Razvan Lucescu V
- figurehead4
Re: Razvan Lucescu V
Εδώ δεν έχεις βαρεθεί εσύ ρε φίλε να βγάζεις άχρηστο τον ιδιοκτήτη, τους γιους του, τη διοικηση και όλους τους παίχτες του ροστερ για να δικαιολόγησεις τα αδικαιολογητα και θα βαρεθώ εγώ;
Άσε εμένα στο καφενείο μου και μπες σε συζητήσεις για την τακτική προσήλωση του Μουργκ, την πίεση του Μπράντον, το ότι παίζει καλά με πλάτη ο Σαμάτα, τη νεανική καρδιά του Τάισον, τη δυνατότητα του Σβαμπ να βγάζει την ομάδα σωστά μπροστα και όλες αυτές τις περισπουδαστες αναλύσεις, μαζί με το ότι ο Ντέλιας είναι επιπόλαιος κι ο Τζίμας ανέτοιμος και μην σε χαλάνε μιζεροι τύποι σαν και μένα.
Εγώ να δεις πόσο βαρέθηκα
Άσε εμένα στο καφενείο μου και μπες σε συζητήσεις για την τακτική προσήλωση του Μουργκ, την πίεση του Μπράντον, το ότι παίζει καλά με πλάτη ο Σαμάτα, τη νεανική καρδιά του Τάισον, τη δυνατότητα του Σβαμπ να βγάζει την ομάδα σωστά μπροστα και όλες αυτές τις περισπουδαστες αναλύσεις, μαζί με το ότι ο Ντέλιας είναι επιπόλαιος κι ο Τζίμας ανέτοιμος και μην σε χαλάνε μιζεροι τύποι σαν και μένα.
Εγώ να δεις πόσο βαρέθηκα
Στο οποίο παιχνίδι η Φερεντσβάρος έπαιξε με 10 παίχτες, και δεν κάθισε πίσω όπως έκανε η Στεάουα.Daskalos_4 έγραψε:Κατι που ξεχναμε συνεχως (λογικα, μιας και αποτελει φωτεινη εξαιρεση): εναντιον της Φερεντσβάρος καναμε ισως το καλυτερο παιχνιδι της τελευταιας δεκαετιας. Με τους ιδιους ακριβως παιχτες.
Pablito η φερεντσβάρος δεν έπαιξε με 10. Κανονικά με 11 όλο το 90λεπτο.
Η Πλζεν είχε φάει αποβολή.
Με 11 ήταν η φερεντβαρος.
Να ρωτήσω κάτι με αγάπη;
Το οτι όλο το ποκ τον σημαδεύει και κάνει τα πάντα να φύγει από την χώρα με χυδαία δολοφονία χαρακτήρα και τιμωρίες προκλητικές,με τσακιρηδες κεφτετζογλου και σία να έχουν ως αποστολή να φύγει δεν θα έπρεπε (ότι ευθύνες ποδοσφαιρικες και να υπαρχουν) να γίνει ο κόσμος ασπίδα στον προπονητή;
Να ρωτήσω κάτι με αγάπη;
Το οτι όλο το ποκ τον σημαδεύει και κάνει τα πάντα να φύγει από την χώρα με χυδαία δολοφονία χαρακτήρα και τιμωρίες προκλητικές,με τσακιρηδες κεφτετζογλου και σία να έχουν ως αποστολή να φύγει δεν θα έπρεπε (ότι ευθύνες ποδοσφαιρικες και να υπαρχουν) να γίνει ο κόσμος ασπίδα στον προπονητή;
Δάσκαλε καλημέρα. Στα δικά μου μάτια το καλύτερο και πληρέστερο παιχνίδι το κάναμε στο 0-3 της Λεωφόρου.Daskalos_4 έγραψε:Κατι που ξεχναμε συνεχως (λογικα, μιας και αποτελει φωτεινη εξαιρεση): εναντιον της Φερεντσβάρος καναμε ισως το καλυτερο παιχνιδι της τελευταιας δεκαετιας. Με τους ιδιους ακριβως παιχτες.
