Razvan Lucescu V

Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Razvan Lucescu V

Δημοσίευση από joshua »

Εγω εγραψα οτι ο Λοβρεν που πηρε συμβολαιο 2 μυρια και ηταν βασικος εναμιση χρονο στη Λυων, την ιδια στιγμη που ο Βιντα σε ιδια ηλικια εβρισκε συμβολαιο στη κουλα ,δεν μπορει να θεωρειται παλαιμαχος. Αν δεν καταλαβαινεις τη διαφορα δεν φταιω εγω.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

GINOLA έγραψε:Ε ομοίως θα σου πει τζος κάποιος,βρε ένα πράγμα ο Λουτσεσκου έχει ως χόμπι να κόβει ελευθερους παιχταράδες σε παραγωγική ηλικία και όλοι όσοι έρχονται είναι μάγοι αλλά τους χαλάει την καριέρα.

Το θέμα είναι ότι αυτά που λες δεν έχουν ειπωθεί τώρα αλλά από το καλοκαιρι παντου γράφτηκε και δεν είναι κάνα φοβερό μυστικό ότι ο ίδιος έφερε τον καμαρα, το σκ.τ. τον Τισουντάλι ,τον μπακαγιοκο ,τον κολει(επιλογή πανικού αφου δεν εκατσε ο σλοβενος που ολοι ηθελαν) και τον γκομες ,ο γιωργης τον τσαλοφ ,ο Νίκος τον Σόλα και τον λοβρεν last moment πάλι ο Λουτσεσκου μεσω του μανατζερ του σε κατάσταση πανικού μετά το φιάσκο χατζηδιακου.

Τώρα δεν εκμεταλευεται σωστά, δεν ειναι καλοι ο καθένας έχει την άποψη του.

Ισχύει πάντως ότι ήθελε τον μειτε και επειδη ήθελε τον μειτε εκοψε εκεινο τον νεαρό λατίνο από την Γερμανία ο οποίος ήταν επιλογή σκ.τ. και δεν ξέρω το παιδί τι κάνει τώρα, ήλπιζε ότι αντί αυτού τουλάχιστον θα φέρουν έναν εκ των άλλων,μισιτς κτλ.

Τώρα αν αυτοί είναι ακριβοί κτλ ,ε ας τραβήξουν έναν κοινό δρόμο,αν ελεγες στον λουτσε χαφ πιο ακριβό αλλά δεν θα έρθει ποτέ ο τισουνταλι προφανώς θα έλεγε χαφ.

Μικρή σημασία έχει,τώρα ας εξηγήσει λοιπόν κάποιος, γτ δεν έρχεται ένα χαφ ενώ όλοι λένε ότι έχουμε θέμα.

Γτ οκ,μπορούμε να κραζουμε τον Λουτσέσκου,μπορούμε το τιμ των "σκαουτερ χομπιστων" αλλά στην ουσία δεν ήρθαν πρώτες επιλογές ούτε του μεν ούτε των δε.

Είτε λόγω αργοπορίας,είτε λόγω υπερβολικής διαπραγμάτευσης στα οικονομικά,η οποία φέτος ηταν πιο εντονη απο ποτε κτλ.

Αυτη είναι η αλήθεια,τώρα το ότι την χρησιμοποιεί ο καθένας για να κράξει όποιον θέλει είναι κάτι λογικό αλλά στην ουσία το απόλυτο δίκιο δεν νομίζω ότι υπάρχει,σίγουρα μεγαλύτερα ελαφρυντικά ΓΙΑ ΜΕΝΑ έχει ο προπονητής αφού νόμιζε ότι μετά το περσινό επος 2 3 πράγματα θα τα έχει εξασφαλίσμενα. Όποιος διαφωνεί σεβαστό αλλά εγώ έτσι το βλέπω.
Ευτυχως που εχουμε σκαουτινγκ τιμ για να μας φερνει τον Μπακαγιοκο τον Τισσουνταλι και τον Κολλει. Καναν παιχτη αξιολογο μη εγνωσμενης αξιας βρηκαν ποτε ή μπα? Καθε ποστ σου μου προκαλει ακομη πιο εντονη απελπισια για το μπαχαλο που επικρατει εκει μεσα. Αν δεν το παρει αποφαση ο Ιβαν να δωσει το γενικο προσταγμα σε ΕΝΑΝ ή ενα τιμ και μονο, δεν θα δουμε άσπρη μερα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

