Η σωστή τροφοδότησητσιριγωτης έγραψε:Κάτι του λείπει.
9. Fedor Chalov
- figurehead4
Re: 9. Fedor Chalov
Daskalos_4 έγραψε:Αυτοπεποίθηση! Ενω ξεκινησε καλα, στη συνεχεια δεν μπορούσε να δωσει πασα στο 1μ.τσιριγωτης έγραψε:Κάτι του λείπει.
Ίσως κουράστηκε γιατί σήμερα ήταν και σαν Μπράντον στα μαρκάρισματα. Έτρεξε πάρα πολύ.
Αλλά και αυτή τη γαμημένη αυτοπεποίθηση πως να τη βρει με τα εξήντα λεπτά παιχνίδι και μια μέσα μια έξω;
Δεν υπάρχει προηγούμενο χρησιμοποίησης νέου κιόλας φορ σε μια ομαδα με τόσο αποσπασματικο τρόπο.
Το έχεις πει πολλές φορές, αν δεν πάρει σερί 90λεπτα δεν θα δούμε ποτέ την ολοκληρωμένη εκδοχή του Τσάλοφ.
Συμφωνώ ότι σήμερα ήταν θετικόςLeonardo10 έγραψε:Μα κρίνεται από αυτό που τον βάζει να κάνει ο προπονητής. Στον ΠΑΟΚ ο φορ πρέπει να είναι η δημιουργός ή σκυλί του πολέμου, αυτός είναι δημιουργός και αυτό το κάνει πολύ καλά, έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον
Δεν είναι πολύ δυνατός με βαριά σέντερ μπακ, αλλά βλέπει γήπεδο και έβγαλε καλές μπαλιές
Για να σκοράρει, πρέπει να τον βάλει να παίζει περισσότερο μέσα στην περιοχή και να τροφοδοτείται αναλόγως
Από τα τέσσερα σέντερ φορ που έχουμε, καταλήγω ότι επί της ουσίας, στην πραγματικότητα, έχουμε μόλις δύο, τον Τσάλοφ και τον Μπράντον
Μόνο αυτοί οι δύο πρέπει να παίζουν
Οι άλλοι δύο, Τισουντάλι και Σαμάτα, σε καμία περίπτωση πλέον, δεν πρέπει να τρώνε λεπτό συμμετοχής, από τον Ρώσο και τον Ισπανό
Ελπιδοφόρα εμφάνιση, επιβεβαίωσε ότι έχει καλό μάτι και ωραίες πάσες
Αλλά πάλι άφαντος στο να απειλήσει (αλλά εμείς μόνο Σαματα κράζουμε) συν ότι συνεχίζει να μη μπορεί να βγάλει 90λεπτο
Αλλά πάλι άφαντος στο να απειλήσει (αλλά εμείς μόνο Σαματα κράζουμε) συν ότι συνεχίζει να μη μπορεί να βγάλει 90λεπτο
-
-
Σας φαινόταν ότι δε μπορούσε άλλο; Γιατί εγώ δεν είχα αυτήν την εικόνα όταν βγήκε. Σε αντίθεση πχ με τον Κωνσταντέλια που από το 60 και μετά φαινόταν ότι είχε κουραστεί. Τώρα για την ανεπαρκή παρουσία στο κουτί, θα τεθεί το κλασικό ερώτημα: φταίει ο ίδιος ή φταίει ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας που ζητάει άλλα πράγματα από τους φορ; Το γεγονός πάντως ότι πάλι βγήκε αυτός πρώτη αλλαγή το θεωρώ λάθος.
- Amsterdamer_87
Amsterdamer_87 έγραψε:Πολυ ωραια και καθαρα ποδοσφαιρικη τοποθετηση..Papa9 έγραψε:Καλησπέρα. Ο Τσαλωφ είναι ένας πολύ καλός σέντερ φορ, που του ζητείται (και σήμερα το έκανε με επιτυχία) να κάνει και άλλες δουλειές. Σημειώστε ότι για να κάνει γκολ ο φορ πρέπει κάποιος άλλος/κάποιοι άλλοι να βάλουν την μπάλα στην περιοχή.
Αυτό στον φετινό ΠΑΟΚ το κάνει ΜΟΝΟ ο Ντεσποντοφ
Τι αυτό και ο Τσαλωφ έχει σκοράρει στα ματς που παίζει και ό Ντεσποντοφ.
Για μένα, και δεν θέλω με αυτό να πείσω ΚΑΝΕΝΑΝ, εάν κάποιος πιστεύει ότι σήμερα για οποιονδήποτε λόγο ο Τσαλωφ προσέφερε λιγότερα από τον Σαματα, μάλλον δεν έχει δίκαιο.
Και σημειωνω ότι στα 2τελευταια παιχνίδια δεν είχε λεπτό συμμετοχής.
- Montrealiotis
Ο Σαματα εδώ και 5(;) χρόνια έχει φθίνουσα πορεία είναι 31 χρόνων και εκεί εμείς τον στηρίζουμε. Το Τσαλοφ 26 ετών με καλές προηγούμενες χρονιές αμέσως να τον σταυρώσουμε.
Ξεκαθαρα πιστευω οτι πλεον πρεπει να του δοθουν σερι παιχνιδιων ως βασικος.
Ας τελειωνει αυτο το αστειο με τις συνεχομενες αλλαγες στη θεση
Ας αποφασίσουμε λοιπόν...Ο παίκτης δεν μπορεί να βγάλει 90λεπτο λόγω κούρασης ή βγαίνει αλλαγή λόγω τακτικής Ρασβάν?
-
Εγω παλι λεω οτι αν τον ειχε αφησει μεσα και εβαζε τον Ντεσποντοφ στο 65, θα ειχε βαλει γκολ.
Το παλικαρι δεν προκειται να κανει αυτα που περιμενουμε να κανει για κανεναν λόγο και σε κανενα παραλληλο συμπαν, με τη διαχειριση που του γινεται. Ας το αποδεχτουμε και ας ελπισουμε να βοηθησει εστω στην κυκλοφορια της μπάλας.
- theodorsalonika
Tην ιδία άποψη έχω και εγώ και να ξυπνήσει ο Lucesku και να τον αλλάζει θέση ενω ωρα παινιδού 9 άρι είναι να ξεκινά βασικός Forwarδ.ο Lucesku κάνει το ίδιο σε πολλούς παίχτες ένα παίχτη που έπιασε ήταν κανονικός δεξί μπακ RB/Rw o Kedziora,εκεί έπαιζε και με τον πατέρα Lucesku στην Dynamo Kyiv άλλο που παίζει και δεξί στόπερ όπως παγκοσμίως από όλες τις ομάδες.nunies4 έγραψε:Ξεκαθαρα πιστευω οτι πλεον πρεπει να του δοθουν σερι παιχνιδιων ως βασικος.