Razvan Lucescu V

Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Re: Razvan Lucescu V

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Ραζβάν μου. Τα παιδιά εδώ μέσα τα είπανε λίγο πολύ.
Εγώ μια παρατήρηση/παράπονο έχω.
Δε μπορώ ρε συ να βλέπω ΣΕ ΚΑΘΕ ματς, να μου βγάζεις το φορ στο 60-65.
Άσε τον Ρώσο μέσα να παίξει μέχρι το 90'. Τι θα πάθει δηλαδή!
Δηλαδή ο Τσάλοφ δεν έπαιξε καθόλου με αεκ (Αθήνα) καθόλου με βάζελο και μου τον βγάζεις στο 60;
Κατά τα άλλα, παραδόξως συμφωνώ με rene. To ματς δεν επιδέχεται κριτική στον προπονητή. Ήμασταν πολύ καλοί.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

tzoker έγραψε:Αυτό το φαινόμενο ότι τα εξτρεμ και το φορ κρίνονται από τα κοψίματα, τα κλεψίματα, τα τάκλιν και τα χιλιόμετρα που γράφουν πρέπει να είναι παγκόσμιο φαινόμενο. Για αυτό έχουμε αλλάξει 30 επιθετικούς και ο τελευταίος αξιόλογος ο οποίος μνημονευεται ακομα αφου εδωσε μισό πρωτάθλημα κ κουβαλησε το πρώτο μισό ηταν ένας τύπος ο οποίος δεν ίδρωνε ούτε την κοτσίδα.
Δεν γινεται να μην συμφωνησω..
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Πως σας αρέσει να λέτε αυτές τις υπερβολές
Σου έδωσελή μισό πρωτάθλημα. Από πού και ως πού?
22 γκολ ο ΠΑΟΚ σε 14 παιχνίδια που ήταν ο προγιο στην ομάδα , 44 σε 16 παιχνίδια μετα που έφυγε
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

Πάντως κάτι πρέπει να γίνει με τη θέση του φορ. Δε γίνεται όλοι μετά τον Πρίγιοβιτς να είναι στην καλύτερη μέτριοι. Εγώ πιστεύω και τον Τσάλοφ σαν παίκτη και φυσικά τον Τζίμα που δεν πήρε καν σοβαρές ευκαιρίες.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Αν θεωρούμε μέτριο ποδοσφαιριστή που βγήκε πρώτος scorer στην championship και πήρε μεταγραφή στον άγιαξ άρης, τότε τα κριτήρια μας είναι λίγο κάπως θολά
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Daskalos_4 έγραψε:Για πολλους απο εμας ο Λουτσε είναι μεγαλη αδυναμια. Ομως μπορουμε να συμφωνήσουμε ολοι οτι ο Ντεσποντοφ υφίσταται τρομερη και αναιτια αδικια λογω της διαχειρισης του απο τον προπονητη, η οποια μαλιστα πληγώνει ολη την ομάδα ανεπανόρθωτα;
Την αδικία που υφίσταται ο Ντεσποτοφ, τη δείχνει κάθε φορά που μπαίνει και χάνει αστείες μονομαχιες, δίνει λάθος πάσες σε αντιπάλους και κάνει κοντρόλ επιπέδου δημοτικου

Όλοι ξέρουμε τα θετικά του αλλά ας μην ξεχνάμε να αναρωτηθούμε μήπως για κάποιο λόγο μένει έξω

Χτες έπαιξε 45 λεπτά. Πέρα από τις εκτελέσεις των στημένων, έκανε οτιδήποτε άλλο και δεν το θυμάμαι;
TransferMania

Δημοσίευση από TransferMania »

PAOKevolution έγραψε:Ραζβάν μου. Τα παιδιά εδώ μέσα τα είπανε λίγο πολύ.
Εγώ μια παρατήρηση/παράπονο έχω.
Δε μπορώ ρε συ να βλέπω ΣΕ ΚΑΘΕ ματς, να μου βγάζεις το φορ στο 60-65.
Άσε τον Ρώσο μέσα να παίξει μέχρι το 90'. Τι θα πάθει δηλαδή!
Δηλαδή ο Τσάλοφ δεν έπαιξε καθόλου με αεκ (Αθήνα) καθόλου με βάζελο και μου τον βγάζεις στο 60;
Κατά τα άλλα, παραδόξως συμφωνώ με rene. To ματς δεν επιδέχεται κριτική στον προπονητή. Ήμασταν πολύ καλοί.
Συμφωνω σε ολα.
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