GINOLA με ολο το σεβασμο και στο προσωπο σου και στις οποιες πληροφοριες μπορεις να εχεις αυτα τα τον ταδε τον εφερε ο Γιωργης τον δεινα ο Νικος και δεν ξερω τι αλλο δεν μπορω να τα παρω σοβαρα εκτος και αν εισαι μελος της διοικησης η της οικογενειας...Προτεινε το σκαουτινγκ τιμ 31χρονο με αγορα και συμβολαιο 1.2 μυρια και ειπε ο Ιβαν ,ο ιδιος Ιβαν που δηλωνε οτι εκοψε το μοντελο ΤΔ για να μιλαει απευθειας με τον Λουτσεσκου, ναι χωρις να τον θελει ο Λουτσεσκου...Ε δεν το πιστευω...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Τρί 07 Ιαν 2025, 14:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

Πάντως από το καλοκαίρι που όλοι συμφωνούσαμε και λέγαμε "Δώστου επιτέλους και το ρόστερ που θέλει για να κάνουμε πλάκα τα επόμενα χρόνια..." φτάσαμε στο "εντάξει δεν ήταν επιλογές του, αλλά είναι καλοί παίκτες και φταίει που δεν προσαρμόζεται.." .

Μαντέψτε που είναι το λάθος... στο ότι δεν είναι προσαρμοστικός ο Λούτσι? Ή ότι δεν έγιναν 3-4 στοιχείωδη πράγματα φέτος για να συνεχίσουμε από εκεί που το αφήσαμε (όλως τυχαίως το ίδιο έγινε και στο προηγούμενο πρωτάθλημα..)

Είναι ξεκάθαρα θολωμένος ο κόουτς (αδίκως ή δικαίως δεν με ενδιαφέρει) και αυτό κοστίζει. Είμαι ξεκάθαρα υπέρ του και ας κάνει κραυγαλέα λάθη λόγω ανασφάλειας.
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Τα παιδια είναι ενεργά με τον ΠΑΟΚ, οκ,μπορεί να μην υιοθετείς τπτ ,αλλά νομίζω ότι είναι γνωστό ότι και οι 2 έχουν σημαντικό ρόλο στα μεταγραφικά και δεν είναι και παράλογο,είναι οι μεγαλομετοχοι στην ουσία. Άλλωστε ο Σόλα πχ για μενα είναι λίρα 100 και γκέλα του ραζβαν.

Να μην πάρεις τπτ σοβαρά,αλλά ταυτόχρονα γτ παίρνεις σοβαρά ότι τον έναν και τον άλλον τους διάλεξε ο προπονητής,ή τους εκοψε ο προπονητής;

Ας πούμε λοιπόν ότι εδώ λέω μπούρδες,ο προπονητής σε σ.τ. είπε " για τις μεταγραφες να ρωτήσετε αυτούς που τις εκαναν" και ας μην μεταφράστηκε,η συνέντευξη υπάρχει.

Τεσπα,ιστορικά έχω πει πολλάκις,δεν γράφω για να με πάρει κάποιος σοβαρά και να με πιστέψει,δεν έχω κάποια τέτοια ανάγκη,όποιος θέλει με αγνοεί πλήρως,όπως επίσης αν θέλει η ομάδα εδώ με ρίχνει ένα μπάν η μου ζητάει να μην γράφω τπτ που να είναι τύπου πληροφορία, δεν έχω κάποιο τέτοιο θέμα.