Με βάση τη δυναμική του αντίπαλου θα πρόσθετα το διπλό στη Γερμανία όπου θεωρώ πως η τακτική προσέγγιση και προσήλωση ήταν σεμιναριακού επιπέδου.
Nα σε ρωτησω κατι και εγω ρε GINOLA? Ο ιδιος εχει κανει κατι που να εχει προκαλεσει ΜΕΡΟΣ της στοχοποιησης η ειναι ενα αγγελουδι επι της γης που στοχοποιειται αποκλειστικα αδικα και μονο λογω των ικανοτητων του και οτι αυτες φερνουν ως αποτελεσμα?GINOLA έγραψε:Με 11 ήταν η φερεντβαρος.
Να ρωτήσω κάτι με αγάπη;
Ginola αυτό είναι αλφαβήτα.GINOLA έγραψε:Με 11 ήταν η φερεντβαρος.
Να ρωτήσω κάτι με αγάπη;
Μόνο και μόνο που το ποκ πασχίζει να τον διώξει έπρεπε να λειτουργούμε σαν το σκύλο του Παβλόφ. Τα εξαρτημένα αντανακλαστικά απέναντι στο ποκ έπρεπε να είχαν ενεργοποιηθεί. Τώρα γιατί δε συμβαίνει αυτό μάλλον πρέπει να περιμένουμε κάποια καινούρια μελέτη συμπεριφοριστικής θεωρίας.
Το ότι όλο το ποκ τον κυνηγάει, στα δικά μου μάτια σημαίνει αυτόματα πως καταλαβαίνουν την αξία και τη σημασία του να είναι αυτός στον πάγκο. Γιατί αυτό δεν είναι κατανοητό από όλους το έχω πραγματικά απορία.
Τα έχουμε ξαναπεί. Αυτός που κάθεται στον πάγκο του ΠΑΟΚ δεν πρέπει να κρίνεται μόνο με αγωνιστικά κριτήρια. Στην Ελλάδα αυτό που παίζεται δεν έχει σχέση με το άθλημα που ονομάζεται ποδόσφαιρο.
Σωστά, δικό μου λάθος.marsantos έγραψε:Pablito η φερεντσβάρος δεν έπαιξε με 10. Κανονικά με 11 όλο το 90λεπτο.
Ο ίδιος έχει σκυλιασει επικοινωνιακα για πράγματα που έπρεπε να σκυλιάζει ο ΠΑΟΚ. Κάνει λαθη; Ε ναι, αλλά όχι ρε φίλε,δεν θα μπω με τπτ σε αυτό το γαϊτανάκι που θέλει να τον πυροβολησω επειδή γουστάρει το ποκ λες και ειναι ο σατανάς του ελληνικού ποδοσφαίρου.Και στην ουσία,όχι δεν έχει προκαλέσει περισσότερο από κανέναν άλλο προπονητή στην Ελλάδα. Μέχρι και ο γιοβανοβιτς όταν δεν πήρε τα σφυρίγματα που ήθελε φώναξε. Για να μην παω σε ηθικά εγκλήματα όπως πανηγυρισμός κατουρημα μπροστά στην 4, πιάσιμο μεζεων στον τελικό κυπέλου κτλ. Λίστα έχω από 1000 ανθρώπους που ο Λουτσέσκου μπροστά τους είναι αγγελούδιjoshua έγραψε:Nα σε ρωτησω κατι και εγω ρε GINOLA? Ο ιδιος εχει κανει κατι που να εχει προκαλεσει ΜΕΡΟΣ της στοχοποιησης η ειναι ενα αγγελουδι επι της γης που στοχοποιειται αποκλειστικα αδικα και μονο λογω των ικανοτητων του και οτι αυτες φερνουν ως αποτελεσμα?GINOLA έγραψε:Με 11 ήταν η φερεντβαρος.
Να ρωτήσω κάτι με αγάπη;
Δεν πάω καν στην κουβέντα για αλμειδα.