Χτες ήταν κορυφαίος ο Ζιφκοβιτς
Αλλά φέτος στα περισσότερα ματς που έπαιξε ήταν μέτριος κ κατω
Ο Δεσποτοφ δεν μπορεί να λείπει από την ενδεκάδα ουδεποτε
Ο Ζιφκοβιτς ειναι ο πολυτιμότερος παικτης διότι εκτός των πολλών αλλων έχει ένα χαρακτηριστικό που δεν το έχει κανενας άλλος παίκτης μας, είναι πολυθεσιτης και πολυεργαλειο
Είναι εξτρέμ ειναι μπακ είναι φουλμπακ αλλά και κυριως ο άνθρωπος που λείπει από το κέντρο, είναι εξαρο-οχταρο-δεκαρι
Στο κέντρο θα είναι ο καλύτερος μέσος του πρωταθληματος
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Τι να κάνουμε που ο Βούλγαρος πέφτει πάνω στο Σέρβο και κανείς δεν μπορεί αριστερά και ο Σέρβος είναι σαφώς καλύτερος?
Μπήκε πάλι χθες ο Ντέσπο και του έφευγε το κοντρόλ, μια φορά δεν έχω δει το Ζίλε να του φεύγει κοντρόλ 5 μέτρα, πάντα συγκεντρωμένος ο Σέρβος.
Τι να κάνουμε τώρα, ειδικά για δύσκολα παιχνίδια η 11άδα ξεκινά από το Σέρβο.
Σε ματς με ομάδες από την 6η θέση και κάτω μπορεί να ξεκινά και ο Ντέσπο.

Τα στατιστικά είναι για το μπάσκετ, εδώ μιλάμε για άλλο άθλημα.
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

Το καλύτερο όμως είναι να παίζουν και οι δύο
Και ο Ζιφκοβιτς μπορεί να λύσει το μεγάλο πρόβλημα στο κέντρο, για μένα >= από Μειτε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tasso85 την Παρ 10 Ιαν 2025, 12:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

Συγγνώμη που θα συνεχίσω το οφ-τοπικ..
Αλλα οσο παθος εχει ο Ζιφκοβιτς δεν το εχει κανενας αλλος στην ομαδα. Μαζι με την τακτικη του προσηλωση, το σκυλιασμα του και φυσικα την ποιοτητα του θα παιζει παντα αντι του Ντεσποτοφ στα ντερμπι. Ο παιχτης ειναι 1.70 και παει μανουριαζει με ολους και παρασυρει και τους υπολοιπους. Για αυτο και φοραει το περιβραχιονιο.
Οσες φορες δοκιμασε ο Λουτσι να τους χωρεσει τα αποτελσματα δεν ηταν καθολου καλα.
Αρα δεν κακιζω τον Λουτσεσκου που εχει στο μυαλο του καλυτερο και πιο επιδραστικο δεξι εξτρεμ τον Ζιφκο.
Οπως επισης δεν τον κακιζω οταν βλεπει οτι αριστερα δεν εχει καλυτερο εξτρεμ απο τον Ταισον που κανει μπουκες και τελικες.

Ο ντελιας πχ τελικες δεν κανει, ο ζιφκοβιτς παιρνει λιγοτερες.. αν βαλεις και ενα ιδιο τυπου εξτρεμ απο εκει τοτε εχεις μια παντελως ακινδυνη επιθετικη τριαδα. Για αυτο και ο κοουτς ψαχνει σχεδον σε καθε μεταγραφικη ενα δεκαρι που παιζει και αριστερα...