Παρόλα αυτά βλέπω εδώ πάρα πολλούς να γράφουν με σιγουριά πράγματα οτι ειναι δεδομένα τα οποία πραγματικά είναι ενδιαφέρον από που τα άκουσαν και ίσως είναι ο λόγος που ενώ δεν γράφω και σχεδόν ποτέ τελευταία μπήκα στην διαδικασία μα γράψω 4 5 ποστ
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Να σου απαντησω σε αυτο αισιοδοξε. Ο Λουτσεσκου και αυτο για μενα ειναι η αφετηρια των προβληματων στο μεταγραφικο σχεδιασμο, παρεα με το προφανως δυσλειτουργικο μοντελο διοικησης του Ιβαν ,ειναι ενας ανθρωπος που δεν ειχε υψηλες παραστασεις ουτε ως παικτης, ουτε ως προπονητης πριν τον ΠΑΟΚ. Την ιδια στιγμη επιπλεον προερχεται απο μια χωρα που δεν την λες φυτωριο παραγωγης παικτων. Καπως ετσι ειναι απο τους λιγους προπονητες που εχουν περασει απο την ομαδα που δεν εχει δικες του προτασεις,δεν φερνει παικτες απο πρωταθληματα που επαιξε ,προπονησε, η τη χωρα που προερχεται, οπως κανει ξερω γω ο Μεντιλιμπαρ,ο Αλμειδα,εκανε σε εμας ο Σαντος και εγω δεν ξερω ποιος αλλος.
Επιπλεον ειναι ενας προπονητης που μισει τη μεταγραφικη περιοδο,μισει τις προσθαφαιρεσεις στο ροστερ,δεν ειναι ευελικτος τακτικα και αργει στην ενσωματωση νεων παικτων.
Ολα αυτα ειναι ευκολο να καταλαβει κανεις οτι οδηγουν σε εφιαλτικα καλοκαιρια που το προτζεκτ σχηματισμου του ροστερ μοιαζει με mission impossible. Για αυτο ακριβως τον λογο περναμε εφιαλτικες χρονιες μεχρι να συνομωτησει το συμπαν και να σχηματιστει ενα ροστερ που επιτελους να ταιριαζει στα θελω του και με αυτο ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ καθως ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, οταν τα κουτακια στο μυαλο του ειναι συμπληρωμενα.
Για μενα η λυση ειναι προφανης αλλα κανεις εκ της διοικησης και του προπονητη δεν μοιαζει να την επιδιωκει.Ενεργη συμμετοχη δικη του στις μεταγραφες με ευθυνη αποφασεων αποκτησης και οχι μονο εισηγησεων παραμονης και τυφλη υπακοη στη συνεχεια της διοικησης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Τρί 07 Ιαν 2025, 14:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

GINOLA έγραψε:Τα παιδια είναι ενεργά με τον ΠΑΟΚ, οκ,μπορεί να μην υιοθετείς τπτ ,αλλά νομίζω ότι είναι γνωστό ότι και οι 2 έχουν σημαντικό ρόλο στα μεταγραφικά και δεν είναι και παράλογο,είναι οι μεγαλομετοχοι στην ουσία. Άλλωστε ο Σόλα πχ για μενα είναι λίρα 100 και γκέλα του ραζβαν.

Να μην πάρεις τπτ σοβαρά,αλλά ταυτόχρονα γτ παίρνεις σοβαρά ότι τον έναν και τον άλλον τους διάλεξε ο προπονητής,ή τους εκοψε ο προπονητής;

Ας πούμε λοιπόν ότι εδώ λέω μπούρδες,ο προπονητής σε σ.τ. είπε " για τις μεταγραφες να ρωτήσετε αυτούς που τις εκαναν" και ας μην μεταφράστηκε,η συνέντευξη υπάρχει.

Τεσπα,ιστορικά έχω πει πολλάκις,δεν γράφω για να με πάρει κάποιος σοβαρά και να με πιστέψει,δεν έχω κάποια τέτοια ανάγκη,όποιος θέλει με αγνοεί πλήρως,όπως επίσης αν θέλει η ομάδα εδώ με ρίχνει ένα μπάν η μου ζητάει να μην γράφω τπτ που να είναι τύπου πληροφορία, δεν έχω κάποιο τέτοιο θέμα.

