λεω οτι αν τον ειχε αφησει μεσα και εβαζε τον Ντεσποντοφ στο 65, θα ειχε βαλει γκολ.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Το παλικαρι δεν προκειται να κανει αυτα που περιμενουμε να κανει για κανεναν λόγο και σε κανενα παραλληλο συμπαν, με τη διαχειριση που του γινεται. Ας το αποδεχτουμε και ας ελπισουμε να βοηθησει εστω στην κυκλοφορια της μπάλας.
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

βαλτε τον στοπερ ρε.... ξυπνα λουτσε!!!
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

nunies4 έγραψε:Ξεκαθαρα πιστευω οτι πλεον πρεπει να του δοθουν σερι παιχνιδιων ως βασικος.
Ας τελειωνει αυτο το αστειο με τις συνεχομενες αλλαγες στη θεση
Tην ιδία άποψη έχω και εγώ και να ξυπνήσει ο Lucesku και να τον αλλάζει θέση ενω ωρα παινιδού 9 άρι είναι να ξεκινά βασικός Forwarδ.ο Lucesku κάνει το ίδιο σε πολλούς παίχτες ένα παίχτη που έπιασε ήταν κανονικός δεξί μπακ RB/Rw o Kedziora,εκεί έπαιζε και με τον πατέρα Lucesku στην Dynamo Kyiv άλλο που παίζει και δεξί στόπερ όπως παγκοσμίως από όλες τις ομάδες.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”