Δεν ειναι αγγελούδι επι της γης γενικα, είναι όμως ο προπονητής μας που κυρίως στοχοποιηθηκε επειδή λέει μόνιμα την αλήθεια,ότι δλδ το πρωτάθλημα του 2017-18 κλάπηκε.
Μπορούσε να βγαίνει η αποστολή,να τρώει ξύλο ,να μην ανοίγουν οι πόρτες και οπως ο Άμπελ να δηλώνει για υπέροχη ατμόσφαιρα; μπορούσε.
Ρώτα όμως τον εαυτό σου θα ηθελες κατι τετοιο;
- PAOKevolution
@joshua, πιστεύεις ότι ο ρόλος του προπονητή στον ΠΑΟΚ είναι απλός ή σύνθετος; Αρνείσαι να καταλάβεις τους πολλαπλούς ρόλους που εξυπηρετεί ο Ραζβάν;
Άσε αν είναι προπονητικά επαρκής.
Σαν ρόλο, αντιλαμβάνεσαι τι αντιπροσωπεύει ο Ραζβάν;;
Άσε αν είναι προπονητικά επαρκής.
Σαν ρόλο, αντιλαμβάνεσαι τι αντιπροσωπεύει ο Ραζβάν;;
Εγω δεν βλεπω κανεναν πολλαπλο ρολο.Δεν βλεπω σε τι βοηθαει τον ΠΑΟΚ και γιατι χρειαζομαστε ο Λουτσεσκου να ειναι οτιδηποτε αλλο εκτος απο προπονητης αλλα εγω ειμαι εγω. Σε τι ακριβως λειτουργει ως ασπιδα? Τι εχουμε κερδισει ακριβως? Προφανως δεν αναφερομαι σε μια διαμαρτυρια για μια διαιτησια.Αυτο ειναι απολυτως ανθρωπινο και προφανως δεν λεω οτι οι αλλοι ειναι αγγελουδια και ο δικος μας ο σατανας αλλα νομιζω πως ευκολα θα μπορουσε να ειχε αποφυγει μια σειρα απο περιστατικα που μονο καλο δεν εχουν κανει στην ομαδα.Καποτε ο ιδιος ο Λουτσεσκου ειχε στοχοποιηθει και απο εμας ως προπονητης της Ξανθης οταν ερχοταν στην Τουμπα και εμφανιζε εμας ως θυτες.Να ειμαστε λιγο αντικειμενικοι στη κριση μας.Δεν πηγαζουν ολα απο το αδικο που μας πνιγει,υπαρχουν και ''δομικα'' ελατωματα.
- figurehead4
Όχι δεν είναι ασπίδα της διοικησης. Αντίθετα στρέφει συνεχώς την προσοχή από τα λάθη του στις διοικητικές ελλείψεις, γκρινιαζοντας συνεχώς, με αποτέλεσμα να τρώει κράξιμο μέχρι κι ο ιδιοκτήτης της καντινας στην Τούμπα στις αποτυχίες και αυτός να φαίνεται συνεχώς ως η αυθεντία χωρίς καμια ευθύνη, που έμπλεξε με ερασιτέχνες.
"Δεν ξέρω για μεταγραφές ρωτήστε αυτούς που τις κανουν" δηλωσε
"Δεν συμφωνώ με την ευρωπαϊκή λίστα" δηλωσε
"Δεν είμασταν έτοιμοι για το τσαμπιονς λιγκ ως οργανισμος" δήλωσε χωρίς ντροπή λες κι αυτός ήταν ο έτοιμος που κάθε καλοκαίρι περιμένουμε τα κρύα για να παίξει η ομάδα και περναμε με την ψυχή στο στόμα ομαδουλες ή τρώμε σφαλιάρες αλά Λέφσκι και Μάλμε.
και άλλες όμορφες δηλώσεις κάθε τρεις και λίγο.
Πολλές φορές στρέφει την κουβεντα επίτηδες στα εξωαγωνιστικά βρισκοντας εκεί άλλοθι για τις αποτυχίες του. Όπως τώρα μιλάμε για το πάρκινγκ στο προποτζιδικο, μιλάμε για το κοράκι, αλλά όχι για την ομάδα που παρουσίασε στο χορτάρι.