Παρόλα αυτά βλέπω εδώ πάρα πολλούς να γράφουν με σιγουριά πράγματα οτι ειναι δεδομένα τα οποία πραγματικά είναι ενδιαφέρον από που τα άκουσαν και ίσως είναι ο λόγος που ενώ δεν γράφω και σχεδόν ποτέ τελευταία μπήκα στην διαδικασία μα γράψω 4 5 ποστ
Δεν ειπε κανεις οτι δεν συμμετεχουν στις αποφασεις τα παιδια.Αλλο να συμμετεχω και αλλο να παιρνω παικτη χωρις τη συμφωνη γνωμη προπονητη και σε αυτο δεν μπορω να μην σταθω στα λογια του Ιβαν.Νομιζω οτι συμφωνουμε πως ειναι η πιο αξιοπιστη πηγη απο ολες.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Ο Λουτσέσκου όταν είναι ήρεμος ή όταν πεισμώσει όπως είχε γίνει τον περσινό Απρίλιο μετά την ισοπαλία στη Λαμία, μπορεί να πετύχει πάρα πολλά.
Φέτος από τα τέλη του καλοκαιριού δείχνει μπερδεμένος ή συγχυσμένος με αυτά που έγιναν και δεν έγιναν στην μεταγραφική περίοδο και με το πρόστιμο. Το αποτέλεσμα ήταν να παίρνει λάθος αποφάσεις ή σε καθυστερημένο χρόνο σε κάποιους αγώνες. Δεν φταίει όμως αυτός όταν του φέρνουν παίκτες που δείχνουν να είναι για απόσυρση, όταν παίζει με δυόμισυ χαφ ή όταν δεν έχει μια αξιόπιστη εναλλακτική στην θέση του αριστερού μπακ.
Ας τον βοηθήσουν σοβαρά και χωρίς καθυστερήσεις (τί λέω τώρα!) τον Ιανουάριο, γιατί και οι άλλοι 3 που έχουν και υψηλότερο budget από μας, δεν δείχνουν κάτι το ιδιαίτερο.
Το μόνο που με εκπλήσει αρνητικά είναι η εικόνα του Λόβρεν. Παίκτης με τέτοιες παραστάσεις και εμπειρίες να δείχνει ότι δεν ξέρει που βρίσκεται και που πατάει.
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Τι εννοείς χωρίς την σύμφωνη γνώμη του;

Ο προπονητής ακόμα και να διαφωνεί ακολουθεί, δεν θέτει βετο ,έναν εκοψε έντονα, γράφτηκε κιόλας και τελικά εκεί καταλήξαμε. Έπρεπε να παραιτηθεί αν δεν τον ακουν; δεν ξέρω,ίσως,αυτά είναι απόψεις.

Δε είναι και κακο φυσικα να επιλέγει προτζεκτ παικτων το κλαμπ εφόσον έχουμε την τεχνογνωσία και τις άκρες.

Το θέμα είναι ότι αυτός ήθελε φέτος 2- 3 συγκεκριμένα πράγματα και στα υπόλοιπα άφηνε το ελεύθερο στο κλαμπ να πάρει τις ευθύνες αποφάσεις όπως ήθελε.

Νομιζω η μαγιά χαλασε και το μυαλό του θόλωσε εξου και όλα αυτά τα λάθη τα δικά του τα ποδοσφαιρικά από την στιγμή που δεν έγιναν τα 2 3 πράγματα που ζήτησε ο ίδιος.

Τώρα ποιος και τι φταίει, δεν ξαναμπαίνω σε αυτή τη κουβέντα,ο καθένας έχει την άποψη του.

Ακόμα και τώρα ζήτησε τον βαγιαννιδη.οκ δεν έγινε,πες γιοκ. Ζητάει να μείνει ο οττο και πάλι πάμε προς το γιοκ. Όταν σχεδόν οτι θες βρίσκει τοίχο προκαλείται εκνευρισμός.

Τεσπα ,Πέμπτη υπαρχει μεγάλο ματς μπροστά μας που προφανώς θα είναι ορόσημο για πολλά είτε το θέλουμε είτε όχι.

Ξέρω ότι κάποιοι με διαβάζουν και θυμώνουν αλλά να ξέρετε πανω απο ολα για μένα είναι ο ΠΑΟΚ και κανένα πρόσωπο. Το ίδιο θέλουμε είτε συμφωνούμε είτε διαφωνούμε, δεν χρειάζεται να νευριάζετε μεταξύ σας.
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Ο προπονητής στην 1η συγκένρωση είχε απαιτήσει να διευθετηθούν οσο ποιο γρήγορα γινεται τέσσερα πράματα. Είχε επικοινωνήσει μάλιστα την βαρύτητα αυτών και το πόσο σημαντικά ήταν για τον ίδιο αυτά. Παραμονή Μειτε, Κεντζιόρα και απόκτηση χαφ και φορ. Εν τέλη έγινε μονο το ένα, η απόκτηση του Μαντί δηλαδή.