Στα του τοπικ.. σημερα ξερουμε αν θα εχουμε αποφαση για τον Ραζβαν?
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Όλη η χρονια ειναι να βγεί η απόφαση σήμερα . Η χρονιά παίζεται ,το πρωτάθλημα παίζεται και αυτός ο μήνας είναι καθοριστικός . Εμείς εχουμε τον Αρη οι άλλοι παίζουν μεταξυ τους και έχουν σχετικά πιο δύσκολο πρόγραμμα . Μπόρουμε να βρεθούμε και πρώτοι και 2/2 να τελειώσουμε με τον έναν "διεκδικητη" . Πρέπι να έχει ενισχυθεί η ομάδα μέχρι 20/1 και ο κοουτς να καθαρίσει το κεφάλι του.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Μεγάλε Ράσβαν έσπασες και το τελευταίο οχυρό.
Ακόμα και οι φανατικοί αντιΛούτσε (δεν αναφέρομαι σε συνοπαδούς) κατάλαβαν την ανωτερότητά σου απέναντι στον κίτρινο πολυδιαφημισμένο προπονητή.
Πέρα από τη δολοφονία χαρακτήρα προσπαθούν και με άλλο τρόπο να σε πλήξουν. Βγαίνουν παγανιά από τον πρώτο αγώνα με μανία να πουν πως ο Αλμέιδα είναι ανώτερος του Ράσβαν. Και φαίνεται από τον τρόπο που το δηλώνουν πως δεν το πιστεύουν αλλά το λένε γιατί πρέπει να το πουν. Που ο Βιτόρια και ο Αλόνσο με 2 μήνες στον πάγκο ο καθένας είχαν πλάνο που μπλόκαρε εμφανέστερα και σε μεγαλύτερο βαθμό τον ΠΑΟΚ και χωρίς τη χρήση crav maga. Ένας προπονητής που ζει και αναπνέει με τον Πινέδα. Βγαίνει από το κέντρο με το Βόλο και προλαβαίνει να βάλει ο Βόλος 2 γκολ σε 20 λεπτά. Βγαίνει ο Πινέδα στο 87 και καπάκι βάζουμε γκολ. Μια άεκ, απόλυτο μηδενικό που η μοναδική ευκαιρία της έγινε από προσωπική ενέργεια του Μεξικανού.
Μεγάλε Ράσβαν δεν είναι πρώτη φορά που τον κερδίζεις ούτε και η τελευταία. Απλά χθες τον κέρδισες με τον δικό σου τρόπο. Όχι προσαρμοζόμενος στο δικό του mma.
Χθες λοιπόν κέρδισες κατά κράτος και το παραδέχθηκε ουσιαστικά και ο αντίπαλος σου. Κατάφερες και κράτησες τον αντίπαλο με τους πολυδιαφημισμένους αστέρες στο μηδέν και οδήγησες το ματς στην παράταση.
Οκ, εκεί μετά τον τραυματισμό του Αντρίγια, τα κουκιά ήταν μετρημένα και δε γινόταν να υπάρχει ίδια απόδοση με την κανονική διάρκεια.

Υγ. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το πως η συζήτηση περί λαθών και αστοχιών του Ράσβαν σχετίζεται με την παραμονή του ή όχι.
Αυτός ο προπονητής, με τα θετικά και τα αρνητικά του έχει επάρκεια να κρατάει τον ΠΑΟΚ πέριξ της κορυφής;
Ναι
Αυτός ο προπονητής, έχει την επάρκεια να οδηγεί τον ΠΑΟΚ μια φορά στα 5 χρόνια στην κατάκτηση πρωταθλήματος; Ναι
Αυτός ο προπονητής, έχει την επάρκεια να οδηγεί 2 φορές στα 5 χρόνια τον ΠΑΟΚ σε τελικούς κυπέλλου;
Ναι
Αυτός ο προπονητής, έχει την επάρκεια να οδηγεί τον ΠΑΟΚ μια φορά στα 5 χρόνια σε κατάκτηση κυπέλλου;
Ναι