Πριν λίγους μήνες μόνο οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ έβγαλαν ανακοίνωση στήριξης περνώντας όλες τις ευθύνες στη διοίκηση αποκλειστικά και κουνώντας μόνο σε αυτή το δάχτυλο των ευθυνών, τονίζοντας την ανάγκη στήριξης στον προπονητή. Ουσιαστικά έκοψαν κάθε σκέψη απομάκρυνσης του με αποτέλεσμα το αδιέξοδο του σήμερα. Ποια ασπίδα λοιπόν;
Εδώ μέσα γράφονται καθημερινά εμετικά σχόλια για τη διοικηση και για υπεράσπιση όλων των παραλογων επιλογών του και εμείς επιμένουμε πως είναι η ασπίδα της διοικησης.
Ε ας πάψει να είναι κι ας γίνει προπονητής χωρίς να μιλά και χωρίς να γκρινιάζει. Τον ρωτήσατε όμως αν τι θέλει ή μήπως τον βολεύει αυτός ο ρόλος;
Όσο για το ποκ, ας πήγαινε εκεί να δει τι σημαίνει πίεση διοικησης και οπαδών για αποτελεσμα. Ας έλεγε εκεί ότι από Νοέμβριο θα ρολαρουμε ή να τολμήσει να κράζει το ροστερ του δημοσια και τις μεταγραφές. Ούτε μια στις χίλιες. Εδώ βρήκε και τα κάνει και τα λεει όλα αυτά. Βρήκε την κατάλληλη διοίκηση και τους κατάλληλους οπαδούς και την περνάει ζάχαρη.
Ήδη έχει βγει το αθωωτικό του πόρισμα σε τυχόν αποτυχία στη σεζόν και η αποκλειστική επιρριψη ευθυνών στη διοίκηση. Το διαβάζουμε ήδη καθημερινά κι εδώ και από τους αρδ παντου για να το εμπεδωσουμε επιτελους και να το αποδεχτουμε. Μην μας ζητήσουν να του πούμε και μπράβο κιόλας στο τελος αν καταφέρει να βγει 4ος με τέτοιο ροστερ που του έλαχε κι αν αποκλειστεί ηρωικά από την Ευρώπη τερματιζοντας στις τελευταίες θέσεις με τόσα... μεγαθήρια πάνω του με υποδεέστερα ροστερ.
"Δεν ξέρω για μεταγραφές ρωτήστε αυτούς που τις κανουν" δηλωσε
"Δεν συμφωνώ με την ευρωπαϊκή λίστα" δηλωσε
"Δεν είμασταν έτοιμοι για το τσαμπιονς λιγκ ως οργανισμος" δήλωσε χωρίς ντροπή λες κι αυτός ήταν ο έτοιμος που κάθε καλοκαίρι περιμένουμε τα κρύα για να παίξει η ομάδα και περναμε με την ψυχή στο στόμα ομαδουλες ή τρώμε σφαλιάρες αλά Λέφσκι και Μάλμε.
και άλλες όμορφες δηλώσεις κάθε τρεις και λίγο.
Πολλές φορές στρέφει την κουβεντα επίτηδες στα εξωαγωνιστικά βρισκοντας εκεί άλλοθι για τις αποτυχίες του. Όπως τώρα μιλάμε για το πάρκινγκ στο προποτζιδικο, μιλάμε για το κοράκι, αλλά όχι για την ομάδα που παρουσίασε στο χορτάρι.
Πριν λίγους μήνες μόνο οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ έβγαλαν ανακοίνωση στήριξης περνώντας όλες τις ευθύνες στη διοίκηση αποκλειστικά και κουνώντας μόνο σε αυτή το δάχτυλο των ευθυνών, τονίζοντας την ανάγκη στήριξης στον προπονητή. Ουσιαστικά έκοψαν κάθε σκέψη απομάκρυνσης του με αποτέλεσμα το αδιέξοδο του σήμερα. Ποια ασπίδα λοιπόν;
Εδώ μέσα γράφονται καθημερινά εμετικά σχόλια για τη διοικηση και για υπεράσπιση όλων των παραλογων επιλογών του και εμείς επιμένουμε πως είναι η ασπίδα της διοικησης.