Και ρωτάω εγώ τώρα. Εαν επέλεγε ο Λουτσέσκου τους παίχτες και είχε γενικά εναν ποιο σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση του ρόστερ απο οτι έχει στην πραγματικότητα, δεν θα είχαν διευθετηθεί και τα τέσσερα εγκαίρως εφόσον ήταν για τον ίδιο τοσο σημαντικά; Οι εναλακτικές του Μπρεθγουειτ πχ, στις οποίος θα είμασταν αναγκασμένοι να στραφούμε για να καλυφθεί η αναγκή γρήγορα, δεν θα ήταν πάλι παίχτες με παρόμοια χαρακτηριστικά αλλα με λιγότερη ποιότητα; Οι εναλακτικές εν τέλη είχαν σχέση με τον Μπρεθγουειτ;

joshua έγραψε:Οι καημενοι ειμαστε ερμαιο του Γιωργη αυτου του Γιωργη που αν δεν ειχε ανεβασει το μπατζετ με τη τρελα του δεν θα ειχαμε δει ποτε τους τιτλους που εχουμε δει...Τι γραφουμε? Ειπαμε κριτικη σε ολους αλλα ισοπεδωση της ιδιοκτησιας για χαρη του Λουτσεσκου?
Δεν νομίζω να ειρωνεύτηκε κάποιος την άποψη σου Τζος ώστε να δικαιολογείται το ήφος σου, εκτός εαν έχασα κάτι.

Εικόνα

Το ανεβασμένο μπατζετ του ντάμπλ προέκυψε γιατί ανέβηκαν και τα έσοδα. Το άνοιγμα 20μυρίων περίπου παρέμεινε το ίδιο. Οπότε επέτρεψε μου να θεωρώ τις πληροφορίες ότι τρελάθηκε ο Γιώργης και πάτησε πόδι καφενειακού επιπέδου.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τωρα σοβαρα λετε πως ο Μπρειθγουειτ ηταν επιλογη του Λουτσεσκου και πως αυτος ταιριαζε για επιθετικος στον ΠΑΟΚ? Για αυτο λεω πως εχουμε διαλεξει πλευρες και λεμε οτι νομιζουμε πως μας εξυπηρετει ενω ως συνηθως η αληθεια ειναι καπου στη μεση και ακριβως επειδη ειναι στη μεση δεν υπαρχουν και εξελιξεις. Η μια πλευρα εχει κουμπωσει με την αλλη στα καλα και στα κακα τους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Τρί 07 Ιαν 2025, 14:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Εντωμεταξύ το να ασχολείται ο Γιώργης δεν υπάρχει κάποιος που δεν το θέλει

Άλλο όμως το να ασχολείται γενικά με την ομάδα άλλο να παίρνει αποφάσεις για παίκτες έρθουν - φύγουν χωρίς να έχει ιδέα αν πρέπει

Και ο γιαννακοπουλος ρίχνει χρήμα (που ήταν και ίνδαλμα του πριν χρόνια εδώ που τα λέμε) αλλά ότι του πουν κάνει δεν αποφασίζει αυτός
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Είναι πολύ σωστή κι ψύχραιμη η τοποθέτηση του φίλου ginola. Όπως είναι εντελώς παράλογο να ζητάς από οποιαδήποτε ομάδα που χάνει κορυφαία στελέχη της στον αγωνιστικό χώρο να έχει καλύτερη αγωνιστική παρουσία από πέρσι. Προκυται στην ουσία για ένα άλμα ‘λογικης’ το οποιο δεν έχει καμία σχέση με το ποδόσφαιρο . Για να μπορέσει να στηριχθεί αυτό το αφήγημα είναι απαραίτητη η παρουσιάση του Ρασβαν ως ενός κακομαθημένου εφήβου που κάνει μούτρα κι δεν δουλεύει, δεν προσπαθεί ή σαμποτάρει ο ίδιος τος παίκτες του . Το δεδομένο οτι ανταγωνισμός έχει ενισχυθεί και έχουμε αρχίσει να βλέπουμε φέτος μια σειρά από σφυρίγματα που τρία χρόνια πριν ήταν σπάνια δεν φαίνεται να ενδιαφέρει κι ιδιαίτερα κάποιους. Είναι όμως παραπάνω από εξωφρενικό να έχει στηθεί ένας ολόκληρος. μηχανισμός προπαγάνδας για να εξοντωθεί ο προπονητής του ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει στην ουσία ποινή τριών κι πλέον μηνών τιμωρίας από τον πάγκο , κι εδώ να συζητάμε σοβαρά κι επαναλαμβανόμενα για το ποσό άστοχη είναι για κάποιους η διαχείρηση της μεσοεπιθετικός γραμμής. Κι εγώ έχω παράπονα από την συνεχή παρουσία κι αντίστοιχα απουσία κάποιον άλλων , αλλα καπου μπαστα ρε μάγκες με αυτού του είδους την ‘κριτική’ και κυρίως με την απόλυτη άρνηση ορισμένων να δείτε την προσπάθεια που καταβάλει η ομάδα και ο προπονητής , που και μεγάλη και αξιοθαύμαστη είναι.
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