Δεν υπάρχει κανένας λόγος λοιπόν, αφού ο προπονητής αυτός καταφέρνει αυτά τα πράγματα με αυτή τη συχνότητα να φύγει.
Για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ στο συγκεκριμένο ποδοσφαιρικό και γεωπολιτικό περιβάλλον, η συχνότητα δε μπορεί να είναι διαφορετική.
Προσοχή, δεν είμαστε στη δεκαετία του 2010 όπου ο πάο φυτωζοούσε και η άεκ βολόδερνε μεταξύ β και γ εθνικής;
Πλέον υπάρχουν 4 ομάδες με ελάχιστες αγωνιστικές διαφορές και με προοπτική οι ανταγωνιστές να ανεβάζουν συνεχώς την ποιότητα των ρόστερ τους. Και μιλάμε για ανταγωνιστές που είναι και οι 3 από την Αθήνα. Αν αυτό δεν το έχουμε υπόψιν μας ή έχουμε γεννηθεί και ζούμε μόνιμα σε άλλη χώρα ή βρσκόμαστε σε θάλαμο κρυοσυντήρησης από το 323 π.X. και μόλις μας ξύπνησαν.
Ο ΠΑΟΚ από το 1926 μέχρι την έλευση του Ράσβαν είχε κατακτήσει 2 πρωταθλήματα. Δλδ ένα πρωτάθλημα ανά 45 χρόνια.
Ο Ρασβάν έπαιξε καταλυτικό ρόλο (όχι τον κύριο, κύριος λόγο ήταν ο Ιβάν, όμως για πολλές χημικές αντιδράσεις χρειάζεται καταλύτης) στην αλλαγή αυτής της συχνότητας και πλέον πρόσθεσε άλλα 2 πρωταθλήματα μέχρι σήμερα.
Αν κάποιος νομίζει πως κομβικό ρόλο στην περαιτέρω βελτίωση αυτής της συχνότητας παίζει η αλλαγή του προπονητή είμαι πρόθυμος να ακούσω την άποψη - πρόταση του. Μόνο για το πρόσωπο όμως. Μη περιέχονται μέσα στην πρότασή του βελτιώσεις στον τρόπο λειτουργίας της ΠΑΕ, του τμήματος scouting, της οργάνωσης, της μεταγραφικής πολιτικής κλπ.
Με τις ίδιες ακριβώς συνθήκες, την ίδια διοικητική λειτουργία και τα ίδια πρόσωπα, περιμένω κάποιος να μου προτείνει εγγυημένα πρόσωπο ή συγκεκριμένο στυλ προπονητή που θα μου βελτιώσει αυτή τη συχνότητα. Με τις ίδιες συνθήκες αντιμετώπισης από το ποκ, με την ίδια διαιτητική και δικαστική συμπεριφορά.

Κάνει ο Ράσβαν στραβά; Πολλά. Έχω υποσχεθεί στον joshua πως θα γράψω μια φορά σε ένα σεντονάκι όσα στραβά πιστεύω πως κάνει. Δε θέλω να το κάνω τώρα όμως. Θέλω να το κάνω μετά από μια μεγάλη του επιτυχία για να μη φανεί πως έχω υστερόβουλες προθέσεις. Ελπίζω η επιτυχία να προηγείται της ημέρας που θα αφήσει τον πάγκο μας για να έχουν νόημα όσα γράψω.
Έχει λοιπόν στραβά. Συμφωνούμε όλοι. Να συζητούμε για αυτά τα στραβά; Βεβαίως. Γυρίστε πέρυσι στο αεκ - ΠΑΟΚ και δείτε πως ήμουν ο πρώτος που τον έσκιζα που έβαλε βασικό τον Βιειρίνια πάνω στον ΠΙνέδα. Δείτε τη Δευτέρα ότι του άσκησα κριτική για τα μέτρα που έπαιξε η ομάδα και πως θεώρησα πως αυτό ήταν μια από τις αιτίες της ήττας. Και του άσκησα κριτική παρόλο που εδώ και 20 μέρες λέω πως ότι αγωνιστικό βλέπουμε να συμβαίνει στον ΠΑΟΚ πρέπει να το βάζουμε σε δεύτερη μοίρα καθώς τα γεγονότα του πάρκινγκ είναι πραγματικός σεισμός άρα θα μπορούσα να κάνω μούχτι και να τα δικαιολογώ όλα.
Για να μην μακρυγορώ.
Με αυτά τα στραβά κρατάει κάθε χρονιά τον ΠΑΟΚ ανταγωνιστικό; Τον κρατάει.
Με τα ελαττώματά του μπορεί να πάρει τίτλο; Μπορεί.
Στον ανελέητο πόλεμο που δέχεται η ομάδα εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων μπορεί να αντέξει ή λιγοψυχεί. Αντέχει.