Ε ας πάψει να είναι κι ας γίνει προπονητής χωρίς να μιλά και χωρίς να γκρινιάζει. Τον ρωτήσατε όμως αν τι θέλει ή μήπως τον βολεύει αυτός ο ρόλος;
Όσο για το ποκ, ας πήγαινε εκεί να δει τι σημαίνει πίεση διοικησης και οπαδών για αποτελεσμα. Ας έλεγε εκεί ότι από Νοέμβριο θα ρολαρουμε ή να τολμήσει να κράζει το ροστερ του δημοσια και τις μεταγραφές. Ούτε μια στις χίλιες. Εδώ βρήκε και τα κάνει και τα λεει όλα αυτά. Βρήκε την κατάλληλη διοίκηση και τους κατάλληλους οπαδούς και την περνάει ζάχαρη.
Ήδη έχει βγει το αθωωτικό του πόρισμα σε τυχόν αποτυχία στη σεζόν και η αποκλειστική επιρριψη ευθυνών στη διοίκηση. Το διαβάζουμε ήδη καθημερινά κι εδώ και από τους αρδ παντου για να το εμπεδωσουμε επιτελους και να το αποδεχτουμε. Μην μας ζητήσουν να του πούμε και μπράβο κιόλας στο τελος αν καταφέρει να βγει 4ος με τέτοιο ροστερ που του έλαχε κι αν αποκλειστεί ηρωικά από την Ευρώπη τερματιζοντας στις τελευταίες θέσεις με τόσα... μεγαθήρια πάνω του με υποδεέστερα ροστερ.
Ασπίδα της διοίκησης είναι γιατί οποιοσδήποτε άλλος προπονητής τους έφερνε πρωτάθλημα και ενώ ήθελε ομάδα για τσουλού του φέρνανε 28/8 το Μπακαγιόκο και 30/9 το Λόβρεν, θα τους είχε διαολοστείλει και θα είχε παραιτηθεί και ο κόσμος θα έλουζε καθημερινά την ΠΑΕ. Τώρα το κράξιμο μοιράζεται.
Άσχετο αυτό με τις φετινές του εβδομαδιαίες αγωνιστικές επιλογές για τις οποίες δικαιότατα τα ακούει.
Άσχετο αυτό με τις φετινές του εβδομαδιαίες αγωνιστικές επιλογές για τις οποίες δικαιότατα τα ακούει.
Eπρεπε να τους διαολοστειλει γιατι του εφεραν το ενα χαφ που ζητουσε απο Ιουνιο, δινοντας 1.5 μυριο συμβολαιο,αρνηθηκαν προταση 20 μυριων για Ντελια,εφεραν 2 επιθετικους με 1.2 μυριο συμβολαιο ο καθενας και αγορα πανω απο 5 μυρια,εκεινος εμφανισε μια ομαδα που ενω ειχε 10 στους 11 περσινους παικτες εμοιαζαν να κανουν πρωτη φορα προπονηση με αποτελεσμα να φαμε 6 γκολ και να αποκλειστουμε απο τη συνεχεια του ΤΣΛ,αλλα δεν του εφεραν τον Μειτε ενω συμφωνησαν 3 φορες μαζι του και αυτος οπως φανηκε και στη συνεχεια χεστηκε για το αν θα παιζει ποδοσφαιρο εχουμε φτασει 8 Γεναρη και ακομα κανει διακοπες...Οκ...Ειναι πολυ ευκολο να σου φταινε οι αλλοι οταν ο ιδιος εχεις αποφασισει να μην συμμετασχεις σε μια απο τις πιο σημαντικες ευθυνες ενος προπονητη τον σχηματισμο του ροστερ.