Τζος συμφωνώ σε γενικές γραμμες μαζι σου. Εγραψες πριν αν δεν κανω λαθος οτι κολλησε ο Λουτσι και δεν ξερω πως αλλαζει αυτο...
Και ισχυει...οντως με τρομαζει οτι δεν εχουμε μηχανισμους στο να διαχειριζομαστε τετοιες καταστασεις...Η σημερινη κατασταση θυμιζει Βαβελ...Και σε αυτο εχει ευθυνη ο μεγαλομετοχος.
Στα του τοπικ οπως εγραψα και πριν, στηριζω Λουτσεσκου. Θεωρω οτι στο επιπεδο που βρισκομαστε σημερα ειναι ο καταλληλος για την δουλεια και ας εχει κολληματα. Θα ηθελα να παταει ποδι στις επιλογες που γινονται και αφου ειναι τοσο δυσκολος να προσπαθει να επιβαλλει τις δικες του. Στη τελικη με τετοιο πρωταθλημα θα ηταν πρωτος μαγκας αν εφευγε επειδη πχ δεν του κρατουσαν τον Μειτε. Γιατι μετα το περσινο θα επρεπε να ειναι untouchable. (και εδω ισως να ξεκιναει και το θεμα με την διοικηση, αλλα δεν ειναι της παρουσης.)
Αυτη τη στιγμη εχουμε Μεγαλομετοχο βεληνεκους Τσαμπιονς λιγκ, προπονητη επιπεδου πρωταθλητισμου και διοικηση conference league.
Οταν η διοικηση φτασει στο Τσαμπιονς λιγκ (με ολα τα στελεχη που εγω τουλαχιστον ονειρευομαι..) τοτε ο Ραζβαν δεν θα μπορει να σταθει στην ομαδα. Στο σημερινο χαος ειναι απαραιτητος.

υγ. Το ροστερ δεν ειναι το χειροτερο των 4ων παντως, Ο λουτσι με τον εκνευρισμο του το κανει να φαινεται ετσι.. Δεν νομιζω μια ομαδα του στυλ

Κοταρσκι,
Οττο, Κεντζιορα, Μιχα , Μπαμπα,
καμαρα-οζντοεφ
Ζιφκο(ντεσπο), Ντελια(Σολα,Ταισον), Τισουνταλι(Σολα,Ταισον,ζιφκο)
Τσαλοφ(Τισου,Τομας,Σαμ)

να μην μπορει να παρει ντερμπι.. η να τερματισει 4ο.. παιζοντας ποδοσφαιρο αυτου του επιπεδου.

υγ2. Με την κουλα την πεμπτη θα φανουν πολλα... και ειδικα στο πως θα παιξουμε απεναντι τους... Ειναι τα αποδυτηρια καλα? Σε 48 ωρες θα ξερουμε
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Αυτά που γράφει ο ζινολα και λογικά είναι και εξηγούν σε μεγάλο βαθμό καθυστερήσεις, αστοχίες κι εκνευρισμούς.

Αλλά δε λέει και κάτι νέο , η πλειοψηφία εδώ μέσα τα έχει πει και τα δέχεται ως το πλέον αληθοφανές σενάριο.

Δεν είναι κρυφό ότι λόγω τύχης μόνο μπορεί να φτιάξεις πρωταθλήτριες ομάδες. Αν δεν ήταν λόγω τύχης αλλά λόγω ικανότητας θα μπορούσες να διαχειριστείς καλύτερα τις μετά-πρωταθληματικές χρονιές.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”