Εδώ τελειώνει η συζήτηση στο δικό μου μυαλό. Προπονητής που θα μου φέρνει ένα πρωτάθλημα ανά 5 χρόνια και θα έχει τον ΠΑΟΚ κάθε χρονιά ανταγωνιστικό δεν τον αλλάζω με τίποτα κάτω από αυτές τις απίστευτα εχθρικές συνθήκες και τον δέχομαι φανατικά με τα στραβά του (αυτά που εντοπίζουμε εμείς οι μη επαγγελματίες του χώρου γιατί οι επαγγελματίες του χώρου μπορεί να αποδομήσουν αυτά που σκεφτόμαστε ή να μας αποκαλύψουν άλλα).
Εδώ τελειώνει λοιπόν για μένα η κουβέντα και περιμένω τις προτάσεις όσων διαφωνούν για ένα γόνιμο διάλογο. Ξαναλέω όμως προτάσεις μόνο για αλλαγή προσώπου κάτω από τις ίδιες συνθήκες. Μη μου πειράξετε τα γύρω γύρω και αρχίσουμε κουβέντες του στυλ να έρθει ένας άλλος προπονητής που αν του φέρουν νωρίτερα τις μεταγραφές και αν του φέρουν έναν σούπερ τεχνικό διευθυντή και αν προστατέψει καλύτερα την ομάδα ο Σαββίδης και αν έχουμε καλύτερη επικοινωνιακή πολιτική και αν αυξήσουμε και άλλο το μπάτζετ και αν αλλάξουμε το scouting team και αν η διαιτησία σταματήσει να μας αδικεί και αν υπάρχει ισορροπία στον πόλεμο των ποκιτών και αν και αν και αν...

Μη μου κάνετε το γύρω γύρω Κυριακή και βάλουμε και έναν καινούριο προπονητή. Όπως τώρα το γύρω γύρω είναι Δευτέρα να παραμείνει Δευτέρα.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Καλα, εδω που τα λεμε, ο αλμειδα διέπραξε εγκληματα χθες, βγαζοντας τους Πινεδα-Λιβαι απο το παιχνιδι. Για πολλοστη φορα κανει τα αδυνατα δυνατα για να χασει η ομαδα του απο τον ΠΑΟΚ. Περυσι τα καταφερε περίφημα σε δυο παιχνιδια, μεταφεροντας τον κορυφαιο Πινεδα απο τα χαφ στα μπακ. Μιλαμε για παντελως μετριοκακο προπονητη.

Αν δεν ειχε τραυματιστει ο Ζιφκοβιτς ειμαι σιγουρος πως θα ειχαμε περασει.
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Ο διαμαντοπουλος μπορεί να ξέρει τι θέλει ο λουτσεσκου,δεν μπορεί να ξέρει τι θέλει όμως ο τ.δ. μας

Πάντως ο πενια ,από τώρα χρεώνεται στον Ραζβάν.

Οπότε στο ταμείο,τα λέμε απο τωρα,αποτυχία η όχι θα την χρεωθεί αυτός.

Επίσης ο διαμαντοπουλος ανέφερε τον άλλον γτ τον θέλει ο προπονητής αλλά δεν τον θέλει ο τ.δ.

Το μόνο σίγουρο είναι γτ βλέπω κάτι άρθρα πόσες μεταγραφες θέλει ο λουτεσκου είναι ότι αυτός ζήτησε ως προτεραιότητα 2 χαφ.

Το ένα πάντως ήρθε και είναι επιλογή του.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”